6141
  • Serpa
    én nem vettem észre, h letöltött volna vmit is.
  • Trucker39
    Sajnos csak rövid időre találkoztunk. Azt tapasztalta már valaki, hogy belépve egy szerverre, a betöltés megkezdése előtt valamit letölt a game.
    Az elöbb jártam így. Arra a szerverre már be sem engedett többet, viszont egy másikra beengedett, de elég furán. egyik oldalon se volt játékos, viszont hallottam a háttérben a csatzajt. jah és egyik oldalhoz sem engedett csatlakozni. Jah, hogy mit töltött le? Csak a végét jegyeztem meg valami ...ROHUD... a többi passz.
  • Gabe18
    Ja...nem.
    CTU.Agent
  • Serpa
    ezen a nicken futsz?
  • Gabe18
    Huha,veletek játszottam akkor az előbb.Odessa-n,meg utánna a Kaukázuson.Serpa téged csak láttalak,viszont a másik magyart (Hun) előtagal egyszer sikeressen hátbalőttem pedig egy csapatban voltunk.
  • Serpa
    húúú
    na az az egyik kedvencem.
    a maga dimbes-dombos alakjával ...
    :)
  • Mersant
    muszáj volt, kívánta a szervezete :-)
    én sem szeretem annyira odessat, de ha sokan vagyunk, akkor egész jó meccsek szoktak lenni. a következő pályát: kaukazust már én is meguntam, mert többször nyírtak ki a sajátok mint az ellen...
  • Serpa
    nem.
    ez egy magyar.

Aradon szépen megkínáltad a ruszki tankot egy csomaggal a déli mezőn.

Odessa nem a kedvencem ...
    neked teccett?
  • Mersant
    k-play.de
  • Alkarcsont
    ez melyik szerver?
  • Mersant
    neve? amúgy magyar megint üres...
  • Serpa
    felugrok ide --> 217.27.212.204:7757
  • ent
    Azért ennyire nem parázom... Megoldottam már... thx azért
  • Alkarcsont
    Sajnálom, hogy így jártál, de nem biztos, hogy a CD kulcsal van a gond! mindenfele olvasni hogy a PB elég érdekes dolgokat csinál COD2 alatt, próbáld meg kikapcsolni a PB-t.
    Második megoldás: 2 COD2-d van próbáld a másik CDkulcsodat, nem létezik, hogy pont azt a 2-t használja valaki, ami neked van!
    3 ha eredeti játékod van miért nem írsz levelet a terméktámogatásnak, hogy adjanak már valmi ötletet!
  • ent
    xdkey? mi az, looool, te mekkora alma vagy még mindig... Még idézni se tanultál meg. De ezek szerint te is beletartozól abba a bizonyos "ge*..." körbe, ha ezen lovagolsz.
    Kreáltál már vha sg fórumon egy értelmes hozzászólást...
    Látom még mindig szánalmas aláírásokkal próbálod a csöp kis pehely-pöcsöd felállítani otthon a monitorod előtt. Anyukád még nem szólt rád, hogy foltos a széked, töröld már le!
  • Thanatos
    xdkey-emulator, jééézus
  • ent
    Ezzel az eredeti játék élmény dologgal nem igazán értek egyet skacok! Semmi felbújtás, csak elmesélek egy sztorit ami a minap történt velem!!!!

Mikor jelent meg a cod2? Dec eleje, közepe, mind1... A lényeg, hogy én mint nagy cod fanatikus megvettem 1 normál és 1 extra változatban!!! Megintcsak nem ez a lényeg, péz mindegy, apám jó keres:D

"Nade" mióta kijött a pecs, azóta kb 2 naponta kivág a szerver (véletlenszerű szerver kiválasztás, nem függő), arra hivatkozva, hogy a cd kulcsom használatban van, próbáljak később csatlakozni. A hibaüzi után egyik (tört magyar szerverek kivételével) szerverre sem enged fel ugyanerre hivatkozva... Gondolod, hogy mennyire bosszant a dolog, hogy nekem eredetivel nem enged fel, a kis ge*ipalánta crackes (max.400Ft ráfordítással/ingyé) meg fent nyomja a cd kulcsommal...

Ezek után (pedig megint csak nyomatékosítom, hogy tényleg jó a jogtisztaság) a fa*zt veszek még egy gémet eredetiben, tőtök, azt játszom cdkey-emulator mellett, azt jócakát...

Ui..: De még ezt a gémet megveszem utoljára eredetiben, ha 6800 Ft lesz...
  • Serpa
    csak is :)

remélem nem leszek megint egyedül, mint a kisujjam.
    OBI még mindig áll, úgyhogy a 217.27.212.204:7757 re megyek majd először.
  • Mersant
    esetleg, de szigorúan csak kezdésig :-) egyebkent ha a magyar üres, mindíg lehet találni olyan külföldit ahol még van hely és beenged, én is inkább oda megyek, mert sosem gyűlünk össze annyian itthon.
  • Serpa
    én is a dobozosra várok ...

este egy rövid meccs BL előtt?
  • zoltang
    Azonkívül, nincs online vételre megfelelő bankkártyám.
  • zoltang
    Pontosan, én is jobban szeretném DVD tokban, leírással stb. látni.
  • Alkarcsont
    Én nem akarok steam-en vásárolni és ha megveszed DVd-n akkor ott van a maga valójában rendes tokban! Néztem CDGalaxis-t SevenM-et, de sehol semmi még :(
  • me and a monkey
    Lehet, hogy butaságot kérdezek, de igazából mi a különbség?
    Ha steam-en keresztül töltöd le és ha megveszed DVD-n.(?)
  • zoltang
    Ha megjelenne DVD-n, akkor én is megvenném ilyen áron.
  • Mersant
    várják a bolti verziót :-)
  • me and a monkey
    Legal a játékom, soha semmi furcs dolgot nem produkált, a pingem 70 körül van.
    Nem CoD 2 kategória, 6800.- Ft összesen, egy átmulatott éjszaka ára legfeljebb,
    de akkor már 11-kor otthon voltam... :)
    Arra akarok kilyukadni, hogy miért nem veszitek meg, ez tényleg bagatell összeg még magyar v()iszonyok közt is.
  • Serpa
    az a része teccik a legjobban benne, amikor oroszul beszélnek, és hasítanak a tankkal.
  • Alkarcsont
    Király lett sz új videó! Talán csak nem végleges patch előszele ez?
  • syscoHUN
    Ja probaltam en is de eleg furcsa dolgokat muvelt.
  • Serpa
    vagy lelőtték vagy elszállt.

vagy 5 serveren voltam, de mind1ik lagzott mint állat.
  • syscoHUN
    Mi a feneert nem latom az OBI-t?
  • Alkarcsont
    RO cikk
  • Sudesz
    Mi a TS ipje? mennék én is
  • Serpa
    megyek OBI ra, 10 percet várok ...

new gameplay video
  • syscoHUN
    megyek en is
  • Serpa
    ~fél óra múlva felnézek vhova ...
  • Cypher7
    Na jó úgylátom a kezembe kell venni a kezdeményezést. :)
    Aki szertne játszani magyarokkal, magyar szerveren és pesze ráér, az jöjjön 20.00-kor a TS szerverre. Részeletek a 1138-as hozzászólásban.
  • syscoHUN
    Nincs bent senki 8(
  • syscoHUN
    Megyek