6141
  • Serpa
    nos?
    ott lődözök magamban OBI -n.

Trucker lelépett ...
  • syscoHUN
    De ide is beillik 8)
  • joebacsi
    öö nemtom, most értem haza 1 heti melobol, én speciel a humoros-aranyos topikbol nyultam :)
  • syscoHUN
    Joe ez nem a BF2-on volt?
  • joebacsi
  • syscoHUN
    Ok,addig varok.
  • Serpa
    én 8 után vmikor ...
  • syscoHUN
    Semmi mozgolodas?
  • syscoHUN
    Megyek gyakok valahol egy kicsit,hatha este lesz meeting.
  • Serpa
    3an vagyunk ...
  • Alkarcsont
    én vagyok, mondjátok mikor
  • syscoHUN
    Ma este OBIn-n egy kis osszeroffenes?
  • Sudesz
    egyik szerver sem megy o,O
  • feedb4ck
    Nekem még megy. A SPLAT reggel hatig televan és szinte mindig be tudok lépni.
  • Cypher7
    Úgy néz ki, hogy a patch megölte a biztonsági másolatokat. Legalábbis én ma már sehova nem tudtam belépni. :(
  • Serpa
    csak ne olyat, amire rákérdeztem.
    hogy miért?
  • Trucker39
    Hogy milyet hoznak? Arról meg fogalmam sincs.
  • Trucker39
    Nem. Ami most nálam van, az egy második világháborús Com21. (a pontos típusát nem látom itt a sötétben.)
  • Serpa
    ez a típus: Askey RTA1310B?
  • syscoHUN
    Koszi az infokat,osszejott a dolog,de senki nincs bent 8(
  • Trucker39
    OBI
    Amugy meg ahová beenged a game (van úgy, hogy ugyanoda kétszer egymás után nem enged be)
    Kicsit bugos a dolog. Ha jól olvastam, véglegesítik a path-t igy egy ideg gondolom, nehezebben lehet szervert találni.
    Tisztelt magyar harcostársaimtól meg elnézést kérek, hogy nem vagyok bevethető állapotban. A net szolgáltatóm megigérte, hogy jövö héten hoz egy új modemet. Ugyanis kiderült, hogy mégsem az én gépemben van a hiba. (Kértem kölcsönbe egy komolyabb laptopot, felraktam rá a RO-t és csodák csodája azon is 160-csillagos égig terjedt a pingem játék közben.) A szolgáltató szerint egy überszupermegahardware modem mindent megold (ebben azért kicsit kételkedem, de majd meglátom)

• Sudesz
    Nagyonjó! ez úgy néz ki működik, melyik szerverre érdemes menni, ahol sok a honfitárs?
  • Trucker39
    Valahol van még egy módja, de azt hirtelen nem találtam. Ha van idöd, érdemes kicsit visszaolvasni.
  • Sudesz
    köszi
  • Trucker39
  • Sudesz
    Ha felraktam a játékot kell peccselni?
    vagy mit kell vele csinálni?
    vmi game engine problémát ír ki nálam és nem indul
  • syscoHUN
    Haliho.Legyszi egy kis segitseg kellene.Fentvan a Steam,de nem talalom benne a szervert.Mi a cime,vagy hogyan lehet keresni a steamben?Nem latom a szurok kozt a RO-t.
  • Sudesz
    szijasztok van egy kis gondom, telepítettem a gémet előírás szerűen de indításkor hibaüzit ad ki és nem megy. segítsetek pls
  • Alkarcsont
    gyertek!
  • Alkarcsont
    Na megnézem van-e valami mozgolódás a szerveren!
  • Serpa
  • Sudesz
    Na elkezdtem letölteni :9 napok kérdése és lejön :)
    Használtok TS-t? ha elkérhetném a címét örülnék, mert nem egyedül kéne rájönnöm a telepítés fortélyaira, merthát az angol skillem nem túl magas:9
  • Serpa
    inkább beszállok egy Tigrisbe, vagy IS2-be :D
  • Alkarcsont
    havidíj nincs, torrenten biztos van Ro
  • Mersant
    itt megtalálsz minden infót róla: RO
    ha magyar oldalakon rákeresel, biztos találsz magyarul is infót...
  • Sudesz
    Sziasztok!
    Érdekelne engem is ez a game, de nem tudok róla semmit, ha valaki volna olyan kedves és írna róla pár sort, azt megköszönném.
    Olyan érdekelne elsősorban, h
    honnan lehet letölteni
    van e havidíja
    gépigény
  • Cypher7
    A tegnapinap folyamán kiadták a végleges javítást. Szóval már csak arra kell várni mikor jelenik meg a biztonsági másolatokhoz is. Remélem minnél hamarabb. :)
  • KM
    Gyere inkább BAS-ni!
  • Gabe18
    Hát ugynézem mostmár egyre több szerver patch-es,és az emberek is inkább ezekre gyűlnek...
  • Alkarcsont
    Mert meg kéne beszélni egy időpontot hogy mikor megy fel mindenki és akkor jó lesz!