Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gond nélkül elfutogat, megcsak nemis kell minden low ra mehet egy par dolog med-re meg highra is a modelleket kell lekapni meg a texturat egy picit. 50 fõs serveren picit encces lesz de ha beswappol mindent akkor no prob utana mar😊

alias Mr.M@ff1@

tototto
szerintem menne, bár a video kari kicsit gyenge hozzá, a proci elég, a ram is, low-miden 1024ben szerintem biztos játszható

hi, nincs valakinek véletlenül egy meghivója, h meg tudjam nézni megy e a game mielõtt emgvenném? konfigom:Celeron D 3,06, 768DDr, ati saphire 9600XT 256mb, asrock 4coredual alaplap, 320 as vinyó. Mielõtt feleslegesen küldené valaki a meghivót, menne ezzel egyáltalán a RO?
sztem eleg lenne csak bazinagy számokkal leirni az ip-t 😉

alias Mr.M@ff1@

trident
Úgy tudom, nem, de mással nem igazán játszom.
Monitor driver fenn, majd megnézem a vsync off-t😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trogerzsiger
ezt nem kéne berakni a bannerba?

k9duli
Más gamekben is 42?

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

k9duli
Az hogy neked fix 42 az elég érdekes.
Szerintem meghülyûlt a vsynctõl kapcsold ki nézd meg úgy is.
Ellenõrizd a tft frekvenciáját jobb klikk asztalra tulajdonságok->beállítások->speciális->monitor.
A monitor driverét telepítsed.

trident
Átolvastam a ro topikok közzül többet, de egy dolgot nem találok meg. Nálam a stat fps parancsra fix 42 fps jelenik meg. Vsync on a driverben. Hogy tudom beállítani, hogy a megjelenített fps egyenlõ legyen a tft-m által megjeleníthetõ framek számával?
Írom hajnalban már a hülyeséget, szóval a tft-m 72 Hz-re van állítva, hogyan lehet beállítani 72-re?😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident

bricsi01
Helló!

Valakinek nincs meghívoja?
Mert van egy ismerõsöm azt kipróbálná.
Elõre köszi.

Serpa
az most vasárnap lenne 😊

invited.

Immateriumot vegyétek föl lécci friendsbe, meg a Hun RO-ba
nagy Ro király és az istenek egyik adminja
köffi

ma este "összeröffenes istenek serveren". aki tud jöjjön plz😊

alias Mr.M@ff1@

Serpa
vele én is összefutottam 😊
felajánlottam neki ...

ps
töri a magyart ^^

trident
A wild bunchon szoktam összefutni Gibor(Aut)-al, egy normális, osztrák srác, félig magyar, felvettem friendsbe, valószínûleg nem érdekelt a közösségben, de általában a szervereken jókedvû, jópofa, normális.😊

trident
Elvileg megtörtént, felvettelek a barát listába és küldtem meghívót a HumPatriots csoportba, amikor online leszel meg is kapod.<#eljen>

elküldtem privibe tridentnek

elvileg en küldtem neki egy inviteot, de ha nemmüx akkor megóggyuk😊

alias Mr.M@ff1@

trident
A steam accountod vagy az email címed megadásával.

nah mostmár h mükszik vki megtudna hivní az ro groupba <#kerdes><#hehe>

Csak ha mozillával nyitom meg akkor tudok belépni :S

k9duli
internet explorerben a biztonságot kapcsold ki vagy a legkisebb fokozatra rakd.
Vagy a tûzfaladat lõdd ki.

Hiába akarok felvenni ro-soakt friendsbe csak a régiek maradtak emg újat nem tudok felvenni :S

Nem tudjavki mi van ha meginvitálnak groupba vagy friends és nem enged be a steam community mert azt írja nem biztonságos hálozathoz csatlakozok és kidob ?

k9duli
Frapsban van kép kimentés is. bmp/jpg/png/tga

Serpa
SDK -val probálkoztál?

trident
Én meg meló elõtt még rágyúrtam a dolgokra, kérdezi a tankparancsonok, hogy neked a nagyapád biztos tankos volt (mert állandóan vezetni akartam), mondom nem, gyalogos! 😊

Serpa csinálja az oldalt, én csak pár képet, bannert készítek hozzá.
trogerzsiger
Te szerekeszted a honlapot?

Áhhhhh...nagyon jó képek! Jók lesznek alapanyagnak 😉

Nem tudja véletlenül valaki, hogy hogyan lehetne kiszedegetni a játékból a képi tartalmakat? Betöltõképek, pályák képei esetleg textúrák, és hogy lehetne valamilyen "normális" formátumba átkonvertálni ezeket (dds, jpg, bmp etc.)? Ha jól sejtem, akkor utx formában tárolja ezeket a játék, de nem találtam hozzá konvertáló progit.
trident

valakinek kell guest pass küldjön mailcímet

Sorius: minimál konfig ---> minimál élvezet. 1GB memóm van, de azzal is egy hétig töltögeti a pályákat. A Te gépedtõl erõsebb gépeknél is panaszkodnak a sebességre - szerintem upgradeld a masinát, és utána vedd meg a RO-t!

2GHz körül, 1G RAM-mal, erõs közepes videóval már élvezhetõen fut. Ilyen alkatrészeket pedig már viszonylag olcsón be lehet szerezni.

k9duli
tototto jól fogalmazta meg.
Nem az az fps játék ahol muszály hogy legyen 100fps-ed.
Szerin tem már állandó 40el már olyan jól is játszhatsz mintha 100 lenne.
---------
Volt egy pár nappal egy baromi vicces "baleset" amit elmesélek😊
Aradon voltam németként panzerfaustal nyomúltam elõre, elõttem volt egy német tank ugy 10 méterre.Nézem megáll a csávó kis távcsõvel kinéz a tetején hogy hol lehet az ellenséges tank, erre vazze pár sec után egy lõveg darabokra tépte😄
Tanúlság, ülj a tankban és kussolj😊

tototto
hát azzal a géppel ne füzz hozzá sok reményeket 😞

P3 1400Mhz, 512 Mb RAM, ATi Radeon 9200 128 Mb.
A minimumnak megfelel.

k9duli
Mekkora a géped?
Meghívót kéne szerezned és akkor eldöntöd érdekel e.

Nekem is Electron-om van, de nem merem megvenni amíg nem tudom hogy fut a gépemen, meg hogy egyáltalán fog-e tetszeni.

http://www.gametracker.com/server_info/85.90.162.28:7757/

trogerzsiger
ja, én is olyannal fizettem!

OTP Visa Electronnal is simán ment.

nekem OTP juniorom van és gond nélkül ment (TATA250nek is én vettem meg, õ atta a zs-t émmeg buyoltam😊)

alias Mr.M@ff1@

Serpa
HungarianPatriot

petesharkkal összehozzunk vmit ...
^^

Bármilyen kártyával meg lehet venni egyébként vagy csak dombornyomottal?

na thx az inviteot (igy mar megvan a 20fõ😄)

alias Mr.M@ff1@

ma egy össznépi ROzást?
monnyuk steam groupba chatelni is lehet szal megtuggyuk dumalni

alias Mr.M@ff1@

trident
Igen, én este 7 után érek haza.😊

vki meginvitolna RO groupba? trident asszem felvan véve Friendsbe

alias Mr.M@ff1@