6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#1799 Ugy járok vele, mint a battlefield 2-vel. Azlrt addig még lövök pár "muszkát". -
#1798 ezmégcsak béta pöccs, szóval pár napunk még biztos van :) -
Gabe18 #1797 Hajaj...vajon hogy fog ez hatni a "biztonsági másolatainkra",melyekel eddig ha néha nyögvenyelősen is de tudtunk játszani... -
Cypher7 #1796 Megjelent az első javítás a játékhoz!
http://www.redorchestragame.com/ -
#1795 Bocs a hibákért! elfáradt a szemem.... -
#1794 Nálam se volt valami sok szerver. Sikerült összességében két hejre bejutni. 20.00-tól eddig a pillanatig. Nagyon hangulatos volt a dolog. Egyre több a profi, választott fegyverét jól ismerő és kezelő játékos van. Egyre kevesebb örülten rohangászó, AI-t utánzó "katonákat" látok. Pl.: Számomra ismeretlen ismeretlen sráccal kb. 8-10 percig !! ketten védtük az elfoglalt falucskát az Arad map északi részén (2 paksolder) Képtelenek voltak a "muszkák" visszafoglalni. Voltak ám beírások (******) mindenek voltunk, csak szabályos játékosok nem. Pedig csak nagyon jó, aktiv mozgással, fegyver cserékkel kilöttük az érkező szovjet tankokat, meg a gyalogosokat. A végén már alig láttam a nevetéstől(meg a könnyektől). Csak ajánlani tudom mindenkinek !!! Játszon minél többet ezzel a játékkal. Nagyon jó ! -
Gabe18 #1793 Filtereknél nem állitottál el valamit? -
Alkarcsont #1792 Nemtudom mi történ, ma alig 10 szervert láttam csak, mikor tegnap még több oldal volt a szerverkeresőben :( -
#1791 Semmi gond a megkülönböztetéssel. Észnél kell lenni és figyelni a részletekre. (Álca ruha télen, stb). Az is igaz, hogy nem árt tudni, merre van az ellen. Azért hozzá tenném még azt is, hogy beazonosítás nélkül mindenkire pufogtatni, aki mozog, nem vezet máshová, csak kidobnak a szerverről. Jó fejhallgató szintén nagy segítség. Ha kicsit figyeltek, lehet hallani az "ellen"-t beszélgetni. Nyilván, ha a szomszéd helyiségben karattyol a "muszka", gránáttal nyitok és csak azután "köszönök" be egy hosszú sorozattal.
A kedvencem a következő: térképen megkeresem az elllenfél rádióját, odalopakodom, ha szerencsém van a "muszka" éppen diskurál a tüzérséggel (amit viszont nagyon utálok), majd rövid sorozattokkal hátba küldöm. Jó hallgatni, hogy az orosz tüzér ordibál a vonal túlvégén.
-
#1790 na kipróbáltam, kicsit azért könnyebb így vezetni :D:D:D -
Alkarcsont #1789 Itt nincs brit katona, ez a keleti front! Egyébként meg lehet azért különböztetni pl. azzal is hogy ránézel a térképre "hmmm igen várhatóan innen az ellenség jön" taktikával, de más az egyenruha is, csak apróságokra kell figyelni. Ez annak furcsa aki megszokta, hogy COD-ban ott az ember feje fölött a jel... -
Gabe18 #1788 10 méter távból itt is más... -
ent #1787 Háát nem tom, ezek a megkülönböztetések tényleg ennyire gázosak? Azért mondjuk az életben naon más volt mondjuk egy náci és egy brit katona egyenruhája... -
#1786 még a puskákat is megkedveltem.
CoD ban rendre az automatákat használtam. -
#1785 azt is észrevettem magamon, h sokkal több energiát fektetek a lopakodásba, célzásba, mint a CoD ban tettem.
gondolom ez betudható, többek közt, h nem tudom kik mászkálnak körülöttem, kikre is célzok (20-30 méterre lévőt már elég nehéz beazonosítani, nem is beszélve a 100 méterre lévőt) ... -
#1784 Egyre inkább irigyellek benneteket. (160-s ping) -
#1783 inkább este lennének rajta, nem du.
:( -
Alkarcsont #1782 Voltam az OBi szerveren 8-10-en voltunk rajta, rajtam kívül csak egy 1stein nevü játékos volt magyar a többi külföldni, de jó volt 40-es pinggel játszottam. -
#1781 oksza kipróbálom este, köcc -
Alkarcsont #1780 Akkor a fegyver váltás bill-t nyomjad következő fegyver, előző fegyver és meglátod mi fog történni... -
#1779 hja akkor ez nehezen fog menni, a görgőm eltörött.. -
#1778 ja, görgesd az egérgörgöt, ebben nincs TPS nézet. -
Alkarcsont #1777 Ha járművet vezet, akkor görgessed az egérgörgődet, hátha jobb lesz a kilátás... -
#1776 na végre sikerült játszanom egy keveset a gammával, nekem nagyon bejön, egészen érdekes
bár jobban szeretem a bfszerűbb, kicsit árkádosabb jellegű fpseket de ez annyira valósághűr sikeredett hogy itt tényleg úgy képzelem mintha a csatamezőn lennék 60 évvel korábban, másrészt igencsak elgondolkodtató hogy mennyire nem volt esélye egy főleg gyalogos bakának akkoriban, annyira sokszor nem rajta múlhatott hogy rálép egy aknára, kiszúrja egy ellen és messziről lekapja akárhogy kúshad, tüzérségi tűzbe keveredik vagy egyszerűen csak lelövi egy saját zavarában vagy hülyeségében...
mondjuk nekem a gránát hajítás túl macerás dolog, de pl tetszik hogy olyan kasztú playa lehetsz a csatamezőn amiből még nincs elég
kicsit nehézkes némely pályán a frontvonal közelébe kerülni, mert sokat kell gyalogolni, a járművek meg nehezen kezelhetőek a-ból b-be jutáshoz (nincs azért itt valami külső nézet járművekhez??:)))
a fegyverek meg egyenesen kjók a tankcsatákkal együtt
-
Gabe18 #1775 Mostanában nálam pozitiv irányba bolondult a játék,az elmult 2 napban szinte az összes szerver-re be tudtam menni.Remélem megtartja jó szokását... -
#1774 Esetleg ezt a helyet tudom ajánlani. -
Alkarcsont #1773 LAN Szerver hogy lehet indítani? -
#1772 Ha ez az, amire gondolok, akkor csak támadóként az oldal bejáraton. (Szovjet oldalra nem szivesen csatlakozom, cipelje a fene a PPS-t) :) -
#1771 tehát te is voltál már ott.
árokban kúszik, mászik az ember, miközben golyók röpködnek az ember feje felett.
bástyában voltál fenn? -
#1770 Ebben egyezik a véleményünk. -
#1769 húú faxom!!
ez a Basovka map üti az összes(kivéve lehet azt az 1-2 -őt amit még nem láttam) infantry s mapot ...
az elején még a tankos mapok miatt imádtam ezt a játékot, de mintha már szíveseben lennék a gyalogos pályákon. -
toza #1768 esetleg probaldezeket.. -
toza #1767 jaja..van jopar szerver ami meg mukodik!meg bot ok is vannak nehol..kicsit vicces.. -
#1766 OBI -ra pár perce léptem be ... -
zoltang #1765 Másnak megy még a játék multiba? Nálam ma délutántól nem megy a szerverre csatlakozás. Sehova nem bírok csatlakozni. A "szokásos" üzeneteket írja ki, vagy pl.: az OBI-nál csak fekete képernyő az ip címmel jelenik meg, és nem megy tovább. -
#1764 btw csak azt akartam kérdezni, nem érdekel-e vkit RO szerver? :o -
#1763 a retardál hülyegyerekek támadását? :DD -
#1762 azért a bf kódja konvergál a tökéleteshez lol :DDDDD -
Alkarcsont #1761 LAN SZERVER-t hogy lehet indítani? -
Alkarcsont #1760 Szerverkeresőben nekem 120-at írt ki obi-ra, mikor beléptem akkor is 120 volt, de hamar lement 70-80 körülira (F1-el és F6-is néztem) de még amikor 120 nak mutatta akkor sem késett a lövés, szerintem csak szarul mutatja a pinget biztonsági másolat...