Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RTE?
dikki*yysw
B&I a klántársam, és sztem nagyon régóta ismeri 😄D

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Én is voltam Csak összeszedtem azokat kik szívesn játszottak volna bizonyítván, hogy nem 4 embert érdekel a dolog.
b&i már 2.0 nál is volt nem? meg tototto is asszem

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Gurugameren szereztem a Mo-dnak kettõ rajongót B&I és tototto személyében MPortalon is vannak 3-an 4-en + én egy haveromat is beszerveztem lokids ott van Lifeforce meg te Scythe Prohardveren is van egy arc és még azok akik itt vannak az SG fórumon. Vagyunk annyian, hogy jókat lehessen gámolni, csak össze kellettvolna szedni az embereket, meg kéne keríteni valakit aki ért hozzá, hogy hogyan kell megcsinálni a vote-ot a szerveren és akkor mindenki happy lenne
anno volt amikor 5v5 is volt simán de hát ha 10 percig nincs tele a szarver az má nemjó 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Nem 3-4 ember csak meg kellett volna szervezni én tettem rá kísérletet egy pénteki nap akkor 5-en voltunk, de csak azért, mert sok embernek nem volt jó a péntek, akor megdumáltuk, hogy holnap megint feljövünk és remélhetõleg azok is jönnek, akik tegnap nem értek rá. Erre már nem került sor, mert már szombaton kanyec volt a szervernek
micsoda meglepetés 😛PP

Lacc
Átállt mert nem sok értelmét láttam 3-4 ember miatt futtatni...
dikki*yysw
Na majd ha kijön a RO teljes játékként 😊

AndrewCB
A svéd serverrel csak az a gáz, hogy soha nem szavazzák tankos pályára.

Melyek pontosan azok a pályák, ahol lehet tankot használni?

mer nem is fog mert át ált másik gamera... (bfv mod)

Nemtudom mi lesz így velünk Red Orchetra-sokkal, mert az ro.hungs.hu hol megy hol meg nem pl. ma egyáltalán nem ment
I.C.ram
Én nem tudok fellépni erre a szerverre sem...😞 CD key in use. ezt írja.
I.C.ram
Az az igazság, hogy az UT-t simán meglehetett volna oldani 2 cdben is, csak ugye így kevesebben akarják majd letölteni, mert azért mégis csak 6 giga... Manapság vagy nagyon sok cd-s egy játék vagy 1-2, de szerintem minden játék beleférne egy max 3 cds dologba.
I.C.ram
Én asszem jövök 😊
dikki*yysw
Én tegnap voltam, de ma már nem leszek itthon. 😞

Na szóval
ro.hungs.hu IP címe: 193.6.2.125
a svéd szerver IP címe: 213.100.239.165
mindkettõre nem éppen oridzsi UT2k4-el is fel lehet menni szóval ez nem gond.
A gond az, hogy van mo-n 10-20 ember akit érdekel az RO, de sosem vagyunk fent egyszerre ezért én most azt mondom gyertek fel az ro.hungs.hu-ra 8-kor és játszunk jókat!
Mr.Macho
megvan valakinek a dev-u4dv.iso fájl?
Mr.Macho
kár hogy kicsi az érdeklõdés a mod után, régen dod-oztam, ami szerintem szintén nagyon jó, de azt sem játszotta sok magyar
Lacc
3 ja
a 3-as

Mr.Macho
a ro.hungs.hu-n melyik verzió fut? 1.2? 2.0? 3?
tévedés, vannak külföldi tört szerverek is, angol, svéd..

Lacc
Egyelõre még csak a magyar serveren lehet.
ro.hungs.hu

Majd még lehet esetleg remény arra, hogy a külföldi, nem tört servereken is lehet, de az még odébb van.
Mr.Macho
hali emberek!
Nincs kedvem visszaolvasni a 642 üzenetet, úgyhogy inbkább kérdezek: lehet másolt játékkal játszani neten vagy sem? Ha igen, hogyan?
Lacc
Ott néha nem jelenik meg, de ha konzolba beirod hogy open ro.hungs.hu akkor csatlakozik.
AndrewCB
ASE-ban nem látom.

Lacc
Hogyne élne, most csekkoltam le, megy.
AndrewCB
Most se a hungs.hu, se a ro.hungs.hu nem él. Legy magyar szerver?

I.C.ram
Nuku tolerancia mások iránt! 😊 Ami nekem tetszik az a jó! 😊
Lacc
Neked hiába nem tetszik, látod sokaknak igen, és még ma is ezrek játszák... Ráadásul a BF már a kezdetektõl fogva arcade játéknak készült, tehát ilyen módon fikázhatod a végletekig ha úgy gondolod.
I.C.ram
Ez lustaság balance, hogy jó akkor legyen minden tank ugyanolyan szinte, csak külsõleg változzanak.
I.C.ram
Balancot máshogy is meglehet ám oldani... Legyen több pont a tigris kilövésa spawnoljon ritkábban, legyen lassabb stb.
I.C.ram
Ilyen alapon, akkor minek 2 vh? 😊 Találjanak ki egy fantázia világot, aztán menjen ott 😊
Annak idején elkezdtem csinálni egy reál módot, aminek a kezdeti stádiumával játszottunk is.
Aztán elkezdtem benn hagyni a hullákat és a "halott" eszközöket, de 20 halott és 3-4 halott roncs láttán szétakadt 😄
Lacc
Na és? Ha nem igy lenne akkor nem lenne meg a balance.
I.C.ram
Igen, de tankot soha nem robbantott fel 😊 BFben egy tigris kb 5-6 gránát 😊
Dr. Csernus
kézigránáttal Tigrisre
BEVÁLLALJA!??? IGEN VAGY NEM???

sztem ez a lánctalp-gránát dolog már akkor is csak elméleti lehetõség volt 😄DD

skorpio7
Én inkább olyanra gondolok, mint ami a Soldiers-ben van, hogy talán egy kézigránát köteg az biztosan meg tudta tenni azt egy tankkal, ami a "legfájdalmasabb" neki... a lánctalpát leszakítani. Egy mozgásképtelen, tehetlen tankban ülni nincs is frusztrálóbb érzés szerintem... ja és persze mindeközben zajlanak körülötted az események.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

1-2kézigránát, ha a lánctalp alá dobták akkor leszakította.
Tán nem kellene ennyire belemerülni a két játék összehasonlításba.
Nekem min akét játék nagyon tetszett-szik, de én a realisztikus játékokat kedvelem igazán és ez az.
Én csak azt sajnálom, hogy egyenlõre 2 ilyen map van ahol lehet tankozni...
skorpio7
Vmit vmiért. 😊

arról ne is beszéljünk hogy egy vadászgép fel tud e szállni 15 bombával és hogy a kézigránát mekkora kárt tud tenni pl. egy Tigrisben 😄D
hát sokmindent feláldoztak a játszhatóság és a teambalance oltárán és ezzel igazán nincs is bajom, de a tankokat (szinte mindig tankos vagyok) akkor is nagyon elszúrták

skorpio7
Nos nem vagyok vmi nagy II. VH-s tudor, de most felteszem a kérdést a belsõ fórumonkon hátha tévedsz ezügyben (M10).

I.C.ram
Az szerinted normális, hogy úgy repül a tanklövedék mintha mozsárból lõtték volna ki? 😊 Arról nem is beszélve, hogy olyan baromságok voltak abban a játéban, hogy ihajj... M10 Wolverinet, aminek köztudottan nulla pancélja van szinte, kb egyerõs a játékban lévõ tigrissel. :/
skorpio7
Ok értem. Az utolsó mondatod második felével meg teljesen egyet is értek... tengeribeteg LOL .

Lacc
Az túlzás hogy ezerszer jobb, mert attól nem lesz valami sokkal realisztikusabb, hogy 2 lövéstõl robban fel a tank, ráadásul bárhonnan, és 2en érdemes beszállni. Még tele van bugokkal, de már jó úton járnak.
És a Battlefield játékok szokásos hülyesége ez a "lövedés-beejetéses" lövldözés, amit nem nagyon értek miért van, de hozzá lehet szokni. De nehogy azt hidd azért, hogy egy klánwaron, a sok profi se bir velük célozni, és inkább közel mennek...

Szóval jó lesz ez a tankos rész az RO-ban, de még messze nem elég jó.
"tankparódián" nem a BF-es tankvezetõkrõl beszélek (minden tiszteletem az övék hogy megtanultak velük célozni) hanem magukról a BF-es tankokról
BattleGroup42-ben vagy DC-ben a tankok úgy lõnek ahogy a tankoknak lõniük kell és az ember nem lesz tengeribeteg ha ráhajt egy homokbuckára

skorpio7
Mivel nem próbáltam ki a játékot még, így a célzásról csak utánna tudok én is nyilatkozni. De ha arról van szó, hogy éppen a "célkereszt" közepében van a lövésirány és nyílegyenesen, akkor nem is tudom melyikkel nehezebb (és persze ettõl jobb) a tankozás. BF-ben a PIV esetén közel nyílegyenes a lövés és a célkeresztõl jobbra fel száguld el a lövedék és így kell célozni. Sherman esetében pedig íves a lövés ezért emelni kell a csövet... szóval aki figyelt iylen apróságokra korábban, abból egy jó tankos vált a BF-ben és nem kellett felesleges/veszélyes közelharcba bocsátkoznia, hanem idõ elõtt lesebezte vagy el is pusztította az ellent. Szóval ez a BF és ezért szeretném megnézni, hogy ugyan milyen is lehet egy UT-s alapokon nyugvó tankozás. Még az is lehet, hogy megtetszik és utánna azzal is fogok játszani. 😊