6141
  • PESFAN
    Tökéletesen igazad van.
    Most lehet álszentnek gogok tűnni, de őszintén mondom, ha ne adj isten a COD-al vmi lenne és nem tudnék játszani vele így ahogy most tudok 100% hogy megvenném, mert bizonyított és ér annyit.
    De nem a COD2, azért 1 filért sem adnék.
  • FLeK0
    nem sok olcsobb jatek van.
  • Gabe18
    Jó csak az ilyen "CoD ingyenes" megjegyzések után jönnek majd a 10 éves Jancsikák hőzöngeni hogy Ő olvasta hogy a CoD ingyenes és ,mégse tud felmenni csomó szerverre,stb...
    Hát sajnos a warez itt valóban bajos ugy tünik.Én is tegnap már csak 1 szerverre tudtam bemenni.
  • PESFAN
    Jó így ebben a formában persze igazad van.
    Csak ne feledd, hogy itt is mindenki tört szerverekkel gondolkodott az elején.
    De sajna úgy néz ki nem megoldható, én meg csak azt mondtam, hogy számomra nem ér annyit a játék amennyit kérnek érte.
    Ez csak maszek vélemény.
  • Gabe18
    Most nehari de fogalomzavarban vagy.

Ingyenes a Americas Army például,amit a valóban ingyen letölthetsz,játszhatsz vele,a készitől is igy adják neked.Senki nem várja el hogy fizess érte.

A CoD-ért fizetned kéne,a boltban megvenni és akor játszhatsz vele.Az egy dolog hogy ott a warez ott prímán megoldható,és nincs semmi fennakadás ugy sem,de attól az még messze nem ingyenes.
  • priluki
    Kösz,megkeresem bár ma van valami gáz mert mindenhol magas a pingem,pedig nem szokott szarakodni a netem..
  • PESFAN
    Miért?
    Most nehari nem értelek.
    Cod-ot felteszed, felrakod hozzá az 1,51 patch-t, beszerzed ASE-t és kész.
    Ennyi.
    Tört szereverek, tört verzio.
    Mindenhová bemehetsz, nem lesz bajod a bejutással sehol.
  • Gabe18
    "COD ami nekem úgyis a szívem csücske plusz még ingyenes is"

Hát maximum Te ingyen haszálod...
  • PESFAN
    Hú Priluk mint alább leírtam mindent letöröltem ami RO a gépemről.
    16 slotos szerver volt és NL-el kezdődött ez szinte biztos.
  • priluki
    LOL ezt magamtol kérdem???
    Pesfan,töled akartam kérdezni..
  • priluki
    Mond meg már akkor annak a servernek a nevét pls,mert én elfelejtettem
  • samhun
    tudom, a modtani jatekok ban nicnsenek célkeresztek, sokkkal jobb igy
    de attol még célzás az is ha magameléveszem a fegvyert!
  • priluki
    válhozemelve lehet célozni,ne kérdezd melyik gomb mert én átálitottam már,amugy sztm megtalálod. Lehet neten nyomni amugy.. ha visszaolvasol megtalálod hogyan,vagy van provision faq angolul.
  • forza milan
    CÉLKERESZT NÉLKÜL ÉLETHÜ,ÉLVEZETES,ÉS KIHIVÁS,MÁR AKINEK,MERT ÉN TUDOK LÖNI CÉLKERESZT NÉLKÜL...
  • forza milan
    I gomb!És tudsz jáccani,olvass visszah!
  • zoltang
    Y, vagy X, vagy Z betű. :)
  • zoltang
    Nehézgéppuskánál a "pontos" célzáshoz le kell hasalni, és állványra állítani fegyvert. (Ekkor lehet újratárazni is.)
  • Serpa
    AP és HE között hogy tok váltani?
  • zoltang
    Pontosan lehet célozni, ha magad elé emeled a fegyvert (alapban a i gomb talán), és a "célgömbel" célzol. Kapáslövésnél (csípőből) nincs célkereszt, ez nem arcade lövöldözős progi.
  • samhun
    nem vmi jo :)
    na lehet célozni?
    ki nyomja illegalban, ugyh letölöte?
    ugy tok neten nyomni vhogy?
  • Serpa
    mi az hogy gyér?
  • Serpa
    volt szerencsénk.
  • samhun
    alapbol tehát mivel lehet célozni? mert célkereszt nélkül elég gyér :P
  • samhun
    ja, igazuk van
    ki az aki steam nélkül nyomja? ugy mint én, redorchestra provision ba letöltötte..
  • PESFAN
    Hát ez az!
    Én megmondom őszintén egy hírtlen haragú méregzsák típus vagyok és tegnap elegem lett ezért letöröltem úgy ahogy van mindent ami vele kapcsolatos.
    Befejeztem a pályafutásom vele.
    Annyira azért nem jó hogy megvegyem, ellenben ott a COD ami nekem úgyis a szívem csücske plusz még ingyenes is.
    Nembeszélve arról hogy milyen makik játszák.
    Tankba beszállok a löveget kezelni, a sofőr meg nyomja padlógázzal az ellenséges tank felé ordítok hogy álljon meg hogy célbe vehessem de persze nem teszi majd amikor kilőnek leloloz, hogy milyen fasz vagyok mert nem lőttem a tankot.
    Dehát esélyem nem volt megcélozni úgy ment az a marha.
    Minden jó játékhoz megfelelő jó emberekre is szükség van.
  • joebacsi
    nem, készítők le is írták, hogy nemnagyon tervezik, mert repülőkhöz kicsik a mappok, olyan bf féle árkádos repkedést meg nem akarnak...
  • samhun
    és mivel tudok célozni?
  • zoltang
    Nem valami jó a szerverre csatlakozás. Eddig csak 2 szerverre tudtam csatlakozni, egy németre és egy hollandra. A többi com-os, uk-os, fr-es stb. szerverre nem lép be rossz verziószámra való hivatkozással (bétásak lennének?). Pl.: most egy hollandon 32-n voltunk kivételesen. Ahová nem bírok belépni, ott mindig sokan vannak.
  • hiba
    sztem nem - en csak lezuhant kiegett repuloket lattam :D
  • samhun
    hi
    lehet benne repülövel meni?
    most szettem le, csk singleba tok meni, mert nem vettem meg :P
    ha lehet meik map on?
  • Serpa
    nekem úgy tűnik, hogy a 12 mapból mindössze 3 map (Arad, Bondavero, Ogledow), ami tankcsatára hivatott.

vagy talált vki másikat is?
  • hiba
    Ilyenem volt, de sokra nem mentem vele mert nem volt accountom hozza es letoroltem :)
  • hiba
    de persze le lehet totleni account nelkul is csak gondoltam vettel vagy veszel akkor :)
  • FLeK0
    unreal engine
  • FLeK0
    A megjelenesek elott van/volt pre-load.
  • Mester01
    Szerintem kéne csinálni egy normális F.A.Qt hogyan kell Linditani a másolt verziot mert láttam 1-2 probálkozást nekem nem müködik szoval aki ráér az csináljon már PLS!
  • Evogordon
    hy all
    Ebben a játékban source motor fut vagy saját fejlesztésű moci? THX
  • Eisenhower
    hogy értve? eddig minden gamet le tudtam tölteni és utána kellett aktiválnom. addig nem lehet letölteni míg meg nem veszem? sztem ez hülyeség mert itt is volt pre-download hogy letöltötted mittom én 95%-át és amikor aktiváltad akkor engedte a többi 5%-ot. mellesleg van beta is steam-en azt se lehet letölteni? beta-ért sztem senki sem ad ki pénzt ^^
  • hiba
    vettel accountot?
  • Eisenhower
    azon gondolkozom hogy megveszem dobozos változatba. ha minden igaz most márciusban fog jönni a dobozos is csak nem tom mennyibe kerül ^^