6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#1839 Voltam vagy másfél órát. A második kérdésedre a válasz: meg kell vásárolni és akkor - többnyire - beenged mindenhová. -
lazsi #1838 GYerekek ma este jön játszani valaki? Arra nemtudtok megoldást h a warezzel be tudjak menni minden serverre? -
Alkarcsont #1837 én este nem leszek jöjjön már valaki -
#1836 áhh, korán van még hozzá :) -
Alkarcsont #1835 gyertek obi szerverre, Hans néven leszek ben! -
#1834 semmi :) -
Alkarcsont #1833 Arra nem jöttem még rá, hogy mi a különbség, ha a a célt jobbgombbal vagy balgommbal jelölöm ki. -
#1832 na remélem valami módon működik még egy ideig vmi steames trükk, az az igazság hogy rettentően különbözik a játék minden kedvencemtől de mégis ezzel játszok minden este :) -
Gabe18 #1831 Én nem tudom amugy kb 3 hete igényeltem ilyen kártyát amivel meg lehetne venni,azóta se küldték...(hát vagy kilopták a postaládából,mert errefelé az se lehetetlen,de ez most lényegtelen...)
De pont utánna olyan jól beindult ez a warez verzio,mindig be tudtam menni valahova,hogy nem is hiányoltam.
De ha most elkezdődik ez a patchelési mizéria... -
#1830 Igen, pedzegetem, de minden sokkal furcsább CoD után.
Másképp szórnak a fegyverek és az a sok teamkill amit elkövetek és elkövetnek velem szemben. :)
Bizonyos számú teamkill után kiléptet a szerver és újra be kell lépni. Én már csak tudom... :)
Micsoda véletlen, hogy pont összeakadtunk rengeteg szerver van, észre sem vettelek, csak aztán látom, hogy aki lelőtt: Serpa.
Melyik szervereket preferálod (?), majd kereslek.
(Ui. már holnap olvasom csak el, jó éjt.) -
#1829 nekem is szokatlan volt, precízebb összpontosítás kell ide, ami egy idő után már zsigerből fog jönni.
nem 1 személyes tankok vannak benne, legalább 2 ember kell hozzá ... :) -
#1828 Igen, az sem könnyű, el kellene mélyednem benne legalább 1 napot.
A hangulata a játéknak nagyon jó, bár szokatlan CoD után, de nem rosszabb.
Elég nehéz tankkal nyomulni. -
#1827 az elején igen.
egyre jobban belejövök.
csak egy tipp, szvsz puskával néha (mapok 70-80%ban) többre mész, mint automatával.
tankos pályán voltál már? -
#1826 Akkor bocs, meg voltam halva. :)
Alig van sikerélményem, Neked is nehézkesen ment az elején? -
#1825 te nem figyeltél :)
kérdeztem ki vagy.
Rich
:) -
#1824 6621.- a végső egyenleg, ebben benne van minden.
Amúgy Serpa ma lelőttél BaksaValley-n, írtam neked, de biztos belefeledkeztél a játékba. -
Cypher7 #1823 Mivel nincsen dobozos változata ezért csak a Steam jöhet szóba. Amúgy nekem nem ez lenne az első internetes vásárlásom szóval teljesen bizotnságos és megbízható a dolog. -
feedb4ck #1822 Aki meg akarja venni szerintem legyen óvatos a törttel, mert a steamnél újra szkennelik az IP-ket. -
feedb4ck #1821 Bajban csak akkor vagyunk, ha gyakran pecselik a játékot. Márpedig ahogy elnézem a hibákat, ez lesz. Máskülönben a PROVISION-os srácok ellátnak minket a tört változattal - gondolom kicsomagolt fájlok lesznek amiket össze kell másolni a játék könyvtárával. -
#1820 steamen keresztül vagy dobozban? -
Cypher7 #1819 Persze lehet még játszani mert eddig csak egy szervernél találkoztam az ominózus üzenettel, csak az a kérdés, hogy mennyi ideig fog tartani mire minden szerver átáll az új verzióra. Amúgy ez még szerintem fog bekövetkezni azonnal mivel még csak egy beta javításról van szó. Na mindegy majd kiderül, hogy mi lesz. -
#1818 Az általad emlitett hibaüzenetet magam is tapasztaltam. Attól még ment a hentelés.
Gondolom, azt egyetlen fizetős gamer sem fogja felvállalni, hogy amit letölt patch-ként a Steam, azt külön megosztaná. Ha jól sejtem néhány olyan file-ről lesz szó, amit megfelelő módon a RO könyvtárba elhelyezve működhet a dolog.
Azért még reménykedem. -
Cypher7 #1817 Nem fogják külön kiadni, mert eddig is minden Steam-s játékhoz maga a Steam töltötte le a javításokat. Bár annó a CS Source "biztonsági másolatoknál" is megoldották, hogy külön kellett letöltögetni hizzá a ilyen-olyan módon a frissítéseket. Amúgy én már tapasztaltam a patch "hatásait" mert próbáltam csatlakozni egy szerverre és olyan üzenetet adott amit még nem láttam(valami team kill dolgot nem tudott letölteni ha jól emlékszem).
Ha esetleg ez azt jelenté, hogy vége a "biztonsági másolatos" játéknak akkor én komolyan elkezdek gondolkodni a jéték megvételén mert nekem nagyon bejön. Azt a 6-7e Ft-ot meg egyszer ki lehet bírni... -
#1816 én is kiprobáltam.
a másodikat rosszul írtam, nem a RO shortcutot kell átírni, hanem a steamet erre --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 1200 -beta ro
nekem is feldobja, h 2 gigát töltsek le.
nagy bajban leszünk, h külön nem adják majd ki a peccset. -
Gabe18 #1815 Hát de ez valószinű igy nem is lesz jó,hiszen a Steam ugye "azt hiszi" hogy nekem nincs is meg a játék,igy először azt akarja leszedni... -
Gabe18 #1814 Na már "csak" 1400 mega hely kell...
Aztán ez jön:
-
#1813 egy csóka reméli kijavítják a ballancet.
"amikor egy T34es egy lövéssel kilő frontálisan egy Tigrist 600 méterről, addig egy Tigris kevesebb mint 100 méterre lévő T34 -est 13 lövéssel sem iktat ki" -
#1812 azt írják 3.1 MB a peccs. -
#1811 elképzelhető, h az egészet le akarja szedni, hisz nem steamen keresztül töltötted le. -
Gabe18 #1810 Erre a RO parancsikonom átalakult STEAM kinézetűre...
Elinditva valami download előjött,és szerinte több mint 2 giga hely szükséges...Ez most akkor az egész játékot le akarja tölteni újra?
Aztán bejött valami újabb szöveg,és hogy próbáljam meg később...Talán túlterhelt,vagy nem tudom... -
#1809 hmmmm ...
probáld meg a másikat.
redorchestra shortcuticonban a "C:\Games & Others\Red Orchestra\System\RedOrchestra.exe" -ét írd át erre --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 1200 -beta ro -
Gabe18 #1808 Ezzel megvagyok de nemigen történik semmi. -
#1807 gondolom kinnt van az asztalodon a steam shortcuticon.
jobb gomb --> tulajdonságok --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" ezt kiegészíted ilyenre --> "C:\Program Files\Steam\steam.exe" -beta ro -
Gabe18 #1806 Ha tudom hogy ez ilyen bonyolult,nem kérdezem meg...
Most mit akar ez itt?(angolból gyenge...) -
#1805 nemtom 1 gigával pikk-pakk betölti nekem, pedig azmár nemolyan sok ram manapság :) -
#1804 fórumban leírják.
de csak neked.
Launching the beta patch as a client:
To launch the beta patch as a client you need to add the following to the shortcut you use to launch either Steam or Redorchestra:
-beta ro
Here are a couple of examples:
1) Adding the shortcut to your steam shortcut:
"C:\Program Files\Steam\steam.exe" -beta ro
2) Adding the shortcut to your red orchestra shortcut:
"C:\Program Files\Steam\steam.exe" -applaunch 1200 -beta ro -
Gabe18 #1803 Most én lehet hogy vak vagyok,de egyáltalán hol a link a letöltéséhez? -
#1802 hmmm ... :)
egyéként az örömteli, h a memória-túlcsordulást orvosolták, így talán hamarabb fog betölteni egy mapot. -
#1801 nem, mer k*vaélet, hogy nemfog menni törttel :) -
#1800 nem akarja vki kiprobálni? :)