6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Richard90 #1439 Valaki le tudná pontosan írni hogyan kell játszni a multival???!
most átírtam valami steamapps valamit és azóta valami debug hibát ír ki
pls help!! -
Cypher7 #1438 Én szivesen mennék a magyar szerverre de nem tudok csatlakozni. A szerver listában nem látom, hiába pórálok meg csatlakozni console-ból vagy a favoritoknál megadni az IP-t nem megy... Console-ból hogyan kell csatlakozni? Mert a connect parancs itt nem müxik... -
Gabe18 #1437 Annyiból van Single player mint a Battlefield-ekben pl.Tehát a multis pályákon játszhatsz bot-ok mellett.
Szóval történetre,folyamatos cselekményre,ne számits. -
Tockos #1436 Mondja meg valaki nekem hogy van-e a játékban singleplayer is mert itt mindenki a neten valo játszsáról beszél. -
#1435 na senki nem akar jönni obi szerverre? :( -
#1434 kérdem az egyik obi-st de még egyenlőre nem sok info van :( -
#1433 Senki nem tud segíteni LifeForce problémáján? -
Mester01 #1432 Fut az a szar hidd L!
-
#1431 vagy ha nem tetted meg indítsd el a steamet hogy fusson a háttérben :P -
FLeK0 #1430 readme szerint csinald. -
Mester01 #1429 Én meg mikor multyra szeretnék menni ezt irja ki!
-
Lifeforce #1428 Én csinálnék szervert, de connection failedet ír ha csatlakozni akarok.
Biztosan leírtátok már, de legyetek kedvesek leírni, hogy mit szurtam el ha ezt csinálja.
(szervereket látom, azzal nincs gond) -
Tockos #1427 Mondja meg valaki nekem hogy van-e a játékban singleplayer is mert itt mindenki a neten valo játszsáról beszél. -
Gabe18 #1426 #1048
Ha az ott leirtakat megcsinálod akkor megy.Legalábbis a szerverekig eljutsz,hogy aztán éppen melyikre lehet bejutni,az már más kérdés.
A single gyakorláshoz a steam se kell,de hát ennek nem az a lényege hanem a multi. -
Aakos #1425 Én a gamez.fee.hu-ról szedtem, tudna valaki segíteni az elindításban? -
#1424 Fasza.
1-2 óra és lejön a steamen keresztűl nekem is. -
#1423 LifeForce mondta ha letöltötte és megnézte indit szervert! -
#1422 Bocsi a méretért.
-
Gabe18 #1421 PcDome fórum-ba irta valaki,nem tudom mennyire hiteles:
"29-én a boltok polcain is megjelenik majd a RO. Úgyhogy várok a letöltéssel " -
#1420 ok köszi -
FLeK0 #1419 Csak megjeloltek, hogy egy pc-s jatek. -
#1418 www.isohunt.com-on van egy ilyen file is. A retail provision, és a beta mellett. -
FLeK0 #1417 bocs mi? -
#1416 Retail Provision mellett most kijött egy [GamePc] is melyiket érdemes tölteni? 964.14Mb és 964.13Mb -
priluki #1415 nem jön valaki a magyar serverre?
-
FLeK0 #1414 #1227 -
#1413 Nekem is jól jönne pár kép. -
#1412 lécci akinek megvan és haverjával tolják pár in game képet rakjon be , thx !!!4 -
VeNYLaci #1411 Szavazás red-orchestra CB ladderre:
http://www.clanbase.com/ladderpetition_vote.php?lpid=6068
gyerünk szavazzatok! :))
-
priluki #1410 Lol, valaki elég jol félreinformált ezzel az alap Ut 2003-el. -
#1409 az nem baj ha fegyvertelen. ingyéfrag ^.^ muháháháháháhá -
#1408 LÉgyszíves írd meg privátban, hogy mit kell letölteni, csinálni, hogy fel lehessen menni egy szerverre. Azt is hallottam, hogy kell az alap UT2004. -
FLeK0 #1407 Lesz még +20% áfa. -
#1406 ha jól nézem 25dollár azaz kb 5500pénz!
ilyenkor a bankok nem szamitanak fel plusz dijat? -
FLeK0 #1405 ha nincs a gepeden vmi keylogger, akkor teljesen. -
#1404 Uff!
Csak steamen lehet megvenni? Mennyire biztonságos? -
priluki #1403 Holnap vagyis ma szervezzünk egy Sg-s összecsapást a magyar serveren!
stipistopi egyém a sniper -
#1402 Szerintem könnyedén veri játékélményben mind a CoD2-t mind a BF2-t. Grafikailag persze nem olyan szép viszont valósághűbb. Sajnos van 1 két BUG benne de ezeket eltekintve nagyon jó játékot kaptunk. Mellékessen Imádtam a CoD sorozatot és BF2-es klánban vagyok. -
Gabe18 #1401 Nekem AMD 2500+,6600GT,1 Giga ram.
Ezen 1024-ben,elég jó beállitások mellett is jól megy.A pálya betöltés mondjuk elég hosszadalmas,de ha egyszer betöltötte,akkor megy rendessen. -
Sobel #1400 Srácok!
Nekem nincs még meg a játék, de érdekelne a véleményetek. Mekkora az optimális gépigénye a játéknak. Az újságok értékelésére, meg a hivatalos verzióra nem vagyok kiváncsi. Engem a ti véleményetek érdekel.