6141
  • Serpa
    nem volt senki ...
  • Serpa
    ma este felmegyek, de ha akár csak 1 botot is megláttok = ESC --> DISCONNET
    :)
  • Cypher7
    Engem meg mostanában még a patchelt szerverekre is be szokott engedni.
  • Gabe18
    Ja ilyen is volt már nekem is egyszer.Hát közben átgondolta a szerver a dolgot...
  • Mersant
    velem azt játszotta el tegnap, hogy játszottam kb. 1,5-2 órát ugyanazon a szerveren, egyszercsak mikor töltené a következő mapot, kiírja hogy rossz verzió...és többet vissza sem engedett, tényleg érdekes
  • Gabe18
    Ja nekem is,szinte mindig be tudok menni valahova néhány perc próbálkozás után.De továbbra is teljessen véletlenszerű,ahova 1 órája még elsőre,oda lehet éppen most semmikép,aztán később megint simán.Némileg érthetetlen...
  • Pink Tiger
    nekem pár szerver gond nélkül működik még a steam-es trükkökkel, ha nemnagyon találtok már szervereket és valakit érdekel szívesen beszúrom ide őket
  • Alkarcsont
    Jövő hétre megpróbálok összedobni valami írást a Red Orchestre-ról a cybergames.hu-re mindenképpen megemlítem a két állandó magyar szervert!
  • Mersant
    ma nekem sajnos nem jó, de majd legközelebb...
  • VeNYLaci
    Na mégeccer, aki ráér és van kedve magyarokkal játszani, az jöjjön ma este 7 körül a Roloka szerverre! Ha leszünk elegen, nem lesznek botok, igérjük :))
  • Alkarcsont
    Az rendben van, ha belép egy ember kilép a bot, de ha összejövünk 10-en még akkoris több a bot mint az ember, elviszik a tankokat értelmetlen dolgokat csinálnak ill. jól lőnek!
  • Mersant
    azt tudja valaki hogy a patchben mit javítottak? magyarul ha lehet....thx.
  • me and a monkey
    Aha, akkor igaza volt Gabe18-nak, bár én senkit nem láttam közel-távol a mieink közül, de persze elég nagyok a pályák ahhoz, hogy ne lássam át.
  • Cypher7
    A lenti csík két részből áll. A felső, egybefüggő, vastagabb a foglalást és a foglalás állapotát jelzi. Az alatta lévő vékonyabb két részre osztott pedig azt, hogy a haderők milyen eloszlásban vannak a szektorban. Ahhoz, hogy az egyik fél elfoglalhassa az objektumot vagy területet legalább egy emberrel többen kell, hogy legyen mint az ellenfél a területen. Ha kevesebben van az egyik fél mint a másik vagy pont ugyan annyian vannak mind a ketten akkor nem lehet elfoglalni a területet.
  • me and a monkey
    Majd rájövünk...
  • Gabe18
    Na jó,de ha az ellen nem ér be abba körzetbe ami "számit" akkor mindegy.
  • me and a monkey
    Azt nem hiszem, egyedül kalózkodtam, a többiek védték a legutolsó állásunkat én pedig elfoglaltam a mit is...? ...elfelejtettem a nevét.
    Ilyenkor mindig szaladtak vissza a muszkák, lesből lemészároltam őket, csak figyeltem, ahogy a csík elkezd felfelé kúszni, vagyis vissza akarták foglalni az adott pontot.
  • Gabe18
    Hát szerintem azt hogy az adott ponton milyen a felek eloszlása.Csak akkor tudod foglalni az adott pontot ha a te csapatodból vannak ott többen.
    De aztán lehet nem...
  • me and a monkey
    Egyre jobban tetszik, tegnap már 2 pályán is első lettem.
    Voltam egy "warehouse-os" pályán, talán Odessa, nagyon jó kis csaták dúltak, a letámasztós fegyverrel - nem tudom a nevét, MG..? - nagyon lehet aprítani az ellent.
    Egy kérdés: amikor elfoglalok egy objektumot, akkor a lenti kis csík mit mutat?
    A csata összállását?
  • Cypher7
    Én sem szívlelem a perceken át tartó tüzérségi támadásokat de a valóságban se lehetett szabályozni. És valjuk be az elmosódó efeket ami kiséri ha túl közel vagyunk a becsapódáshoz igen hasznos pszihikai fegyver, mert engem eléggé fel tud bosszantani ha már percek óta nem tudok rendesen célozni. :)
  • Trucker39
    Egyet értek veled. Bot-okat nem kedvelem, mert vagy túl buták, vagy a seggükön is van szemük.
    A tüzérségről meg az a véleményem - és ezzel azt hiszem felbosszantok pár embert - a "gyávák" fegyvere. Ha akarok valamit az ellentől, odamegyek és jól nyakon csapom őket.
  • Serpa
    én legközelebb hétfő este érek majd rá ...
    addig likvidáld a botokat :)

a tüzérséget nem lehet limitálni?
    modjuk 3-4 percenként lehessen kérni.

mert ha vki elereszti magát, hosszú perceken keresztül csak a sötétséget látom.
  • VeNYLaci
    Jólvan, csak legyünk elegen. :))
  • Serpa

de inkább 1 se kéne ...
    sztem.
  • VeNYLaci
    Hát ha úgy gondoljátok hogy ettől majd jönnek az emberek, akkor nem rakunk be ennyi botot.
  • Mersant
    világos, de szerintem 1 szerver 1-2 megtelik ha van rajta már 1-2 ember, most is jöttek páran, de a botok úgy kiakasztottak hogy mindíg elvitték a seggem alól a tankot hogy inkább léptem. játszottam már úgy hogy 2-3an voltunk 20 percet, lövöldöztünk 1 kicsit, aztán 10 perc alatt megtelt a szerver..
  • VeNYLaci
    Na, próbáljuk meg a holnap (vasárnap) estét (7 körül), aki tud jöjjön, ha elegen leszünk játszunk, ha nem, akkor esetleg egy másik szerveren, ahol vannak.
    Mi itt leszünk! :)
  • VeNYLaci
    Sajnos ez van, játékosokat nem tudunk szervezni, csak szervert...
  • VeNYLaci
    Hát attól nem fog sztem több ember jönni hogy kevés bot van. Ugy van megcsinálva, hogy ha ember be akar lépni akkor bot kilép és helyet ad neki. Amig meg 3-an vagyunk csak, addig jobb ha van sok bot, legalább van kit lőni. De mindez ugye nem lenne probléma ha sokan jönnénk.
    Meg kéne beszélni időpontokat, amikor játszunk, ez jó ötlet. Mi pl most játszunk de már nem sokáig...
  • Mersant
    ja, nagyon szar így a botokkal, le is léptem...
  • Alkarcsont
    Kellene egy időpont pil minden kedden és csütörtökön eset 8 vagy 9 óra amikor mindenki felmegy a szerverre!
  • Alkarcsont
    Értelmetlen, hogy teleszórod botokkal a szervert, szerintem 3-3 bot elég cspatonként, amíg be nem jönnek az emberek, de így ennek semmi értelme!
  • Trucker39
    Köszi Kipróbálom. Meg kell azért jegyeznem, hogy az OBI szerveren is alig szoktunk lenni.
  • Serpa

köszi.

ma este ki is probálom, ha nem peccselt.
  • VeNYLaci
    Na magyar RO rajongók, van egy új magyar szerver, mostantól már állandóan.
    A cim: Roloka RO:OST 217.27.212.204:7757

Jó lenne benépesiteni magyarokkal a szervert, úgyhogy gyertek minél többen!

Sok szeretettel várunk mindenkit! :)
  • Cypher7
    És sajnos a program segítségével nem lehet csatlakozni a szerverre. Csak figyelni... :(
  • Serpa

sajna a hungs.hu -t nem találom ...
    így csak ez az egy HUN server van.
    :(
  • Serpa
    azokat, amelyikeken a Basovka map fut.

Trident!
    ez olyan mint az ASE?
  • trident
    A hlsw új verziója már alkalmas RO szerverek keresésére, figyelésére.
    http://www.hlsw.de/
  • Trucker39
    Amugy meg tényleg érdekesedik a dolog. Az Obi szerverén kivül máshová már nem sikerült bejutnom. Vagy túl türelmetlen voltam, vagy kezdenek a szerverek át állni.