3410
SlipKnoT
-
#1813 az sem gyenge, ezek az új képek betegek :) -
CUCLI #1812 azt hittem a klipp jön ma ): de nem
katt -
#1811 érdekes.. eddig egyértelmű volt a dolog, hogy a Gematria hogy jön bele.. majd kiderül :) -
CUCLI #1810 -
#1809 ja ok. én is manuális rss-t használok :) -
CUCLI #1808 nincs rss, 15-20 percenként nézem :D -
#1807 nálad gondolom alap, de itt nem biztos, hogy mindenki ennyire elvetemült :) -
CUCLI #1806 RSS baszki? :DD -
#1805 ootp-n pár új finomság -
Vegas #1804 =D -
#1803 *Everybody say Mr. Rain man can we have a rainy day?
Bring a umbrella, please bring a umbrella
Ella, ella, ella ehhh! -
#1802 Embrellas rész a legjobb :D
Jonathan hangja sokszor furcsa :D
amugy ez egy cover Lil' Wayne nevu rapper asszem az eredet ieloado
-
CUCLI #1801 fasza nagyon :) hétvégén már kintvolt neten. kicsit fura jonathan hangja néha |: -
#1800 http://www.jdsfa.com/download
Jonathan Davis and the SFA "Got Money" feat. Jim Root
-
#1799 Dead Fingers in my veins. -
#1798 (Y)
stay (sic!) -
#1797 Clown scares the Shit out of the fn MTV crowd -
#1796 Joey-tól pedig van vmi riport féle, a drogproblémáiról beszél.. ootp-n, gondolom mondanom sem kell.
-
#1795 hát, demonoid-on van a dolog, szóval ha fent vagy, akkor egy gyors kereséssel megleled, ha nem, akkor pedig hiába adok linket..
bár azóta valaki beírta, hogy ez a szám fake és egy youtube rip csak, szóval van még remény.
vma-nem is gondoltam volna, hogy kimennek rá, de ott voltak, szinte mind ráadásul.. 2006-ban a Grammy-re Corey baszott kimenni, mert megunta, hogy mindig jelölik és sose nyer, aztán pont megnyerték :) -
#1794 Akkor azt asszem meg is szerzem gyorsan. -
Vegas #1793 linkt -
CUCLI #1792 grrrr. fasza lett volna ha valami Scream beütésű dolgot kapunk :))) bár lesz még szerintem 1-2új szám szerintem.
[fohászkodik] -
#1791 volt valami titokzatos 16. itunes exkluzív track az albumon némelyik listán. most belenéztem egy újabb torrentbe, és meg is lett, hogy mi ez a szám:
16. "Psychosocial [Live]" (iTunes Bonus track) - 4:30
szóval semmi különös. -
#1790 baszottnagy lenne. remélem ők is látnak benne potenciált :) -
CUCLI #1789 all hope is gone klipp bebaszna. egyszerre üvöltenék, hogy all hope is gone.. és egyszerre mutatnák corey,chris, és shawn arcát mikor üvöltik. brrr
belelog a kezem a bilibe -
#1788 én egy Butcher's Hook klippel ki lennék békítve, hasonló együttesek mellett/hasonló műsor keretein belül bemutatva, mint a Psychosocial esetében, megnézném a fejét a végén a közönségnek.. mondjuk ilyen úgysem lesz, nyilván nem lehet akármilyen műsorban akármilyen klipet leadni.. de akár egy AHIG klip is megtenné :) -
#1787 igazán jöhetne már valami zenegyár-elleni nyilatkozat/klipp faszomsetudja akármi. valami slipknotos -
#1786 buzi csezi. nembaj majd kóri megeszi az lp-t reggelire :D -
CUCLI #1785 naneee |: -
#1784 a Shadow of the Day elnyerte a Psychosocial elől a VMA-t.. annyuk. -
#1783 hmm
...
Dead fingers in my veins
... -
#1782 ja ok, meglesz az is. -
CUCLI #1781 óbazdmeg. nem volt egyértelmű.
Alicia Keys <---- erre nyomjátok -
#1780 be is nyomtam a fall out boy-ra, ugye jó lesz? -
CUCLI #1779 tessék szavazni kurvák! -
#1778 :DDD -
CUCLI #1777 SLIPKNOT - The Making of Psychosocial : Part 2 -
#1776 kóri letépi mindenki arcát ezzel az albummal. énis megvettem a headbangerből, hát nemrég jöttem a plasztikai sebésztől, úgy letépte -
#1775 utolso OFF a metallicarol
The Unforgiven III- Beszt az mindent visz :D -
#1774 pedig 100%-ig visszatértek a gyökerekhez.
(2 évtized után új instrumentális szám! plusz 10évvel később folytatták az unforgiven-balladát is:)
off vége