6141
  • misaab@a
    tudnánk eredetivel meg krekkeltel együtt multizni? :)
    ha igen az zsír lenne
  • joebacsi
    miért feltétel a "nem crackelt" mód? :)
  • feedb4ck
    Én sajna már mindeggyikkel találkoztam. A connection failed / different version hiba valószínűleg steam autorizációs probléma. Ettől azok is szenvednek akik megvásárolták a játékot. A hivatalos fórumon lincshangulat uralkodik amit a folyamatos újraindulások tovább szítottak. Ha ma nem indult újra a gépem 10x mikor valamelyik szerverre kattintottam, akkor egyszer sem. Hogy a kód gány, szintén nem az én véleményem, de hát látjátok mennyi hiba van a játékban még akkor is ha eltekintünk a rendszer/szerver-problémáktól.
  • misaab@a
    Üdv.

Tegnap este megvettem steamen. Van itt valaki akivel tolhatnám együtt nem crackelt módon? Remélem nem hamarkodtam el a dolgot :-/
  • joebacsi
    1. találkoztam párszor vele, azt hittem a tört miatt van, mert olyan szerverekkel csinálta, amin voltak jópáran, de elég ritka (játék közben asszem max 1szer dobott le)
    2. za egy fos, ez nemérdekes sztem :)
    3. egyszer történt nálam, de más hibábol adódóan sztem (géppel már szívok péntek óta, máskor is újraindulgat, szóval nemhiszem, hogy ez a játék gondja lenne)
    4. nemtalálkoztam egyszer sem ilyen gonddal
    5. hát nem hasít, az tény, elég gyengusz gépem van (2400+ athlon xp, 1,2 giga ram, radeon 9600, de nem fut rosszabban mint egy bf2, vagy egy ofp hasonló kinézet mellett)

szóval sztem egyáltalán nem gány a kód :)
  • Gabe18
    Na biztató...
  • feedb4ck
    nem, a megvétel sem tuti megoldás - egyenlőre

a srácok a következő problémáktól szenvednek:
    - connection failed, etc.
    - zone alarm inkompatibilitás
    - rendszer újra indulás
    - general protection fault & critical error
    - alacsony FPS

úgy néz ki hogy a játék kódja nagyon gányolt...
  • panther112
    ja, pláne hogy még ki sem próbáltam
  • Gabe18
    Elvileg akkor azt csináltad mint mindenki.Én is.De teljessen kiszámithatalan mikor hova fog beengedni.Éjszaka 3 szerveren is jártam,lejöttem az utolsóról,utánna sehova.Ma 3-4 rossz kisérlet délután,aztán egyre bement simán.
    Szóval tuti megoldást szerintem senkitől ne várj.Illetve a megvétel az tuti megoldás lenne.De azt gondolom egyenlőre hanyagolnád...
  • Neoncsoves
    Csak steamen keresztül lehet megvenni "letöltős"-en?
  • zoltang
    Hová tűnt a hungs.hu (88.209.254.49:7757)? Nem látom.
  • priluki
    Nekem mondjuk a DoD:source nem tetszik,viszont ez nagyon bejön!!
  • panther112
    SteamAppId=1200
    #SteamAppVersionId=0
    SteamInstallPath="C:\Program Files\Steam"
    # [as is clearified later on, this should be your email address / account username:]
    SteamAppUser=Panther112
    SteamUserPassphrase="*****"

persze a csillagok helyén a normál jelszavam van.
    Szerintem ez a része rendben is van 1210 is át lett írva 1200ra úhogy összesen 4 módosítás, és mégis gáz van. Minden szerver más verzió.
  • FLeK0
    3 sort kellett atirni notepadban, hogy menjen, nem nehezkes ebben semmi.
  • panther112
    Szintén átírtam, nem jó verzió, nincs valami patch, vagy ilyesmi, ami kijött pár napja? Az átírás (1210->1200) előtt fel tudtam menni egy zserverre, de nem láttam senkit, csak lőni tudtam, mozogni nem, és tárazni sem lehetett...

Már többször kértem, de kérem megint: írjatok egy FAQ-ot. Írja le valaki nagyon részletesen, hogy hogyan tudta beindítani, elejétől a végéig. Elég sok file-cserélős játékot próbálok ki, de ilyen nehézkes esetem még nem volt.
  • I.C.ram
    Megcsináltam, de nem megy :( Ugyanúgy mindenhol azt írja, hogy rossz verzió.
  • I.C.ram
    Ja ok, köszi! Megpróbálom.
  • panther112
    Sziasztok, végre sikerült, lehoz egy rakás szervert, de nem megy fel egyre sem, tudtok mondani, törtet, magyart?
  • Foga
    jah én is ilyen könnyen vettem még meg nem jelentek a k5sögök! :D
    Szóval srácok DCvel vigyázni...van egy csomó rendőrségi server!

Hát akkor lehet az lesz! Megveszem!
    25 dollár + 15% ÁFa ha jól tom!
  • Mersant
    jó, akkor vedd meg nekem is tetszik ...
  • Foga
    Mi az hogy próbáljam ki? Hogyan?
    Tört vagy ilyesmi? Az nem lenne jó most hogy voltak kint nálam a zsernyákok. Csak hivatalos megoldás érdekel. :)
  • Mersant
    szerintem próbáld ki, és akkor eldöntheted magad. akik ide írnak azoknak bejön, tehát úgyis azt mondják hogy vedd meg....1ébként akiket ismerek mindenkinek tetszik, és már meg is vették...;-)
  • Foga
    Nah akkor valaki összegezze PLS!
    Most jó Game vagy nem jó Game?
    Akinek tetszik a DOD Source annak bejön Lvileg majd ez is?

Nem tom megvegyem -e! :S
  • KM
    A hangulat nagyon ott van!
    Ma este leszel? Már rég harcoltam ellened?
  • ent
    Képeket skacok, képeket!!! Vmi városi képeket meg stb.
  • Eisenhower
    Red.Orchestra.Ostfront.41.45.RETAIL-PROViSiON\Red Orchestra\System

Open SteamApp.cfg with notepad and change SteamAppId=1210 to SteamAppId=1200

And ur done ;) Have fun playing again!

• I.C.ram
    Melyik cfgben? Van pár cfg fájl sajnos :(
  • I.C.ram
    Hello! :P

Köszi megpróbálom.
  • priluki
    Remélem lesznek majd uj mapok meg mindenféle nyalánkságok ehez a játékhoz is.Nálam most ez a game áll az elsö helyen.. :)
  • panther112
    igen, bár lecsúszott egy sorral a copytól de ez gondolom nem számít
  • Eisenhower
    csa MBD|I.C.ram :D nekem a cfg fájlban levő értéket ha átírtam asszem 1200-rol 1210-re akkor be tudtam/tudok menni, legalább is obira :)
  • Serpa
    de qrva jó, a néholi kiegyensúlyozotlanság ellenére.
    akkor léptél le, amikor érkeztem :)

hungs.hu serverre ismeretlent ír nekem.
  • Dns5000
    egesz jol van megoldva a tankokbol a kilatas, eleg realiszikus lett. Viszont az nem teszik hogy meg mindig nincs figyelembe veve a talalat helye, szep szoves a lanctalpra es mar sehova sem kene mennie a tanknak. Tigris 88as lovegebol ugyanugy 2 loves egy t34 mint masbol :/. A stug lovege meg mintha meg gyengebb lenne mint a panzer 3-4 loveg :/
  • Gabe18
    Steam-es adatokat pontossan adtad meg ott ahol kell?
  • panther112
    azt mivel kell megnyitni:)

Amúgy én addig jutottam, h van accom, fut a játék, de ha a multiplayerre kattintok, azt írja h vagy nem vagyok fent steamen, vagy nnincs netkapcsolatom, mind2 van. Steam meg kér serialt, ha aktiválni akarom.
    Mit tegyek?
  • KM
    Kicsit nehézkes ez a játék...
  • FLeK0
    ha elolvasod az nfo-t, jo lesz.
  • Dns5000
    na en meg ott tartok, hogy steam must be running to play online :/
    PROViSiON verziom van, semmi install csak ki kell tomoriteni, ez nem jo egyaltalan?
  • Cypher7
    Valaki meg tudná mondani mi a magyar szerverek tényleges IP címe? Mert hiába írom be az itt megadott OBInetes szerver IP-jét akár a favorit-ba akár a console-ba nem tudok rá csatlakozni. A hungs.hu szervernek is megnéztem az oldukon az IP-jét és ugyan ez a gondom azzal a szerverrel is.
  • Serpa
    hun server?