6141
  • feedb4ck
    Hogy igényes a játék, abban nincs vita, de hát mi faszt érek el ezzel az igényességgel, ha nem tudok vele játszani!?

Szerintem inkább erőforrás mint gépigényes, amit viszont nem indokol semmiféle összetettség. A lövedék-röppálya kalkuláció és a kliens oldali ragdoll, ami eszembe jut, biztosan nem. Egyszerűen szarul van kódolva.

Utólag pl. kiderült, hogy a mapokat azért tölti olyan hosszan, mert egyszerre kettőt olvas be. Láttad már mennyi ramot eszik? Néha 2 percig is eltart mire kitakarodik a memóriából.

A koncepció és textúrák minősége szerintem kifogástalan, nem értem miért mondják, hogy szar a grafikája. Azért mert minden piszkos és véres, attól még nem szar. Még a szar is benne van a vécébe.

(Apropó szar, tényleg székrekedésem van... apám szerint csak venni kéne a fáradtságot, hogy minden reggel próbálkozzak - múltkor pl. olyat szartam mint egy befőttesüveg, még a kupakja is megvolt)
  • syscoHUN
    Joebacsi ismet roviden tomoren szol a dolgokhoz. 8)
  • Alkarcsont
    Egyáltalán nem gépigényes, 9600Pro az kb. 14EFt, 2800+ Sempron 20E, Alaplap 10E és full grafikán megy nekem 1024*768-ban!
  • joebacsi
    nemtudom, a székrekedési probléma nemépp a topik témájához kapcsolódik, itt csak egy nagyon hangulatos, példátlanul reális második világháborús taktikai fpsről van szó, ami összetettsége végett kicsit vasigényesebb, mint az átlag ugribugri vackok, dehát istenem, valamit valamiért :)
  • Pretorian
    Jó lenne ez a gém: megvan benne az, ami a "Hollywood" kategóriájú Call of Duty és Medal of Honor sorozatokból hiányzik: nagybetűs REALIZMUS.
    Mondjuk az, hogy a botok repkednek, meg hogy annyi eszük van mint egy marék lepkének az eléggé szájenszfiksön, de aki offline játszik, az meg is érdemli.
    Offline játszó Sci-fi rajongóknak Halo2-ig ez is megteszi. lál.
  • feedb4ck
    megy már valakinek ez aszar?
  • Mersant
    jah, de szeretem a kezemben fogni a dolgokat. amit netről szedek lusta vagyok rendesen elmenteni, megjegyezni, felírni és így kárbavész
  • FLeK0
    ugyis dragabb lenne mint a steamen.
  • Mersant
    eh, ugy néz ki itthon nem lesz belőle dobozos verzió. most írta mailben a cdgalaxis
  • feedb4ck
    Hát én nem sok játékot ismerek, de azok alapján amit eddig láttam valahol a worms 3d és a supermario között van (legalábbis a botok úgy ugrálnak benne mint supermario).

Itt van inkább néhány videó a kedvenceim közül:
    a hivatalos trailer valódi műremek:
    ez tök poén:
    sírva mészárlós, jaj de kegyetlen ez a háború videó:
    svt40 a krasnyii gyárban:
    pszichopata mosin nagnanttal:
    egy alapos munkát végző orosz tizedes ppsh41-el:
    hősies német tankosok énekkara szopatja az oroszokat:
  • bricsi01
    Helló!

Mostanság fedeztem fel ezt a gamét és az lenne a kérdésem, hogy ez olyan mint a Bf-ek?
    Vagy mint a WWIIOL?
    Kösz.
  • feedb4ck
    Előző postám utolsó mondatának szerzője, Stanislaw Lem, április 27-én halt meg egy Krakkói kórházban. Hiába, a halhatatlanok sem élnek örökké.
  • feedb4ck
    Na szóval az a helyzet, hogy a fizetős srácoknak is problémájuk van a steam update óta - pontosan ugyanaz mint nekem (hihi). Megoldást is találtak rá, de ez nekünk nem jó. Most tehát várunk mit lépnek a hekkerek. (Gondolkodás nincs, enyém lesz a kincs.)
  • Serpa
    van 1-2 steam rar.

melyik a megoldás?
  • feedb4ck

innen jön majd a megváltás
  • feedb4ck
    oké akkor nem vagyok egyedül
  • Gabe18
    Nekem a játékba bemegy a nyomorult,de amikor a szervere rányomok,indul a "conecting" aztán ott a fekete képernyőn ugy lefagy vagy mit csinál hogy csak az újrainditás segit a gépen....
  • zoltang
    Bocs, de ezt is találtam:

[GCF] Red Orchestra Client [17-04-2006]

http://www.torrentspy.com/torrent/708738/

Na ez mi? :)
  • zoltang

Read NFO SteamRip.nfo
  • Serpa
    egyértelmű.

de jó lenne egy nfo.
  • zoltang
    Steam Crack Play all games Online!!.rar 6.42 MB

torrent: http://isohunt.com/download.php?mode=bt&id=11001139

Ez mi lehet?

• zoltang
    Csak nem.

Kijön egyáltalán DVD-n normális áron?
  • Serpa
    könnyen lehet, h itt a vég.
  • zoltang
    Hát akkor jó. :)

Akkor ez egy "warezosokat" érintő hiba?

Akinek eredeti van, annak működik?

Amúgy ezt találtam (lehet ez a baj?):

Steam Client Update Released
    (05/05/06)
    Updates to the Steam Client have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted.

http://www.steampowered.com/index.php?area=news&id=621
  • Serpa
    faxa.
    nekem is ezt írja ki.

updatelni akar, de nem megy.
    remélem a steam serverrel van a gond.
  • me and a monkey
    Feedback: élvezettel olvasom a hsz-eket, van írói vénád ez elvitathatatlan...
    Zoltang: 1 335 296 bájt.
  • zoltang
    Most nézem a serverbrowser.dll-t:

Módosítva: 2006. május 6 (Frissítették, vagy ez mindig változik?)

Méret: 1,27 MB (1 335 296 bájt) (Nektek is ennyi?)
  • zoltang
    Most próbáltam elindítani a steam-et, és ezt írta ki:
    Platform Error: bad module 'Server/serverbrowser.dll', not loading

(A kérdéses dll a helyén megvan.)

Valakinek volt ilyen baja?
  • feedb4ck
    én még mindig jó vagyok, átalában első (sgt. brutal), de egyre gyakrabban megszorítanak. egy minőségi ugrást jósolok, mikor megkezdődik az igazi csapatmunka. lehet, hogy azt már én nem fogom látni :(
  • feedb4ck
    mondd csak serpa, megnéznéd, hogy jelen pillanatban túl tudsz-e jutni a connecting képernyőn?

addig nem robbantok. de aztán ilyeneket olvastok majd: a pszichopata játékos újra lecsapott a nyugatiban, a meztelen robbantó. megkérdeztük szántó péter pszichológust a videójátékok ártalmairól.
  • Trucker39
    :)

Orvosi eset vagy. :)

Mint tegnap emlitettem, többszöri próbálkozásra, de beenged valahová.
    Nálam egyáltalán nem indítgatja a gépet újra semmi.
    Modemcsere óta még a pingem is elfogadható.
    Abban viszont egyetértek veled, hogy abbahagyhatatlan....
    Kezdenek a muszkák kikupálódni.
    Egyre jobban lefáradok, hogy ne kapjon ki a német oldal.
    (Azért ezen az oldalon is egyre profibbak. 2 kör után alig birom magam beverekedni a legjobb öt közé. No nem a pont, ami számít, hanem az, hogy aktív az ember, vagy csak ácsorog és várja a szerencséjét)
  • Serpa
    na akkor most rohanj ki az utcára meztelenül.
  • feedb4ck
    robbantani fogok!
    eszaz
  • feedb4ck
    a letörléssel meg az a baj, hogy akaranélküli gyenge szar vagyok és 160Ft-ért 1 óra altt visszavarázsolom a gépre + 15 perc telepítés és konfigurálás amit mivel már legalább 20x megcsináltam nagyobb szakértelemre tettem benne szert mint a szomatoszenzoros fantomok lecsatolásában
  • feedb4ck
    nemtom most azzal a gondolatal játszok (nem tudok szabadulni tőle, már majdnem valósággá vált és a kezem is mozdul a lábammal szinkronban), hogy megragadom ezt a kibaszott billentyűzetet (amin néhány gomb a játék miat tleamortizált vindózban nem működik) a monitor felé fordítom (aminek a háttérvilágítását a a kurva vindóz minden újraindításkor 5-6x ki-bekapcsolja) majd a két a két kezem közé fogott billentyűzetet középen a lábammal addig feszítem míg az összes darabját a monitorra okádja

(a fakanál az jó ötlet egyébként)
  • Serpa
    én még nem adom fel.
    amíg be tok lépni ahova akarok, azaz a 716ID server, addig nincs probléma.

törj el 1 fakanalat a homlokodon ...
  • feedb4ck
    áááááá serpa baráton nem éri meg ez az egész ezt az idegállapotot. nem teljes képernyőn már akkor elszál ha a filterekre kattintok, ha pedig nem teszem ki teljes képernyőre nem jutok tovább a connecting képernyőnél. legalábbis ez a legújabb húzása. eddig egy nyugodt faszi voltam, jóginak hítak - most idegroncs vagyok. nem is tudom mi idegesít jobban, ez a játék vagy apám fogatlan szájának a cuppogása ahogy az atv-t nézi a nappaliban. nem csodálom, hogy elhúznak a csákók. asszem én is lépek. le kéne törölni mielőtt meggondolom magam. mindenesetre ilyen idegállapotban játszani nem lehet, széttörni meg nem tudok már semmit.
  • Serpa
    régen jártam oda, de túl sok az a 200ping.
  • feedb4ck
    mostmár a faszom ki van ezzel a szarral. a windóz hetekig megy nélküle újraindítás nélkül. úgyhogy a a kurva anyátok at ott a twnél. a steam hátán basználak benneteket egynként seggbe egy tűzoltópalackkal.
  • feedb4ck
    azaz :)