6141
  • Trucker39
    Igen az überismertető nem megy. Igazi FAQ még nincs.
    Amugy szerencse dolga, hová enged be, de ha már benn vagy, ki ne gyere amig a szemed bírja.
    Csak arra figyelj, hogy AI szerverekre ne menj. Nekem legalábbis nem jöttek be. Vagy túl buták és csak ácsorognak, vagy a seggükön is szemük nőtt és képtelenség a közelükbe jutni.

• kastil
    Nálam is, de nem tudom miert, de engem szinte minden serverre felengedett amit probaltam...
  • toza #2037
    aki tud aktiv szerver cimeket lecci dobjon mar parat,vagy mak kell hozza es legtobbre fel lehet jutni?!
    ja es u:ber ismerteto= halott link....csak nallam!?
  • Trucker39
    Sorry.
    Már nagyon ki voltam éhezve egy kis játékra. Napok óta a gátvédelmi programban "jeleskedek". A karom majd' le szakad, de már nagyon hiányzott a game. Pár óra alvás után történt az esti játék és azonnal kialakult a "csőlátás" effektus.
    Majd jobban figyelek.
  • Serpa
    az jó lenne.

most már lépek ...
  • kastil
    1-2 havert majd megprobalok beszervezni, jo lenne neha azert megtolteni a magyar servert
  • kastil
    Ezen, de ez sajna most is full ures...
    Valaki johetne jatszani
  • Serpa
    gondolom ezen voltál 217.27.212.204:7757, sajnos csak ez az 1 magyar server fut.

kijött a SDK, ami csak steamről tölthető le.
    SDK manual
  • kastil
    ja igen eXistenZ neven vagyok, ha valakit erdekel
  • kastil
    Lattam egy magyar servert, de csont ures volt, valaki mondana esetleg egy masikat ahol altalaban sok magyar vagy?...amugy igy neten, a jatek ki***tt jó, csak még lámika vagyok
    hát negativumnak egyedul azt tudnam felhozni hogy marhara sokaig tolt egy mapet, de ez bizonyara az an gepem hibaja, na nembaj marhajo game!!....pedig en cod-os meg Bf-es vagyok
  • Serpa
    engem észre se vettél :(

Hedgehogra már nem engedett be, Odessa után.
  • Trucker39
    Megoldotta.
    Sikerült egy szerveren fenn maradni kb 2 órára. Sajna elfáradt a szemem, de jó kis pályák voltak.
  • Serpa

pedig már azon filoztam, hogy írjam le ...
  • kastil
    Mindnekit szeretek!!!...bocs a sok láma kerdeser, sikerult!!!...kiraly game
  • kastil
    egesz pontosan:
    Steam is already running.
    You may only run one copy of Steamat a time.

hát bocs, ha valami tok egyertelmu de bena angolos vagyok...^^
  • kastil
    Hát, koszi szépen, de asszem megint bajba vagyok, singleben kiprobaltam, nagyon bejon, csak egy bajom van vele, az, hogy amikor felteszem steamet, azt irtak 1138-as hsz-ben hogy elkezd updatelni, utana meg csinalni kell egy accountot, nos nekem update kb 20%-nál kiirja azt hogy steam is already, azt hiszem ezt, valaki segitsen pls!
  • Serpa
  • kastil
    Hali, most szedem le a tort verziot, kb 1 ora es lennvan, csak erdeklodni szeretnek, hogy van-e valami fontos tudnivalom, patch, ha igen akkor esetleg honnan szerzem be, mivel olvastam hogy elvileg steamen keresztul lehet az ilyen dolgokat lerantani....de azert egesz topicot nem volt kedvem ^^....szoval ha valami fontos dolgot kellene tudnom azt megkoszonnem ha kozolnetek veleme..!!. ty
  • Serpa
    én még nem találtam.
  • lammaer
    Tényleg, kalózék nem tették már közzé a patchet?
  • csingacsguk
    oké kössz
  • Trucker39
    Igen ez gyakran előfordul a nem teljesen fizetős verzókkal.
    Ne add fel. Általában este lehet találni olyan szervert, ahová beenged.
    Bár ezek egyre kevesebbek.
    a #2004 hsz-ban szereplő szerverre biztosan be fog engedni.
  • csingacsguk
    Szevasztok!
    A segítségetekre lenne szükségem! A topikban leírtak alapján machináltam a játék fájljaival és már majdnem jó volt már örültem a fejemnek de a serverre csatlakozás után 10-20 másodperccel mindig ezt írja ki : "This copy of RO:Ostfront is not compatible with the server you are connecting to."
    Kérlek segítsetek!
    Üdv
    csingacsguk
  • VeNYLaci
    Nekem mindkettőre van igényem. Csak sajnos időm nincs mindkettőre, igy most a RO hanyagolva van/lesz egy ideig...
  • Serpa
    mondjuk nem BF2 -zni kéne ...
    :)
  • Trucker39
    Kár érte, mert ez egy JÓ játék!
  • VeNYLaci
    Mostanában bf2-zünk inkább, de tőlünk is legfeljebb 2-3 ember szokott ottlenni. Lehet hogy nem lehet összehozni egy fullos magyar szervert, kevesen vagyunk hozzá.... :(
  • syscoHUN
    Fura ez a higgadtsag 8)
    Nyugi a tuti
  • Gabe18
    Steam-ről pénzért,warezról kevesebb pénzért/ingyen.Nem kell hozzá semmi extra, a warez elinditásához olvass vissza,minden le van irva.
  • syscoHUN
    Mielott meg lehurrognak,olvasd el a fenti ismertetot,nagyon hasznos.
  • gancza
    Sziasztok honnan tudom letölteni a játékot és mi kell hozzá
  • Alkarcsont
    kb 20:25-kor izzítottam a gémet, de addigra már üres volt...
  • Serpa
    mivel senki nem jött, nem időztem ott sokáig ...
  • Trucker39
    Roloka szerverén voltam senki nem volt.
    Sajna csak egyhelyre sikerült csatlakozni, a többi helyre nem engedett fel ma este.
    Richard90: Favorites, jobb egér asszem ablak megjelenik IP beir
  • Richard90
    hogyan kell csatlakotni??
    hova kell beírni az ip-címet?
  • Serpa
    :(
    én addigra már sztem lelépek.

ha vkit érdekel.
    217.27.212.204:7757
  • Trucker39
    1,5 óra (sorry)
  • Trucker39
    Jövök.
    Amúgy tényleg tanulni kell.
    Példa:
    Valamelyik este, hatalmas egoval csatlakoztam egy szerverhez (tele volt). "Na kiscsákók majd én megmutatom, hogy kell!" felkiáltással, mert a német oldalon alig volt valakinek néhány pontja, a muszka meg vitt mindent.
    Mit ne mondjak kb 1,5 izzadás után sem sikerült egy pályát sem nyerünk és nagyon ritka volt, hogy 10-15 pontnál többet szedtem össze. "Jól megmutattam nekik, hogy kell!"
  • Serpa
    tartom magam jó szokásomhoz. :)
    beharangozom, h ma felmegyek a magyar serverre.

ki tart velem?
  • SötétBarom
    Fasza, bejön Még anno sokat OFPztem lanba, de az nem volt ennyire összetett.. Ami sztem kicsit túlzás h külön nekem kell felhúzni a puskát.. De megvan a feelingje mindenképp. Úgyis untam már a sok rusher-t