Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akár hogy számolom ha 10 ember lenne jóesetben az már sok és ezer százalék hogy soha nem elsz akkor oylan hogy pont midnenki fentvan...
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
egy néz elõre egy sréhen hátra és jobbra egy meg baloldalt vigyáza és cikázik a hátso és elsõ rész között néha hogy kell e segiteni..., igy az életbe nem jutsz be... 😊
de ha pl 4v4van ako egy golyoszoros lesz csak a fronton és 3 ember jut a többi részre..., még esélytelenebb... 😊
nagy létszámnál emg nemtom de ugy lehet jobb ahelyzet... 😊
amugy az a map szeirntem borzasztó, full kempakadémia azuz egész (az egész game is az de az a map mégjobban 😛)
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
viszotn régiekbõl elment a 90% szal ott vagyunk ahol a aprt szakad... :/
szóval ha ott oylanok vanak akik tugyák is micsinálnak az 5v5 alatt szvsz nagyon reménytelen 😊
meg 4v4-ben is, 5v5fölött már lehet akár értelme is a mapnak 😊
Most arra várok, hogy valahova máshova is felkerüljön szóljatok, ha esetleg tudtok magyar link-rõl köszi <#nemtudom>#nemtudom>
eddig nincs sok tapasztalatom ezügyben, én egy pályán voltam, ahol volt pár tank, de lehetett mellette nyugodtan gyalogoskodni, mert a map úgy volt felépítve, hogy el lehetett kerülni õket
- alap futás, fegyverelõre áll, tudsz lõni
- séta, pontosabblövés
- rohanás, a fegyvert maga elé húzza az ipse, nem tud lõni közben. ez csak kb 10-15 mp-ig lehet, utána abbahaggya a rohanást, átvált alap futásra és elkezd zihálni meg köhécselni (nagyon pipec ficsõr amikor 10-12 ember krákog...😄)
van még egy spec állapot, amikor célra emeled a fegyót (ironsight), akkor nagyon lassan tudsz mozogni, így pl sarkok mögül ki tudsz ovatosan nézni
nincs kihajolás (nemtom kell-e, nekem elõször furcsa volt, utána nem hiányzott)<-- most töltöm a 3.1-et, lehet ebben már lesz...
egyébként még mindig ajánlom mindenkinek, mert nagyon hangulatos, és jól el van találva apörgõsség-okosság-taktika-skill-kemp arány (értsd alatta: mindegyik létezik, és mindegyik ellen van megoldás)
a respawn is jó, nem egyedül rak vissza, hanem összegyûjt 5-10 embert (aki halott) és együtt indítja õker (így egy egész kis sereg érkezik a harcmezõre)
Gyertek TudatLAN-ra, minden ki lesz próbálva, Strike Force, HOB, RO ...
Valamikor december utolsó hetében lesz a LAN <#wink>#wink>
(TudatLAN) Reload Realism|193.188.141.21:28970 (TudatLAN) COD2 SD KOCSMASZERVER:)|78.131.7.165:28980 (TudatLAN) COD4 1.7 SD HARDCORE - NO GL OR BAN!|193.188.141.21:28960
Oks...fáradt vagyok...persze, hogy kell patch:Remember, you will NEED UT2004 patch 3339 to play Red Orchestra 3.1 so GET IT NOW!
ON
Bocs!<#pardon1>#pardon1>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Lenne pár kérdésem:
-az alap UT-t kell-e frissíteni, pecselni?
-alapban be van kapcsolva a futás: ez kb. egyenlõ az "alap" UT-s vagy pl. ET-s futással (megy mindenki ezerrel, ha sokan vagytok azt sem tudod ki kivel van), vagy pedig normalizálták? (Elvégre ez egy "realizmus" mód lenne ha jól tévedek)
-mennyire épít a jármûves harcra a mód?
A képek gyögyörûek...<#wow1>#wow1> Eddig a COD/UO/HOB volt a csapat favoritja, de ezt muszály megismerni...Végre más is felismerte, hogy a realizmus mód jóóó.<#vigyor2>#vigyor2>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
jó a netkód, amcsi szerveren is kicsi a ping, nem lagosak a szerverek, jól van kitalálva a respawn, meg van egy olyan ficsõr amitõl hanyattestem elõszõrre: kilõtték a kezembõl a fegyvert (ráadásul jó messze repült, nem is tudtam utánamenni), menekültem üres kézzel, mint a nyúl 😊
pipec 😊

My Life for Freedom!
Sok autóversenyzõs játékban nem képesek belsõ nézetet csinálni mûszerfallal, miegyebek, itt meg a tank-tól kezdve a szállítójármûig mind meg van csinálva belsõ nézetbõl is! Arra is odafigyeltek, hogy az emberünk becsukja maga után a tank fedelét. A tankok korhûen vannak ábrázolva, elég csak megnézni a Párducot!
Ennek a tanknak a felülete nem sima, hanem barázdált! Ez a rá felhordott Zimmerit réteg miatt ilyen. Ez a réteg egy antimagnetikus réteg, arra volt hivatott, hogy megvédje a harckocsit a mágneses aknáktól és gyalogsági bombáktól! Ezt a réteget még a gyárban a korróziógátló alapozás után vitték fel két rétegben rétegenként 5mm-t és 24 órát hagyták száradni, ezután még 1 órán át gázlánggal kezelték, hogy a paszta a hõ hatására kellõen megkeményedjen (enélkül 8 nap kell a teljes kiszáradáshoz). A Zimmerit réteg az alábbi összetevõkbõl épül fel: 25% polyvinyl-acetát, 10% cink-szulfát, 10% fûrészpor 40% bárium-szulfát, 15% okkerszínfesték.
Nemtudom ismeritek-e a DOD nevü HL mod-ot, abban nagyon bejött, hogy hallani lehetett a mellettünk elsüvítõ golyót! Ha jól vettem ki a videóból, akkor már a RO-ban is benne lesz figyeljétek meg, mikor az orosz katona a fa mögül lövöldöz!
Annak is nagyon örülök, hogy lecserélték azt a hangot, mikor rádión kérünk tüzérségi támogatást, ez a hang sokkal jobban illik a játékba
amugy tény hogy nem lene rossz, de attól még nem fogok ut2k4et venni hogy jácchasak sokat külföldiekel 😊
na de témánál maradva, tegnap este játszottam RO-val egy 32-es szerveren, 24-en voltunk fenn kb, és nem laggolt, szépen ment...
elég realisztikus a gém, (a hidden&dangerius jutott néha eszembe), és bazinagy pályák vannak... városi pályán, meg irtó jól néz ki, amikor egy romos házból csak a sniper torkolattüzét látod... ilyenek.. nekem nagyon tetszett, kicsit hasonlít army-hoz a nehézsége miatt... pl alig lehet megkülönböztetni, ki van veled, ki ellened...
ja és nem lehet bárki sniper, meg van határozva, hogy mibõl hány lehet..
majd még mesélek, de most el kell mennem...😉
meg a jó modokat én is szeretem de ut2k4-ben eddig max egyel találkoztam ahoz viszont pont nem kell full game 😛
külföldiekel gondom meg nekem sincs de azért jobban szeretek honfitársaimmal jáccogatni 😛
a mod-okat meg szeretem, mert nem tömegsport és igy általában jobb a társaság...
külföldiekkel meg nincs gondom, világpolgár lévén 😉
/me away
ez van...
arról nem is beszélve spec hogy én oylan gamet nem hiszem hogy megveszek ahol egy darab maygar nincs rajtam kivül 😊
lehet ezt most megéri megvenni, nem?
(én kaptam egyet, könnyen dumálok...😉)
My Life for Freedom!
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022