Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

I.C.ram
Játszottam én eleget BF-fel. Soha nem kerülhetsz ilyen messze egymástól, mint itt arról nem is beszélve, hogy bfben minden tank 1 személyes, azaz 1 emberrel is simán lehet menni vele. Míg itt ezerszer jobb, hogy 2 ember alatt sokkal kevesebb eséllyel mész. Arról nem is beszélve, hogy ezerszer jobb a célzásrendszere ennek. BF egy arcade játék.
skorpio7
Gyere egyszer el egy szép kis Aberdeen-es war-ra hozzánk spectator-kodni és majd meglátod milyen "paródiát" ad elõ Zajci, Frankie, Misa, Kisponty, Wallen, Schreck, stb...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Ja igen csak azért tudtam "beszólni", mert éppen a trailer megjelenése óta bent van a topic a kedvencekbe és figyelek minden hozzászólásra is. 😊

a trailer gyakorlatilag semmit sem mutat meg a tankokból, pláne nem a tankcsatákból
ha besértõdtél akkor sry, egyszerûen csak érthetetlen számomra hogy a RO tankjai után ebben a topicban a BF-es tankparódiák szóba kerülhetnek

"Ha viszont így történt és hagytad magadhoz közel engedni az ellenséges tankot, akkor az te bajod volt." - ez pedig szvsz hülyeség

skorpio7
Te is tudod hogy vélekedek azokról, akik már bocsánat a kifejezésért de jónéhányszor hülyeségeket írkálnak a BF-rõl (pl.: JO topic korábban). Ez a félméteres lövöldözés szintén az, mert az már régen rossz ha olyan közel engedi magához a tankot vki... ja hogy nem talája el messzirõl mert célozni és "ívet számolni" is kell?! Hát az ilyen illetõnek bizony nem marad más csak tényleg a 1/2 méres lövöldözés.

Na kicsit nyugodtabb hangvételben. Life te normálisan leírtad mirõl van szó és így már pontosasn világos a 2 játék közötti különbség és remélhetõleg én is mielõbb kipróbálhatom,. Az igazság az, hogy már 5 napja itt figyel a gépemen a mod (köszönet érte), csak éppen az maradt ki a számításból, hogy anno én nem írtam ki magamnak az alapjátékot a megjelenésekor (nem igazán tetszett) a haverom DVD-je meg sérült és most így hónap végén 6 CD letöltése kis nehézségbe ütközik lévén chello-s vagyok. Viszont a héten mindenképpen szeretném kipróbálni, mert nagyon izagtaj a fantáziámat ez a tankosdi. 😊

skorpio7
Tudod van már jó 3-4 hónapja, hogy a klánon belül az egyik tagunk (Hagirez, ha vki nem ismerné volt HBA-s és földim) felhívta a figyelmemet erre az UT mod-ra (akkor 2.0-ás verzió volt). Nos akkor nem igazán fogott meg, mert nem mutatott semmivel sem többet nekem mint a COD... egy egyszerû II. VH-s FPS. Nos 2004. augusztus 22.-én a HARDWIRED-re kirakták a 3.0-ás verzió alig 150 MB-os trailerjét, amiben ugye már jármûhasználat is van és ami igencsak felkeltette a kíváncsiságomat. Tehát nem most ismertem meg már a játékot és nemcsak képeket láttam belõle. Remélem mostmár megnyugodtál.

Lacc
De azért meg kell hagyni, van még mit csiszolni a tankok körül, de majd gondolom erre sort keritenek a további peccsekben.
Nem is tudom mi lett volna ha nem szolsz be 😄
Viccet félretéve összességében arról van szó, hogy ultrarealisztikus.
A tank nem TPS nézetü, és külön van a "soför" a "toronykezelõ" és a gépágyús.
Mindegyiknek a látómezeje megegyezik a valós életben lévõkkel.
Tehát a kukkolónyílástól (élvezet így vezetni 😄 )elkezdve a torony kukkolónyílásáig.
A torony forgási sebessége szintén megegyezik az igazival.
A töltésrõl nem is beszélek ami kb 10-15 mp (mint az életben, és még az ágyu csöve megtöltésének hangjára is odafigyeltek 😊
nagyobb a látótávolság mint a bf-ben, (erre értette, hogy messzebrõl is lehet lõni egymást)és a map is gazala méretü.
Természetesen azt meg sem említem, hogy nem úgy mûködik, hogy beugrok és már el is indul a tank... 😊
Hasonlítani a két játékot talán nem kellene mert a BF arcade jellegü "fun" játékra készült, ezt pedig a realisztikusságot kedvelõ inyenceknek készítették.
talán a BF tanknak csúfolt himbi-limbi katapultjait nem kéne BÁRMELYIK játék tankjaival egy oldalon említeni...

valahogy az az érzésem hogy te a RO-ról még szkríneket se láttál soha

skorpio7
"Iszonyat jó ilyen messzirõl lõni egymást nem úgy mitn a hülye bfben, hogy felcentirõl puffognak a tankok egymásnak."

- Csak tudnám hogy ezt honnan szedted?! Ha viszont így történt és hagytad magadhoz közel engedni az ellenséges tankot, akkor az te bajod volt.

csak tört szerverekhez jó persze...(mint az eddigiek)

Lacc
Most kipróbáltam, engem is levág 😞
Jaja a helyzet ugyan ez...
AndrewCB
Bocsi egyrõl nem: Swedish Battle Server.

De az tört szerver!

AndrewCB
Engem ezzel ledobál a szerverekrõl.

Köszi
pedig nekem is az említett oldalról származó megoldásom van, ennek müködnie kell: 3270 PRIVATE WINDOWS SERVER/CLIENT PATCH

LOOL honnan szedted?
Mert a gmecopy-s nem mûxik 😞
a mezei szó kimaradt az online elõl..

leesett verzióm van online enablerrel 😊

Neked eredetid van, vagy olyan törést használsz amivel lehet játszani "gyári" szervren?
Mighty
Lassan már nekem is ki kéne próbálni...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

voltam külföldi szerveren, és voltak magyarok is a többi 20-22 emberen kívül 😊 ennyien tényleg van hangulata a játéknak 😊

Azért vannak kevesen, mert az alapjáték 5.4gb...
Sebaj...
Majd hozzászoknak, mert a jó játékokat mostmár nem usszuk meg 3cd vagy 1dvd alatt..
jövök én is csak letöltöm

I.C.ram
Nem értem miért ilyen gyér az érdeklõdés a játék iránt. Anno mikor kijött sima UThez egy mod pillanatok alatt megteltek a szerverek.
I.C.ram
Szertintem a tankos rész lenne az erõssége a játéknak, ha kicsit fejlesztenének még rajta 😊 Iszonyat jó ilyen messzirõl lõni egymást nem úgy mitn a hülye bfben, hogy felcentirõl puffognak a tankok egymásnak.
Lacc
Hohó, most voltunk fent vagy 10en! Nagyon kemény tankcsatát vivtunk, aztán jött még egy másik map, az is über volt 😊 Nagyon jó ennyi játékossal, bejövõs dolog!
Remélem holnap is összejövünk majd ennyien.
Lacc
Majd estefele nézz rá, most nincs rá sok esély pláne hét közben hogy játszanak rajta 😊 Estefele azért szoktak lenni.
AndrewCB
Már látom!

Már csak egy probléma van! üres! 😞

AndrewCB
Én nem látom a szervert.

Lacc
Szóval akkor:

A magyar RO server cime megváltozott!

Mostantól az

ro.hungs.hu

cimre gyertek.
Igen tudom...
Igy is volt megbeszélve, hogy most õ indítja, de technikai probléma miatt nem tudta elindítani.
Egyenlõre a hungs.hu -n megy még a szerver, de délutántól a már megbeszélt szerveren játszhatunk.
Adtam neki egy domaint is, úgyhogy amint elindult az új szerver, használjátok a ro.hungs.hu címet felcsatlakozásra.
I.C.ram
Scythe aztmondta, hogy õ holnap fellövi az õ szerverét, tehát lehet, hogy már nem kell a hungs.
csak egy kicsit.
Tesztelünk egy játékot aztán újra elindítom...
I.C.ram
Lelötték a hungs.hu-t? onnection failed van.
AndrewCB
Nem találom azt a tört swéd szervert. És Én egyet sem találtam, ami tört lenne.

I.C.ram
kene tankcsatazni egyet
így-így 😊
hungs.hu

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

I.C.ram
Valaki betud nyögni nekem egy server ipcímet?
ReTeK
fent a 3270

Lacc
Patch fent van?
ReTeK
nállam "Invalid database or incorrect password." hibával el se kezdi az installt... ez mi ?

Lacc
😄 oke, tolem mehet majd
dikki*yysw
Felraktam végre én is. Vmikor játszhatnánk majd 😊 Csak ne F1 alatt, meg ne amikor öcsém warozik, meg ma nem érek rá.. de minél hamarabb 😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Antijedi megmondta a frankót!
Mármint lehet hogy azért gikszeres, mert nem tettétek fel ugyanis kell hozzá
Hú bazz olyan bugokat mondtok, amiket még nem láttam, nekem eddig 1x fordult elõ, hogy beragadtam a falbaz az is a Kaukasus pályán és 3x, hogy a kezemben maradt a gránát, amúgy minden ok.
Az UT2004 3270 Patch-ét feltettétek? Lehet hogy azért gikszeres!
dikki*yysw
így van, ez realmod..

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::