6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
misaab@a #1559 tudnánk eredetivel meg krekkeltel együtt multizni? :)
ha igen az zsír lenne -
#1558 miért feltétel a "nem crackelt" mód? :) -
feedb4ck #1557 Én sajna már mindeggyikkel találkoztam. A connection failed / different version hiba valószínűleg steam autorizációs probléma. Ettől azok is szenvednek akik megvásárolták a játékot. A hivatalos fórumon lincshangulat uralkodik amit a folyamatos újraindulások tovább szítottak. Ha ma nem indult újra a gépem 10x mikor valamelyik szerverre kattintottam, akkor egyszer sem. Hogy a kód gány, szintén nem az én véleményem, de hát látjátok mennyi hiba van a játékban még akkor is ha eltekintünk a rendszer/szerver-problémáktól. -
misaab@a #1556 Üdv.
Tegnap este megvettem steamen. Van itt valaki akivel tolhatnám együtt nem crackelt módon? Remélem nem hamarkodtam el a dolgot :-/ -
#1555 1. találkoztam párszor vele, azt hittem a tört miatt van, mert olyan szerverekkel csinálta, amin voltak jópáran, de elég ritka (játék közben asszem max 1szer dobott le)
2. za egy fos, ez nemérdekes sztem :)
3. egyszer történt nálam, de más hibábol adódóan sztem (géppel már szívok péntek óta, máskor is újraindulgat, szóval nemhiszem, hogy ez a játék gondja lenne)
4. nemtalálkoztam egyszer sem ilyen gonddal
5. hát nem hasít, az tény, elég gyengusz gépem van (2400+ athlon xp, 1,2 giga ram, radeon 9600, de nem fut rosszabban mint egy bf2, vagy egy ofp hasonló kinézet mellett)
szóval sztem egyáltalán nem gány a kód :) -
Gabe18 #1554 Na biztató... -
feedb4ck #1553 nem, a megvétel sem tuti megoldás - egyenlőre
a srácok a következő problémáktól szenvednek:
- connection failed, etc.
- zone alarm inkompatibilitás
- rendszer újra indulás
- general protection fault & critical error
- alacsony FPS
úgy néz ki hogy a játék kódja nagyon gányolt...
-
#1552 ja, pláne hogy még ki sem próbáltam -
Gabe18 #1551 Elvileg akkor azt csináltad mint mindenki.Én is.De teljessen kiszámithatalan mikor hova fog beengedni.Éjszaka 3 szerveren is jártam,lejöttem az utolsóról,utánna sehova.Ma 3-4 rossz kisérlet délután,aztán egyre bement simán.
Szóval tuti megoldást szerintem senkitől ne várj.Illetve a megvétel az tuti megoldás lenne.De azt gondolom egyenlőre hanyagolnád... -
Neoncsoves #1550 Csak steamen keresztül lehet megvenni "letöltős"-en? -
zoltang #1549 Hová tűnt a hungs.hu (88.209.254.49:7757)? Nem látom. -
priluki #1548 Nekem mondjuk a DoD:source nem tetszik,viszont ez nagyon bejön!! -
#1547 SteamAppId=1200
#SteamAppVersionId=0
SteamInstallPath="C:\Program Files\Steam"
# [as is clearified later on, this should be your email address / account username:]
SteamAppUser=Panther112
SteamUserPassphrase="*****"
persze a csillagok helyén a normál jelszavam van.
Szerintem ez a része rendben is van 1210 is át lett írva 1200ra úhogy összesen 4 módosítás, és mégis gáz van. Minden szerver más verzió. -
FLeK0 #1546 3 sort kellett atirni notepadban, hogy menjen, nem nehezkes ebben semmi. -
#1545 Szintén átírtam, nem jó verzió, nincs valami patch, vagy ilyesmi, ami kijött pár napja? Az átírás (1210->1200) előtt fel tudtam menni egy zserverre, de nem láttam senkit, csak lőni tudtam, mozogni nem, és tárazni sem lehetett...
Már többször kértem, de kérem megint: írjatok egy FAQ-ot. Írja le valaki nagyon részletesen, hogy hogyan tudta beindítani, elejétől a végéig. Elég sok file-cserélős játékot próbálok ki, de ilyen nehézkes esetem még nem volt. -
#1544 Megcsináltam, de nem megy :( Ugyanúgy mindenhol azt írja, hogy rossz verzió. -
#1543 Ja ok, köszi! Megpróbálom. -
#1542 Sziasztok, végre sikerült, lehoz egy rakás szervert, de nem megy fel egyre sem, tudtok mondani, törtet, magyart? -
Foga #1541 jah én is ilyen könnyen vettem még meg nem jelentek a k5sögök! :D
Szóval srácok DCvel vigyázni...van egy csomó rendőrségi server!
Hát akkor lehet az lesz! Megveszem!
25 dollár + 15% ÁFa ha jól tom! -
#1540 jó, akkor vedd meg nekem is tetszik ... -
Foga #1539 Mi az hogy próbáljam ki? Hogyan?
Tört vagy ilyesmi? Az nem lenne jó most hogy voltak kint nálam a zsernyákok. Csak hivatalos megoldás érdekel. :) -
#1538 szerintem próbáld ki, és akkor eldöntheted magad. akik ide írnak azoknak bejön, tehát úgyis azt mondják hogy vedd meg....1ébként akiket ismerek mindenkinek tetszik, és már meg is vették...;-)
-
Foga #1537 Nah akkor valaki összegezze PLS!
Most jó Game vagy nem jó Game?
Akinek tetszik a DOD Source annak bejön Lvileg majd ez is?
Nem tom megvegyem -e! :S -
#1536 A hangulat nagyon ott van!
Ma este leszel? Már rég harcoltam ellened? -
ent #1535 Képeket skacok, képeket!!! Vmi városi képeket meg stb. -
#1534 Red.Orchestra.Ostfront.41.45.RETAIL-PROViSiON\Red Orchestra\System
Open SteamApp.cfg with notepad and change SteamAppId=1210 to SteamAppId=1200
And ur done ;) Have fun playing again!
-
#1533 Melyik cfgben? Van pár cfg fájl sajnos :( -
#1532 Hello! :P
Köszi megpróbálom. -
priluki #1531 Remélem lesznek majd uj mapok meg mindenféle nyalánkságok ehez a játékhoz is.Nálam most ez a game áll az elsö helyen.. :)
-
#1530 igen, bár lecsúszott egy sorral a copytól de ez gondolom nem számít
-
#1529 csa MBD|I.C.ram :D nekem a cfg fájlban levő értéket ha átírtam asszem 1200-rol 1210-re akkor be tudtam/tudok menni, legalább is obira :) -
#1528 de qrva jó, a néholi kiegyensúlyozotlanság ellenére.
akkor léptél le, amikor érkeztem :)
hungs.hu serverre ismeretlent ír nekem. -
Dns5000 #1527 egesz jol van megoldva a tankokbol a kilatas, eleg realiszikus lett. Viszont az nem teszik hogy meg mindig nincs figyelembe veve a talalat helye, szep szoves a lanctalpra es mar sehova sem kene mennie a tanknak. Tigris 88as lovegebol ugyanugy 2 loves egy t34 mint masbol :/. A stug lovege meg mintha meg gyengebb lenne mint a panzer 3-4 loveg :/ -
Gabe18 #1526 Steam-es adatokat pontossan adtad meg ott ahol kell? -
#1525 azt mivel kell megnyitni:)
Amúgy én addig jutottam, h van accom, fut a játék, de ha a multiplayerre kattintok, azt írja h vagy nem vagyok fent steamen, vagy nnincs netkapcsolatom, mind2 van. Steam meg kér serialt, ha aktiválni akarom.
Mit tegyek? -
#1524 Kicsit nehézkes ez a játék... -
FLeK0 #1523 ha elolvasod az nfo-t, jo lesz. -
Dns5000 #1522 na en meg ott tartok, hogy steam must be running to play online :/
PROViSiON verziom van, semmi install csak ki kell tomoriteni, ez nem jo egyaltalan? -
Cypher7 #1521 Valaki meg tudná mondani mi a magyar szerverek tényleges IP címe? Mert hiába írom be az itt megadott OBInetes szerver IP-jét akár a favorit-ba akár a console-ba nem tudok rá csatlakozni. A hungs.hu szervernek is megnéztem az oldukon az IP-jét és ugyan ez a gondom azzal a szerverrel is. -
#1520 hun server?