3410
SlipKnoT
-
#972 várjuk szeretettel :) -
CUCLI #971 "A Pulse Radio a napokban elmondta, hogy a SlipKnoT a Revolver Magazine-nak adott interjú során felfedte néhány új dal címét. Ha lehet hinni a híreszteléseknek, akkor az új lemezen olyan számokkal találkozhatunk majd, mint a "Moth", a "Chapter One", a "The Eleventh March", a "Dirge", a "Dead Memories", a "Vendetta" valamint a "Psycho Special". Habár címe még nincs az Augusztus 26-án megjelenő új műnek, a tagok azt állítják hogy a napokban napvilágot fog látni az is.
Valószínű, hogy aki még többet szeretne tudni az albumról az átlag hallgatónál az Shawn, a csapat perkása, aki saját bevallása szerint semmivel sincs tisztában. "Egy percet nem dolgoztam ezen a lemezen" nyilatkozta a Pulse Radionak. "Magammal kellett törődnöm az elmúlt három évben; az édesapám meghalt, édesanyám Alzheimeres, a gyermekeim meg csak nőnek mint a gomba. Éppen ezért csak ilyen dolgokkal foglalkoztam mostanában. Még csak le sem ültem hogy meghallgassak egy dalt is az új lemezről, sőt, a dalcímekkel sem vagyok tisztában."
Clown a fentieken kívül a Pulse Radionak elmondta, hogy az album felvétele élete legrosszabb és legjobb élményei közé tartozik.
Fontos hír még az is, hogy a csapat egy keményebb, agresszívabb nótát küldött el a rádióknak, amik június 15-én fogják sugározni, és egy hivatalos kislemez 30-án fog érkezni." -
CUCLI #970 szerinted ha a kedvenc bandámról van szó, akkor segítek a warezolásban, vagy elküldelek a búsba? naugye..
isohunt.com -
#969 keresgélek..de amien oldalakt találgattam fizetös stb.torrentrol meg ha le jönhibás nak irja a media player...azért irtam a topikba,hátha van pár segitö kész ember,de kelenesen csalodtam,nem vártam mást -
#968 -
CUCLI #967 MUHAHA. megvettem a cipőt!
-
#966 -.-
you fail -
CUCLI #965 hamár baszol megvenni, akkor szánj rá annyi időt, hogy rákeresel. keresgélj -
#964 -.-" -
CUCLI #963 boltból. -
#962 hy,honnan tölthetö le egy egész album? köszi -
#961 új kép :o -
CUCLI #960 képeknél -
#959 ez hol van a myspace oldalon? nem látom.. -
CUCLI #958
csekk myspace oldalukat.
katt -
#957 ez igazabol érdekes :) -
#956 the nameless
egyik kedvencem -
#955 ja megvan -
#954 valkaki megmondaná annak a számnak a cimét ami a slipknot1.comon szol? -
#953 beteg nagyon :D OMFG -
#952 -
#951 hát ez ész:D
http://www.youtube.com/watch?v=BbAlvdhaj9w&feature=related -
CUCLI #950 ez "régi" :o -
#949 újabb kép az oldalon -
#948 oké köszi boccs mégyszer -
CUCLI #947 headbanger, ebay, amazon -
#946 hopp ezt el irtam xD rendelni bocsesz -
#945 szerintem letölhető és kinyomtatható maszkokra gondolt -
#944 jól értelmezem, hogy te maszkokat akarsz letölteni? azt elárulnád, hogy mégis hogy gondoltad? miért nem egyből magát a Slipknot-ot akarod letölteni? :S -
CUCLI #943 he? képet? vagy mire gondolsz?
lopás meg csúnya dolog -
#942 nem tudnátok ojan oldalt be linkelni ahol maszkokat lehet le szedni? előre is köszi -
Vegas #941 bár lehet eljönnek hozzánk is, reméljük -.- -
Vegas #940 2008. augusztus 29. - Two Days A Week Festival - Wiesen, Ausztria
ide ki kéne menni ^^ -
#939 remélem lesz pár mindenre elszánt bootleger aki rögzíti a koncerteket audioba és/vagy videoba :D -
CUCLI #938 szerintem a new számok -
#937 A SLIPKNOT közzétett néhány európai koncertdátumot ezév augusztusra:
2008. augusztus 22. - Leeds Festival - Leeds, Nagy-Britannia
2008. augusztus 24. - Reading Festival - Reading, Nagy-Britannia
2008. augusztus 29. - Two Days A Week Festival - Wiesen, Ausztria
2008. augusztus 31. - Area4 Festival - Lüdinghausen, Németország
ésitt vajon régi szamokat jatszanak vagy az uj albumrol lesznek már szamok ? -
#936 én annak nézem, jah. -
CUCLI #935 hmm... ez egy koporsó? -
#934 új kép -
#933 nem tudom hogy igazi e ez a videó de miért ne lehetne feat. cradle of filth and slipknot