6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#5261 Nem. Egyszer megveszed kemény 2990.- Ft-ért és innentől nincs több költség. -
HUmanHunter #5260 amúgy havidíjas? nem ugye? -
#5259 nekem nagyon tetszik tobruk, bár kevés a stoßtruppe a németeknek :S -
#5258 Flood: Megkértem a modikat ,hogy az új domainra vigyen a RO!Huns a bannerből.ŐŐ meg néztem azt a cikket ami leírja ,hogy csökkentsük a betöltési időt akkor így fog kinézni a cfg fájlom ha mindent jól csináltam? [Engine.GameEngine].
CacheSizeMegs=64
Fix2:
[ALAudio.ALAudioSubsystem]
Change UsePrecache=True to UsePrecache=False
[Engine.LevelInfo]
Change bNeverPrecache=false to bNeverPrecache=true
[Engine.NullRenderDevice]
Change UsePrecaching=True to UsePrecaching=False
[D3DDrv.D3DRenderDevice]
[D3D9Drv.D3D9RenderDevice]
[OpenGLDrv.OpenGLRenderDevice]
[PixoDrv.PixoRenderDevice]
Ugye?
-
#5257 Hát jah..(Ha előző képet nem jeleníti meg akkor jobb gomb kép megjelenítése és frissítessz 1et) -
#5256 akaba sem kutya, fejetlenseg az egesz... -
#5255 Hát nekem se tetszik tobruk mert általában így végeztem
Összeségében én nagyon érzem ,hogy OPEN BETA hátha jobb lesz a teljes. -
#5254 hogy ne csak a grafikarol essen szo, szerintem eleg rosszak a palyak. kiegyenlitettlen a kuzdelem, tobruk olyan mintha quakeet jatszanek, szar szerintem szar... -
priluki #5253 SZerintem a mapok szépek a karakterek is igy elsöre,nekem ami nagyon megütöte a szemem a fegyverek. Olyan csunyácskák,föleg az Einfeld,remélem nem ez a végleges! -
istenek #5252 köffi csaje :D
ti akartátok, akkor megpróbálom, majd lököm az ip-t, ha mén, de ahogy láttam nem volt több 12 szervernél amúgy sem ugyhogy megtaláljátok -
#5251 Nem volt rossz a mare nostrum, hogy bugos, azzal nem volt bajom, elvégre open béta.:) Nekem is a szinekkel volt bajom, szvsz nem volt minden jól eltaláva. Ott voltak a háttérszinek, egy-két fegyvernek is nagyon műanyag, életszerűtlen színt kapott.
A két szembenűálló fél is lehetne külsőre kissé másabb -a parizerplacc is jó példa rá, ott is elég zavaró, hogy a zöld háttérben mindeki zöldben rohangál.
Tökéletesen nem fogott meg a mód, majd még tesztelem tovább:) -
#5250 De ki is ollóztam hátha segítség:
# Download the server files package.
# Stop your server and then upload the files directly into the redorchestra folder on your server.
# Next modifiy the start line of your server to include the following: -
#5249 Istenek !
Ha kell még segítség szerver ügyben, akkor a hivatalos fórum ezen részében megtalálod: fórum -
#5248 Egyébként a rövidesen megjelenő frissítésben már megjelennek a járművek is többek között.
Egész pontosan:
* Australian voice commands
* Commonwealth Tanker player model
* Sticky Bomb
* Panzer II
* Vickers Mk IVB
* Vickers .303
* 2 Pounder AT Gun
* DA 47/32 'Elefantino' AT Gun -
#5247 sajnos ebben a bétában nincsenek járművek
most jöttem két mapot toltam egyik valami esti pálya volt szart se láttam igazából, másik annak se tom nevét de nappal volt németek támadtak, nagyon feelinges
egykét bosszantó dolog, rosz a háttér+betű kombó a világos sivatag szinen nem lehet látni a fehér betüket (pl a csapat választásnál nem látni melyik csapat van többen mert a fehér betűk elvesznek a háttérben
amugy nekem nagyon tetszik, igaz nem sokat játszottam még)
az intro a zenéjével és eredetiségével (ahogy távolodik a kamera egyre több mindent látni) szerintem nagyon eredeti és jó lett :)
a textúrák gyömyörűen ki dolgozottak, szebbek szerintem mint az alap gameban
na egyenlőre ennyit tok mondani most pihi majd később még nyüstölöm :D
a magyar szervernek szerintem elég sokan örülnének, pláne ugy hogy nagyon kevés az európai szerver :) -
#5246 307mbnél jár a letölés,pár perc és irány oóóóó Afrika.Kibérelek egy jó nagy Panzer IVest,bejárom Tobrukot és zimbabwét...Óóóóó afrika -
#5245 Elindítod és kész. Steam-en belül lesz egy saját Mare Nostrum opció, azt indítsd el. -
priluki #5244 hi,ezt bekell másolni valahova? vagy hogy?! -
#5243 én nem tudom pontosan, de a moddb oldalán van valami szerver pakk de hoyg hogy kell telepíteni azt nemtom :S -
#5242 ahham köszi
most települt fel indulok a harcmezőkre :) -
istenek #5241 hali csjok
a szerverre hogy kell a modot föltenni?
mare nostrum -
#5240 Utóbbi. Pofonegyszerű. Steam se kell, de amikor elindítod a Steam-et akkor külön opcióként ott lesz. -
#5239 és ezt hogy kell amugy elinditani csak simán feltelepitem és ehhez is kell a steam?
vagy else kell inditani?
esetleg sima ROt kell elinditani és azon belül lesz egy mare nostrum mod rész? -
#5238 3. kép
4. kép
5. kép
-
#5237 Igen, csodálkoztak is amikor a fejlesztők közé becsöppentem, gratuláltak a gyors torrenthez. :)
Aztán jöttek mások is, talán ezért is hozták előbbre a megjelenést... -
#5236 na közben hivatalosan is publikussá vált :)
link
töltse mindenki aztán irány a forró afrika :D -
#5235 2.kép -
#5234 1. kép -
#5233 Na, megjöttem az észak-afrikai hadszíntérről, mindjárt rakok fel képeket. -
priluki #5232 de lassan telik az idö... már tükön ülök:D -
#5231 Optimista voltam a torrent-tel kapcsolatban, alig-alig jön lefelé (5-10 kb/sec), eddig 32%-on áll.
Vagyis nem tudok részletekkel szolgálni. -
Neoncsoves #5230 kösz a választ!!! -
#5229 Britek vs Német és Olasz, asszem :) -
#5228 én ugytudom hogy észak afrika -
Neoncsoves #5227 és ebben a MareNostrum modban pontosan kik lesznek? Angolok + Ausztrálok? vagy kik? -
priluki #5226 Hát én azért nem reklomálok ezért se :D -
Neoncsoves #5225 hm. inkább jönne már az amcsis mód :( -
#5224 O.K. Én szedem, 40 kbit/sec. Még cirka 3 óra.
Majd beszámolok. -
#5223 akarom mondani 19:00 -
#5222 hát én azért inkább megvárom a hivatalosat, elvileg 18:00ig kell csak várni :)