Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha estleg kicsinek bizonyul a szoba szoljatok.
Nem lehet, mert Public a szoba így talán az is betéved aki eddig rittkán játszott Red Orchestra-t és nem tudja hogy már magyar klán is van. De a szobán belül csinálhatsz magadnak al szobát jelszóval ha nagyon kell, mert war van vagy mittudom én.
Serpa
beizzítottam.

lehetne egy pass a RO szobához?

Serpa
igen, a kód megvan (ki is raktam az oldalra a bannert), de nekem olyasmi kéne, mint ami a cyber oldalon van.

probálkozok különbözõ tsview progikkal, de mind1ik azt írja nem csatlakozik a serverhez.

Seherpa láttam jártál már a TS szerveren, de csak az Elõszobáig jutottál! Bátorság bátrság mondom csináltam RO szobát is 😉
generálni kell, egy kódot a tewiewr oldalon, majd azt berakni az oldalba, php-t akartuk, de egy függvény miatt nem engedte a szolgáltató ezért szükségmegoldáként html kódként van ott, de megy és ez a lényeg.
Serpa
cyber oldalon, h van megoldva a tsviewer?

Küldtem privit
Serpa
kellene nekem egy IP, Query Port és UDP Port szám.

Mersant
koszi...😉

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

A CyberGen.hu oldalán elérhetõ egy Public TS csináltam egy regisztrált Red orchestra szobát (10 fõs) így talán élvezetesebb lesz publicolni és a Warok is jobbak lesznek használjátok egészséggel!
Serpa
kiírtam 3 gyakorlási idõpontot.
lehet jeletkezni kinek melyik jó, megjegyzem olyan opció is van, h:"nem jön".

p.s.
ti is szerkeszthetítek az oldalt, küldhetek hírt, cikket, stb.
csak egy kis AKARATERÕre lenne szükség.

Scottt
Jóhogy nincs egérgörgõm

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Sajna én csak egy RO-s partizán vagyok akik a Free héteken nyomja, sajna nincsm ódom megvásárolni Steam-en 576-os boltban meg nem is tudnak errõl a játékról és nem is hoznak a kedvemért...
tototto
némá kit látnak szemeim, nem mondod hogy te is ROzol? 😄

Mi a helyzet azzal a magyar Red orchestra movie-val?
Serpa
már vége az eseménynek...

bricsi01
Bannerre be kéne rakni linknek a Patriot oldalát.
Szerintem.

hol ? nem találom :S

Serpa
naptárt sasoljátok meg.

me and a monkey
Csinálj egyet másik e-mail címmel, nekem is az volt a gondom.

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

Hi.Reggeltem az oldalra de még nem kaptam meg a visszaigazoló e-mailt mennyi idõ kb. még megjön ?

trogerzsiger
sehol, lejjebb olvasva találsz egy faqot, abban van egy leírás hogy lehet megvenni neten keresztül.

Hali! Hol lehet Magyarországon megvenni a játékot? Nyílt napokon nagyon megtetszett.

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Szia! Próbálj meg másik e-mail címrõl regisztrálni. Sajnos elõfordul, hogy nem érkezik megerõsítõ mail.
me and a monkey
Serpa & PeterShark !

Regisztráltam az oldalra de 24 óra alatt nem jött megerõsítõ mail.
Regisztráljak újra?

http://ibtportal.hu +++ http://www.redorchestra.hu http://www.antegotovina.com

k9duli
Jah azon a szerveren énis jártam.Csak füleltem hogy milyen más.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

trident
honorshark felvétele megtörtént.
(bricsi: engedélyeztem a tovább alvást szabadnapon plusz a dohányipari termékek élvezetét. Offline voltál, nem válaszoltam, de csináltam ófkórz 😊 )

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

garferi
http://redorchestra.free.fr/forum/fichiers.php
Ezeket a jó kis fegyverhangokat ki kéne próbálni az Istenek szerveren.
Nagyon szuperek, az MP40-es a legjobb.
Volt egy szerver ezzel a sound moddal, de már megszûnt pedíg nagyon szupeeer volt...

Okleveles pokoli operátor és a kárhozottak rendszergarázdája... wwww.redorchestra.hu, www.silenthunter.hu

0Fritz0
Látod, dicsõ népünk azért fog gyõzni, mert fogalmam sincs, hogy éppen melyik orosz tankkal hozott össze a sors.
Csak megyek, mint egy ökör. <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

joebacsi
a tékemre (is) gondoltam 😄
amúgy meg rég játszottam, de arra emlékszem, hogy az is2 volt az übercsítertank, féloldalt beállva szembõl szinte kiszedhetetlen, ahogy rémlik...ez mezei p4el meg fõleg, szal kell hozzá a kreativitás 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

0Fritz0
Fene, csak most esett le. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

trogerzsiger
5000.ik hsz😄

trident
Sajnos mostanság nem voltam sûrû vendég. Vagy meló, vagy más elfoglaltság volt. Egy-egy team fortress befigyelt (nagyon korrekt), de a RO-t csak akkor jó játszanom, ha nem vagyok fáradt, koncentrálni tudok.

Nem hanyom el a ro-t csak most hanyagoltam.😊

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

trident
nemár.

Serpa
az oldalra is lehet feltölteni, miután felrakok egy panelt.

mennyi ideig tartana?

Elõször is megfogod az egeret.Ha ez megvan , gõrdítesz egy határozottat a görgõn és és és ennyi<#hehe><#taps>
egérgörgõ

Scottt
Lusta vok megnézni.Szal meik gombbal is lehet kinézni a tankokbólremélem értitek mert már fáradok<#buck><#szomoru1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

De jót játszottam 😊 Squad Leader lettem BeachAssaulton 😊 mondták h smoke megg ilyenek, smokeoltam az egész partszakaszt... aztán amikor elértük a Wire Area-t, robbantgattak az engineerek, aztán kijelöltem egy pontot a Bunker Area mögött picivel... Mondtam hogy takarodjanak fedezékbe, mert megy a tüzi... tudjátok szartak a fejemre, TK miatt kibaszott a szerver.. :\

0Fritz0
Jájj te akarsz tõlem valamit, hogy hízelegsz? 😊
Egyébként büszke lehetsz rám, csak szólnod kellett és röpke egy év múlva már ki is próbáltam a játékot. 😄

joebacsi
nagy skalp 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bricsi01
Nekem van egy pár, csak a feltõltésem olyan lassú hogy egy hét a 20mb-osra limitált videó.

k9duli
Hehe nem rossz.
Jó hát tankbaülve, nem is kell a sok fps.
Ilyet még egy párat😊 Szeretnék ro videókat látni.

k9duli
Hátjó lett volna elolvasni mit hogy írok😊

0Fritz0
Nálam a FRAPS-el felvett cucc 25fps-es, de emiatt még nem ért kár. 😊

k9duli
Na mivel érdekel pár embert a videó csinálás a ro-ban így elmondok pár dolgot.
Saját demo felvétel teljesen használhatatlan ha olyan felvételt akar ahol gugolás vagy hasalás történik.Nem kell errõl túl sokat beszélni megkell nézni mennyire szarúl adja vissza a valóságot.Arról nem is beszélve hogy fegyver nincs a kezedben és hát elég sokszór van amikor belenézünk fegyverbe és ugye akkor középre helyezõdik a pixel pontos célzás.Na mindegy szerintem no comment az egész.
Van a második megoldás a jó öreg fraps.beállítod mekkora felbontásban és mennyi fpsel akarsz felvenni mondjuk 25 vagy 30fps.És bizony ekkor lekorlátozódik a játék is 30fpsre vagy 25re.Probálon meg valaki így játszani JÓL!
Másik megoldás hogy akkor beállítasz 50-60 fps-el vegyen fel de kinek van erre gépe már?És az sem mellékes hogy szép grafikán akarod felvenni a játékot, meg játszani, és ezért nem szivessen akarsz butítani csak hogy a fraps miatt ne szaggasson.
3. megoldás amit énis alkalmazok és most tartok egy 4 perces movienál saját makk fragekkel.
Egy 2. otthoni gép egy tv tuner kártyával.
Itt az zajlik tömörören hogy clónozom a monitor tartalmát.Mintha a tvre vetíteném ki csak itt a tv tuner kártya kapja meg a jelet.
Tömörítetlenbe szépen veszi fel a jelet, 1óra játék mondjuk ugy 50gb.De aztán azt ugy tömörítembe ahogy akarom.A minõségben ez hogynézki hamarosan egy kisebb bemutatót feltõltök.De bátran tudom ajánlani mindenkinek mert a minõség jó.Ez melett a gépedet egyáltalán nem fogja a videófelvétel és ugyanazt veszi fel, mint amit látsz.

meglestem a honlapot, hat LCD-n aza szürke egy picit olyan furcsa😊

alias Mr.M@ff1@

0Fritz0
Szólni kell egy moderátornak és/vagy válasszatok meg egy házigazdát.
Mindkettõ tudja javítani a linket.

k9duli
Azt valaki tudja javítani hogy az ismertetõ, a banner alatt, rossz linkre mutat?
Múltkor az oroszok antitankosával nem bírtam kilõni ilyen tankból kitekintõst. 5x lõttem el halál pontosan, és sajnos valami bug miatt nem adta be.Pedig jó sokszor voltmár hogy síma puskával vagy sorozatlövõvel símán kiszedtem.