3410
SlipKnoT
-
#1773 Csekkoltam uj metallica albumot (torrentrol igen, leaked verzio)
hát nemtudom :D furcsa OFF vege -
#1772 aztakurva nem semmi.
meglátjuk a metallica hogy fog tarolni. -
#1771 a billboard 200 tetején nyitott az album.
"All Hope Is Gone is #1!!
SEPTEMBER 3, 2008
Thank you to everyone who went out and picked up a copy of All Hope Is Gone, the record is #1 in the USA as well as a number of other places around the globe. Thank you to everyone world wide for making this album so huge!
-#1 - USA
-#1 – Canada
-#1 - Switzerland
-#1 – New Zealand
-#1 - Australia
-#1 - Sweden
-#1 - Finland
-#2 – Japan
-#2 - UK
-#2 – Germany
-#2 - Austria
-#2 - France
-#2 - Belgium
-#3 – Norway
-#6 – Holland
-#8 – Mexico
-#9 - Spain"
eléggé szanaszétbüntette a világot :) -
#1770 ootp csekk, van pár új cikk+ making of Psychosocial -
Vegas #1769 énénénénén -
CUCLI #1768 nemtom, kurvára remélem :DD -
#1767 Joey és Sid addig rendbejön? :) -
CUCLI #1766 ki akar jönni? :)))))))))
még 2 személy befér a kocsiba :D -
#1765 pl.: goldwave
kicsi és egyszerű. -
Vegas #1764 mármint melyik progival A:SDA:D -
#1763 a sima vol3-as verzióval, az elején van amikor Kóri ismételgeti hogy 'We too feel alone' , szal akkor biztos benne van a telejs verzióba is. -
Vegas #1762 melyikkel? D: -
#1761 a dange keep awy-be télleg hallani a 'Life with you' szöveget visszafele lejátsza, énis kipróbáltam -
#1760 Igaz, van ami nagyon is szándékos. -
#1759 némelyik lehet, hogy véletlen, mint írtam, de egy Before I Forget végén szerinted mennyi a valószínűsége, hogy Corey összevissza dadogott valamit, aztán fordítva lejátszva pont kijött gyönyörű kiejtésben, hogy "You're wasting it", miközben a morse kódból kijön, hogy SLIPKNOT? :) -
#1758 Ezt sajnos nem nagyon értem, csak kicsit tudok angolul. Ez most az, hogy ezek jönnek ki visszafelé a számokból? Vannak benne tényleg durvák, de szerintem ez csak véletlen. -
#1757 durva. -
moralosan #1756 Danger, Keep Awaynél kirázott a hideg -
#1755 vótmá? subliminal messages
mondjuk szerintem nem az összes valós, lehet pár belemagyarázós, de van pár nagyon egyértelmű (Before I Forget végén pl) -
#1754 nagyon az új album YEEEEEEEEEHAAAAAAAAAAA -
#1753 child of burning time a fav nálam:)
-
CUCLI #1752 késő van má :p -
#1751 *Viszont *track
o.O -
#1750 Voszont van az Itunes exclusivet rack nah azmiaz?? -
#1749 Még sok album kell. Nagyon jó a SlipKnoT, egyre jobb albumokat adnak ki. Most itt ez az új "stílus", ami nagyon el van találva, bűn lenne itt abbahagyni. -
#1748 bármi lehet, ezt senki nem tudja most megmondani. ők biztosan nem döntötték el még, hogy ez lesz akkor az utolsó és kész, de a folytatásról sincsen még semmi terv. ahogy alakult majd, reméljük a legjobbakat, hogy lesznek itt még jó albumok. -
#1747 Viccet félretéve én még regebben olavstam olyan (fake) hirt hogy ez lessz az utolso album.. -
Vegas #1746 jövőhéten mennek stúdióba -
#1745 Ez volt az utolso album augy? vagy van info következöröl? -
#1744 Eleinte nekem nem tetszettek, de mostanra megtetszettek, de nagyon. Épp a 'Til We Die-t hallgatom. -
#1743 azokkal a bónuszszámokkal egyre nagyobb békességben vagyok. a child of burning time refrénje nagyon tetszik, a 'Til We Die pedig egyszerűen odab@szós, főleg szöveggel együtt, olyan, mintha elbúcsúznának.. -
CUCLI #1742 snuff? érdekes klipp lenne .D -
#1741 igen azért írtam ( )jelbe:) -
#1740 bonus track-ről szerintem nem lesz klip.. -
#1739 jaja
utána snuff, ez 100x (vagy a burning time) -
moralosan #1738 ANNYIRA érezhető volt, hogy ez lesz a 2. klip az albumról ... -
#1737 elvileg jövőhéten veszik fel a Dead Memories klipjét, Corey legalábbis ezt nyilatkozta, azt mondják. -
#1736 főoldal csekk -
Vegas #1735 ahh ez kibjó :D -
#1734 Én Winampal játszom le és egy Creative EP-630 fülessel hallgatom. Bár mivel a hangalba van dugva és nem közvetlen a gépbe, ezért lehet némi minőségromlás. De azért meglehetősen jól szól egy átlag 300 Ftos füleshez képest.