6141
  • trogerzsiger
    dánke
  • Alkarcsont
    Ismét egész jó formában voltam... Mondjuk Kaukasus egyik kedvenc Rifle mapom :)
  • Alkarcsont
    most jöttem le szerverről. Ennyi bot nem kellene rá max 8-10
  • Serpa
    done.
  • trogerzsiger
    Aktivizáljatok!
  • trogerzsiger
    hát az jó heat pipe vhogy nem tól jó.. :-) most vettem egy zalman hűtőt 1500-ért ráraktam a kártyára, alapjáraton 49, játéknál viszont 69-nél inkább abbahagytam..
  • trident
    Első verzió: 1 db postásgumi + 1 db. 12 centis venti. Alulról vagy oldalról. Best off lenne ha szemből kapná és a pci tartólemezt kiszednéd, hogy a meleg kifelé menjen.
    Postásgumi helyett még gyorskötözőkkel lehet dolgozni, netán egy shez egy jó arasznyi alu lemezcsík, amit könnyen tudsz meghajlítani, és rácsavarozhatod a ventit, a másik végét meg pci slot csavarozod például:)

Második verzió: link1, link2, Mi mennyi?, tesztek szerintem vannak dögivel a ph!, hoc, radikalmod oldalon, de ha gyors akarsz lenni, megkérded a ph!-s 8600 topikban. Szerintem ha már van egy jó heat pipe-s passzív hűtés csak támogasd meg!:)
  • Serpa
    hallodd, most már nincs megerősítő mail, ha most se tudsz regelni, akkor egy ...
    :)
  • trogerzsiger
    jó, már csak pénz kell..
  • Serpa
    bmelyik márkás hűtő megteszi.

daráltam ott rendesen ^^
  • peteshark
    Miután bekempelted magad az egyik ablak mögé, tényleg nehéz volt leszedni :D
    Gondolom arra már nem is emlékeznek orosz bajtársaid hogy a hídon igencsak nehezen tudtak átjutni :)
  • trogerzsiger
    Hali!

Segitsetek nekem! tököm ki van már, rég roztam nagyon! és amikor roznék, se tanulnom se kell, erre baszik jól menni a vgam! tudtok valami jó hűtőt? 8600gtsre. ez a szutyok passziv hűtés szar. pfujj
  • me and a monkey
    Ki került a hátadba és ki bökdösött meg szuronnyal, Tán az isisász ?
    PeterShark meg szimplán áldozati bárány volt, a végén már én magam is untam annyiszor küldtem az árnyékvilágba.
  • Serpa
    "Egyébként én speciel a gyalogos pályákat kedvelem, ott már néha-néha középszerűséget is elérem."

főleg amikor Danzigon mgvel lekaszáltalak a hídon átjövet.
    ^^
  • me and a monkey
    Éppen ez a baj, hogy össze-vissza jövünk-megyünk, én is csak néha találkozom honfitársakkal.
    Pedig a Steam segítségével teljesen jól lehetne koordinálni, hogy többen legyünk.
    Egyébként én speciel a gyalogos pályákat kedvelem, ott már néha-néha középszerűséget is elérem.
  • me and a monkey
    Plusz nálunk két ember, küldtem privátot.
  • Alkarcsont
    Milyen gyak-ok szoktak menni? Infantry vagy Tank?
  • Serpa
    egy codos player (asd) is megvette.
  • Alkarcsont
    Az istenek szervert ki üzemelteti? Lőjje be raja a letöltést, hogy a tárhelyről szedje le a mapokat és ne a szerverről, mert így basszottbód lassú!
  • Alkarcsont
    Pénteken oké lehet a gyak, 2 meghívomat meg kiosztom két havernak akik komálják az ilyet.
  • tototto
    már nagyon a végső stádiumban van, mert lehet tesztelni is a bétát,
    szerver is van belőle gamespy
  • Neoncsoves
    Valaki valami infot tud arról hogy várhatólag mikorra jön ki a Darkest Hour? Amúgy haverom is lehet megveszi a játékot... Kezd ez a Darkest Hour olyan lenni mint a Multi Theft Auto: San Andreas: Deathmatch (már vagy 2 éve csinálják és sehol semmi.......)
  • KoPf04
    Jó lenne ledumálni valamit,olyan kevés magyarral találkozom,unom már a ruszkikat meg a németeket:D
  • me and a monkey
    Igazság szerint vannak gyakorló napok meghirdetve itt (lásd naptár), de elég változó sikerrel.
    Pedig már vagyunk annyian, hogy r-rájárjunk de valahogy még nem következett be az áttörés.
  • KoPf04
    Üdv

Egy ideje én RO tulaj vagyok,esetleg csatlakoznék a magyar táborhoz.
    Néha nézem a magyar servert,de még nem nagyon láttam rajta senkit.
    Mikor szoktatok játszani?Jó lenne felszabadulni valahova a földiekkel.
  • tototto
    akkor üdv a klubban :)
  • me and a monkey
    Hát ahhoz képest, hogy az egyik hazai apostola vagy a játéknak... nem kapkodtad el. :)
  • Alkarcsont
    Megvettem a Red orchestra-t 2111Ft-ba került áfával.
  • Neoncsoves
    nem video... hanem szó! :) na!
  • Neoncsoves
    Ja és itt már van video az ejtőernyősökről is!
  • Neoncsoves
    Akinek nem játssza le:
    Link
  • me and a monkey
    Serpa szíves engedelmével:

A Darkest Hour modifikációban kihirdetett tesztrésztvevők nem mi lettünk, csak esetleges beugrók vagyunk.

Papír

Itt pedig az új D.H. trailer:

Darkest Hour videó
  • tototto
    srácok először is Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!!
    másodszor meg a steamen most fél áron lehet megvenni RO-t
    20dolcsi helyett csak 10dolcsi, azt a kb 2000ftot most tessék rááldozni mert megéri, szóval akinek még nincs meg ez a csudijó játék itt az alkalom :)
  • me and a monkey
    Akkor azért is nyílt meg Előtted a kiváltságosok klubja, mert anno még nyáron résztvettél a bétatesztelésen.
    (Akkoriben valaki írta is ide a fórumra, hogy letöltötte a beta-t, fellépett egy pályára, stb... lehet, hogy te voltál?)
    Gondolom ennek okán írták a mostani levelet is, viszont az jó lenne, ha valahogy kérnél újra hozzáférést a számunkra zárt fórumra, jó lenne első kézből tudni, hogy mi fortyog az RO boszorkánykonyháján.
    Ha megadnád nekünk is még jobb lenne, gondolom olvasgatással nem sértenénk a személyiségi jogaid. :)
    Akkor nem küldjük a nyakadra Laborcz Sándort ! :)
  • tototto
    kivagyok én? én vagyok az RO mindenhatója, szal jól viselkedjetek ha még szeretnétek játszani :P
  • tototto
    hát ugyanigy levélben küldték akkor is az instrukciókat amikor a nyári béta tesztet csinálták
    aztán gondolom azért küldték megint mert hogy majd ezt is tesztelném, csak persze a forumba meg nem enged be szal valamit elbaszarintottak
  • Serpa
    amúgy oda kiváltságosok léphetnek be, ha jól értem.

ki vagy te?
  • Serpa
    te mióta kapsz levelet a vájsz prezidentől?

^^
  • tototto
    valaki hivja már fel őket hogy itt MO-n tűkön ülünk már :D
  • tototto
    no akkor igy, most jol átvágtam az nbht :P
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hi once again!

It has been a little while since we ran anything on the Beta test program… but we’ve been busy on all sorts of things. Part of that has been our own projects, part of that is on providing some help to the main Mods for Red Orchestra – Darkest Hour, Mare Nostrum and Carpathian Crosses. They are now well along towards releasing material and have requested some assistance with testing – so we thought we’d offer the Beta Test team the opportunity to get an early look at their work, while also helping out.

For more information, please see the forum post: http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?p=362423#post362423

If you don’t know the Mods themselves, then please take a look at their sites:

http://www.darkesthourgame.com/

http://www.carpathiancrosses.com/

http://www.marenostrumgame.com/

More on this topic via email and the forum post…

Regards,

Alan Wilson

Vice President

Tripwire Interactive LLC

www.tripwireinteractive.com

www.redorchestragame.com

Office: +1 770-993-5155 x221

Cell: +1 404-934-7592

Fax: +1 770-993-5137

ez a levél nov 27én jött