SlipKnoT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néhány órája nyílt egy másik slip topik, a bolond gyerek bele se írt.. már szóltam a moderátoroknak elég régen, de még mindig meg van a topik. Na igen, moderátorok munkavégzése.
mekvan<#vigyor5>#vigyor5>
http://thenamelessphoto.com/
HOAA. ha találtok neten linket akkor nyomjátok be ide pls.
http://thenamelessphoto.com/
The Nameless
?
Mékt.
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
Látta már valaki az uj klippet?
1.-2. album prögõsebb, de utánna rájöttek hogy másképp is kifejezhetik az "érzelmüket", és ezért lett ien a 3. album.
ezzel az a baj hogy nem mondhatod rá hogy szar.. semmilyen zenére nem mondhatod rá, hogy szar, mert a zenei ízlés abszolut szubjektív dolog.
sazl : c
hallgasd végig a slipknot számokat, és meglátod hogy nem mutherfuckerre épülnek a számaik.
a másik meg az hogy hogy az ilyen zenéknél nyilván nem arról fognak énekelni hogy milyen szép a világ, meg hogy minden milyen jó,stb, ez nem az a nyálas zene
a másik meg az hogy hogy az ilyen zenéknél nyilván nem arról fognak énekelni hogy milyen szép a világ, meg hogy minden milyen jó,stb, ez nem az a nyálas zene
hogyhogy hogy lehet rajongótáboruk? attól hogy neked nem tetszik a zenéjük, nagyon sok más embernek tetszhet, és tetszik. nem a maszkjukért szeretjük õket, hanem a zenéjükért
Hi all! Úgy látom itt le van állva az élet... Én új vok itt, de má rég meg kellett volna keresnem a helyet...<#vigyor>#vigyor>Most hirtelen ennyit tudok, de jó lenne ha beindulna itt az élet... Egyébként átvagytok állva a nameless fórumra vagy mi???
Írkáljatok inkább ide!<#eplus2>#eplus2> Jah egyébként szeretem a SlipKnoTot<#nyes>#nyes>
Írkáljatok inkább ide!<#eplus2>#eplus2> Jah egyébként szeretem a SlipKnoTot<#nyes>#nyes>
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Nem koncertfelvétel nincs????
Csak 1 jó minõségû mp3.
Nincs vlkinek meg a before i forget????? Nagyon kénee pleaseeee
nameless.uw.hu
frissült,több mint 3giga slipknot cuccokkal.
frissült,több mint 3giga slipknot cuccokkal.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Nem érdekel..lol.csak olvastam..
ok..elhiszem..Én sem took róluk mindent..csak szeretek ólvasni róluk,h mikor oszlanak fel meg stb 😄
Asse tudtam h Corey alkoholista vót meg h van felesége.Nem nézem ki belõle,najó az alkoholizmust igen 😄D
pár video
Asse tudtam h Corey alkoholista vót meg h van felesége.Nem nézem ki belõle,najó az alkoholizmust igen 😄D
pár video
háát..én inkább a zenéjüket szeretem, nem magát a csapatot..és nm járok a dolgok után..lehet h azt kéne tennem, deha minden után járkálék ami teccik, akkor egész áletembe azt csinálahtnám..különben is amit a csapatról "nagyjából" kell tudnom azt tudom..ugyértem h van fogalmam rólukk....s az számomra bõven elég....
dixitque deus fiat lux
akkor kick plz 😄
<#banplz>#banplz>
nameless.uw.hu
nameless.uw.hu
LOL
dehogy az!
azért csak felismerik õket..vagy te még nemláttad maszk nélkül õkete?
dehogy az!
azért csak felismerik õket..vagy te még nemláttad maszk nélkül õkete?
???
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
Jó a klip igaz, hogy csak szempárok látunk..
de gáz..
Csucson kell abbahagyni. 😊
Állítólag feloszlik a banda. 😞
De elõtte szeretnének még 1 albumot.
_
Még 45 nap az új SlipKnoT DVD-ig
_
Láttátok az új klippet?
Before I Forget hivatalos klipp,maszk nélkül vannak, de nem mutatják az arcukat rendesen..:o
link
De elõtte szeretnének még 1 albumot.
_
Még 45 nap az új SlipKnoT DVD-ig
_
Láttátok az új klippet?
Before I Forget hivatalos klipp,maszk nélkül vannak, de nem mutatják az arcukat rendesen..:o
link
UP
Jah.
____
www.nameless.uw.hu
____
www.nameless.uw.hu
Tök mind1 h divat vagy sem,mindenki másér szereti vagy áppen nem szereti...
Sztem SlipKnot RulRZ...

Sztem SlipKnot RulRZ...

dixitque deus fiat lux
Befejezned mar?
AKKOR NE HALLGASD TE LAMI