Red Orchestra Ostfront 41-45
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Me csak red orchestra miatt vettem meg az ut2k4-et
alias Mr.M@ff1@
Next PC upgrade: 2022
Nagyszerü hírem van! Mit azt már biztos tudjátok a Red Orchestra nyerte az Epic és az nVidia közös pájázatát a Make Something Unreal contest-et! Ezzel bezebeletek egy halom pénzt és nem mellékesen egy Unreal Engine 2.5 licenszet is!
A játék hiánypótló lesz a piacon ebben biztos vagyok, mert egyrészt a keleti fronttal kevés játék foglalkozik (és a Red Orchestra: Ostfront 41-45 épp itt játszódik) másrészt a COD2 nem éppen nevezhetõ realisztikusnak (a Red Orchestra: Ostfront 41-45 sokkal inkább)! Néhány a game feature listájából:
* Fight intense battles on 13 authentic Eastern Front combat environments
* Crew 14 fully realized vehicles with highly detailed exterior and interior models
* Choose from 28 authentic infantry weapons
* Full 32 player online Multiplayer Support
* Unique Setting – the only FPS to focus on the WWII Russian Front
* Engage enemy tanks at 800 metres and more with the Simulation-level armored vehicle combat
* Fight the full range of combined arms infantry and vehicle combat in detailed environments based on real-world data, from city-centre to deeply rural settings
* Realistic bullet and projectile ballistics will make you duck for cover
* Coordinate strategies with your team-mates via Voice Over IP
* Authentic Immersive Sound FX and 3d Positional Sound System
* 3d “Iron Sights” and unique 3d scope system
* True weapon deployment system including resting rifles on support
* Historically accurate artillery system
* Distance-based sound system dynamically creates the battle ambiance
* Advanced player movement system featuring diving over obstacles and leaning
* Custom 8 way animation system for highly realistic player animations
És még egy infó: A Tripwire Interactive a Valve Steam-rendszerén keresztül kívánja majd piacradobni a játékot megjelenés: Január!
Nagyszerü hírem van! Mit azt már biztos tudjátok a Red Orchestra nyerte az Epic és az nVidia közös pájázatát a Make Something Unreal contest-et! Ezzel bezebeletek egy halom pénzt és nem mellékesen egy Unreal Engine 2.5 licenszet is!
A játék hiánypótló lesz a piacon ebben biztos vagyok, mert egyrészt a keleti fronttal kevés játék foglalkozik (és a Red Orchestra: Ostfront 41-45 épp itt játszódik) másrészt a COD2 nem éppen nevezhetõ realisztikusnak (a Red Orchestra: Ostfront 41-45 sokkal inkább)! Néhány a game feature listájából:
* Fight intense battles on 13 authentic Eastern Front combat environments
* Crew 14 fully realized vehicles with highly detailed exterior and interior models
* Choose from 28 authentic infantry weapons
* Full 32 player online Multiplayer Support
* Unique Setting – the only FPS to focus on the WWII Russian Front
* Engage enemy tanks at 800 metres and more with the Simulation-level armored vehicle combat
* Fight the full range of combined arms infantry and vehicle combat in detailed environments based on real-world data, from city-centre to deeply rural settings
* Realistic bullet and projectile ballistics will make you duck for cover
* Coordinate strategies with your team-mates via Voice Over IP
* Authentic Immersive Sound FX and 3d Positional Sound System
* 3d “Iron Sights” and unique 3d scope system
* True weapon deployment system including resting rifles on support
* Historically accurate artillery system
* Distance-based sound system dynamically creates the battle ambiance
* Advanced player movement system featuring diving over obstacles and leaning
* Custom 8 way animation system for highly realistic player animations
És még egy infó: A Tripwire Interactive a Valve Steam-rendszerén keresztül kívánja majd piacradobni a játékot megjelenés: Január!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Azt szeretném kérdezni hogy miért nem lehet feljebb venni a botok ügyességét és a time limitet, mert hiába állítom be alapon marad(UT2004 RO easy-to-use exe install)!
"Thank You Very Many"
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
és itt, a 3.1-ben süvítenek a golyók, ha közel mennek ám 😊
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
ja és mellesleg ezért már tisztelek is midnenkit (hová fajul a világ hogy már ezis kuriozum 😞( ) aki nem iylen idióta krédéseket rak fel mint mondtál..., ez telejesen pozitivum és nem lehuzásnak szántam azt a hozzászólást se sorry 😊
a lolban emg szerintem semmi sértõ nincs..., attól mgé hogy valaki nevet nem feltétlen rosszindulatúan teszi 😊
amugy a poénodra meg stipstopi lecsaptam 😛P
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Ha megengeded, megtisztelek minden fórumozót (embört), hogy nem húzom/szarozom/lámázom le. Miért is tenném?
Ez természtesen Rád is vonatkozik.
Miért tenném fõleg olyannal, akit -ha felületesen is- ismerek, LANoztunk már többször a Tudadtlan képviselõivel...Miért ne üdvözöltem volna?
A #754-es hozzászólásodat dehonesztálónak is lehet értelmezni. Én mégsem húztam magam, sõt.
A "akkor mit mesterezel? lol 😛PP" hozzászólásod már kevésbé vicces. nyílván nem is annak szántad. De...muszály...kell ez...?
Ez utóbbi költõi kérdés.
Szóval csak diszkrétan arra próbáltam rávilágítani, hogy a "lol-ozást" ne használd felém. Kivéve ha majd a fórumon serialokat kezdek kunyerálni, meg törést, vagy megkérdezem, hogy miért nincs célkereszt.
Amolyan modern Regõs Bendegúzként mondhatom: nem olyan családból származom én...(hogy ennyin felszívjam magam).
Szóval ha nem muszály, erre a poénra már ne csapj le!😊
ON
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
de ettõl függetlenül kaliberben mindegyik nagy... 😊
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
amugy kaliberben van más ilyen mod is vagy jobb pl cs..., na persze az más stilus, más a célja meg minden de kaliberben az se kismiska 😊
ágyú, mozgékonyság, etc...
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
ezért csinálták páran azt hogy a tankot forditották nem a lövegtornyot (pl wittman is assze, remélem jól irom a nevit 😛)
mostmár kezdek kételkedni a megitélésedben hogy mi a reális és mi a nem az 😄
Azt nem mondtam, hogy tanoncok lennénk!
(Mindenesetre a TudatLAN szervezõje több szempont miatt is megilleti a