6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#5101 A smiley elmaradt... :) -
#5100 Dehát ezek külön-külön fejlesztésű módok, más-más fejlesztőkkel.
Így nem értem teljesen, de ha lelőnek, akkor nincs is jelentősége. -
#5099 pedig vagy ott, vagy a RO hiva oldalon. -
#5098 ez a 3 mod volt beleirva a mailbe:
http://www.darkesthourgame.com/
http://www.carpathiancrosses.com/
http://www.marenostrumgame.com/
az egész levelet inkább nem másolnám be, mert lehet nem publikus aztán a végén a nemzetbiztonság lepuffant :D -
#5097 Ezeket hol lehet lekövetni, a DH hivatalos fórumján nem találtam.
adsz egy linket? -
#5096 ha jól emléxem karácsony környékére ígérték a nyertes klánok kihirdetését. -
#5095 kérlek szépen jelentkeztünk (!Huns) a DH bétára. -
#5094 Konkrétan melyik módra gondolsz?
A hivatalos játék egy új update-jára (mint anno lehetett jelentkezni) vagy egy új modifikációra, mint pl. a Darkest Hour (Normandia) vagy Mare Nostrum, stb... lásd itt
Egyébként az elsőre jelentkeztünk beta testernek de egyelőre nincs válasz.
Mint Serpa írta 5 szerencsés klán lesz.
Ui: PeterShark, nagyon profi a banner, nagyon látványos ahogy "beúszik" az oldal megnyitásásnál.
A vörös háttér meg telitalálat. -
#5093 arról tud valaki valamit mikor jelenik meg az a 3 mod amihez lehetett bétateszternek menni
nekem küldtek mailt hogy van bétateszt, és egy forum link de amikor ráakartam menni azt mondta nincs jogosultségom, vizsgaidőszak miatt meg nem is nagyon erőltettem a dolgot, de azért érdekelne mikor jönnek ki végre azok a modok :) -
#5092 őőő ujraregelek, mert tegnap amikor probáltam, nem tünt fel a végén hogy a jelszó nem volt jó( igen fasz vagyok:D) szal most regelek... -
#5091 nos? -
#5090 Nincs mit. -
#5089 Na most citromaillel probáltam, remélem ez már menni fog -
#5088 Ezer hála, csak serpa mondat hogy bármilyenmaillel lehet regelni, azt ujra mgprobáltam. -
#5087 Van már egy opció erre kitalálva az említett oldal bal oldalán. Kattints arra !RO oldal -
#5086 Jó. Köszi ! -
#5085 jooooooo... -
#5084 Na most jó-e mindenféle böngészővel? (nálam firefox-szal jó) -
#5083 Ne az igénytelenség (képernyő méretű bannerképek és társaik...) legyen az iránymutató...
Mindjárt csinálok valamit, hogy firefox alatt is rendesen jelenjen meg a banner. -
#5082 Segitség!
Nem tudok még mindig regelni az oldalra! -
#5081 Az új banner másképp fest nekem FF alatt és IE 7 alatt.
Másnak?
FF alatt fekete csíkok vannak kétoldalt IE alatt tökéletes. -
#5080 Mindegy, igazodunk a standardhez, PeterShark már nyiszálja a bannert a megfelelő méretre. -
#5079 igaz, de csak jobba nmutatna ha kitoltene az egesz "dobozt"... -
#5078 Ennek semmi értelme, több tucat topicnak nem az általad írt "szabvány" méretű bannerje van, mégis megfelel a fórumozóknak. -
#5077 Próbáljunk igazodni a 780x150 körüli bannermérethez! Az SG dizájnjához és a hozzászólásmezőkhöz a minél laposabb, kb. 780px szélességű banner illik. -
#5076 Felesleges, tetessétek be 640x230-asként.
így fog kinézni -
peteshark #5075 A Red Orchestra sötét oldala :D Csinálom az új méretet. -
#5074 de mi az a fekete a két szélén? ^^ -
#5073 Már ne, kértem, ha nem csinálják meg akkor tedd meg Te. -
peteshark #5072 Oké, átméretezem a kívánt méretre! ;) -
#5071 Igen, most olvasgattam én is, pl. Team fortress2.
OK. -
#5070 megmondod az adminnak mekkora méretű legyen itt a banner, és olyanra állítva berakja ide. -
#5069 Én viszont a szerkesztési lehetőségeimmel (házigazda) nem tudok itt bepasszintani, mert nem jelenik meg semmi. -
#5068 Egyedüli aggályom, hogy a nagyméretű bannereket vissza szokták dobni.
Én viszont nem tudom lekicsinyíteni (pl. 600x200, lásd mostani banner) így le kellene kicsinyíteni előtte. -
#5067 ha nem megy a banner lecserélése, egy admin talán tud segíteni. -
Bali27 #5066 Élni fogok vele mivel már nagyon régen ügyködök egy magyar klánon.. Sajnos az UT2004 es mod alatt nem sikerült összehozni, amit nagyon bánok, mivel jjobban bejött mint ez az uj.. de a régin is még vagyunk vagy 12 13 an ha érdekel valakit.. ÉS ez az email cime a német klánnak akik ott vannak rajta.. Fejlesztgetik, custom mapok, és profik!!!
www.funlevel.net -
#5065 mivel ott mindent megtalálsz, amit kell. -
peteshark #5064 Szia!
Van egy Hungarian Patriots csoport, aminek célja, hogy összehozza a magyar RO játékosokat. Elérhetőséget Serpa aláírásában találsz. -
Bali27 #5063 Köszi a kimerítő választ -
#5062 aláírásom.