6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
Alkarcsont #1999 Hát nem egyszerü, de a hsz-edből nem az elkeseredés jött le, úgytűnik bejött és ha bejött menni is fog! -
#1998 foglalsz is, vagy csak skalpokra vadászol?
:) -
Gabe18 #1997 Persze hogy lesz.
Pályákat,kis rejtekhelyeket,taktikákat be kell gyakorolni.Meg a fegyverhasználatot is nagyon szokni kell. -
#1996 Hát lol.. 2 óra játék után kőkemény 3 frag a teljesítményem !
Nembaj, lesz ez még jobb is =) -
#1995 Hááth.. Délelőtt próbáltam, elég kihalt volt a scene, most melóban vagyok de este adok neki még1 shotot.. -
Richard90 #1994 Hogyan kell csatlakozni a szerverekhez?
amúhy ez a játék mo-n már megjelent? -
#1993 videok -
#1992 oh.. I see..
www.gamespot.com -
#1991 népszerűsítés. -
#1990 És az mér lenne yo? -
#1989 kinek van bika gépe?
készíthetne ingame videókat frapssal. -
#1988 -
#1987 #1138 -
#1986 Pazz indítom a gémet, és nyomja h general protection fault..
.. Rosszul töltöttem ki a steamapp.cfg-t, vagy mi lehet a para??
help.. (az nfo jelen esetben nem tool egyértelmű..) -
#1985 asszem ő is kapott 1 tiszteletpéldányt a gyártótól, mert előző életében elesett a Donnál -
#1984 kár hogymég európában nemkapható "diszken" :) -
#1983 Na..eltört a discem ugyhogy elkezdtem letölteni egy biztonsági másolatot..
Hamarosan csatlakozom a harcokhoz -
#1982 jah, nyugateuropara ertettem...:-) -
Alkarcsont #1981 Márpedig ITT van! -
Alkarcsont #1980 Jelen -
zoltang #1979 #1972 Ez mit jelent? Talán az EU.-ban már DVD-n lehet hozzájutni?
Engem a 1001-es szerverek simán felengednek, talán még egyszer sem írták ki a verzió-hibát. Azért jöhetne az EU. terjesztésig, egy tört javítás. -
#1978 már ideje lenne, azt hittem itt sosem fog megjelenni, mert sehol nem láttam (külföldön sem), de ez jó hír... -
#1977 Most nézem, hogy az egyik képen -amelyik a beállításokat taglalja - a "player" nevénél az áll: Alkarcsont. Te írtad a cikket? -
#1976 szinte már alig van 1000es verziós server, amin vannak is. -
#1975 Ma munka volt. Nem értem rá nyomulni, de jön a hétvége. -
#1974 Odessan aprítottam a ruszkikat! :)
automatát, STG44et, megszerettem :) -
Gabe18 #1973 Na majd akkor fellendülünk. -
Alkarcsont #1972 Nagyon leültetek gyerekek, pedig nemsokára Európában is elkezdik terjeszteni a játékot! -
#1971 Meg érdemes néha vissza olvasni. Elég jó "élmény beszámolók" vannak.
Jelentem a modemcsere bekövetkezése után, a már emlegetett magyar szerveren 40, a külföldieken 50-80-s ping! Végetek van muszkák! -
Alkarcsont #1970 Ha az überismertető link működésképtelen, akkor nézd meg ezt: katt -
Alkarcsont #1969 Hát ha az RO-t full grafra rakod, meg a CoD2-t full grafra rakod, akkor a COD2-nek van nagyobb gépigénye, de a látvány nem feltétlenül a bump mapoktól szép, hanem inkább a hatalmas pályáktól! -
Alkarcsont #1968 Ha letölt valamit, akkor a Chache könyvtárban kell keresgéni, nekem már töltött le egy szeverről cuccost: MutROTeamKill.u -
#1967 külföldin érdemes nyomni, mert a magyarokon pangás van. a szerverek 16-32 főig vannak -
#1966 De ugye nem ilyen 10-12 fős serverek vannnak.. ?
-
#1965 Cool!
Akkor lehet h betesztelem.. Cod az tool primitív.. Még régen a BAS volt jó de a 2ben semmi móka.. -
#1964 1. kevesen sajna :(
2. nem, csak a lámák nemértik meg, hogy egy ilyen összetett játéknak kicsit nagyobb a vasigénye, mint egy cod-nak
3. határozottan FASZA! :) -
#1963 Ouh yeah! Mivel az über-ismertető link működésképtelen, felteszek pár láma kérdést!
1. Mennyien nyomják ezt a gémet magyar szervereken (mondjuk cod2höz képest)
2. Gépigyéne nem tool magas-e
3. Fasza? -
#1962 Ilyenkor keresgélni, mikar 40-60-s a pingem :) Örülök, hogy végre játszahok. -
#1961 játék könyvtárban nem keresgéltettek? -
Gabe18 #1960 Valami orosz szerver-re töltött nekem is vlamit,akkor nem engedett be,aztán asszem ujrapróbálva igen...de nem biztos.