6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
priluki #1278 Én megvárom a boltit.. Sose volt kártyán,nemis kell. Én csak a Kp-t szeretem DD -
Gabe18 #1277 De én még nem vettem-rendeltem neten semmit,ezért bizonytalankodom,meg angolul se tudok annyira hogy bonyolult dolgokon átnavigáljam magam.(aztán nem szeretnék a Steam-re utalni egy ötszázezret...,ja annyi nincs is )
Na mindjárt megnézem hogy is van ez...
-
FLeK0 #1276 Ugy ahogy minden mas netes vasarlas, megadod a kert adatokat, kozben 2x a Next-re kattintasz, es kesz. -
Gabe18 #1275 Kártya van elvileg (ha jó hozzá...,ahogy néztem VISA jó),pénz is van rajta elég,csak a Steam-es vásárlás nem egészen tiszta hogy hogy megy. -
FLeK0 #1274 Kartya: (18 ev folott) bemesz cibbankba, kersz internetkartyat, 2 papirt alairsz, odaadjak, hazamesz, beirod az adataidat a steambe, letoltod, jatszol. Havi 500ft, nincs szamlanyitasi osszeg. Egyszerubb es valoszinuleg olcsobb is, mint heteket varni egy esetleges bolti megjelenesre. -
priluki #1273 Én most tudtam nyomni kemény fél orát
Nemtudom,énis megvenném de azt a kártyás akármit énse értem..
Boltba is lehet majd kapni? -
Alkarcsont #1272 "Igazábol én csalódtam benne futkározás össze-vissza aztán valamilyen oknál fogva meghalok és futhatok megint vissza. Ugyhogy ezt a játékot inkább mellőzöm, nincs kedvem szenvedni vele. :S"
Mivan COD-hoz vagy szokva, ahol nem rúg vissza a fegyver, ahol kicsik a mapok és hatalmasak az emberek, ahol meggyógyulsz magadtól? Itt nem rambózni, meg össze vissza futkorászni kell, célok vannak minden pályán! -
Thanatos #1271 jaja sima steam szindrómának tünik :/ -
Gabe18 #1270 Hát mivel a Steam-re be kell jelentkezni hogy játsz a warez-al is,igy szerintem ez már ilyen lesz.Bár fogalmam sincs amugy...
Lehet megvenném de ehhez a kártyás-netes vásárláshoz tök hülye vagyok... -
Thanatos #1269 jó de ennek köze van a steamhez vagy csak egy sima patch szerü dolog ami majd kijön warezhez is és annyi? mert azért nem mdine hogy steam miatt 10percenként vna új verzió vagy csak mitn átlag gameknál -
Gabe18 #1268 Ej...beengedett egyre,de az emberemnek nem volt fegyver... Pedig fegyverest választottam az tuti,szép puskával.
Aztán egyszer csak kivágott menübe,ezzel véget is ért rövid kalandom... -
FLeK0 #1267 Nyilvan utolag frissitettek a rendszert, hogy idovel kiszurje a kiadott 'feltort' valtozatot. -
Thanatos #1266 nekemse megy már..
de izé, nem arrol votl szó hogy itt csak a megvásárlás steames, maga a game netes része nem? mert ha tudtam volna hogy az is az akkor lese szedem :/ -
#1265 Detto -
Sanyesz5 #1264 Ráférne még egy kis patch!!!! :P
-
Gabe18 #1263 Na mostmár váltogatja az Incompatibe Version-t,a sima Conection Failed-el...
Egyre jobb,de ma még sehova sem tudtam felmenni. -
zoltang #1262 Most próbáltam ki az "egyszemélyes" játék tesztelése után, a neten is a játékot. Egy német szerverrel próbálkoztam eddig, simán beengedett. A COD-hoz viszonyítva jobban lehet érezni a frontot, valósághűbbnek érződik. Itt nincs az az idétlen COD-os ugrálás, betonstabil fegyvertartás stb. A városi harc nagyon jó, "hangulatos", izgalmas lopakodós. Egy régi Panzer IV-el (rövidcsövű) rálőttem egy t-34-re, rossz szögben találtam el (lepattant róla), így a lövedék felrepült a levegőbe és arrébb a földbe csapódott. Még ilyet játékban nem láttam. A MG34/ 42 -es lövedékei is gellert kaphatnak. -
#1261 nemtudom. előbb rámentem egy szerverre kiirta nekem is utána megint megpróbáltam akkor meg beengedett. kipróbáltam egy másikat asszem holland volt azon meg simán beengedett. -
priluki #1260 Akkor avass be pls hogy neked miért megy!! -
#1259 Nekem is Radeon 9600 XT
Semmi bajom nem volt míg ment
-
KILROY #1258 Hy all!
Még a menü sem jelent meg, de a képernyő elsötétül, a gép újraindul.
Ez mitől van? Radeon 9600 XT. -
#1257 sziasztok, egy gyors kérdésem lenne azokhoz, akik kipróbálták:
a tankok sebzése az itt is megmaradt ilyen idióta életerő sebzésnek (bf-ek, ofp), vagy a realisztikusabb, távolságtól, sebességtől, ürmérettől függően ütődik át a páncélzat (pl wwii online)
reménykedem az utóbbiban, mert nemlátom a shotokon, hogy 2 centire harcolnának a tankok... -
#1256 Én előbb játszottam, nem tudom miért ment. -
#1255 DETTO! -
Gabe18 #1254 Ehhh...
-
Gabe18 #1253 Nálam ma már minden csatlakozási kisérlet igy ért véget:
-
#1252 single kuldetesek nincsenek? -
Gabe18 #1251 Ez most kinek ment?Mert az on-line-on nem segit ez az átirás nálam... -
#1250 nem tudom miről beszéltek mert most is megy a tört. -
FLeK0 #1249 SteamAppId -t at kell irni a cfg-ben 1200-ra es menni fog. -
#1248 de akkor biztos hogy nem lehet törttel nyomni?practice már bocsi de ki a faszt érdekel?
nem ezért adtam ki 160+áfát
-
#1247 Mind1,nagyon állat practice módban is!Halljátok,mi a cod ehhez képest emberek,mindig is ilyen frontvonalas gameröl álmottam!Ittvan!Gratula fejelsztök! -
#1246 OK -
#1245 kicsomagolva 2giga is megvan :) -
#1244 ez az egesz nincs egy giga? -
#1243 magyarán jáccani is?mint css? -
#1242 Hát akkor nem érte meg a kínlódást.
És akkor vége?
Nem arról volt szó hogy majd lehet tört szervereken nyomni?
Akkor szeretett játékom COD UO újra jövök jippijé -
#1241 gondolom a steam miatt nem megy talan majd azt megkerulve?
-
priluki #1240 Vagyis mostmár nekem se megy..
Hát akkor ennyi volt?! -
FLeK0 #1239 botokkal meg lehet nezni a palyakat