6141
  • forza milan
    Egyébként van vami single,vagy bots,vagy vmi mód a multinkivül?:):c
  • priluki
    Hát nekem megy most is neten...
  • forza milan
    Most egyáltalán nem lehet seholse tolni törttel most akko?
  • Gabe18
    Valami baja van már...
  • Newyorker
    Akkor már nem lehet neten nyomni?
  • Gabe18
    Mondjuk az igaz hogy a futás animácio elég gyengus lett.Kissé karót nyelt hatása ban a katonáknak,ahogy futnak.De nem mondanám ezt sem egetverő hibának.
  • priluki
    Sztm amugy a játékélmény a WW2 online-battleground-ra hasonlit,csak sokkal szebb kiszerelésben.
  • KM
    Igen, nekem is ez az érzésem. Több ember kellene. Kérdés az, hogy bírja-e a szerver...
  • priluki
    Ezt ugy hivják realisztikus!
    Épp ezért király ez a game,nem rohangálsz össze vissza azt hentelsz..
  • mozesapo
    Bocsi, elírtam, Redorchestra.ini még.
  • priluki
    Bocs,bisztos el voltam foglalva. DD
    ezt a távoli megkülönböztetést sztm majd a beépitett beszélökével lehet csak kivédeni.Egyszerüen megkérdem,"te figy nem te fekszel ott a szénakazal melett?"
    hát ha azt nem válaszol akkor igy járt
    Amugy jobban tetszenek a tank nélküli mapok,sniperrel nagyon bejön ez a városi gerillázás.D
    Meg sztm néhány map akkora hogy kevés még a 32 fös server is,dehát ezt bisztos orvosolják majd. :)
  • alph4
    Itt van pár kép:

Igazábol én csalódtam benne, azthittem jobb lesz mint a DoD Source, de tévedtem.
    Még irányíthatatlanabb. Alig van benne vmi akciódus közelharc, csak távolról lövi mindenki egymást "pixelháború", mert igazán nem is láttam az ellenet 19"es monitoron csak a lövedék irányát, de már lelött...
    A játékosok mozgása valami nagyon gagyi. És a fizikárol nem is beszélni, mivel ilyen nemnagyon van. Grafikája közepes. A textúrák néhol nem az igazik és nem is túl részletesek a pályák. Bár legalább fut rendesen a közepes gépeken is :)
    Meg ez a sok futkározás össze-vissza aztán valamilyen oknál fogva meghalok és futhatok megint vissza...
    Ugyhogy ezt a játékot inkább mellőzöm, nincs kedvem szenvedni vele. :S

• zoltang
    Nekem csak a Default.ini-be van ilyen sor.
  • mozesapo
    Ha 1 GB ramotok van, érdemes a Default.ini és Users.ini fájlban megkeresni a CacheSizeMegs sort és átírni a 32-t 64-re. Sokkal gördülékenyebb lesz a betöltés, stb.
  • ent
    Nyomassatok képeket, plz...
  • KM
    Illetve: igen. Fene egye meg, reggel van még!
  • KM
    Nem.
  • samhun
    hi
    milyen a jatek? jobb a dod source nél?
  • Lazlo
    nekem azt írja ki amikór csatizni akarok 1 szerverre hogy az én gémem nem kompatibilitis a szerverr verziójával... :S kijött asteam-en valami update vagy mi a rák? mellesleg ha átírom a steamapp.cfg-t hogy hol a steam-em stb akkór a steam-en emgkell jelennie az orchestra logojának hogy ott a géme? mert nekem üres maradt. előre is thx melo után leszek bye
  • urbijoe
    ha csinálok uj accountot akkor a steam nem veszi észre a gépen az eredeti cs:s -ot? emrt nem szeretném ha bannolnának
  • Dosia
    SZia!szerintem az a problémád ami nekem volt rosszul csomagoltad ki!
  • Hatt
  • Hatt
    Sziasztok, egy ilyen hibaüzi pattam elő indításkor. Valaki tudja a megoldást?
  • PESFAN
    Na kezdeti problémákat áthidalva jön a beszámolóm a játékról.
    Az elején egy szerverre sem engedett be a steam-en átraktam a netkapcsolatomat isdn-re és onnantól jó lett pedig ADSL-em van.
    Nem igazán értettem ezt de mindegy.
    Hát el kellett felejtenem amit a COD-ban megtanultam az tuti.
    Imádom a Codot de itt végre egy igazi frontvonalom érezhettem magam még akkor is ha eléggé vakon voltam.
    A grafika lenyűgöző a gépemnek kell is 1-2 perc mire betölt mindent és akkor már nem szaggat a kiskoma.
    Full realisztikusnak találom a játékot még akkor is ha nem voltam soha életemben háborúban de nagyjából van róla puppom milyen lehet és hát itt igencsak kellett lapulnom meg bújkálnom.
    Tetszik hogy el kell foglalni célpontokat így a játéknak megvan a maga felépítése.
    Fegyverek realisztikusak a codban már tök jól játszok jól célzok na itt a ppsh igencsak az égnek áll egy sorozat leadása után így eggyenként kell a ravaszt huzogatni.
    Nekem nagyon tetszik a játék végre igazi frontvonalon érezhetem magam lassan araszolva juthatok a cél felé rambózás kizárva és ha elbújok valahová mert én egy igazi sniper vagyok jó esélyem van rá hogy nem vesznek észre.
    Na ezt a CODban nem lehet sajnos megcsinálni akárhová is bújsz el tuti kilesnek.

PRILUKI

Téged láttalak a szerveren Vincent Vega voltam írtam is neked de nem sokat figyeltél rám.
  • Gabe18
    Üdv!
    Nagyon állat lett ez a játék szerintem!Most próbáltam ki egy másfél órát,eddig bejön.Célkereszt meg rohangászás az tényleg nagyon nem kell bele.Igy nagyon kellemes realisztikus hatása van.A Sniper igen egyedien lett megoldva,de nekem az is tetszik.És hát igen a messzebb lévő figuráról nehéz megmondani barát vagy ellenség,de hát ez a valóságban is igy van.
  • priluki
    Én azt mondom hál isten hogy nincs célkereszt!! Nem lett ilyen rohangálok ölök játék,ennek föleg örülök.Megfontoltan kuszva mászva mint igazibol. Annyi a gáz hogy messziröl nem tudod a saját vagy az ellent vetted célba,de ezt is irhatjuk a realisztikusság számlájára.
  • KM
    Hatalmasak a pályák, hirtelen azt sem tudom, hogy merre menjek.
  • zoltang
    Az a Reichstagos pálya nagyon jól néz ki. Ahogy a romos épület előtűnik a messzeségből.
  • PESFAN
    Ki melyik szerveren van?
    Bár eddig mindegyikre Connection Failed -et írt ki
  • PESFAN
    Köszönöm Fleko a kettőspont hiányzott jó nagy fasz vagyok hogy nem néztem.
    D-re telepítettem Eisenhower mindent oda teszek.
    Már megy is a játék köszike.
  • Eisenhower
    sztem meg C:\Program files\Steam így a helyes ^^ c után kettőspont! ^^ nem hiszem hogy a d-re telepítette a steam-et
  • FLeK0
    ures az acc. mar megneztem :)
  • Eisenhower
    gyorsan vond vissza a hozzászólásodat ha tudod^^ mert majd lenyulja vmelyik az accodat. legalább csillagoztad volna ki a neved meg a jelszavad
  • FLeK0
    D:\Program Files
  • Eisenhower
    az a legegyszerűbb ha csináltok egy kamuaccot és kész^^ na kocc aludni^^
  • PESFAN
    Nézzétek meg hogy nem rontottam el semmit.

• FLeK0
    nem okos dolog.
  • Eisenhower
    grat az 1200-adik hsz-hez :)
    sztem aki ezt írta teljesen más játékkal játszott. célzás miért körülményes? mert nincs odabiggyesztve középre a célkereszt? fizika hát nem is tudom, erős gépen szaggat? nekem a64 3000+ x800xl 2x 512 ddr előbb 1280-ba is kipróbáltam gyönyörűen viszi minden maxon 4xAA 4xAF. hangulat? hát az nagyon is van nem is akármilyen.... de hát mindenkinek megvan a saját véleménye. csak lehet ez az uriember csak botokkal játszott^^
  • grebber
    Vajon lehet-e ezt még fokozni?

"Az irányítás, célzás körülményes, semmi fizika, még erős gépen is szaggat.Egy félresikerült bf1942 klón, de hangulata semmi"
  • PESFAN
    Mikor elindítom az exe-t