6141
  • me and a monkey
    A mai spontán gyakorlás jó volt.
    Tata250-nel nagyon élvezetes kis csatákat vívtunk.
  • me and a monkey
    K9duli ! Köszi !
    Rue East ! Ez a messzelátó + páncéltörő kombó érdekes, sosem jutott volna eszembe így kipróbálni.
    Este tesztelem.
  • Rue East
    a páncéltörő puska a legnagyobb királyság, de csak a vörösöknél, mert ott adnak messzelátót hozzá
    következőt kell tenned:
    jó rálátás a csatatérre, de rejtett hely, az én személyes kedvencem búzamező közepe
    előkapod a távcsövet, kinézel magadnak egy célpontot, és a a beosztás közepén levő háromszög csúcsával becélzod (ha nagyon távoli akkor számolj a ballisztikával) az emberkét, ezután anélkül, h megmozdítanád az egered puska elő, vállhoz és tűz
  • k9duli
    Na a Fear combatban csak dm. (azt szeretem)
    1024x768ban játszottam.4x élsímítással.Tv tuner max 768x576ban tud felvenni így maradt ez a max videóméret.
    Panzerfaustnál végülis az volt a titok hogy elterveztem hogy pár szép lövést akarok csinálni movie miatt.Így csak olyan szerverre mentem ahol tudok épp most érvényesülni és folyamatosan gyakoroltam hogy ráérezzek az ívre amit leír.A másik nagyon fontos (nálam legalábbis csak így működött) hogy nem szabad állítani a szöget.Teljesen bekavar.Nem fogod sosem olyan tisztán érezni hova fog becsapodni ha állandóan azon trükközől hogy milyen szöget...
    Símán ellehet lőni az alapszöggel baromi messzire.
    "Amikor a levegőbe lőttél és lehullva talált az a véletlen műve?"
    Amikor aradon igen nagy távolságban kiszedtem eggyet azt a véletlen mákos lövésnek nevezném.
    Gyakorlás kérdése a többi csak rákell feküdni az egészre.
    Amikor movie felvételt csinálok nem titok törekszem arra hogy valami hihetetlent csináljak.Ami persze könnyen lehet hogy nem sikerül elösszőr, sőt még az is lehet hogy ez miatt hogy fantasztikus dolgot csináljak, megis halok.
    Letámasztós meg ilyen hol nagyon beadós hol nem.Aki játszott már counter-strike sourcel és ismeri a shoti fegyvert az pontosan tudja miről beszélek.
    Én egy szerény ember vagyok, maradjunk annyiban hogy felkészültem a moviera. Azt tettem bele amit elvárnak, szép lövéseket, mákokat, humort:)
  • Serpa
    engem is érdekelne ^^
  • me and a monkey
    Nagyon tetszett az RO-s része, a másik nem az én világom.
    Milyen felbontással játszol: amit a videó vissza ad vagy ettől jobb minőségben.
    Mi a titka a pontos Panzerfaust lövésnek, nekem szökőévente sikerül eltalálni egy-egy tankot Te pedig olyan távolságról tetted az ellent hidegre, hogy az imponáló.
    Amikor a levegőbe lőttél és lehullva talált az a véletlen műve?
    Az orosz oldalon - a letámaszthatós páncéltörővel - mi a leghatásosabb taktika gyalogság ellen?
    Én hiába lövök rájuk, szinte semmi hatás.
  • trogerzsiger
    Huh, hát az sok idő. Hallod ebben a fear combatban csak dm van? mert nekm annak tünt.
  • k9duli
    Na köszönöm a dicséreteket, no meg a kritikákat, ha volt:)
    A trükkje annyi volt hogy nekem két gép van itthon.Az egyik gépen játszok a másikon veszem fel hogy mi van a játék gépen.Ehez szügséges egy tuner kártya.Nekem egy leadtek pvr2000 kártyám van.kb 15E.
    Tömörítetlenbe vettem fel erre a vevő gépen van 50gb szabad hely.
    A játszó gép monitor képét persze klónozni kell..
    Ezt így betudom helyezni sony vegasba és megvágom ahogy nekem tetszik.Majd az egészet letömörítem olyan kodekkel ami nekem tetszik:)
    Ez esetben x264-el.Mivel az foglal a legkevesebb helyett a legjobb minőségben.Csak ugye kell hozzá gép.Érdekesség képpen kb 21 órát tömörítette a gépem ezt a videót.
  • trogerzsiger
    izé asus vgakhoz van egy gamer osd nevezetű cucc. sztem azzal :-) az alapból tömöriti
  • priluki
    Ehez nekem is megjött a kedvem :D Egyépként akkor gondolom állandoan veszed magadrol a demot.. ezt milyen progival csinálod? Mert a Frapsot ismerem de irdatlan sok helyet foglal,5 perc video valami 300 mb nálam.
  • tototto
    jókis videjo, a zenék is tetszettek grat :)
  • Alkarcsont
    Valami direkt link a letöltéshez?
  • trogerzsiger
    Na lássuk érdekel mindkét része, már filoztam a fear combaton.. :-)
  • peteshark
    Tetszett a movie, minden elismerésem! Nem semmi meló lehetett összehozni! A Red Orchestra-s rész alá szerintem lehetett volna valamilyen dinamikusabb zenét rakni, de így is nagyon bejött. :) Ki is teszem hírbe a community oldalra a movie-t és a letöltési linket.
  • k9duli
    Összedobtam egy moviet, talán a legelső red orchestrás movie:) (ami nem youtubos minőség)
    Második fele a videónak fear combat.
    A jelenetekről annyit hogy vannak vicces,mák,és skill jelenetek:)
    Egy nagyobb moviet terveztem red orchestrának, de időhiányba szenvedek.
    Ugyhogy kiadtam ezt még mielőtt az örökhomályba .....
    Jó szórakozást:
    Red orchestra és fear movie 2in1 (download this video kék gombon tőlthető)
  • Neoncsoves
    jaja :)
  • tototto
    BUÉK minden ROsnak!
  • me and a monkey
    Ja, hogy Te vagy F.Jr. ? :)
    Üdv a Papának. (R)
  • Serpa
    abból már van passos server.
  • Alkarcsont
    Engem az Afrikai mod jobban érdekel...
  • Serpa
    béta zajlik ...
  • priluki
    Nagyon komoly,de tényleg mikor tudunk már ezzel játtszani?
  • m1garand
    aki még nem látta volna szép jövő
    DARKEST HOUR VIDEO
    illetve
    KORÁBBI DARKEST HOUR VIDEO
  • Dietrich
  • BazyJoe
    Remélem nem csak 10 napig lőhetem ki alólad a PIV-edet! :-)
    ... este lesz majd...
  • Dietrich
    na megvan a RO 10 napig..

mikor lesz valami ösznépi hent, és hol ;)
  • Dietrich
    és persze bajnokságban toljuk..van aki mastersen van aki nem ott hanem máshol mert nem érzi magát olyan profinak és van aki mindkét helyen :D
    10-14-en szoktunk lenni..
  • Dietrich
    van akinek a GTR2 jön be az rf-el szemben és van akinek fordítva.
    de miután én GTR2-zök tavaly október óta (elötte GTR/GTL) nem lehet olyan rossz :)

na leszedtem most a RO-t..10 napig használható.
  • trogerzsiger
    Jó a gtr2? mert mostanság tervezek egy kormányt ^^
  • Dietrich
    Hali.

nekem csak a tankos része jött be..a gyalogosban a coduo verhetetlen még mindig.
    de a RO leginkább abban verhetetlen, hogy csíterek nincsenek..vagy megjelentek már itt is?

mielött jön a kérdés..GTR2 és rf-el tolom multiban ;)
  • trogerzsiger
    én inkább gyalogosokat kedvelem, vagy a tank+gyalog,de az istenes amikor a tankban egy tigrissel nézel farkasszemet
  • V43 1105
    Már próbáltam 1 hetes próba időn, és vá nagyon bejött főleg, a tankos pályák, azthiszem, Svenhasselel tankoztuk szét az agyunkat :D
  • V43 1105
    Szerintem, igényes . :)
  • trogerzsiger
    nagyon karaly vedd meg, stgvel csipőből aratni ^^
  • trident
    Szerintem sem, van amiben vannak jobb játékok, de összességében talán (szvsz) nincs az igényes fps-ek közt.:)
    A cod.hu-n is próbáltam hirdetni a lehetőséget, a leárazást, a topikot.:)
  • trogerzsiger
    ja vedd meg.
  • V43 1105
    Lehet érdemes lenne most nekem is megvenni .. szerintem 2000ft nem pénz érte .. :D
  • Serpa
    arra végképp nem számítottam, h ennyien megveszik ...
    o_O

$$
  • Neoncsoves
    WiTmaN-nak intéztem Red Orchestra-t, jelenleg majd IBT Papának intézek apám jóvoltából :) szal gyarapodunk vaze
  • Alkarcsont
    megint egy tizenakárhány megás béta map van bent a szerveren másodpercenként 1 bittel jön le...