6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
zoltang #1399 Voltunk ezen a szerveren, már hárman, magyarok: :)
RO: Ostfront Server Test Server, Powered by ObiNet.hu 0/16
RedOrchestra://195.228.45.176:6666 -
zoltang #1398 Érdekesség. Eddig 3 szerverre tudtam bejutni. Mind a 3 szerver neve úgy kezdődik:
RO: ... (1 holland, 1 német, 1 magyar) -
#1397 majd holnap ... -
zoltang #1396 Ez a szerver bezzeg beenged, de a kutya sincs rajta. -
zoltang #1395 Jó kérdés. -
#1394 fennt voltam, ahogy te is.
de nekem vmiért 900as pingem volt, ellenben neked 20-30.
ez meg mi a rosebb miatt lehet? -
zoltang #1393 Jó. -
#1392 felnézzek ... -
zoltang #1391 Most, ahogy próbálok egy nyamvadt szerverre kapcsolódni (sikertelenül), ezt látom:
RO: Ostfront Server Test Server, Powered by ObiNet.hu
0/16
RedOrchestra://195.228.45.176:6666
Ha jól látom magyar. Persze senki sincs fent.
-
#1390 ja, összekevertem. -
Gabe18 #1389 Odessa asszem városi pálya.Ha az amire gondolok az nekem is tetszik,nagyon jó hangulata van. -
Gabe18 #1388 Szerintem ha 32 player van,vagy kevesebb,akkor szerintem nem kéne ennyi tankot rakni a respawn pontokra,mert általában vagy 10 tankos karakter van,aztán csomószor látom hogy ha a tankot kilövik alóla (vagy nem tudom miért,de gyalog lesz ),akkor meg fegyvertelenül szaladgálnak a búzamezőn...
De amekkora pályák vannak,valóban 64 player is lehetne,aztán ki tudja a game elbirná-e... -
#1387 az a búzamezős? -
priluki #1386 Én meg fogom venni mert nekem nagyon bejön ez a realisztikusság,mindig ilyenröl álmodtam,eddig kb már nyomtam vele 14 orát :)nem biiiirom abbahagyni.Amugy jok a tankos pályák de valahogy oda kevés még a 32 fö is,az lenne a jo ha komoly gyalogság is lenne melette.Kedvenc mapom az Odessa. -
#1385 Légyszíves csináljatok FAQ-ot ennek a topiknak.
Ha jól veszem észre 2 db Red Orchestra is van. Az egyik egy régi ingyenes játék, ut2003 enginnel, és ez az új:http://www.redorchestragame.com/
Gondolom itt az utóbbiról van szó.
A FAQ-ban le kéne írni, hogy miket kell letölteni ahhoz, hogy valaki játszani tudjon. Egyáltalán megjelent már ez a játék, vagy csak valami beta verziót próbálgattok? Hallottam, hogy kell az alap UT2004 is, ez igaz? stb. Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre válaszoló FAQ kell, mint COD, COD2 fórumon, különben alig lehet innen értelmes információt kihámozni, annyira sok most a hozzászólás. -
#1384 na megyek mert itt vagyok a bnőmnél aztán vele is kell foglalkozni ^.^ -
#1383 azért mondtam hogy többször kell próbálkozni, szerintem a VAC lehet a központban, talán kiadtak vmi update-et hozzá és azért nem enged fel, mert sztem max ennyi a köze a steamhez a játéknak hogy használja a VAC progit. -
#1382 próbáljatok olan szervert keresni amiben nincs bekapcsolva a VAC (Valve Anti-Cheat) állítólag azon gond nélkül lehet játszani, bár az meg elég ratyi lehet mert talán feljönnek oda a homokos csiterek :S -
Gabe18 #1381 Azért ez a rendszer most kissé kaotikus ahogy nézem.Bemegyek egy szerverre,32 player,ping egész jó,játszok egy háromnegyed órát,na mondom beirom ide melyik volt ez hogy más is fel tudjon menni.
De kilépés után próbaképp megpróbáltam újra felmenni ugyanoda,de már jött a szokásos "nem kompatibilis" hibaüzenet... -
#1380 továbbá mondom ez úgy, hogy 3 pályát láttam eddig, 1et 5 percig :)
igaz, nekem leginkább a tankcsaták miatt emelkedik ki eme játék ...
án 3 mapot (Arad, Bondavero, Ogledow) találtam páncélosok összecsapására.
van másik is? -
#1379 hát ha nem tudnak a warezzal mit kezdeni akkor elég szűkös lesz a magyar felhozatal de sztem 5-6000ft nem pénz érte, vannak ennél sokkal szarabb gémek amik 10000 felett vannak és kb 2 lapát lócitromot nem ér.... -
#1378 jó de azt a licenszet elnyerték mint a legjobb mod készítői! perrsze most már könnyebben mozognak meg lehet főállásba tudnak fejleszteni de vhogy el kellett ide jutniuk. akkor is megérdemlik hogy megvegyem. a cod-ot a cod:uo-t is megvettem mert kellett a warozáshoz meg mert annyira jól sikerült hogy ugy gondoltam megérdemlik, erre jött a cod2 amit ugy elcsesztek hogy az elmondhatatlan, mintha nem is ugyanaz a csapat lett volna:( -
#1377 én is gondolkodom, hogy megveszem-e majd dobozban (persze árfüggő, ~3-4ezret kiadnék érte), csak az a baj, hogy most még nem láttom mennyie fogjuk itthon, mármint MO-on játszani.
-
FLeK0 #1376 Azert egy unreal licensszel, bolti es steames terjesztessel (utobbiert tobb 100ezer dollart kell elore kifizetniuk) mar ok sem csak egy kis csapat, hanem profi jatekfejlesztok, es ha lesz egyszer egy tenyleg sikeres jatekuk akkor be fognak allni a sorba. -
#1374 hát a hasonlóság kimerül ott hogy ez is II. világháborus fps ^^ de más köze szinte semmi. mellesleg ha kijön a dobozos verzió sztem meg fogom venni ennyit megérdemelnek a fiúk.mert ez csak egy szűk csapat aki szabadidejét áldozta erre, nem ugy mint pl mondjuk az EA aki megcsinál egy gémet aztán leszar mindent, támogatás (patch, sdk stb.) Lásd nfs:mw. -
#1373 call of duty-hoz hasonló fps -
MORO67 #1372 sziasztok megtudná valaki mondani hogy mijen tipusu játék call of duty-hoz hasonló fps??
-
priluki #1371 Fps online pályafutásom alatt most értem meg elöször,hogy halál nélkül tuléltem az egész mapot!! Jee,sniper powa! -
Gabe18 #1370 No erre közölték hogy ez a helyben átvehető verzió megszünt,csak megrendelni lehet,majd jön egy hét múlva.
Addig marad a warez szerver vadászat... -
priluki #1369 Én megvárom boltit az tuti,amugy is fel tudok menni a serverek többségére,de ha mégsem akkor mig meg nem jelenik péppéverem a botokat -
benoce #1368 Olvasgatom itt az ingyenes CoD, meg hasonlo hulyesegeket, thx feldobjatok a napomat. Nyugi van aki megveszi (en is - kovezzetek meg) a Cod2 vagy RO, mert szeretne jatszani kulfoldon is pld, es nem tort szerverekben es kishazankban gondolkodik.
Bankkartya, a legegyszerubb a dombornyomot, en is ezt hasznalom a steam-hez.
Viszont egy kis segitseg a netes vasarlashoz Interneten hasznalhato kartyak!! -
#1367 nalam is ugyan ez van van hogy beenged tegnap jatszottam valami fr-esen most neztem csomo helyrol kikurt, es csak olyanra tudtam belepne ahol nem volt senki lehet hogy meg beta szerverek -
FLeK0 #1366 Szerintem egyszerubb ilyet kerni, ha van mashol rendes szamlaja, es ezt csak netes fizetesre akarja hasznalni. 500Ft a havidij, de azonnal odaadjak a kartyat. -
Gabe18 #1365 De electron a mostani kártya...Akkor ezért nem ment.
Na akkor elballagok azt csináltatok egy ilyen internetes csodát.Köszi a segitséget! -
damati #1364 Bemész a bankba,nyitsz egy "classic" számlát melynek havi számlavezetési díja 190Ft.Mellé kérsz egy internetkártyát melynek éves(!) díja 800Ft.A kártya kb 1 hét alatt készül el.Ennyi. -
FLeK0 #1363 Igen, ilyen egyszeru.
Ha rendes visad van (nem electron), akkor mennie kell, erdeklodj utana a bankban, hogy enegdelyezve van-e a netes atutalas. -
#1362 Hát én azt nem tudom akkor mit képzeltek amikor ezt az egészet kadták.
Egy ilyen nagysikerű etalon játéknak, hogy tudtak ennyire gagyi folytatást csinálni. -
Gabe18 #1361 Bocs hogy ezzel zargatlak,de tegnap irtad ezt a "internetkártya" nevü dolgot.
Ez most hogy megy?Elmegyek CIB bankba,kérek ilyen kártyát,eddig ok,ott akkor nekem kell rá befizetni valamennyit gondolom,és akkor azt haszálhatom el a neten?
Mert a VISA kártyával tegnap jutottam sokra.Lehet az enyém mégse jó valamiért ilyen célokra. -
FLeK0 #1360 A cod2-t sztem senki sem venne meg mo-n, nem tudom mit kepzeltek amikor 15500ft-ra araztak.. -
#1359 gogok=fogok