6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#1919 nos?
ott lődözök magamban OBI -n.
Trucker lelépett ... -
syscoHUN #1918 De ide is beillik 8) -
#1917 öö nemtom, most értem haza 1 heti melobol, én speciel a humoros-aranyos topikbol nyultam :) -
syscoHUN #1916 Joe ez nem a BF2-on volt? -
#1915 -
syscoHUN #1914 Ok,addig varok. -
#1913 én 8 után vmikor ... -
syscoHUN #1912 Semmi mozgolodas? -
syscoHUN #1911 Megyek gyakok valahol egy kicsit,hatha este lesz meeting. -
#1910 3an vagyunk ... -
Alkarcsont #1909 én vagyok, mondjátok mikor -
syscoHUN #1908 Ma este OBIn-n egy kis osszeroffenes? -
Sudesz #1907 egyik szerver sem megy o,O -
feedb4ck #1906 Nekem még megy. A SPLAT reggel hatig televan és szinte mindig be tudok lépni. -
Cypher7 #1905 Úgy néz ki, hogy a patch megölte a biztonsági másolatokat. Legalábbis én ma már sehova nem tudtam belépni. :( -
#1904 csak ne olyat, amire rákérdeztem.
hogy miért? -
#1903 Hogy milyet hoznak? Arról meg fogalmam sincs. -
#1902 Nem. Ami most nálam van, az egy második világháborús Com21. (a pontos típusát nem látom itt a sötétben.) -
#1901 ez a típus: Askey RTA1310B? -
syscoHUN #1900 Koszi az infokat,osszejott a dolog,de senki nincs bent 8(
-
#1899 OBI
Amugy meg ahová beenged a game (van úgy, hogy ugyanoda kétszer egymás után nem enged be)
Kicsit bugos a dolog. Ha jól olvastam, véglegesítik a path-t igy egy ideg gondolom, nehezebben lehet szervert találni.
Tisztelt magyar harcostársaimtól meg elnézést kérek, hogy nem vagyok bevethető állapotban. A net szolgáltatóm megigérte, hogy jövö héten hoz egy új modemet. Ugyanis kiderült, hogy mégsem az én gépemben van a hiba. (Kértem kölcsönbe egy komolyabb laptopot, felraktam rá a RO-t és csodák csodája azon is 160-csillagos égig terjedt a pingem játék közben.) A szolgáltató szerint egy überszupermegahardware modem mindent megold (ebben azért kicsit kételkedem, de majd meglátom)
-
Sudesz #1898 Nagyonjó! ez úgy néz ki működik, melyik szerverre érdemes menni, ahol sok a honfitárs? -
#1897 Valahol van még egy módja, de azt hirtelen nem találtam. Ha van idöd, érdemes kicsit visszaolvasni. -
Sudesz #1896 köszi -
#1895 #1305 -
Sudesz #1894 Ha felraktam a játékot kell peccselni?
vagy mit kell vele csinálni?
vmi game engine problémát ír ki nálam és nem indul -
syscoHUN #1893 Haliho.Legyszi egy kis segitseg kellene.Fentvan a Steam,de nem talalom benne a szervert.Mi a cime,vagy hogyan lehet keresni a steamben?Nem latom a szurok kozt a RO-t. -
Sudesz #1892 szijasztok van egy kis gondom, telepítettem a gémet előírás szerűen de indításkor hibaüzit ad ki és nem megy. segítsetek pls -
Alkarcsont #1891 gyertek! -
Alkarcsont #1890 Na megnézem van-e valami mozgolódás a szerveren! -
#1889 #1138 -
Sudesz #1888 Na elkezdtem letölteni :9 napok kérdése és lejön :)
Használtok TS-t? ha elkérhetném a címét örülnék, mert nem egyedül kéne rájönnöm a telepítés fortélyaira, merthát az angol skillem nem túl magas:9 -
#1887 inkább beszállok egy Tigrisbe, vagy IS2-be :D -
Alkarcsont #1886 havidíj nincs, torrenten biztos van Ro -
#1885 itt megtalálsz minden infót róla: RO
ha magyar oldalakon rákeresel, biztos találsz magyarul is infót... -
Sudesz #1884 Sziasztok!
Érdekelne engem is ez a game, de nem tudok róla semmit, ha valaki volna olyan kedves és írna róla pár sort, azt megköszönném.
Olyan érdekelne elsősorban, h
honnan lehet letölteni
van e havidíja
gépigény
-
Cypher7 #1883 A tegnapinap folyamán kiadták a végleges javítást. Szóval már csak arra kell várni mikor jelenik meg a biztonsági másolatokhoz is. Remélem minnél hamarabb. :) -
#1882 Gyere inkább BAS-ni! -
Gabe18 #1881 Hát ugynézem mostmár egyre több szerver patch-es,és az emberek is inkább ezekre gyűlnek... -
Alkarcsont #1880 Mert meg kéne beszélni egy időpontot hogy mikor megy fel mindenki és akkor jó lesz!