6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#2039 Igen az überismertető nem megy. Igazi FAQ még nincs.
Amugy szerencse dolga, hová enged be, de ha már benn vagy, ki ne gyere amig a szemed bírja.
Csak arra figyelj, hogy AI szerverekre ne menj. Nekem legalábbis nem jöttek be. Vagy túl buták és csak ácsorognak, vagy a seggükön is szemük nőtt és képtelenség a közelükbe jutni.
-
#2038 Nálam is, de nem tudom miert, de engem szinte minden serverre felengedett amit probaltam... -
toza #2037 aki tud aktiv szerver cimeket lecci dobjon mar parat,vagy mak kell hozza es legtobbre fel lehet jutni?!
ja es u:ber ismerteto= halott link....csak nallam!? -
#2036 Sorry.
Már nagyon ki voltam éhezve egy kis játékra. Napok óta a gátvédelmi programban "jeleskedek". A karom majd' le szakad, de már nagyon hiányzott a game. Pár óra alvás után történt az esti játék és azonnal kialakult a "csőlátás" effektus.
Majd jobban figyelek. -
#2035 az jó lenne.
most már lépek ... -
#2034 1-2 havert majd megprobalok beszervezni, jo lenne neha azert megtolteni a magyar servert -
#2033 Ezen, de ez sajna most is full ures...
Valaki johetne jatszani -
#2032 gondolom ezen voltál 217.27.212.204:7757, sajnos csak ez az 1 magyar server fut.
kijött a SDK, ami csak steamről tölthető le.
SDK manual -
#2031 ja igen eXistenZ neven vagyok, ha valakit erdekel -
#2030 Lattam egy magyar servert, de csont ures volt, valaki mondana esetleg egy masikat ahol altalaban sok magyar vagy?...amugy igy neten, a jatek ki***tt jó, csak még lámika vagyok
hát negativumnak egyedul azt tudnam felhozni hogy marhara sokaig tolt egy mapet, de ez bizonyara az an gepem hibaja, na nembaj marhajo game!!....pedig en cod-os meg Bf-es vagyok -
#2029 engem észre se vettél :(
Hedgehogra már nem engedett be, Odessa után. -
#2028 Megoldotta.
Sikerült egy szerveren fenn maradni kb 2 órára. Sajna elfáradt a szemem, de jó kis pályák voltak. -
pedig már azon filoztam, hogy írjam le ... -
#2026 Mindnekit szeretek!!!...bocs a sok láma kerdeser, sikerult!!!...kiraly game -
#2025 egesz pontosan:
Steam is already running.
You may only run one copy of Steamat a time.
hát bocs, ha valami tok egyertelmu de bena angolos vagyok...^^ -
#2024 Hát, koszi szépen, de asszem megint bajba vagyok, singleben kiprobaltam, nagyon bejon, csak egy bajom van vele, az, hogy amikor felteszem steamet, azt irtak 1138-as hsz-ben hogy elkezd updatelni, utana meg csinalni kell egy accountot, nos nekem update kb 20%-nál kiirja azt hogy steam is already, azt hiszem ezt, valaki segitsen pls! -
#2023 #1138 -
#2022 Hali, most szedem le a tort verziot, kb 1 ora es lennvan, csak erdeklodni szeretnek, hogy van-e valami fontos tudnivalom, patch, ha igen akkor esetleg honnan szerzem be, mivel olvastam hogy elvileg steamen keresztul lehet az ilyen dolgokat lerantani....de azert egesz topicot nem volt kedvem ^^....szoval ha valami fontos dolgot kellene tudnom azt megkoszonnem ha kozolnetek veleme..!!. ty -
#2021 én még nem találtam. -
lammaer #2020 Tényleg, kalózék nem tették már közzé a patchet? -
csingacsguk #2019 oké kössz -
#2018 Igen ez gyakran előfordul a nem teljesen fizetős verzókkal.
Ne add fel. Általában este lehet találni olyan szervert, ahová beenged.
Bár ezek egyre kevesebbek.
a #2004 hsz-ban szereplő szerverre biztosan be fog engedni. -
csingacsguk #2017 Szevasztok!
A segítségetekre lenne szükségem! A topikban leírtak alapján machináltam a játék fájljaival és már majdnem jó volt már örültem a fejemnek de a serverre csatlakozás után 10-20 másodperccel mindig ezt írja ki : "This copy of RO:Ostfront is not compatible with the server you are connecting to."
Kérlek segítsetek!
Üdv
csingacsguk -
VeNYLaci #2016 Nekem mindkettőre van igényem. Csak sajnos időm nincs mindkettőre, igy most a RO hanyagolva van/lesz egy ideig... -
#2015 mondjuk nem BF2 -zni kéne ...
:) -
#2014 Kár érte, mert ez egy JÓ játék! -
VeNYLaci #2013 Mostanában bf2-zünk inkább, de tőlünk is legfeljebb 2-3 ember szokott ottlenni. Lehet hogy nem lehet összehozni egy fullos magyar szervert, kevesen vagyunk hozzá.... :( -
syscoHUN #2012 Fura ez a higgadtsag 8)
Nyugi a tuti -
Gabe18 #2011 Steam-ről pénzért,warezról kevesebb pénzért/ingyen.Nem kell hozzá semmi extra, a warez elinditásához olvass vissza,minden le van irva. -
syscoHUN #2010 Mielott meg lehurrognak,olvasd el a fenti ismertetot,nagyon hasznos. -
gancza #2009 Sziasztok honnan tudom letölteni a játékot és mi kell hozzá -
Alkarcsont #2008 kb 20:25-kor izzítottam a gémet, de addigra már üres volt... -
#2007 mivel senki nem jött, nem időztem ott sokáig ... -
#2006 Roloka szerverén voltam senki nem volt.
Sajna csak egyhelyre sikerült csatlakozni, a többi helyre nem engedett fel ma este.
Richard90: Favorites, jobb egér asszem ablak megjelenik IP beir -
Richard90 #2005 hogyan kell csatlakotni??
hova kell beírni az ip-címet? -
#2004 :(
én addigra már sztem lelépek.
ha vkit érdekel.
217.27.212.204:7757 -
#2003 1,5 óra (sorry) -
#2002 Jövök.
Amúgy tényleg tanulni kell.
Példa:
Valamelyik este, hatalmas egoval csatlakoztam egy szerverhez (tele volt). "Na kiscsákók majd én megmutatom, hogy kell!" felkiáltással, mert a német oldalon alig volt valakinek néhány pontja, a muszka meg vitt mindent.
Mit ne mondjak kb 1,5 izzadás után sem sikerült egy pályát sem nyerünk és nagyon ritka volt, hogy 10-15 pontnál többet szedtem össze. "Jól megmutattam nekik, hogy kell!" -
#2001 tartom magam jó szokásomhoz. :)
beharangozom, h ma felmegyek a magyar serverre.
ki tart velem? -
#2000 Fasza, bejön Még anno sokat OFPztem lanba, de az nem volt ennyire összetett.. Ami sztem kicsit túlzás h külön nekem kell felhúzni a puskát.. De megvan a feelingje mindenképp. Úgyis untam már a sok rusher-t