Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha válalod hogy elsö számu golyofogoleszel én kiképezlek😄DDD
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy tankokat anyit reklámozták mint az állat azt oylan szarok voltak hogy tyûûû, igaz elgalabb nem votlak tul arcade beállitásuak de akkor se valami magas szinvonal volt... :/
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
van mellette csapatszállító teherautó, meg páncélozott jármû (a stryker õse 😉) <--- az egyik belinkelt képemen épp harctérre utazunk a platón 😊
ha nincs UT2k4-ed, akkor nem naon érdemes leszedni se (hacsak nem akarsz ilyen szép képeket látni mint én 😄), mert tört szerver sztem nincsen...
és ro-t joval többen nyomtak anno mint hatan magyarok 😊
amugy msot a 200ból hány magyar volt? kitalálom 1, azaz te <#eplus2>#eplus2>
amugy ki fogom probálni de perpill ilyen népszerûség mellet nem fogom többi letöltésem elé rakni mert nekem hudehude kell..., ráér még ugyis max botokal fogok jáccani 😊
jelentés az RO frontról: tegnap hajnal fél 2-ig játszottam és kb 200-an voltak fenn a szervereken, ez sokkal több, mint elõtte, szal a peccs megdobta 8legalábbis átmenetileg), sokan dícsérték a dolgot (jó is) az elõzõekhez képest...
jelentés a FO frontról: most jelent meg a 2.1-es peccs, és mindenki szidja mint a bokrot (elvileg nehezítettek a játékon, de az inkább csak fegyó-erõ csökkentés, pl AK-ból kell két tár mellbe...😊 ez ám a kevlár 😄) <-- szal nem egy realmod (nekem egyébként tetszik, de majdnem olyan láma mint a CS)
ja és tegnap este párszor, pihentetés képpen felnéztem fargopsozni, és kb 10-en war-oztak és kb 25-en mission-oztek... (a magyar rajongótábor kb 6 fõ, annyi összejöhet RO-ban is, csak bízni kell benne 😉)
ja és sajnálom, hogy melléfogtam, amiket mondtál azalapján úgy gondoltam, hogy nem naon játszottál RO-val, de hát amint megtudhattuk, az évek és a tapasztalat beszélt belõled...😊
mindenesetre most jó a gém, próbáld ki!!
najó csak poén nem mellreszivni 😄D
Én még nem nõttem fel a MESTERhez, kéretik nem összetéveszteni vele-engem!<#vigyor4>#vigyor4>
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
De ha találkoztál már neten
Szóval egyelõre maradok gyulai LANosnak. Tetszik a neten a játék, de nekem nagyobb élményt nyújt a LAN.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Meg lészen próbálva, amint beszerzi a hadtáposunk. Valószínûleg a RO netes közösséget nem fogjuk növelni, merthogy LANos csapat a mienk...
...pedig jó lenne...
Ficsek: üdv!😊
most szedem, remélem ezzel jó lesz...😊
hát ez aztán nem érte meg azt a 500 megát... :/
maygar server van belõle? (vagy nem magyar is jó ami törött 😛)
amugy probáltad már? milyen?
frag ops
állítólag még épitkezni is lehet benne, meg upgradeolni az épitményeket a fegyvereket etc..., leirás alapján jónak tûnik
amugy 3.1-ben leszs már több jármû vagy amrad a két tank meg a hernyótalpas össz jármûnek?
és van is hozzá sok jó mod csak egyik se túl népszerû :/
az meg hogy nagy létszámal jó tény, már énis leirtam kb 50szer, de ettõl még nem fog több magyar jáccani egyszerre..., ez van...
és én nem akarom snekinek a kedvét elrontani csak leirtam a véleményem és az iylen lett ennyi...
mellesleg megnyugodhatsz hogy én örülnék a legjobban ha lenne pl egy stabil 10v10et jácco társaság pl és nem ennyi magyart érdekelne...
igen a netkód frankó, amcsi szerveren is 100 alatt marad a ping...
nekem már lejött a cucc, de most mennem kell sajni, csak holnap bírom kipróbálni...
Egyébként ezzel a 128-as nettel egy swéd szerveren 30-as pingem volt és kb 26-an voltunk a szerveren tehát az RO netkódja mindent felülmúl!
itt a védõk feladata az ügyes kemp, a támadóké az ügyes feltörés...
(nem kapkodós a játék, bár van ahova sietni kell, hanem a jó csapatmunka a fontos és ezt sokan szeretik... 20 perc kb egy kör elõírt max ideje...)
nekem FPS centrálról jött rendesen (regeltem, gyorsan ment az is)
nem, nem úgy van ahogy mondod... nem kempakadémia a gém..
ja és nem 3v3-ra meg 4v4 re találták ki (mint ahogy BF se szórakoztató 2v2-ben és aknakeresõt se jó játszani 17-en...)
szal lehet extrém dolgokat emlegetni, meg mindent fikázni, de ez a játék a maga stílusában rendben van...
Te ha jól tudom eldöntötted, hogy nem játszol ezzel, mert pl kevés a magyar...
nehogy megsértõdj, nem sértegetni akarlak, ne érts félre!
Ha a legutolsó videóban jól láttam, akkor az említett pályán is lehet tüzérségi támogatást kérni... nos azzal letösztogatjuk a tetõt, aztán indulhat a roham <#gun>#gun>