6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#5341 Mindenki meg lesz pocsékolva. -
#5340 lehet azt kihagyni "ami" oldalról? -
#5339 -
feedb4ck #5338 BAR lesz? Ameriakat ölni BAR-rar sok örömet szerzett brutális hadnagynak fiatal volksgranadier korában. -
feedb4ck #5337 most látom csak, van nekünk itt a patrióták közt egy ilyen tag, hogy ic3m4n...alapos a gyanú, hogy ő az uzimod szülőatyja
gondolom azóta már többször megbánta, mint ahányszor lekispisztolyoztam -
#5336 "a magyar fan oldalt "
legyen magyar community oldal ^^
jobban hangzik -
Gabe18 #5335 Régebben mikor még a warez verziója ment akkor játszottam,de aztán az nagyon nehézkessé vált (nekem gyakorlatilag lehetetlenné), vásárlásra alkalmas bankkártyát meg nem tudtam keriteni.De tetszett nagyon.
Úgyhogy ha lesz bolti akkor tuti beszerzek egy példányt. -
#5334 -
-mondjuk a jó kis, agyonrágott nyugateurópai hadszinteret várom már.^^
-Gabe: ha az igényes, realisztikus játék érdekel, 98%-ban kultúrált közegben, akkor igen. =)
(plusz vannak teljes és minimódok is hozzá, a magyar fan oldalt érdemes lecsekkolni, jútúbon megnézni egy-két videót). -
Gabe18 #5333 Üdv!
3000-ért lenne dobozos verzio a CDGalaxisban?Hát asszem erre még én is befizetek.Viszont kiírva március van megjelenésnek,hát ahhoz igencsak bele kell húzniuk... -
feedb4ck #5332 a steam platform is elég sokat fejlődött -
feedb4ck #5331 qtracker-t használ itt valaki? -
feedb4ck #5330 én még beszélgetek egy kicsit magammal -
#5329 felvettelek,
mentem szunyokálni pá -
#5328 pölö C&C3 kiegészítő. -
feedb4ck #5327 előléptettek, de nem fogadtam el -
feedb4ck #5326 majorbrutal -
feedb4ck #5325 milyen új játékok vannak mostanában? -
#5324 steamen felvegyelek?
ha igen steam nick kéne. -
#5323 nm, de úgy láttom most karbantart extra. -
feedb4ck #5322 karbantartás van ember! -
feedb4ck #5321 köszönöm serpa -
feedb4ck #5320 vagy aki szopatni tudna -
#5319 már megtörtént. -
feedb4ck #5318 regeltem a patriótáknál, konfirmáljál serpa -
feedb4ck #5317 Én kétlem hogy lenne bárki is aki warezol. -
feedb4ck #5316 Sajnos nincs sok időm játszani, pedig szeretnék CoH-ozni is. Volt egy török cimborám akivel másfél éván át nyomtuk együtt mind németek. Amióta kijött az OP nem játszottunk. Micsoda gém az is! -
#5315 most már téged, mint fizetős fognak sz*patni a pöcsölök. -
feedb4ck #5314 én szerettem pöcsölni vele
meg hát jó érzés volt túljárni a fejlesztők eszén,
brutalizálni a fizetős népeket stb -
#5313 Hacsak az(t) nem... :) -
#5312 biztos ba**ottul élvezte a xarakodást :) -
#5311 Sosem értettem, hogy miért ölsz ekkora energiát a warez verzióba amikor két éve sem volt egy vagyon az ára, azóta pedig csak lentebb és lentebb ment.
De jó érzés újra a szekértáborban üdvözölni. :)
Regisztrálj ide is: RO - magyar oldal -
feedb4ck #5310 mi ez a nyálas nosztalgiázás itt a fene egyen meg benneteket
még ne temessetek
múlt héten lerohadt a szarrá pecselt játék, ma már nem bírtam tovább, egy hirtelen mozdulattal megvettem
keleten már pirkad az ég, kitartás emberek!
brutális hadnagy
-
feedb4ck #5309 Hey trident,
Épp most hagytam abba a mászárlást. Emlékszel arra az őrült cod2 modra amelyikben uziként lehetett használni a pisztolyt? Vissza kéne változtatnom a nevem lekispisztolyozós tizedesre, mert hát olyan szinten nyomtam most is a T33-al.
baszom alásan,
brutális hadnagy -
#5308 Remélem összefutunk majd és azt a híres pisztolycsatot alaposan szétcsesszük egymás fején!:D
Most nálam kevés tf2 fíling megy, bizonyos forrásokból úgy tudom, hogy a korábbi gfm-es bandából megvásárolják páran a RO-t.:) -
feedb4ck #5307 a picsába is!
impulzív vásárlás volt
(van két vendég jelszó)
baszom alásan,
brutális hadnagy -
predator9 #5306 Mersant, Te cod4-ezel? -
#5305 kopipaszta.
-
HUmanHunter #5304 azt rendeltem meg amit itt lejebb linkeltek, vki tud valamit arról a cégről? -
#5303 info szerint kábé 1.5-2 hét múlva a cdgalaxis boltban. -
HUmanHunter #5302 semmi infó mikor jön ki a dvd s magyarországon? :o március vége van ma' oszt még mindig semmi