Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacc
up
de igen elöbb is voltunk 4en csak 1 ember lelepett gyertek mááán 😄

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

AndrewCB
Senki nem játszik????????

Gyadi
Estefelé megyek én is, eddig csak bepillantottam, de feelinges lesz 😄

\"I wish my lawn was emo, so it would cut itself.\"

Lacc
Lejött srácok, jövök én is! 😄
hmm, nem akar valaki jönni serverre? én mennék csak nincs egy lélek se ott :/

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

lehet de tény hogy minnél több ember van annál jobb 😊

ReTeK
"kevés emberrel élvezhetetlen"

így jár aki géppuska-lover

az q3 engine és annak a második legjobb a netkódja az ut engine után 😊

...második legjobb...

Most a Red O mellet az eddigi második netkód mégis a COD volt meg a MoHAA. Aztán mást nem is játszottam még neten.

összes bf netkódja kruvaszar, errõl enyit 😊

BFV-t egyszer kipróbáltam és 400-600 között volt a pingem. Azóta nem jászszottam neten. nevetséges, hogy ott volt a sima BF viszonlag elfogadható netkóddal és nem tudták beleépíteni a Vietnámba.

pontosan, ez az ut engine erõsége és ezért ér szerintem többet egy iylen mod is mint egy q3 enginre készült külön game 😊

De ami nagyon jó az a netkód. Kifogástalan.
ISDN-el is úgy megy mint ha local-ban játszanék

igaz

amugy kb 5. alkalomal amikor jáccol egy mapon már simán kiismered magadat... és 2.vhban amugy se volt még gps 😛

szeirntem meg jobb ha midnenki ugy beszél hogy a többi tugya mirõl van szó mert azzal hogy gyere ide hozzám amugyse sokra mész...
radar meg nem lesz..., ez viszonylag real játéknak készül többire meg ott van a cod, nem kéne ilyesmivel elbaszni, mongyuk nem is lesz mert forumban a radar bennevan a "ezek azok amik biztos hogy NEM lesznek:" listában 😊

Amit bele kéne tanni az az hogy írja ki hogy ki beszél, mert elég gagyi hogy nem tudod ki szól kihez
meg valami kis minimális radar szeruséget, hogy tudd hol a célpont

Az audió-nál legyen bepipálva a voice cheat majd a kontrolls-ban állítd egy gomb-ra

jah
szeritnem aza gáz hogy push to talkra tette optionsnál namost ut2k4ben az f a varászgomb de az ro-ban az f-et a lefekvésre használja szal ez kavarhat be vagy álitsd át inputnál frõl valami másra vagy pedig állitsd át voice activatedre

Õ a voice cheat-rúl beszél

amugy valahogy össze kéne rendezõdni
mert vannak már jopáran csak emberek fele mindig elkerüli a többit 😊
mi msot fogunk elvielg felmeni majd oylan negyed ora mulva talán

hmm t-vel probaltad?
vagy irs be consolba hogy say amit mondani akarsz vagy iylesmi

én tudok.

cs? 😊

Na én is nyomtam egy fél órát de kevesen voltak.
Szerintem nem lesz akkora sikere mint a többi gém-nek, pedig jó.
A MOD-ok általában kevésbé sikeresek.
LAN-on jó lenne nyomni a haverokkal hálóparti-n de nem tudok HOST-olni 😞

AndrewCB
Nem tudok a belsõ chaten beszélni. Valami ötlet? Mit állítsak be?

The Garrett
hehe nekem kell venni 1 120 as vinyót mert nem férek el :/
Ez pár napon belül be fog következni, akkor lesz hely ujra az ut nek meg minden xarnak 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

már hatan... szeirntem nem kéne még temetni a maygarokat... 😊

most is 5en vanak fent...
szal ha azert mar vagyunk paran 😊

majd fognak még jönni..., csomoan még most szedik az ut-t hozzá meg vannak akik a modot 😊

LSC
asszem ha tömeggel akarok játszani meg kell vennem az ut-t

és az is király hogy mindegyik fegyvernek van értelme nem ugy mint pl codban vagy mohaaban hogy egy adot mapra jo kb 2 fegyver és többi ott gyk értelmét veszti 😊

jah most 6an kurvajo volt
de mongyuk 5v5 már full olyan lenne mint egy háború 😊

LSC
most 6 an vagyunk miért nem jöttök?

Lean van az AA-ban, a Raven Shieldben, a Face off modban, vagy az UT:INF-ben is ami ezer éves, tehát simán megoldható Unreal engine-hez.
Sok ember kéne a magyar szerverre, mert ez tipikusan az a játék, ami kevés emberrel élvezhetetlen dögunalmas!
dikki*yysw
Egyáltalán nem nyúlhatnak bele az engine-be, ezt az altopicban lévõ összefoglaló interjújában is kiderül. Mindent az engine-el kell csinálni. 😞

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

LSC
gyertek má vagyunk ketten.

olvass visza és meglátod hogy nem én modntam hogy a lean az engine miatt nincs, én csak helyeseltem hogy sok modnak az engine korlátoza le a lehetõségeit, ez itt lehet hogy igy van lehet hogy nem én nem tudom...

LSC
Rengeteg dolgot megcsináltak ami alapból nincs az unreal-ban nem hinném hogy a lean probléma lenne valószínû hogy nem volt még rá idejük vagy nem volt tervben.

LSC
ez a hol a célkeeszt baz ez ilyen tömeges probléma. Ez nem az a játék hálisten ahol csípõböl futás és ugrás közben headshotot lehet lõni, arra van más game.

LSC
ha nem próbáltad a multit ne csodálkozz a mozgáson a botok igen el vanak cseszve vagy nincsenek az utakvonalak megcsinálva rendesen. Ott lassított felvételben m,oszognak télleg. De egyébként akinek nem tetszik az választhat mást teljesen büntetlenül. (CoD, SOF2, MOHAA, RTCW, INF stb.)

jah legtöbb modnál mndig az engine a zük keresztmetszet... :/ bár a karaktermozgáshoz szeirntem magába az enginebe nem kell belenyulni de mind1, mert nekem igy is tetszik 😊

Nyers
Részben igaz, de mondjuk az America's Army is egy UT modnak tekinthetõ - mondjuk azért másabb a helyzet - és õk belenyúlhatnak a motorba. Az RO mostanság nyerte meg az UT modversenyét (Make Something Unrel) és ha továbbra is ilyen sikeres marad, akkor valószínûleg , hogy hamarosan egy külön játékról beszélhetünk majd. Sztem a karaktermozgást is csak akkor tudják majd csiszolgatni mikor belenyúlhatnak az enginebe.

My Life for Freedom!

az ut2k4 vagy az RO ? 😄

Lacc
Hajjaj nincs benne lean? Pedig az ha valahova, akkor ide kellene nagyon... De hát továbbgondoltam aztán rájöttem, hogy az ut-ben sincs szal a srácoknak meg van kötve a kezük 😞

Sebaj, nemsokára lent lesz nekem is.
Nyers
Egy interview az egyik készítõvel.

My Life for Freedom!

ezt mondom énis hogy igy nem nagyon lesz tul nagy sniperkemp...

Punker
az nem baj ha csak 1 sniper van

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"