3410
SlipKnoT
-
#932 ez a Through Glass kezd betenni, először amikor megnéztem a klippet, azt mondtam rá, hogy a zene nem rossz, a klip ötletes, de semmi különös. megnéztem többször, kezdtem megszeretni. ma délután egész nap a dallama járt a fejemben, és már qrvajónak tartom. tapad ez, mint a vírus, kezd nagyon hozzám nőni a téma :) -
CUCLI #931 headbanger pl. ha van nekik. ha nincs akkor ebay vagy amazon -
#930 Hali!
Nemtudjátok magyarországon lehet-e rendelni valahonnan maszkot? -
#929 hát leég fura video, bár meg se lepődöm :D, mer amikor a volnimal jött ki akkor is egy klotyó volt amive belehugyáltak, meg egy másik, amiben forgott vmi loálság :D -
Vegas #928 a ház hasonlít a Left Behind klipben lévőre bár ott az összes egyforma xd -
#927 valaki szerint Prypiat (Csernobil mellett) hangulata van a dolognak, többek szerint ez vhol Iowa-ban van. -
#926 ezmiez a videó amúgy vmi szellemvárosban vették fel? -
Vegas #925 eddig is működött csak nemjártam fel xD -
CUCLI #924 bevonsz majd közösbe?
működik már msned? -
Vegas #923 na pill felhívom corey-t msnre és kifaggatom -
Vegas #922 szvsz észre lehet venni ki kicsoda, már az állásukból is. Meg a "bunkófej" is hasonlít rájuk ^^ -
CUCLI #921 ezt már akkor észrevettem mikor kirakták mindkét képet :D meg amúgyis. mick mindíg feltűrt ingben van. -
#920 Werewolf írt be még egy érdekes sézrevételt a nameless-en:
-
#919 vagyis inkább ezt lessétek
ugyanaz amúgy, csak ez jobban pörög -
CUCLI #918 "Stop The Video At 1:45-1:47 You can see a shaved head with blue eyes maybe Corey ...."
szvsz ez nem kori hanem shawn. de a többi komment is érdekes. -
#917 akinek nincs kedve másfél percet várni :) -
CUCLI #916 namelessen írták. azthittem kamu, de tényleg megy o: -
#915 még abból, amit Corey mondott:
"It's going to rip your face off," Slipknot vocalist Corey Taylor tells Billboard.com with confidence. "I don't think the world will be ready for this album."
ezek kemény szavak, ez kell nekünk! :) -
Vegas #914 az egy döglött kígyó? D: -
#913 miazh tényleg? honnan vetted h be kéne jönnie? ezt most megsasolom én is :)
jó az új logód :) -
CUCLI #912 OMG! hivatalos oldalon tényleg bejön a videó kb 1,5perc után :OOO
nem tudom mire készülnek a srácok, de ha ez tényleg iowa és vol3 közötti átmenet lesz akkor mocskosul ütni fog.
a videó meg tuti Shawn műve, a nyakamat merném rátenni. -
#911 ez így nagyon jól hangzik, remélem tényleg odakúrós lesz. -
CUCLI #910 kicsit még odébb van sajnos |: de remélem lesz valami promo.. -
#909 inkább hallgatnám már:) -
CUCLI #908 "Declining to give an album title or song names, Taylor describes Slipknot's forthcoming set -- which is being recorded in the band's home state of Iowa -- as a "very dark" cross between "Vol. 3" and 2001's "Iowa." "It has so much power in it and yet there are so many great spots for melody," he explains. "It's a controlled chaos that hits you right out of the gate."
olvassatok! -
#907 nekem bejöna sour is, de SK az igazi! -
Vegas #906 wahhhaha mikor megjelent akkor megvettem WHAHAHAHAHAA! -
CUCLI #905 én knot buzi vagyok x) csak megnéztem a Stone Sour moszkvai dvdt és kicsit megával ragadott :D aki teheti nézze meg.
Sour egyébként lágyabb mint knot, ugyan az első album zúzósabb mint a come what(ever) may. de a kettőt szerintem nem lehet összehasonlítani.
nyugodtan hallgasd meg mindkét albumot, szvsz tetszeni fog. -
Vegas #904 http://www.nameless.hu/modules.php?name=sideprojectek_stonesour -
#903 Stone Sour-ról mik a vélemények? (Cucli, a tiedet nem lesz nehéz kitalálnom:) )
eddig csak hallottam felőle ezt-azt, most arra gondoltam, hogy esetleg beszerzem ezeket is. stílusban nagyjából hol van a Slipknot-tól? vagy milyen stílusra/együttesre hasonlít? mind2 album jó? eddig csak a Bother-t hallgattam meg, ez így elsőre kicsit túl lágynak tűnt :) persze nem baj, ha lágyabb, mint a Slipknot, csak azért a nagyon érzelgős stílusba se menjünk el :)
igazából a Slipknot első albumot is csak mostanában hallgatgatom először, de ezután nincs sok tervem, hogy mit hallgassak az új albumig (a régiek ismétlésén kívül persze), ez a Stone Sour pedig jó kis anyag lehet. -
Vegas #902 semmire csak abban az időszakban volt corey-nak a legjobb hangja .-. -
CUCLI #901 mire készülsz -.- -
Vegas #900 meg koncert legyen ty -
Vegas #899 ilyen fekete pázze -
#898 tessek
remelem megfelel :D -
Vegas #897 hai
valaki tud esetleg oly videót ami kb 2001-2002-es, Corey-nak még fekete maszkja volt. mindegy milyen csak olyan legyen :D -
CUCLI #896 jópár képen rajta van az a cipő. -
#895 azt csak a Before I Forget-ben viselte, vagy máshol is? én csak ott láttam rajta, bár nem mindig látni jól a cipőjüket meg annyira nem érdekel a téma, csak ott ugye nehéz volt nem észrevenni :) -
CUCLI #894 neeem :D
mondjuk azis kéne. de a kockásra gondoltam :D -
#893 aszittem erre celzol :DD
Shoe