6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#1519 Engem már sehova nem enged be egyik szerver sm... már 3 napja nem tudok belépni sehova :( -
#1518 a templomosnak télleg megvan a hangulata; feszülten kell figyelni az ellenséges csapatmozgást, miközben hallani az eső kopogását. -
#1517 A templomos szürkés pálya tényleg fasza.
A másik iszonyatossan kempelős:) Ha nagyon jók a védő játékosok akkor fel se jutsz:) Vagy csak mi voltunk gyengék:) -
Gabe18 #1516 Éjszaka voltam 2 olyan pályán amit eddig nem is láttam.(valami csoda révén 2 szerver is beengedett)
Az egyikben templom meg temető volt.Sötét,komor hangulatú pálya,csak gyalogosoknak.Nagyon hangulatos volt.
A másikon valami hegyek között voltunk,az oroszok középen valami kolostor félében védekeztek,az oldalfalak tetejéről lehetett küldeni az áldást a rohamozó németekre.Az is hihetetlen jó volt.(hihetetlen gyorsan ki is kaptunk ott védőként 2x... )
Sikerült a kalandozást egy teamkill-el megúsznom.Bár akit lelőttem azt ez biztos nem vigasztatlja...
Egyszer meg kabaréba illő jelent volt amikor egy fal mögül kiléptem,és szembe találtam magam 4 lopakodó német katonával (kb mint mikor a Csillagok Háborújában a Han Solo orditva belerohan a csapatnyi birodalmiba).Azok is jól meglepődhettek mert csak egyik lőtt egyet,aztán viszaléptem,előkaptam egy gránátot,és rövidessen négyel nőt a német hősi halottak száma. -
#1515 MEg nem mondom:)
Csak néhány pálya nevét tudom.
Ogledow rulzzzz -
#1514 Baksanvalley?
ott az ember könnyen szakadékba zuhanhat :) -
#1513 Gyalogos pálya volt:) -
#1512 mé nem hajtottál át rajta egy IS2vel? ^^ -
#1511 jah ne is mond, az 5. TKja után már kezdett elborulni az agyam...aztán megjöttek kisöccsei is és ők is bemutatták ezt a trükköt a "buzogánnyal" -
#1510 Nahát nahát:)
Majd ma este akkor tolunk megint egy durvát.
Azért multkor az a Tom vagy ki jól elvolt a gránátjával:) Hol maga alá hol alánk dobta:) -
#1509 eh ezek megint hiányoztak...:-) még jó hogy a főbézre nem tudnak bejönni...
amúgy tegnap ahol játszottam 32es szerveren nagyon jó meccsek voltak ,csak TS nélkül nem lehetett összedolgozni senkivel, amúgy tényleg jó kis 16 vs 16 volt, DTKsok nélkül...egész furcsa is volt..hehe -
#1508 Vedd meg a játékot rémisztgetés helyett:) Tegnap Vondi-val találtunk 1 francia szervert amin iszonyat jó játék ment. (Magyarhoz képest mérföldkő).
8vs8-ban nem az arty-val voltak elfoglalva hanem tényleges csatát toltunk. 3-4 klános igencsak meg tudja fűszerezni a játékot.
A közeljövő problémája is meg van már. Spawnkemperek ugyebár:) Valamelyik pályán beálltak tankkal zuzni 1 spawnpontot... -
#1507 Inkább ne tedd -
zoltang #1506 Most már beengedett. :) -
zoltang #1505 A hungs.hu-ra sem bírok fellépni. Azt írja ki, hogy hiba a kapcsolatban. -
zoltang #1504 Nálam ez nem jött be. Mindig ezt írja ki némely szerverre.
This copy of RO: Ostfront is not compatible with the server you try to connect to.
-
zoltang #1503 Valaki ezt próbálta?
RED ORCHESTRA: OSTFRONT 41-45 v1.0 [ENGLISH] ONLINE FIX (2.05KB) -
reméljük így is marad ... -
#1501 igen az gáz hogy a tigrisek ilyen gyengék, kilőni is igen nehéz volt őket a valóságban és 1 t34est 1 lövésből rongyá tudtak szedni...hátha peccselik majd ala BF2 vagy ne rémísztgessem a társaságot? -
#1500 hát a gellert kapott tank lövedékek azok tuti sebeznek, mert mikor tigrissel próbálgattam a srég beállást, kémleltem a parancsnokkal a horizontot, közben rámlőttek valahonnan, gyorsan behúzom a fejem, a bemászó animáció közben látom, hogy a frontpáncélon megpattanó lövedék, pont telibetrafál mellettem egy szerencsétlen gyalogost...utánna tisztogathattam a drága tigrisemet, mert elég nagy koszt csinált :) -
#1499 én törttel játszok minden szerveren (kivéve 2 darabot a rengeteg közül, azok fogalmam sincs, hogy miért nem mennek, egyszerüen kompatibilitási hibát ír, pedig vannak rajtuk általában)
sztem direkt hagyják egy kis ideig, hogy próbálják ki az emberek (hozzáteszem nagyon okosan, ha hoznak valami pöcsöt amivel iszonyat macera lesz beüzemelni, sztem énis megveszem ezért a halálos összegért, inkább ez, mint az idióta booster pack-ek bf2höz ennyiért :))
(amúgy majd zaklatnálak majd a közeljövőben priviben, mert sztem mi is indítanánk egyett) -
#1498 nah így már értek pár dolgot...a tigris tűzereje szvsz iszonyatosan le van butítva (8/10, ami iszonyat gyengusz ha azt vesszük, hogy a hosszúcsövű p4nek 7/10, a panthernek 9/10!, az is2nek meg 10/10)...no mind1, szegény cica nagyon mostohagyerek ebben a játékban...
is2 pedig ezzel a srég beállással iszonyat brutális...aradon próbálgattam még délután...rögtön az elején észrevettem egy kempelő párducot, ő nemlátott meg, így volt időm kényelmesen elhelyezkedni még az első lövés előtt...de sikerült eltolnom, így az első 2 viszonzott tüzet megsínlette a ruszki bádogdobozom (közben a párduc is szépen srégen állt be, így pár lövés lepattogott róla)...már teljesen piros volt a tank, így minden mindegy alapon kicsit még helyezkedtem 2 lövés között, és sikerült úgy beállnom, hogy ezután már egyszerűen nemtudott megsebezni...nekem persze sikerült :)
utánna jött pár csemege p4 (durván 3-4 darab), 1 cica (ha jól láttam, mire odafordítottam a csövet, már kilőtték...vicc), nagyrészt mindegyik leadott rám 1-1 lövést (a végén már hagytam is őket kicsit :)), majd jött megint egy panther, vesztére, meg még 2-3 tank, végül kifogytam, és mivel nemtudtam mozogni, szépen elkocogtam a városba foglalni :)
iszonyat előnyük van a ruszkiknak tankok terén...ami eléggé irreális, mert rendben, hogy a valóságban átrobogtak a német tankokon, egyszerűen a számbeli fölényüknek köszönhetően, de 1-1ben elég vicces ez a helyzet :) -
#1497 köszönjük. asszem holnap este felnézek :P -
Lifeforce #1496 A hungs.hu szerver is megy 32 fős, úgyhogy lehet megtömni :)
Eredeti szerver, de valamiért beengedi a törtet is.
Ne kérdezzétek, hogy miért, fogalmam sincs, pedig tényleg eredeti. -
#1495 az "atache bayonettel" lehet állítani a lőtávját, alapból nem tudom melyik bill. a tankok lőtávját pedig a jobbra/balra hajolással... -
SZU #1494 Hali!
Lenne 1-2 kérdésem:
Amikor látszódik, hogy elpattog a nyomjelzős lövedék, ez azt is jelenti, hogy ott sebez is, vagy csak grafics?
Mitől van az, hogy néha úgy lő full automatában az smg, mintha le lenne támasztva a falhoz, pedig éppenséggel állok a rét közepén? Csak célratartom, lövök, s nem húzza fel az égig. (Gondolom azt tudtátok, hogy a falaknál oda lehet támasztani a géppisztolyokat is, guggolással, s akkor full pontosak? =) A mesterlövész fegyverek sem fognak akkor inogni)
Hogy lehet a Panzerfausttal messzebbre pontosan lőni? A fegyveren kátható irányzékrendszer pont fordítva van a valódival. legalul kellene lennie a 80-nak, legfelül a 30-nak. Így ha benézek egy tankot 60, vagy 80-ba, akkor pont egyre lejjebb tartja a fegyvert... A kézikönyv szerint a tűzmód váltással lehet váltogatni a távolságot, de nekem ez nem sikerült... -
feedb4ck #1493 a tankok nem hitpoint rendszert használnak, a találat vagy átüti a páncélt vagy nem.
mindegyik tank 4 oldali páncélzata, tűzereje, stb. 10-es skálán differenciált (http://www.redorchestragame.com/index.php?categoryid=3&p13_sectionid=2).
a srég beállás valódi páncélos taktika volt.
egyébként elmentek a picsába a tankjaitokkal:
P[RO]gressor (brutális hadnagy), Stalingrad Kessel
-
#1492 hát mikor én lövöldöztem offlineba, akkor elolrol is, és hátulról is 2-2 kellett oda vissza mind2nek :)
(többször kiprobaltam, mert amíg a helyén van ugye nem lehet megsérteni, de ezis változó)
amúgy elég gyakran előjönnek tankos bugok...pl most obineten egy sráccal a reichstag előtt úgy beálltunk egymással szembe a tigrissel, meg is2vel, hogy egyikunk se tudta a másikat megsebezni (féloldalt mindketten)
végül oldalbakapott a másik is2, úgy durván 5 percnyi lődözés után :)
őis, meg énis körbelőttük egymást...semmi eredmény...
tényleg vannak finomságok, én eddig úgy csináltam, hogy mindig szembe álltam az ellennel (ugye elolrol a legvastagabb a páncél, meg ugye bfes tapasztalat :D), de úgytűnik, hogy inkább féloldalt esélyesebb a dolog... -
#1491 megpróbálok beszélni obisokkal hátha átrakják 32 fősre a szervert. este olyan 7-8 felé lehetne egy csatát nyomni nem? -
zoltang #1490 Vannak különbségek: pl.: Tigris I-nek lassaban forog a tornya, minta a többienek. Ha egy Tigrissel, vagy egy Párduccal jól eltaláljuk a T-34-et, 1 lövés elég lehet. A Párduc vastag/ ferde melső toronypáncéljáról is szépen lecsúszik a lövedég. Pl.: "megszivattam" egy IS-2-t (szerintem ez a legerősebb a játékban, mivel nincs Tigris II) is úgy, hogy csak a tornyom látszott ki a domb mögül. -
zoltang #1489 Most voltam az obineten. Jó kis páncélos-ütközetek voltak pl.: az Aradi pályán. De még jobb lehetne, ha max. 16 főt felemelnék min. 32-re :) Eléggé felkapták a külföldiek is az egyetlen magyar szervert (jó nagy pingel némelyik). Több magyar szerver is lehetne még. -
#1488 pedig nagy különbség van a tankok között, sokat nem próbálgattam mert egyedül nem sok értelme van, de a panzer IV es 1 lövéstől kifingik míg a tigris és a leopárt valamint a stug is kibír 1 telitalálatot, a 2.nál pukkannak ki..valamint szét lehet lőni külön a motort, lánctalpat...minden tanknak megvan az a szöge amikor lepattannak róla a lövedékek...szal van azért sok finomság, rá kell jönni...persze a WWII onlineban biztos még realisztikusabb, de nekem már így is tetszik...
-
#1487 amúgy próbálgattam kicsit a tankokat offline, hát van még mit csiszolniuk rajta, pl én úgy vettem észre, hogy a tigris és a p4 között nemsok különbség, mind páncélzatban, mind tűzerőben (egyikkel lövöldöztem a másikat oda-vissza)
ruszki tankok között se nagyon láttam különbséget, így talán annyi a különbség a 2 oldal harckocsijai között, hogy az is2/t34ekről könnyebben lepattan a lövedék...remélem azért eztmég változtatják, mert ezekkel az erőviszonyokkal ez minden, csak nem reális...arról nemis beszélve, hogy ittse bírtak elszakadni az idióta tankéleterőről...wwiionline-ról példát vehetnének...
ha jól látom egyébként obinet már inditott egy magyar szervert, este majd ott lehetne összefutni -
#1486 tankkomanderrel is ment, sztem mindegyik kaszt alkalmas rá, aminek van távcsöve... -
#1485 hm....nekem eddig csak a Gruppenführerel ment, más kasztal nem sikerült pedig ki volt jelölve...lehet hogy 2 cm-el arrébb áltam na majd letesztelem... -
feedb4ck #1484 nem egészen. a rádiót bárki használhatja ha a koordináták ki vannak jelölve.
itt tudsz játszani a törttel:
195.228.45.176:6666 -
#1483 csak a Gruppenführer tud rádión artyt kérni... -
#1482 Na én ugyanezt csináltam... nyomogattam is a rádiót, erre kiírta, hogy nincs célpont megadva... fogtam a távcsövet kiválasztottam egy célpontot, majd vissza a ádióhoz... nyomogatom, de semmi...
A másik kérdésem még mindig fennáll. Van olyan szerver, amin játszani is szoktak, és be is lehet lépni a törttel? -
priluki #1481 Tehát, a távcsövel benézed a célt,megnyomod a tüzgombot,és éééés most jön hogy rádion kell szolni a tüzérségnek,de rádiok csak a pálya bizonyos pontjain vannak.Amugy a használ gombot kell megnyomni a rádionál,ha sikerrel jársz elkezd dumálni a rádion és már jön is az égi áldás. :) -
#1480 zsír,mostmeg aztirja nemjó a cd key :|
pratice modot meg szintén nemengedi,mert aztirja hogy csak a full verzioba van vagy mi :||ww