Red Orchestra Ostfront 41-45

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

COOOOLLL.figy csak most kapcsolodtam be vki vmi linket (ma ha elkészült) vagy addig is vmi régebb verzio letöltési heylének a linkjét ha megtudnátok adni?😄D thx
Me csak red orchestra miatt vettem meg az ut2k4-et

alias Mr.M@ff1@

Köcce!
grebber

Next PC upgrade: 2022

nehiszem inkább kinõtte a mod magát és kapunk egy fasza WWII-es realisztikus multijátékot COD2 túl árkád lett!
grebber
Ez most sima különálló singleplayer lesz?

Next PC upgrade: 2022

Red Orchestra: Ostfront 41-45

Nagyszerü hírem van! Mit azt már biztos tudjátok a Red Orchestra nyerte az Epic és az nVidia közös pájázatát a Make Something Unreal contest-et! Ezzel bezebeletek egy halom pénzt és nem mellékesen egy Unreal Engine 2.5 licenszet is!

A játék hiánypótló lesz a piacon ebben biztos vagyok, mert egyrészt a keleti fronttal kevés játék foglalkozik (és a Red Orchestra: Ostfront 41-45 épp itt játszódik) másrészt a COD2 nem éppen nevezhetõ realisztikusnak (a Red Orchestra: Ostfront 41-45 sokkal inkább)! Néhány a game feature listájából:

* Fight intense battles on 13 authentic Eastern Front combat environments

* Crew 14 fully realized vehicles with highly detailed exterior and interior models

* Choose from 28 authentic infantry weapons

* Full 32 player online Multiplayer Support

* Unique Setting – the only FPS to focus on the WWII Russian Front

* Engage enemy tanks at 800 metres and more with the Simulation-level armored vehicle combat

* Fight the full range of combined arms infantry and vehicle combat in detailed environments based on real-world data, from city-centre to deeply rural settings

* Realistic bullet and projectile ballistics will make you duck for cover

* Coordinate strategies with your team-mates via Voice Over IP

* Authentic Immersive Sound FX and 3d Positional Sound System

* 3d “Iron Sights” and unique 3d scope system

* True weapon deployment system including resting rifles on support

* Historically accurate artillery system

* Distance-based sound system dynamically creates the battle ambiance

* Advanced player movement system featuring diving over obstacles and leaning

* Custom 8 way animation system for highly realistic player animations

És még egy infó: A Tripwire Interactive a Valve Steam-rendszerén keresztül kívánja majd piacradobni a játékot megjelenés: Január!
Jujj valamit elrontottam, de legalább jól olvasható (csak kevésbé átláthatO_o)

Red Orchestra: Ostfront 41-45

Nagyszerü hírem van! Mit azt már biztos tudjátok a Red Orchestra nyerte az Epic és az nVidia közös pájázatát a Make Something Unreal contest-et! Ezzel bezebeletek egy halom pénzt és nem mellékesen egy Unreal Engine 2.5 licenszet is!

A játék hiánypótló lesz a piacon ebben biztos vagyok, mert egyrészt a keleti fronttal kevés játék foglalkozik (és a Red Orchestra: Ostfront 41-45 épp itt játszódik) másrészt a COD2 nem éppen nevezhetõ realisztikusnak (a Red Orchestra: Ostfront 41-45 sokkal inkább)! Néhány a game feature listájából:

* Fight intense battles on 13 authentic Eastern Front combat environments

* Crew 14 fully realized vehicles with highly detailed exterior and interior models

* Choose from 28 authentic infantry weapons

* Full 32 player online Multiplayer Support

* Unique Setting – the only FPS to focus on the WWII Russian Front

* Engage enemy tanks at 800 metres and more with the Simulation-level armored vehicle combat

* Fight the full range of combined arms infantry and vehicle combat in detailed environments based on real-world data, from city-centre to deeply rural settings

* Realistic bullet and projectile ballistics will make you duck for cover

* Coordinate strategies with your team-mates via Voice Over IP

* Authentic Immersive Sound FX and 3d Positional Sound System

* 3d “Iron Sights” and unique 3d scope system

* True weapon deployment system including resting rifles on support

* Historically accurate artillery system

* Distance-based sound system dynamically creates the battle ambiance

* Advanced player movement system featuring diving over obstacles and leaning

* Custom 8 way animation system for highly realistic player animations

És még egy infó: A Tripwire Interactive a Valve Steam-rendszerén keresztül kívánja majd piacradobni a játékot megjelenés: Január!
Sajnos viszont a 41 szerver közül, amit találtam egy sem volt tört...
Próbáltátok már az RO 3.2-t? Mert én igen! A botok mostmár tényleg jók valamire, csinálják a dolgukat, nem ragadnak be, bár néha elõfordul, hogy annyira el vannak foglalva egy másik bot leszedésével, hogy mással nem törõdnek, ilyenkor könnyû õket leszedni... Az új pályák is nagyon jóra sikerültek! A blúr is nagyot dob a játékon, mikor felrobban mellettünk egy gránát! Hopp a gránátról jut eszembe a gránátbug sajnos még mindíg benne van 😞 IS2-t még nem próbáltam, de MG-42-t igen, hát az nagyon pusztító fegyver, de gyorsan el lehet lõni belõle a muníciót 😊
Sõt már kint is van, bár még csak a FilePlanet-rõl tölthetõ...
Hallottátok ezt a nagyszerû hírt? Talán jövõhéten kijön a Red Orchestra 3.2 MG 42-vel IS 2-vel és full bot támogatással 😊 tehát oda mennek a botok ahova irányítod õket! További infó a hivatalos oldalon!
Ja értem, köszi!
gondolom azért mert az is mint midnen ut2k4 mod alapvetõen multira van kitalálva, igy a botok csak azért vannak benne hogy +1 sort irhassanak feature listába...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

3.1-es legujabb verzióm van
Hi!
Azt szeretném kérdezni hogy miért nem lehet feljebb venni a botok ügyességét és a time limitet, mert hiába állítom be alapon marad(UT2004 RO easy-to-use exe install)!
Slow
most nemtom sajni, mert win-install volt és még sehol sem tartok, de a fegyverválasztás, ha jól emléxem...

Nézd meg optionsban, hogy mire is van állítva az egérgörgõ <#szomoru1>
Slow
köci 😊

slow , egy cseppet OFF de a bauer szabályzat egyes részein leestem a székrõl a röhögéstõl , nagyon kitaláltad , grat..
"Thank You Very Many"

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Slow
nekem egérgörgõ-vel megy az ajtónyitás...

és itt, a 3.1-ben süvítenek a golyók, ha közel mennek ám 😊

trident
Ok!<#kacsint>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

én nem húztam le csak kcisit kétértelmû volt a fogalmazásod, sorry ha félreértetted 😊
ja és mellesleg ezért már tisztelek is midnenkit (hová fajul a világ hogy már ezis kuriozum 😞( ) aki nem iylen idióta krédéseket rak fel mint mondtál..., ez telejesen pozitivum és nem lehuzásnak szántam azt a hozzászólást se sorry 😊
a lolban emg szerintem semmi sértõ nincs..., attól mgé hogy valaki nevet nem feltétlen rosszindulatúan teszi 😊
amugy a poénodra meg stipstopi lecsaptam 😛P

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

trident
-Antijedi (#770):
Ha megengeded, megtisztelek minden fórumozót (embört), hogy nem húzom/szarozom/lámázom le. Miért is tenném?
Ez természtesen Rád is vonatkozik.
Miért tenném fõleg olyannal, akit -ha felületesen is- ismerek, LANoztunk már többször a Tudadtlan képviselõivel...Miért ne üdvözöltem volna?
A #754-es hozzászólásodat dehonesztálónak is lehet értelmezni. Én mégsem húztam magam, sõt.
A "akkor mit mesterezel? lol 😛PP" hozzászólásod már kevésbé vicces. nyílván nem is annak szántad. De...muszály...kell ez...?
Ez utóbbi költõi kérdés.
Szóval csak diszkrétan arra próbáltam rávilágítani, hogy a "lol-ozást" ne használd felém. Kivéve ha majd a fórumon serialokat kezdek kunyerálni, meg törést, vagy megkérdezem, hogy miért nincs célkereszt.

Amolyan modern Regõs Bendegúzként mondhatom: nem olyan családból származom én...(hogy ennyin felszívjam magam).
Szóval ha nem muszály, erre a poénra már ne csapj le!😊
ON

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

RO-ból igazából azt hiányoltam nagyon, ami már a DOD-ban is nagyon megfogott: nevezetesen, hogy a golyók süvítenek a füled mellett!
enm, az kimaradt énse tom már miért 😊 cs után elõitéleteim votlak biztos 😛PP
de ettõl függetlenül kaliberben mindegyik nagy... 😊

Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)

Inkább DOD azzal játszottál?
ez tény... 😊
amugy kaliberben van más ilyen mod is vagy jobb pl cs..., na persze az más stilus, más a célja meg minden de kaliberben az se kismiska 😊

Persze vagyük hozzá, hogy ez egy mod és még mindíg bétás! De szrintem ilyen kaliberü mod-ot még nem csinált senki egy játékhoz se és bár nem minden tekintetben, de fel tudja venni a versenyt rendes játékokkal szerintem (itt pl. nem játékos táborra gondolok, hanem magára a játékra, a megvalósításra, úgy egésszében)
annak is kicsit más volt a sebzése mint ha simán odlalt lõsz asszem.., persze nem szakat le mert arcade de még igy is jobb mint itt 😞

Mit számított BF-ben a lánctalp?
te se sokat jáccotál vele..., bf42 arcade de még ennek ellenére is jó votl a hitbox..., küln számitot a fejtetõ a lánctalp az oldala az eleje, etc..., és sokban külömböztek a tankok...
ágyú, mozgékonyság, etc...

Hát ha a BF1942-höz hasonlítom akkor ott sem sokkal jobb a helyzet, sõt rosszabb! Nem nagyon számított, hogy Tigrissel, vagy PzIV-el megyek a Sherman ellen nem számít, csak annyi volt, hogy a Tigris 1-2 lövéssel többet bírt!
Egyébként ha vezetem a tankot, akkor hogy tudom kidugni a fejemet belõle, mert ezen a kuk-lukon nem látni semmit 😄
igen a feneke külön van, az kettõ de ezel ki is fujt..., és mind a két tanknak ha nem segget lõsz pontosan két lövés...., ezaztán a technika 😄

akkor oks 😊

Lehet, hogy gyorsabban fordul, de szerintem a 3.1-es verzióban tulzásba vitték azért volt egy alapelképzelésem, hogy egy 40-50 tonnás tank, ami úton 40km/h-val tud menni terepen meg ennyivel sem kb. hogy viselkedik, de szerintem most túl gyorsan fordul...
Azt ne mondd, hogy nincs hitbox-uk! 3.0-ban is volt, ha a tank seggét lõttem, akkor 1 találattól kipurcant! Meg most kipróbáltam az új orosz tankelhárító puskát és szart sem ér, ha nem a tank seggét lövöd szóval hülyeséget beszélsz!
Igen jol irod ö szabadalmaztatta a torny lassu fordulása miatt

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

hát nem tom mongyuk mivel én még nem láttam de az a normális hogy a tank sokkal gyorsabban fordul mint a lövegtorony 😊
ezért csinálták páran azt hogy a tankot forditották nem a lövegtornyot (pl wittman is assze, remélem jól irom a nevit 😛)

De ennyivel?! Keringõt lehet vele járni. Nem voltam katona, pont megúsztam ezt a sorkötelezettséget, de én sosem úgy képzeltem egy tankot, amiben el lehet szédülni!
épp ezaz hogy csak a külsõ meg a hang..., tulajdonságaikban tökéletesen ugyanaz, ráadásul a tankoknak nincs is rendes hitboxuk..., nah látom sajna nem a te véleményed kell figyelembe venni realitás terén 😛P

3.0-ban 2 féle tank volt PzIV és T34 ezek külsõre is különböztek, más volt a hangjuk is stb. nem tudom mirõl beszélsz!
a tank valóságban is gyorsabban fordult mint a lövegtorony de fel se vedd... 😛
mostmár kezdek kételkedni a megitélésedben hogy mi a reális és mi a nem az 😄

Most elég magas a színvonaluk, csak kicsit elárkádosodott értem ez alatt, a tank gyorsabban fordul, mint a lövegtorony váááá jönnek ki gyorsan egy 3.11-es patch-el és javítsák ki!
Na 3x-ra sikerült! CSak nincs origi UT2004-em talán meglepem magam vele karácsonyra...
akkor mit mesterezel? lol 😛PP

trident
<#bee1>
Azt nem mondtam, hogy tanoncok lennénk!
(Mindenesetre a TudatLAN szervezõje több szempont miatt is megilleti a részérõl egy "respect")<#vigyor0>