6141
HIVATALOS MAGYAR RED ORCHESTRA OLDAL ÉS KÖZÖSSÉG EZEN A LINKEN | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (hivatalos oldal) | Heroes of Stalingrad - RED ORCHESTRA 2 (SG fórum) |
-
#2079 "shiftygame"? -
feedb4ck #2078 Valamilyen oknál fogva a 716ID klánszerverre mindig be tudok lépni. Van még egy másik is, de ott a pingem éppen 200 alatti (a többieknek is). Legközelebb idemásomom az IP-ket.
Egy újabb ok, hogy miért kell a magyar szerver. -
feedb4ck #2077 Bosszúm iszonyatos lesz.
-
feedb4ck #2076 Igen, és kb. 10 újraindulás árán.
-
#2075 Igen, kb 20 perc próbálkozás után enged fel valahová. Sajnos ez van.
-
#2074 hát én már törttel nem nagyon tudok fellépni szerverekre akárhogy próbálom...
asszem visszatérek a jóöreg bf42höz.. -
#2073 Nem hiszem, hogy vége lenne.
Lehet, hogy annyian nem játszanak vele, mint a BF2, vagy a COD.
Viszont akit akit érdekel, az többnyire ott van esténként a szervereken.
(No persze ne feledjük, hogy nem mindenhol van egyszerre este.) -
Alkarcsont #2072 Game Spy Red Orchestra a 19. helyen áll jelenleg 257 szerverrel és 1105 játékossal! -
#2071 én is annyit láttok.
a 716ID klán serverére szoktam járni.
most is fullon van.
igaz múltkor belecsöppentem egy tréningbe, és ki is dobtak. :) jelszót kért.
de faxa server. -
Gabe18 #2070 Ahogy nézem ez az egész játék a végét járja...
Most nem voltam 4-5 napig fent játszani,most felmegyek,hát ha volt 8 szerver full-on vagy 25-30 játékos körül,akkor már sokat mondok.
Másnál is ilyen katasztrófális a helyzet vagy esetleg nekem nem mutatott pár szervert? -
Alkarcsont #2069 Azt sem tudtam, hogy van ilyen! -
Cypher7 #2068 Sajnálattal vettem észre, hogy a közösség számára létrehozott TS szervert nem használja senki. Ezért felteszem a kérdést, hogy tartotok igényt rá? Mert ha nem akkor valószínűleg le lesz állítva. :( -
#2067 SDK indítása
nem gondoltam volna, h egy SDK ~760 mega is lehet, ráadásul első indításnál felszökik +2gigára. -
Cypher7 #2066 Na a mai nap alkalmával én is beléptem a legális felhasználók táborába.
Kicsit szokatlan, hogy nem kell vadászni a szervereket mert mindenhova be tudok menni. :) Viszont egy valami kicsit bántja a szemem, mégpedig az, hogy minden tekintetben lassabban tölt a steam-es változat mint a "biztonsági másolat". :( -
#2065 Ez igaz.
Amugy meg mióta megjavult a pingem, olyat is tapasztaltam ma, amit még soha. Kiirta játék közben hogy Pause. Nekem kellet várnom, hogy a többiek szinkronba kerüljenek!!!
Marha jó érzés meg kell jegyeznem! :)) -
Alkarcsont #2064 ezt úgy hívják csordaszellem, de még így is hatalmas nagy szerencse kell, hogy a 11 társadbó 1 se vagye észre, hogy valami nem gut... -
#2063 Azt hittem már nem sok újat látok ebben a játékban.
Szituáció a köv.:
Basovka, 12vs12. nagyban nyomulunk előre. Első pontig eljutunk, le csüccsenek az árokba. Azt hittem én naiv, hogy a többiek is ezt teszik. Pusztán csak azért mert baromira jól védekeztek az oroszok. Hát erre mit csinál a népes társaság, elindul a következő ponthoz. Héé! Még ez sincs elfoglalva! Próbálom felhivni a figyelmüket, de sz*** nak rám. Persze egyedül nem lehet elfoglalni, mert vagy 2-3 orosz a környéken volt. Kilöttek, mondom megnézem mit csinálnak. Hát az utólsó navi pontnál ácsorognak és várják, hogy elfoglalódjon!!!
Próbálja az ember finoman elmagyarázni, hogy csak szép sorjában megy a dolog, de rám sem bagóztak.
És még a múltkor azt mondtam, hogy az AI-nál nincs rosszabb. Tévedtem. -
toza #2062 1210
-
#2061 Na ez az, ami miatt sokszor a multijákokban a falnak tudok menni. Vala az örök vita, hogy single player vs. multi-player. Csakhogy a multiban mindig voltak/vannak/lesznek olyanok, akik abban látják a játék értelmét, hogy elrontsák a többi játékos élvezetét, szórakozását, és ebben lelnek örömöt. Anno a Ghost Recon esetén rémlik olyasmi, hogy vicces emberek az indulóhelyen rögtön az elején beleröpítettek egy rakétát a még egy csoportban álló csapattársakra. Volt, hogy az egész bagázs belepusztult. Ha-ha-ha-ha... -
#2060 A DoD:S sajnos folytatja a DoD hagyományait. A béta időkben (huhúúú, jó régen, talán 3-4 éve is már, akkor még sima HL modként) még olyan dolgok voltak benne, hogy ha meglőttek, véreztél, és meg kellett állnod, hogy bekötözd magad. Nem volt automata újratöltés, meg ilyenek. Elég korrekt kis játék volt. Aztán úgy járt, mint a CS, a Valve megvette a csapatot és a játékot, kijött az 1.0, és minden le lett butítva, hogy még populárisabb legyen. A DoD:S megint kicsit visszalépés volt, a sima DoD-ban voltak már küldetésorientált mapok is, a mostani DoD sajnos klasszikus terület / zászlófoglalgatásból áll.
Ettől függetlenül ha van egy szabad fél órám, akkor kiereszteni a gőzt tökéletes. Gyors, pergő, vannak játékosok és ugyanakkor nincsenek ordító hibái. Hangulata meg egyébként szerintem van. A DoD soha nem akart ultrareális játék lenni. -
#2059 No "bevetés"-ről vissza térve. Új tapasztalat, Egy halom ifjonc beállt a német oldalra és folyamatosan pusztította a technikát és a személyzetet. Persze a saját oldalunkon. Arra vigyáztak, hogy egyszerre ne túl sokat, mert kidobja a szerver, csak annyira, hogy erősen hátráltatva legyünk.
Pl.: Csapatszállítót elvitték és eldugták valahová. Gyalog kellett az Aradi páyán közlekedni.
Az ilyen kis ****** mér nem mennek játszani a Sims-l ???
Bocsánat a Sims rajongóktól. -
Cypher7 #2058 Így már teljesen érthető a dolog. Mert eddig álltalában vaktában lövöldöztem a tankokra és akkor is inkább a lövegtornyukra, de így, hogy látom nagyjából melyik részére kell lőni már sokkal egyszerübb. Köszi az infót!
Amúgy meg igen is lehet csapatjátékot játszani csak az a baj, hogy a játék még elég új, ezért még kell egy kis idő, hogy tényleg csak azok maradjanak állandó játékosoknak akik tudják, hogy mi az a taktika. Az önjelölt rambók meg amúgy is ki fognak potyogni mert nem fogja őket lekötni, hogy rohannak egyedül a pálya közepén és valaki állandóan leszedi őket. -
feedb4ck #2057 Szerintem a csapatmunka szükségszerűen kialakul, csak idő kell hozzá. Olyan ez mint amikor bezársz 32 down kórost egy acélperselybe 2000 évre, élelmiszerrel 20 doboz gyufával meg egy szétrobbantott ladával. Csak türelem kérdése és látni fogod ahogy elindulnak meghódítani a világűrt. -
feedb4ck #2056 én maradok a rogyókúpos keményfémmagvas páncéltörő lőszer mellett -
Alkarcsont #2055 Én most a héten próbáltam ki a DoD:S-t számomra csalódás volt, nagyon kevés időt fordítottak a fegyverek lemodellezésére a mauser még a DoD-ban is jobban nézett ki. DoD:S-ben már néhány fegyvert vállhoz emelhetsz pl. Mauser vagy Garand, de tökre felesleges, mert megmaradt a DoD-ból a célkereszt is, nem his hozza azt a ahngulatot, mint az elődje RO-val meg fel nem tudja venni a versenyt. -
#2054 az ofp cti-je (ami ugye nem széria :)), és a wwiionline játékmenete után nemnagyon tudok olyan játékot, aminek multis játékmenete összetettebb lenne a bf conquestjénél, szóval ha a bf gyenge pontjairól van szó, akkor a játékmenet nem ide tartozik :)
a szétszórtság kezelésére pedig ott a voip, azon keresztül ha valaki érez magában egykis vezetői készséget, akkor jókis csapatmunkát tud összehozni (nopersze ha értelmesek az emberek, de szerencsére itt azért kevés a vérpistike)
sajna viszont ro-t csak egy maroknyi ember játszik, személy szerint énis azt a kis időt ami játékra jut, inkább bfre szánok, szinte egyedül a közösség miatt...
-
#2053 Nekem az RO-val nem a grafikával van a bajom (bármikor elviselek egy erősen középszerű grafikát, de akkor vagy játékélményben, vagy realitásban adjon kellő pluszt, a BF szintű bugyuta játékmenettől úgyis égnek áll a hátamon a szőr). Hanem azzal, hogy nem igazán lehet összefogni a játékosokat.
Menetrend szerint azzal találkoztam a szervereken, hogy legfeljebb 2-3 fős csapatok, de méginkább magányos rambók mászkálnak szerte-széjjel. Lehet arra fogni, hogy jó szerveren, jó csapattal kell játszani, de ez valahol a játék hibája azért, hiszen van rá mód, hogy valahogy "összefogják" a játékosokat (squadok létrehozása, parancsnoki lánc, akármi). E nélkül viszont valahogy szétszórt, összeszedetlen az egész, kicsit éppen a BF-re emlékeztet engem. :( -
#2052 Szvsz az RO sem más ilyen téren, mint a legtöbb játék: első sorban a játszhatóságot tekintették alapnak, nem a realitást.
A valóságban ugye olyan dolgok is bejátszottak, minthogy a német optikák híresen jó minőségüek voltak, szemben az orosz optikákkal. Az olyan dolgok, hogy a T-34-esnél három harckocsiból kettőben csak rádióvevő volt, és csak a harmadikban (rajparancsnoki) volt rádióadó is. Tehát ha a rajparancsnokot kilőtték, a két másik harckocsi személyzete végighalgathatta a haláltusájukat, utána meg gondolatolvasós rendszer működött, hogy vajon a másik harckocsiparancsnok akkor mit akar tenni.
Ekkor pedig még nem is beszéltük arról, hogy milyen lőszert használnak, kumulatív, vagy rogyókúpos keményfémmagvas páncéltörő lőszert, stb.
Anno még az UT-s időkben tetszett az RO, csak kissé túlságosan is kaotikusnak hatott (ez a játékosoktól függ, ugye, a nagy terepen szabadon kószáló játékosok ha nincsenek összefogva valahogy (pl. a pálya desingja miatt, mint a DoD-ban), akkor annak anarchikus képe lesz, vagyis mindenfelé magányosan kószáló játékosok töltik be a pályát).
Mikor megjelent a Steam-en megvettem, hátha bejövős lesz, a DoD-al úgyse nagyon játszok már. Hát sajnos csalódtam benne. Nem fogott meg a hangulata, és ha már nem nyújt olyan szintű realitást, amit én elvárnék tőle, akkor legalább jó, pörgős szórakozást nyújtson, de ilyen téren meg a DoD-al nem versenyezhet. -
#2051 szerintem a graf. tökéletesen visszaadja a komor, szürke, füstös harctér hangulatát. nem tudom egyesek mit várnak, csilli-villi far cryt vagy mit?! :-D mert ha megnézzük a fegyvereket közelről, vagy a köves talajt, tankokat szerintem igen élethűre sikerültek, csak maxra kell tolni a grafikát. aki grafika alapján dönti el mivel játszik, hááát.... de legalább nem jön ide 1 csomó hülye mint BF2be, és nem cseszik el a játékunkat -
#2050 Egyetértek.
Az sem érdekel, mit mondanak a grafikáról.
-
#2049 igen a tankoknál ez jól el lett cseszve. 1 lövésből szerintem csak a Panzer IVet lehet kilőni, de ne kérdezd hogyan, német szoktam lenni :-) a hivatalos honlapon megtalálod a leírásokat, itt
remélem 1 patchben javítják ezeket a sebzéseket, mert az életben a tigris 1 lövésből szedte a T34eket, itt meg tényleg a leg használhatatlanabb. ettől eltekintve ez a legjobb játék amivel eddig találkoztam -
Cypher7 #2048 Nem értem, hogy a gészítők mi a alapján találták ki és írták meg a tankok sebzési tulajdonságait, de ha a tigris a valóságban is ilyen használhatatlan lett volna akkor hamar vége lett volna az oroszországi harcoknak. Arról már nem is beszélve, hogy mióta veheti fel egy T34-es a versenyt egy párduccal? Már nem egyszer előfordult velem, hogy az orosz harabb kilőtt több száz méterről mint mint én őt... A másik óriási hiba, vagy csak hibás kalkuláció mikor közelharcban a párduccal 3-4 telitalálat után(nem pattantak le) se tudok kilőni egy IS-2-őt.
Ja és aki ért hozzá az mondja már meg nekem, hogy hova kell lőni a tankon ha egy lövéssel akarjuk elintézni? Mert ugyancsak nem egyszer fodult velem elő, hogy egy teljesen "egészséges" tankot egy lővéssel kilőtt az ellen. Akár közelről akár távolról.
Száz szónak is egy a vége szerintem a tankoknál valamit nagyon elszűúrtak a készítők... :( -
#2047 hogy mi a gyakorlati haszna?
ha tömörítve lenne, közkinccsé tehetted volna és (bár sosem csináltam még ilyet) talán készítettem volna egy mapot.
manual nekem nagyon is részletesnek tűnik.
amúgy semmi. -
#2046 Sztem nem, steam alkalmazáson belül lehet(ne), ott a "tools" fülön.
De mi a gyakorlati haszna egyébként? -
#2045 aha.
tömörítve lehet leszedni? -
#2044 Még nem, azt hittem v.mi tájékoztató PDF-formátumban.
Software Developer's Kit.
Ez valamiféle pályaszerkesztő vagy mi?
Bővebben. -
#2043 me and a monkey!
sdk -t leszedted? -
toza #2042 mer szted mi lenne a faq ban:D gyagya..egyebkent "szar"grafikat azer mongyak sokan,mert nem kapcsoljak ki a blur izet..attol elmosottak es benak a tavolabbi dolgok meg fak stb...vagy rendelesnel kell allitani es maris jobb lesz..korabban megadott linkel a 3ds extra hangok kacsolasat javasoljak,az is sokat segit fpsben,meg grafban is..porbald ki..
szerverek kongasa meg nyilvan idozonakbeli kulonbseg miatt van...nem mindenki ecakazik ugyanakkor... -
syscoHUN #2041 Ja a cs-nek is fos a grafikaja(ennel biztosan),megis annyian toljak a gammat. -
#2040 Hát igen....ugy tunik elkiabaltam, most egyetlen serverre sem enged be amin vannak....valami baja van a kapcsolatommal....
haverokkal beszeltem msn-en, hogy milyen kafa kis game, jojjenek jatszani, mindegyikojuk azt mondta ilyen szar grafikaju jatekkal nem jatszanak...szerintem egesz jol nez ki, legalabb nem zabalja meg a gepemet....
FAQ meg szerintem felesleges, csak azt kellene leirni pontosan, hogy hogyan kell megcsinalni, hogy neten is tudjanak jatszani, amugy az miert van, hogy ilyen kevesen vannak a servereken?...en latok kb 100+ servert, de szinte mindegyik ures, ennyire "uj" game, vagy csak nem ismerik....vagy mi az okra?..