6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#5301 videokártya driver frissités + directx frissités (mindkettőt azért mert lehet valami megsérülhetett)
ha ezek sem segítenek akkor winre install (max 2óra)
ha az se oldja meg akkor valami hardveres hiba lehet -
#5300 -
#5299 trident egy nagy pöcs. A CacheSizeMegs 512-re votl állítva. Jó gyorsan töltötte be a pályákat, de ezek szerint "túlcsordult".
[/me tökönrugást végez el] -
#5298 Build RedOrchestra_Build_[2005-11-27_10.48]
CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 2703 MHz with 2046MB RAM
Video: No Video
Ran out of virtual memory. To prevent this condition, you must free up more space on your primary hard disk.
History: FMallocWindows::Malloc <- FMemCache::Init <- UEngine::Init <- UGameEngine::Init <- InitEngine <- FMallocWindows::Free <- FMallocWindows::Free
Töredezettségmentesítés volt. Ccleaner, tune up, registry clean volt. Cache, integrity a steamen belül volt ellenőrízve (system törlése nem, ami volt a honlapon). Virtuális memória 2046-ról ~3gigára növelése volt.
1800@2700 mhz intel dual core, gigabyte 965 ds3 mobó, 2x1 giga ddr2 800 mhz ram, x1950 pro kártya.
Van valami ötleteket, mit tehetnék méG? A hibaüzenet a ro indításakor azonnal jelentkezik.
-
#5297 jó volt újra elolvasni az ajánlóját ^^ -
#5296 Persze, én sem így értettem. Én nagyon is értékeltem a stílusát.
A linkelt fórumon a polgárpukkasztás is tetszett. -
#5295 Bizton nem tudom, ott, akkor nem volt verbálisan íly módon supresszív.:D
Tényleg nem tudom, normál játékos, szvsz találkoztunk már többször is, de én sem vagyok túl szociális, meg rossz a memóriám, nekem az volt a fontos, hogy más magyar játékosok is nyúzzák a ro-t...=))) -
#5294 Ez a topik hajdanvolt vendégét jelenti?
RO topik -
#5293 Nem rossz ez nekem itt kistérségben, tegnap brutallal találkoztam, először egymást puttyogtattuk le.=) -
#5292 Ejnye, nem vagy túl szép a második képen.
Menj el orvoshoz, vizitdíj sem kell már néhol. -
#5291 Szittya Árpád Vazul népe bebúbolt mindenkit:
Aztán meg fordítva, a turániai felszabadítás népe front kisebb sérüléseket szenvedett:
-
#5290 Kíváncsian várom a fejleményeket a mere nostrummal kapcsolatban IS.:) -
#5289 az télleg plusz.
tototto majd mesél az 1.1es balanceról -
#5288 Ja és még egy fontos
-A német szakasz vezetőknek végre van füst gránátjuk:D -
#5287 -Optimalizáció
-Jobb fedezékek a mapokon
-Több erősítés
-Sok apróbb map bug javitás
-Jobb SMLE(?!??!) modellek és textúrák
Stb stb -
#5286 1.1es patch Mare Nostrum bétához -
#5285 hanyra terveztetek a mai jatekot? -
#5284 küldd el hírként és kirakom az oldalra :) -
#5283 megtörtént :) -
#5282 visszatért!
regelj be újra tototto. -
#5281 mivel lerohadt a hp hol talizzunk illetve hányan leszünk kb? -
#5280 Carpathian Crosses Mortar -
#5279 banerből láthatjátok, h vmi történt.
extra bekrepált.
nagyon sok felhasználó oldala törlödött, köztük a mienk is.
remélem hétvégére újra működni fog. -
HUmanHunter #5278 :S a nyári szünetre csak meglessz ma' -
#5277 ennyit tudunk mi is hogy március
lehet lesz ez április is :) -
HUmanHunter #5276 amúgy "márciusban" de mikor márciusban?[mármint dobozos verzió] -
#5275 sztem megdobja a hangulatot. ^^ -
#5274 Nem, nem, Serpa a hivatalos magyar oldalra való regisztrációra gondolt.
link -
#5273 erre gondoltam én is, csak szerintem serpa a steamesre gondolt,de ha nem akkor sorry -
HUmanHunter #5272 a dobozosat rendeltem meg -
#5271 szerintem mostmár várd meg a dobozos verziót, olcsóbb is mint steames vásárlás, meghát azért értékesebb is :) -
HUmanHunter #5270 tess? -
#5269 Ahhoz képest,tweak előtt az MNben 2:13secet mértem betöltési időnek.Most valami 2:30-3:00 fele jöttek ki a simában az idő tényezők.De nekem nincs kedvem variálni jólesz ez :D.Érdekes nekem tetszik az Enfield:) -
#5268 Fallen Empire, a szél fújja a homokot, elég zavaró szerintem :D -
#5267 be vagy regelve? -
#5266 Scottt!
jó lesz.
einfeld télleg gyatra, még a codban is szebb.
amúgy vmelyik mapon van homokvihar, esetleg a szél fújja a homokot?
én eddig egy mapon voltam, de ott nem volt ilyesmi. -
#5265 RED ORCHESTRA UNOFFICIAL TWEAK GUIDE v1.1
Őszintén megmondom, én csak a felhasználandó memóriát írtam át a fentiek szerint, a többiben nem vagyok kompetens. Tartok tőle, hogy a jó a magyar oldalon lévő leírás, csinálj egy biztonsági másolatot a fájlról, és ha bármi probléma lenne, csak visszacseréled.
Ha jól tévedek, akkor relatív kevés ramod van, sajnos hiába optimalizálták, sajna kell a "vas"... -
HUmanHunter #5264 semmi -
HUmanHunter #5263 rámentem a megrendelésre, és bejött egy fehér képernyő, semmi szöveg se semmi, ez így rendben van?
-
HUmanHunter #5262 rendelem is megfelé akkor :P