6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#1318 köcsög steam, az istennek nem tudom letölteni a red orchestra-t mert kiírja hogy le van terhelve a fos szerver. -
#1317 van FAQ egy kulon konyvtarban nem az alap nfo-t kell nezni -
#1316 Ugyan ma meg nem probaltam ma :) de tegnap meg mukodott: van eredeti steam accom, de inkabb egy ujjat hasznaltam erre. Letrehoztam, utana kicsomagoltam a RO-t egy telejsen kulonallo konyvtarba. A RO\system konyvtarban atritam SteamApp.cfg-t (acc+pass)valamint megadtam a STEAM konyvtar eleresi utjat.
ezzel kesz is volt, elinditottam a steamet, ezutan RO-t, a tuzfalon engedtem hogy kommunikaljon es mukodott is. Nem masoltam be a gamet a STEAM ala. -
#1315 Kéne írni egy FAQ-ot, hogyan kell felrakni a játékot, mit kell letölteni... Ennyi hsz. közül nehézkes kibogozni, és kár 5000-szer leírni uazt.
http://www.redorchestragame.com/
ugye erről a játékról van szó?:) -
#1314 és ugyanoda rakom a steam mappába ahol a cs:s van az nem lehet gond?
vagy tegyem fel másik vinyora mégegyszer a steam-et? -
Gabe18 #1313 Gyakorlatilag a BF játékmenet köszön vissza,igen.Csak itt nem zászlókat húzol fel-le,hanem minden pályán különböző objektumok-területek elfoglalása a lényeg.
Ha a odaérsz akkor elkezd töltődni egy csik,ha az megvan akkor tiétek lesz az adott hely.
Ha lelőnek akkor kis idő mulva (szerintem túl kevés is) respawn aztán mehetsz újra.
De én már csak egy szerverre tudtam bemenni most este,valami "Nforce" nevűre.De sajna kevesen lézengtek rajta,meg eleve csak 16 playeres,de nem voltunk 10-en se... -
Cypher7 #1312 A körökre osztást a példa játékokkal szerettem volna szemlétetni de sajnos elég kétértelmű lett. Az említett jékokban én úgy értettem a körökre osztást, hogy mikor lelőnek akkor meg kell várnod míg a többiek nyernek vagy vesztenek addig csak szemlélő lehetsz és ha újraindul a kör akkor a halálodik ismét játszhatsz benne. De akkor itt a Bf sorozatokban megismert conquest modra hasonlít a dolog. -
#1311 Szeva!
Nos nincsenek játékmodok tudomásom szerint.
Mintha egy igazi frontvonalon lennél úgy megy a dolog.
Kiküldenek és védd meg a teret vagy foglald el a raktárat.
Játékmenet hogy lenne már körökre osztva már bocsi?
Úgy képzeld el hogy van két pont A és B
A Kossuth tér B Népstadion.
Közte vannak még helyek pl. Hősök tere és ezeket kell fokozatodan elgoglalni vagy megvédeni és amikor kiszorítod a másik csapatot akkor nyertél.
(Bocs ha rossz példát írtam nem vagyok nagyon ismerős Pesten.)
A hüvelyek igenis kiesnek egy ppsh-ból pl. az illető szerintem arrra célzott hogy pl egy mosint nagant puskával amikor codban lősz akkor ha lőttél a gép automatán húz egyet a karon hogy a másik golyó a csőbe legyen lövésre készen illetve amikor kifogy a tárad a codban automatán tölt újra.
Nos itt nem így megy ha lőttél újra meg kell nyomnod a lövés gombot ekkor húzza meg a kart a köv. golyónak és ha kifogyott a tár neked kell R gomb lenyomásával újratöltened. -
Cypher7 #1310 Szevasztok!
Én is már régóta szemezek a játékkal és lenne néhány kérdésem:
1. Milyen játékmódok vannak? (CTF, DM, Conquest stb...)
2. Milyen a játék menet? "Körökre" osztott(CS, DoD), vagy újraéledős(UT, Bf)?
3. Valaki írta, hogy a hüvely nem esik ki az atómata fegyverekből csak gombnyomásra. Ez mit akart jelentni? Mert az autómata fegyver éppen azért autómata mert az újratöltés autómatikusan elvégződik...
4. Eredetileg az UT-s módot is nagyon élethűre tervezték(nem játszottam vele), ez mennyire valósult meg itt(lehetőleg olyanok válaszát várom akik nem a CS-n vagy a CoD-n nevelkedtek)?
-
#1309 Láttam!
Fel is akartam menni de mindig tele volt.
Holland szerver volt be is raktam a kedvencekbe. -
priluki #1308 Addig jo mig feltudunk menni valahova..
Én egész este nyomtam!! -
zoltang #1307 Most próbálgattam szerverekre fellépni, de nem tudok, mivel azt írja ki, hogy nem egyezik a verzióm a szerveren futóval. Azt vettem észre, ha pl.: amcsira, angolra, franciára akarok csatlakozni ezt a "hibát" írja ki. Azonban, ha németre akarok csatlakozni felenged szó nélkül. Miért van ez? A németek "törtet" használnak, azért megy? -
#1306 Hoppá,most vmi gas van nekem bazdkiii:@,nemigaz,még arra a szerverre se enged fle,amon hibanélkül jáccottam!Mileeht ezzel? -
#1305 NO akkor egy kis lecke!Azt hiszem sikerült alkotnom vmit!
Minden szerveren hibaüzenet nélkül jáccok,semmit nem ir ki,magyarán minden szerver müxik nekem,de nem volt ez iylen egyszerü,babráltam icipicit az dolgokat:D:D:D:D!Mint tudnivaló(akinek eredeti steames gamejei vannak,a "C:\Program Files\Steam" mappában belül van egy SteamApps nevezetü mappa!Nomost!Erre még visszatérek,node kezdjük az elején!Logoutolsz az gyári steam acc.odból,és egész egyszerüen new steam accountra kattolva létrehozol egy ujat!Nagyon fontos,hogy megjegyezz 2 fontos adatát,a felh.nevet,és a jsz-t.(irjad le,vagy mittomén)...Naszal,ha megvan az acc.,akkor belépsz a "C:\Program Files\Steam\SteamApps" mappácskádba!(HA VAN GYÁRI ACC.OD,AKKO OTTKELL LENNIE AZ ACC FELH.NEVÉNEK MAPPA FORMÁJÁBAN,AZ TARTALMAZZA A JÁTÉKAID,LETÖLTÉSEID,STB....)Szal a SteamApps mappában létrehozol egy olyan nevü mappát,ami a kamuss Steam acc.odat tartalmazza!Pontosan minden karakter oylan legyen(pl. copy-zd ki,az a bezzzztos!)Aztán a kis mappácskádba copyzzad befelefelé magát a játékot(Red Orchestra mappa),majd légy türelmes,míg bemásolgatja magának!Aztán ez ha kész,belelépsz a Systembe,és megkeresed a SteamApp.cfg fileocskát!Megnyitod jegyzettömbbel,majd az az elözöekben leirtaktól eltéröen jársz el itt!Lásd copyzom:
SteamAppId=1200
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="C:\Program Files\Steam"
# [as is clearified later on, this should be your email address / account username:]
SteamAppUser=neved
SteamUserPassphrase="jelszavad"
Mindent pontosan ugy csinálj/irj,ahogy azt én itt elugatom,különben baxxhatodd!
Nekem igy minden szervermüxik,neked is kéne,ha nem müxxik igy,az vagy azért van,mert valamit elcseszel,vagy nekem van mázlim!Sok szerencsét,jó játékot,Enjoy!:))))UI:Legyél türelmes szerver töltésnél,ha fél percnél tovább tölt,akkor 99%,hogy örülhetsz a fejednek,meg annak,hogy vki gondolkozik ittCsak félnivaló,hogy ezellen is kitanálnak vmit,sajnos,de amig lehet enjoyozzuk(élvezzük) a gamet!Éjszakát emberek,honlap is van nap! -
Lazlo #1304 figy :) extázisdban nem lehet helyesen írni -
#1303 hi a lent emlitet dolgok át irásával simán megy a game,d ez mint ha egy kissé gagyi lenne az emberek mozgása egyéb -
#1302 mostmár csak helyes kell megtanulni írni és minden szupi -
Lazlo #1301 nekem is volt ilyen connetion field és verzió probléma aztán felcuppantam egy szerverre :) asszem németvolt voltak magyarok is. hát nemtol elmondani azt az élményt amit ott volt......sniperem volt és 2 ppsh-s suttyó orosz volt kb 50méterre löttem rájuk de elbujtak nemtudtam kiszedni őket.....gondolták 2en vannak lerussolnak :D odabsztam 2 granyot :D cafatokra szakadtak.....hihetettlen hogy mekkorát dob a játékon :) a snipert távcsove nagyon teccik uo-s vagyok amióta kivan adva azóta csücsül a doboza az asztalon első gém amit megvettem. mert megérdemli :) és annyira jobban teccik ez a játék hogy húúú :) sőt settenkedtem 1 orosz mögöt és elkeztem ütni kis pityuval a hülye azthitte lőnek rá :D és alrébb ment én emg püföltem tovább:D 4-5 ütés után emgadta magát és elpatkolt :D amikór közelről fejbelöttem valakit kispityuval szinte láttam a vérfoltot és a lukat a fején...persze utánna nem de amikór eltaláltam igen :)nagyon teccik a játék.az hogy nem autómata a rifle hanem neked kell nyomnod hogy kiessen a töltény hüvely az is remek :) de nem untatok senkit részemről príma jaták :) -
#1300 ha tutira akarsz menni csinálj egy kamuaccot és azzal jelentkezz be ^^ (jeee 1300. hsz az enyém -
FLeK0 #1299 en masikkal probalkoznek -
#1298 már elolvastam az infot ,be kell másolni a steam mappába
nem fogja a steam bannolni a gyári counter strike source accountomat? -
#1297 ez a játék csak steam-el indul el? -
#1296 host game ott meg a game rules vagy ilyesmi és sztem ott ha beállítod a minimum players-t amennyire akarod akkor annyi bot lesz a szerveren, de ez csak tipp -
#1295 sztem a virtuális memória ^^ -
#1294 ööö. rákérdzehetek? elgurult? -
#1293 Na én megint nyomtam egy 1,5 órát.
Holland szervereken próbálkozzatok mnálam az bejött.
Viszont nyomom a játékot és amikor végzek vele a jobb sarokban a tálcán mindig megjelenik egy sárga háromszög benne egy felkiáltójellel, de ha rámutatok egérrel nem írja ki mi a baja. -
priluki #1292 Nem tod véletelen hogyan lehet több botot berakni a gameba? -
#1291 nekem muxik eddig 3 szerveren voltam csak kisse lagos volt, egyikrol kikurtak csak nem tudom milyert, -
Neoncsoves #1290 ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ a készitoket hogy rohadnának meg minden steames ami jo ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^3 -
#1289 most kit szidalmazol azokat akik csinálták a game-et vagy akik feltörték? sztem vedd meg és akkor menni fog... -
FLeK0 #1288 A hdr bloomot kapcsold ki es jo lesz. -
Neoncsoves #1287 Nem megy MULTIba kapják be!! Day Of Defeat Source marad... -
Neoncsoves #1286 Elmennek a jó bűzős pics*ba -
#1285 nem furcsa nalatok a gfx, feltettem probakepp maxra es olyan furcsa mintha homalyos lenn az egesz , kicsit meg vagyok lepve hogy ilyen -
priluki #1284 Tudja valaki hogyan lehet több botot berakni a játékba?
Mert nekem csak 11 van velem együtt lett 12 -
Gabe18 #1283 Na ez a vásárlás nem megy valamiért.Majd aszem ha lesz boltba megveszem (ha egyáltalán lesz).Az a biztos... -
#1282 Most volt marcius 15 - es az egyik palya neve "ARAD"
-
FLeK0 #1281 Ugy, hogy nincs mogotte egy olyan rendszer ami barmelyik pillanatban frissitheti, es ~7 eves alapokra epul, amit ugyanugy ki lehet jatszani mint korabban. -
#1280 Hát engem is beengedett egy holland szerverre majd tk-ztam kick és utána nyista.
Picsába kurva mérges vagyok ez miatt a szaros játék miatt úgy vártam és bizakodtam hogy lehet játszani vele gond nélkül a neten.
De akkor pl. COD-hoz hogy tudták ennyire símán megoldani? -
FLeK0 #1279 Nincsenek bonyolult dolgok, nev, cim, stb. kell csak. Az oldalon levo arra meg rajon a 20%-os afa, de a vegen kiirja a vegosszeget mielott elkezdene a tranzakciot.