Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

k9duli
Én rifle nyomoluk és hát szerintem a legnehezebb kaszt. Nem semi auto rifle, mert az még könnyû!
Nálam a legroszabb hogy ha elsõre nem talál akkor nekem annyi.Ezzel párosúl az hogy nehezen bírom a seggemet letenni mindig rusholni akarok. Ugy vagyok vele majd elintézem.Persze rengetegszer megszívom a forrófejûség miatt.Nem egy nagy frag gyûjtõ fegyver, fõleg ha olyan a map is:S Némelyik mapon pl most nem jut eszembe az erdõs ködös lõárkos na az nekem tök káó.Csak futnak az assaultosok és nyomják a gombot tök esélytelen.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Ne aggódj, nem te vagy az egyetlen kezdõ. Én is szeretnék majd csatlakozni a csapathoz, dehát nekem sem megy még olyan jól. Fõleg, mert akárhány fps-t próbáltam, nekem valahogy mindig a "sniper" -stílus jött be. Lassú, óvatos elõrenyomulás, aztán puff a megfelelõ pillanatban. Call of Duty nekem pl. egy SuperMariós ugrabugra. Ebben a játékban azért ez nincs. Még célkereszt sem. Meg kell tanulni használni, akkor viszont nagyon élvezetes. Ha mehetek közétek, én leszek a legjobb céltábla. Majd belejövünk.
Melyik mapokat nyomjátok általában? Elég keveset ismerek részletesen, ezért ha tisztáznánk hogy hol megy majd a fight, kicsit átnézném az érintett mapokat.

Eddig Danzigon játszottam legtöbbet, németként, néha még vmi hasznosat is csináltam a csapatnak. Odessa és Basovka is megvan nagyjából, de ezeken már igen gyenge vagyok. Meg Krasniy Oktober és Stalingr.Kessel.

Újoncként nem egy könnyû game, néha teljesen reménytelennek tûnik. 😞 Az elõbb pl. Kriyukovon vagy hol toltam, oroszként, de vmi gyalázatosan leszerepeltem. Nagy havas puszta, fedezék alig, aztán tessék elõrenyomulni. Pláne úgy, hogy a derék rajparancsnok vmiért nem szeretett füstgránátokat dobálni... Németek meg szépen kempeltek a sáncaik mögött. Próbáltam a szárnyakon elõrelopakodni, de mindig megtalált egy kóbor skuló.

Egyszer sikerült egész sokáig eljutnom, úgy hogy egy KV tank mögött loholtam. Aztán rükvercet kapcsolt a gyerek, nekem meg annyi. :/

Egyébként a pár alkalommal mikor erre a mapra tévedtem egyszer sem láttam még sikeres orosz támadást.

Vki adna néhány túlélési tippet nyílt terepen való rohamhoz? Próbálok cikk-cakkban futni, szüneteket beiktatok, hasravágódás - körülnézek, megint elõre, de vhogy nem az igazi... Elõre is sorry hogyha nagyon 'noob' lenne majd a játékstílusom. :/

Serpa
Trident kollegával kicsit osztottuk a ruszkikat ...

ja nekem is nehéz eset a holnap meg a szombat, de majd sasolok ki van fönt és megpróbálok kicsit csatlakozni, de majd akkor rendszeressé tesszük, akár heti 1 alkalommal

trident
Sajnálom, de holnap, holnapután 19-07 óráig dolgozok, sajnos nem tudunk a csatamezõn találkozni.😊

Egy korábbi cod.hu-s ismerõsöm, Tabi fog csatlakozni a közösséghez, normális, korrekt fiatalember.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

ment válasz, mi tegnap nyomtuk az isteneken,

Jah ok. Megvan a szerver xfirén megtaláltam <#falbav>

Szívesen Ro én is mert utoljára kb. 3 hónapja toltam <#violent>

MI az az istenek szerver ? <#confused>

Serpa
"pénteken este kellne egy össznépi (HUN) RO-t az isteneken"

szombaton lesz, ha minden összejön ...
pmet megkaptad?

tototto
ez a map mármint a "régi szép idõk" a Görlitz nevû map, ami a bétában benne volt, de a végleges summer pecsbe nem került bele, fogalmam sincs végül miért hagyták ki és miért csak a krivoirog került be :S

k9duli
plussz infók:
Hogy persze a zöldike nem csupán kép egy fegyverrõl hanem a teljes fegyver animáció.

A tankokra fellehet menni, de a tornyon nem bírsz megmaradni.Lecsúszól róla esélytelen.A trükkje hogy behelyezed a tankokat egymás mellé (mint a movieban) És kiszálsz az egyik tankból, és hopp már a másik tetején vagy😊

k9duli
Mindig ekkora grafon tolom, a fraps is így vette.30nál nagyobb szerevereket nem látogatom, mert nem szeretem a tömeget. fps 70körül van.
graf
régi szép idõk
A második képen még a legelsõ alkalommal toltam ingyenes hétvégén jó régen. Nagyon tetszett a map, mi ennek a mapnak a neve?

Ez az utsó kép meg egy érdekesség.A története az hogy megcsináltam egy csomó fegyvert zöld háttérrel a movie készítés miatt.Mivel a saját demóban nincs fegyver a kézben a megfelõ progikkal (chroma key) leveszem a zöld háttért és bármit berakok alá.A probléma az hogy rossz sorrendben csináltam és nem mértem fel a terepet az ro-ban. Miután rájöttem hogy egyszerûen katasztrófa a demó minõsége a játékban. értsd: ugrál a kamera.Ezért az egész munkámat dobhatom a picsába.De azért jó érzés hogy ezt is megoldottam volna ha a demó is ugy akarta volna.Így marad a fraps.Illetve még egy másik rejtett megoldásom Tv tuner kártya másik gépben felvételre idõzítve😊
zöldike

lehetne, csak nincs idõm rámenni, 2*2 magos opteront tud 4*2GB 400reg ecc
nekem is jöhet a grfikáról egy screenshot, tedd ide be

ja volt egy update a szerveren és már nem kell törölni azokat a fájlokat

trident
Pofás a videó...^^

Jut eszembe, a grafikai beálíltásoknál nyomnál egy screenshotot és elküldenéd nekem? Köszönöm!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

k9duli
Istenek szerver? Nem egy csúnya darab😊

király és még a torony sem túr le ha fordul, hasalni is lehet rajta, király
pénteken este kellne egy össznépi (HUN) RO-t az isteneken

k9duli
Van olyan map ahol rálehet ülni arra a bizonyos tankra?
De miért csak ott, miért csak arra a tankra?
Haverommal hülyültünk és az RO korlátait feszegettük, Íme az eredmény:
RO mini fun movie
Akinek nem játsza le az telepítse a klite codec pakkot és nefelejtse bepipálni az x264 codecet.Lejátszása classic media player, vlc stb...
klite codec pakk

me and a monkey
Át kell dobni a frontvonalon, akkor nincs gond. 😉

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

trident
nekem egy satcheles logó kéne, jó nagy, már másodszor reptetett meg a szerverkonfig, mert a csapattárs kismanók mindig rohantak táncolni az eldobott tatyóra...<#ticking>

k9duli
Jaja ahogy mondod url.
Hát nem tudom. Akkor ne töröld le hanem csak mentsd el valahova csak a systemben ne legyen.Így nem veszítesz semmit.

me and a monkey
Köszi, nálam is ez volt.
Bár nekem szûz telepítés, tehát semmiféle mód vagy plusz dolog nincs (még) a játékban, így nem biztos, hogy a módszered segít.
A hibaüzenet egyébként az volt: hibás az URL, ahonnan le tudná tölteni a játék az AHZ vehicle csomagot.

k9duli
Toltam egy haverral a botokkal az isteneken és egy tanács:
Havernak nem akart fellépni a szerverre iylen hiba miatt:
ahz_rovehicles error.
Szerintem sok embernél ez lehetett, mert láttam mást is csatlakozni és egybõl left the game ez miatt a hiba miatt.
Javítása, törölje a common\red orchestra\
ahz_rohvehicles.det
ahz_rohvehicles.in
ahz_rohvehicles.u
Fájlokat.
Utána felbírnak jönni.
Tata250 invitáltam a groupba hogy ez mennyit ér majd kiderûl.
Mindenképp kell a steames email akko küldöm.

Serpa
küld.
oops. ^^
ja.

k9duli
Petershark 19. kép a voks.
Serpa Tata250 friends name-re küld a meghívót.
Ha steam email kell akkor küldöm..
Elsõ összejövetel:
Szept 22 éjfél kicsit késõ nem?😊
Én biztos ott leszek, az istenek szerveren a találkozó?

trogerzsiger
szépek..<#eljen>

14.javítva. Tényleg van amelyiknél lemaradt egy "S" betû. Bocsi, javítom.
Serpa
nekem a 14.
(egy "S" betû lemaradt + ha a korona feletti glória teljes mértékben látszodna és kisebb betûk lennének, tökéletes lenne)

nehéz lesz dönteni melyik kerüljön fel ^^

tototto
nagyon jók, nálam a 2. a befutó 😊

Köszönöm én is a meghívást...<#worship><#worship><#worship>
me and a monkey
Nagyon jók.
Nálam a hosszúkásokból a jobboldalon, legfelül lévõ tetszik a legjobban.
(Folytatva a számozást, fentrõl lefelé, balról jobbra haladva) a 23.

le a kalappal... nagyon komoylak,személy szerint nekem a 17-es tetszik a legjobban..

Köszönöm szépen a meghívást a csoportba! Mostanában rengeteg dolgom volt, ezért egy kicsit elhanyagoltam a játékot, de igyekszem aktiválni magam! 😊

Készült pár avatar, sign, userbar, bár még közel sem vagyok kész velük, de azért feltöltöttem azokat a képeket amik eddig elkészültek. Remélem lesz olyan ami elnyeri a tetszésetek. Megpróbálom majd folyamatosan frissíteni, új képeket feltölteni, van még pár ötletem ....

Hirdessük az igét testvéreim!!! 😄

trident
Én is kihírdettem máshol, remélem korrekt, érett arcokból fog szépen bõvülni a baráti közösség.<#worship>

Serpa
^^
már 8 vagyunk, és még 6 ember biztos várható ...
legalábbis akiket én meghívtam.

duli!
kit akarsz meghívni?

tototto
köszönöm szépen a meghivást a groupba 😊

😄 ja, király volt nekem is tetszett!! <#violent><#violent>

trident
A mai két bugshoot:

Hnnnnyyyyyyünnyünyü, Hans, ez szerintem vérhas!!4

gyuri vagyok, ne fürgyé le, szeretem ha egy kicsit büdös a picsa!

trident
Ma ismét volt szerencsém prilukival játszani, csak késõbb szállt be, ezért nincs a stat elején, pedig piszok jól rendezte az elõre törõ NKDV-t.^^

Hogyan tudok csatlakozni a community hoz?Már ha lehet...<#confused>
trogerzsiger
Én is a 2.ra szavazok :-)

k9duli
A 2. az jóóóó!

Serpa
utólag áttudtam írni a Hpatriot utótagot HunPatriots -ra.

jó ötlet
én is bedobok 2.
'Huns
!Huns

trident
Elnézést, csak melóban vagyok, most jut eszembe.😊

Mindenki: azért esetleg jó lenne, ha ugyan a groupnév "csak" a Hpatriots, viszont markánsan megjelenne az ország neve is. Ugye az user groupban mindegy, de netalán a nincknevekben is megjelenne, akár a RO^CHINA mintájára például Hun_RO vagy Hun*RO, netán nemes egyszerûséggel a nick után #huns ?😊 é akkor égeszakadna a utótag pályafutásának (hiszen más játékban nem feltétlen elõny ez!)
Ez csak olyan személyes gondolatfüzér, a baráti, jó hangulatú közösség számomra az elsõdleges, látom, hogy itt korrekt, sokféle ember van, ami tud egy jó bagázst alkotni, talán azért is, mert nem vagyunk annyian mint a nyüvek és a RO is megkövetel egyfajta szemléletet.
Akár a Hpatriotsból lehet clanbase klán is, ha vagyunk annyian és éreznek sokan erre késztetést (személy szerint most szeretek publáma lenni)

Peteshark: nem egyszerûen igen, hanem igggen! Nagyon jók, hangulatosak és igen, pofás lenne egy userbar.^^

trident
Állat! <#eljen><#eljen><#worship>

Serpa
<#eljen>
de 184*184 -nek kell lennie.

Csinálok majd több féle variációt az avatarra, sign-re, esetleg csinálhatok userbarokat is ha valaki kéri.Ezek még csak kezdeti próbálkozások. 😊 Ha kész leszek feltöltöm majd valahova a képeket és linkelem.
tototto
nekem az elsõ tetszik jobban