6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#5141 dánke -
Alkarcsont #5140 Ismét egész jó formában voltam... Mondjuk Kaukasus egyik kedvenc Rifle mapom :) -
Alkarcsont #5139 most jöttem le szerverről. Ennyi bot nem kellene rá max 8-10 -
#5138 done. -
#5137 Aktivizáljatok! -
#5136 hát az jó heat pipe vhogy nem tól jó.. :-) most vettem egy zalman hűtőt 1500-ért ráraktam a kártyára, alapjáraton 49, játéknál viszont 69-nél inkább abbahagytam.. -
#5135 Első verzió: 1 db postásgumi + 1 db. 12 centis venti. Alulról vagy oldalról. Best off lenne ha szemből kapná és a pci tartólemezt kiszednéd, hogy a meleg kifelé menjen.
Postásgumi helyett még gyorskötözőkkel lehet dolgozni, netán egy shez egy jó arasznyi alu lemezcsík, amit könnyen tudsz meghajlítani, és rácsavarozhatod a ventit, a másik végét meg pci slot csavarozod például:)
Második verzió: link1, link2, Mi mennyi?, tesztek szerintem vannak dögivel a ph!, hoc, radikalmod oldalon, de ha gyors akarsz lenni, megkérded a ph!-s 8600 topikban. Szerintem ha már van egy jó heat pipe-s passzív hűtés csak támogasd meg!:) -
#5134 hallodd, most már nincs megerősítő mail, ha most se tudsz regelni, akkor egy ...
:) -
#5133 jó, már csak pénz kell.. -
#5132 bmelyik márkás hűtő megteszi.
daráltam ott rendesen ^^ -
peteshark #5131 Miután bekempelted magad az egyik ablak mögé, tényleg nehéz volt leszedni :D
Gondolom arra már nem is emlékeznek orosz bajtársaid hogy a hídon igencsak nehezen tudtak átjutni :) -
#5130 Hali!
Segitsetek nekem! tököm ki van már, rég roztam nagyon! és amikor roznék, se tanulnom se kell, erre baszik jól menni a vgam! tudtok valami jó hűtőt? 8600gtsre. ez a szutyok passziv hűtés szar. pfujj -
#5129 Ki került a hátadba és ki bökdösött meg szuronnyal, Tán az isisász ?
PeterShark meg szimplán áldozati bárány volt, a végén már én magam is untam annyiszor küldtem az árnyékvilágba. -
#5128 "Egyébként én speciel a gyalogos pályákat kedvelem, ott már néha-néha középszerűséget is elérem."
főleg amikor Danzigon mgvel lekaszáltalak a hídon átjövet.
^^ -
#5127 Éppen ez a baj, hogy össze-vissza jövünk-megyünk, én is csak néha találkozom honfitársakkal.
Pedig a Steam segítségével teljesen jól lehetne koordinálni, hogy többen legyünk.
Egyébként én speciel a gyalogos pályákat kedvelem, ott már néha-néha középszerűséget is elérem. -
#5126 Plusz nálunk két ember, küldtem privátot. -
Alkarcsont #5125 Milyen gyak-ok szoktak menni? Infantry vagy Tank? -
#5124 egy codos player (asd) is megvette. -
Alkarcsont #5123 Az istenek szervert ki üzemelteti? Lőjje be raja a letöltést, hogy a tárhelyről szedje le a mapokat és ne a szerverről, mert így basszottbód lassú! -
Alkarcsont #5122 Pénteken oké lehet a gyak, 2 meghívomat meg kiosztom két havernak akik komálják az ilyet. -
#5121 már nagyon a végső stádiumban van, mert lehet tesztelni is a bétát,
szerver is van belőle gamespy -
Neoncsoves #5120 Valaki valami infot tud arról hogy várhatólag mikorra jön ki a Darkest Hour? Amúgy haverom is lehet megveszi a játékot... Kezd ez a Darkest Hour olyan lenni mint a Multi Theft Auto: San Andreas: Deathmatch (már vagy 2 éve csinálják és sehol semmi.......) -
KoPf04 #5119 Jó lenne ledumálni valamit,olyan kevés magyarral találkozom,unom már a ruszkikat meg a németeket:D -
#5118 Igazság szerint vannak gyakorló napok meghirdetve itt (lásd naptár), de elég változó sikerrel.
Pedig már vagyunk annyian, hogy r-rájárjunk de valahogy még nem következett be az áttörés. -
KoPf04 #5117 Üdv
Egy ideje én RO tulaj vagyok,esetleg csatlakoznék a magyar táborhoz.
Néha nézem a magyar servert,de még nem nagyon láttam rajta senkit.
Mikor szoktatok játszani?Jó lenne felszabadulni valahova a földiekkel. -
#5116 akkor üdv a klubban :) -
#5115 Hát ahhoz képest, hogy az egyik hazai apostola vagy a játéknak... nem kapkodtad el. :) -
Alkarcsont #5114 Megvettem a Red orchestra-t 2111Ft-ba került áfával. -
Neoncsoves #5113 nem video... hanem szó! :) na! -
Neoncsoves #5112 Ja és itt már van video az ejtőernyősökről is! -
Neoncsoves #5111 Akinek nem játssza le:
Link -
#5110 Serpa szíves engedelmével:
A Darkest Hour modifikációban kihirdetett tesztrésztvevők nem mi lettünk, csak esetleges beugrók vagyunk.
Papír
Itt pedig az új D.H. trailer:
Darkest Hour videó -
#5109 srácok először is Kellemes Karácsonyt Mindenkinek!!!
másodszor meg a steamen most fél áron lehet megvenni RO-t
20dolcsi helyett csak 10dolcsi, azt a kb 2000ftot most tessék rááldozni mert megéri, szóval akinek még nincs meg ez a csudijó játék itt az alkalom :) -
#5108 Akkor azért is nyílt meg Előtted a kiváltságosok klubja, mert anno még nyáron résztvettél a bétatesztelésen.
(Akkoriben valaki írta is ide a fórumra, hogy letöltötte a beta-t, fellépett egy pályára, stb... lehet, hogy te voltál?)
Gondolom ennek okán írták a mostani levelet is, viszont az jó lenne, ha valahogy kérnél újra hozzáférést a számunkra zárt fórumra, jó lenne első kézből tudni, hogy mi fortyog az RO boszorkánykonyháján.
Ha megadnád nekünk is még jobb lenne, gondolom olvasgatással nem sértenénk a személyiségi jogaid. :)
Akkor nem küldjük a nyakadra Laborcz Sándort ! :)
-
#5107 kivagyok én? én vagyok az RO mindenhatója, szal jól viselkedjetek ha még szeretnétek játszani :P -
#5106 hát ugyanigy levélben küldték akkor is az instrukciókat amikor a nyári béta tesztet csinálták
aztán gondolom azért küldték megint mert hogy majd ezt is tesztelném, csak persze a forumba meg nem enged be szal valamit elbaszarintottak -
#5105 amúgy oda kiváltságosok léphetnek be, ha jól értem.
ki vagy te?
-
#5104 te mióta kapsz levelet a vájsz prezidentől?
^^ -
#5103 valaki hivja már fel őket hogy itt MO-n tűkön ülünk már :D -
#5102 no akkor igy, most jol átvágtam az nbht :P
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Hi once again!
It has been a little while since we ran anything on the Beta test program… but we’ve been busy on all sorts of things. Part of that has been our own projects, part of that is on providing some help to the main Mods for Red Orchestra – Darkest Hour, Mare Nostrum and Carpathian Crosses. They are now well along towards releasing material and have requested some assistance with testing – so we thought we’d offer the Beta Test team the opportunity to get an early look at their work, while also helping out.
For more information, please see the forum post: http://www.redorchestragame.com/forum/showthread.php?p=362423#post362423
If you don’t know the Mods themselves, then please take a look at their sites:
http://www.darkesthourgame.com/
http://www.carpathiancrosses.com/
http://www.marenostrumgame.com/
More on this topic via email and the forum post…
Regards,
Alan Wilson
Vice President
Tripwire Interactive LLC
www.tripwireinteractive.com
www.redorchestragame.com
Office: +1 770-993-5155 x221
Cell: +1 404-934-7592
Fax: +1 770-993-5137
ez a levél nov 27én jött