3410
SlipKnoT
-
#1733 asszem némelyik iAudio lejátszó alapból lejátsza a FLAC-ot, persze szerintem értelme akkor van, ha minimum UltimateEars super.fi 5 pro fülest használsz mellette, vagy valami Sennheiser HD555/595-ös szörnyeteget :) -
#1732 Alaplapi hangkártyám van :) De legalább a füles jó. -
#1731 nem árt hozzá egy elég jó hangkártya+minimum ugyanilyen jó hangfal vagy füles. -
#1730 OFF
Slipknot - All Hope Is Gone (Japanese Issue) (2008) [FLAC]
leszedtem ezt is arra lennek kivancsi ez igy miben jobb hangminosegileg mert én nem vttem észre semmi kulonoset :S:S
Vagy talan jo hangkaryta kell?
ON -
#1729 Én csak most vettem észre :) Mindegy, hátha valaki még nem tudta rajtam kívül :) -
#1728 igen, már egy jóideje :) -
#1727 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mintha kint lenne flacban torrenten az új album. Slipknot - All Hope Is Gone (Japanese Issue) (2008) [FLAC] -
#1726 Na azt megszerzem valahonnan :) -
CUCLI #1725 a making ofról beszéljünk baze, ne erről a hülyéről .D
kibaszott jó anyag! kár, hogy csak 30perc.
legnagyobb mikor jim beszaratja coreyt valami tüzijátékkal :DAS_ASDDAS -
#1724 Jól mondod, ez van. Ilyen ez a világ. Tele van hülyékkel és a felelősséget meg mindig másra akarják terelni. -
#1723 figy, nekem ennyi elég a cikkből. nem pontosan idézek : "házkutatás során sátánista cuccokat találtak a szobájában"
nyomi szülők, kész. csak annyit kelett volna csinálni hogy 2naponta ránéznek a kölyökre...és rá akarják fogni a gonosz zenekarokra és játékokra...szánalmas, egyszerűen csak a nevelési csőd ilyenkor társul egy degenerált kiskölyökkel -
#1722 Nem akarok OFFolni, de azért hozzászólnék még:
Valóban az van, hogy akik ilyeneket csinálnak, azok nem tiszták. Nagyban függ valóban e neveléstől, de ehelyett tényleg mindenki a játékokra és a zenére keni az egészet. És az a szomorú, hogy az emberek ezt el is hiszik. Pl a nagymamám gyógypedagógus és tőle is sokat hallottam már ezt, hogy milyen ártalmasak ezek a játékok. Pedig nagy lófaszt. Ez szimplán annyi, hogy valaki hogy van nevelve és hogy épeszű-e. Nekem is régóta itt van a gép, az internet. Játszok FPSeket, meg mindent, sok véres játékot, GTA, meg minden, TVben is erőszakos filmek (persze nem csak ezek), de akármit is játszok, akárhogy belezek ki a gépen egy embert, a valóságban sosem ölnék meg valakit, pláne nem azért, mert gondolok egyet és akkor én most holnap bemegyek a suliba és lelövöm a fél osztályomat vagy elvágom néhány gyerek torkát. Az ilyenek beteg barmok, akik nem tiszták és emellett a szülők is szartak rá a gyerekre. -
#1721 nem is mondtam hogy épelméjű volt a fószer. Az a baj, hogy az ilyeneket nem lehet kiszűrni. Van aki akkora nyomorék, hogy látta TV-be/szgépen, és kipróbálja. Na de ez már off. lényeg slipknotnak nincs köze a gyilkossághoz azt jóvan -
#1720 erről van itt szó. szinte az összes ilyen eset hátterében az áll, hogy a szülők szartak a nevelésre, odadobtak a gyerek elé egy gépet, egy tévét, netet, aztán minden megtettek a nevelésért. történik egy ilyen, ők nem ismernék el, hogy elhanyagolták a nevlést, valami bűnbakot találni kell. itt jönnek az erőszakos videójátékok és a dübörgős, hangos zenekarok, amelyek mint sátánimádók nyilvánvalóan. -
#1719 "GTA 'hatására' már többen is öltek."
ez sem igaz sztem. ezt mondták sokan, de aki ilyet csinál, annak alapból valami baj volt az agyával. ha a gta helyett egy rambo-t nézett volna meg, akkor nem taxist késel, hanem M60-al sétál ki az utcára.. -
#1718 akkor sem lenne jogos, mert több, mint valószínű, hogy másvalamire gondoltak volna akkor is, ha ilyen van egy dalszövegben. szerinted a Disasterpiece első 2 sorát ha valaki szó szerint értelmezné és megcsinálná, akkor a Knot volt a hibás? :) -
#1717 az is vele jár, hogy a szülők nem figyelnek a gyerekre és elhanyagolják. nevelés kérdése is. -
#1716 GTA 'hatására' már többen is öltek. Most aki ekkora seggfej, az ne nézzen TV-t, meg ne játszon ilyenekkel. De nem értem mi köze lenne a Slipknotnak, hülyeség hogy amiatt tette. Ilyen borult emberek mindig voltak és lesznek, nem lehet ellenük mit tenni -
CUCLI #1715 lehet már tölteni a "making of all hope is gone"-t
D: -
#1714 "Vegyél kardot fesd az arcod
vágd a torkát hogymeghaljon"
Ha lenne pl ilyen szöveg :D akkor jogosnak tartanam az egeszet de igy vicc mellesleg szomoru.. -
CUCLI #1713 rock, metál, cs:s/gta és társai. ez tényleg bevett szokás -
#1712 így akarják a felelősséget másra hárítani.. ez már egy jól bevált dolog, a rockzene rossz, sátánista, mint tudjuk. -
Vegas #1711 főleg hogy semmi utasítás nincs a zenében.. -
#1710 Nem tudom, hogy miért vannak ilyenek. Ki az a barom, aki ilyet csinál? És a sok okos meg a zenét okolja. Aki ilyet csinál annál már eleve nincs rendben valami, hogy milyen zenét hallgat, az már mindegy. -
CUCLI #1709 "Borzasztó gyilkosság történt egy iskolában Krugersdorp városban, Dél-Afrikában. Augusztus 19-én reggel egy fiú iskolai egyenruhájában jelent meg, azonban arca feketére volt festve és egy olyan maszkot viselt, amilyet a Slipknot egyik tagja (nevezetesen Joey Jordison dobos) is hord. Valamint volt nála egy kard. Ezzel először elvágta egy tizenhat éves iskolatársa torkát - a fiú meg is halt. Amikor egy másik társát vette célba, az iskola két kertésze próbálta őt megakadályozni a vérengzés folytatásában. Mindhármukat megsebesítette; a kertészeket már kiengedték a kórházból, a fiú súlyosabb sérüléseket szenvedett. A gyilkos ezután a földbe szúrta kardját, s ellenállás nélkül hagyta, hogy a tanárok bekísérjék az igazgatói irodába, majd hogy a rendőrök letartóztassák. A fiú otthonában tartott házkutatás során lefoglalták számítógépeit és további kardokat. Egyes szemtanúk állítása szerint a gyilkos drogok által befolyásolt állapotban volt, mások szerint a Sátán parancsolta neki, hogy öljön. Természetesen rögtön akadtak olyanok, akik a "sátánista zenét" és a drogokat tették felelőssé a tragédiáért, kijelentve, hogy a fiatalokat tájékoztatni kell, milyen következméynei vannak annak, ha rossz, sátánista zenét hallgatnak. Az iskola vezetője azonban kijelentette: egy gyilkosság esetén az emberek hajlamosak téves következtetéseket levonni - holott a valóság az, hogy a legtöbb gyilkos Sátán (vagy Isten) sugalmazása nélkül, saját szabad akaratából öl. Egy pszichológus pedig azt nyilatkozta: a "halálmaszkok" és a sátánista hivatkozások arra szolgálnak, hogy a gyakran igen alacsony önértékelésű gyerekek úgy érezzék: a "gonosszal" azonosulva hatalmat nyernek. Corey Taylort, a Slipknot frontemberét természetesen megrázták a történtek, ám nem érzi magát felelősnek. "Valójában az együttes kifejezetten pozitív üzenetet sugároz: arra bátorítjuk rajongóinkat, hogy fejezzék ki magukat, tartsanak össze, segítsenek egymáson." Az erőszakos cselekményekért korábban is okolt Slipknot vezetője elmondta: sokáig aggasztották az ilyen esetek, de aztán rájött, hogy ők soha senki nem bíztattak arra, hogy bárkit megöljön. Azon kívül bárkit lehetne okolni, aki "felkavaró látványelemekkel operál: ki lehetne pécézni Marilyn Mansont, vagy akár Pat Boone-t is, az Isten szerelmére!"
quart.hu -
moralosan #1708 Hát még régebben én is pont ilyen sapkát [legalábbis magának a koponyának a rajzát] kerestem, aztán egyik osztálytársam ismerte ezt a filmet és mondta, hogy tökre hasonlít szerinte ^^. -
#1707 esetleg :)
hogy találtál rá egy ilyenre? :) -
moralosan #1706 Az nem lehet, hogy innen van? [semmi szarkazmus]
-
Vegas #1705 sour-os sapka szerintem -
#1704 nemtom nem az a lényeg.
corey taylor, rajta láttam már párszor ilyen sapit és kéne :D -
#1703 én nem ismerek zenekart ilyen logóval. hol készült ez a kép? vmi hajón? -
ilyen sapit honnan lehet rendelni mo-n?
vagy ez valami zenekar logó? -
#1701 jah ez ilyen roadie-k által felvett video -
#1700 nem hát :) -
CUCLI #1699 régebbi cucc, nem láttad még? :D -
#1698 ezt láttátok már? eléggé insider anyagnak néz ki, Craig tisztán látszik benne maszk nélkül, és Scarlett is benne van. -
#1697 memé?
kurvajó, szarrá hallgattam. ^^ -
CUCLI #1696 slipknot - snuff -
#1695 az iTunes exkluzív nótákról van valami infó hogy az mit a tök? -
#1694 én nem, egy barátommal esett meg, hogy nem jött meg valami jóideig, és odaszólt egyszer. erre kiderült, hogy az előző sem veszett el, csak késett, ezért kétszer megjött. mondjuk csak valami kis szar max 1-2ezres dologról volt szó, de azért jól tükrözi a mentalitást. itthon ilyen lenne, fél évig cseszegethetnéd őket telefonon és személyesen is, és akkor sem kapnál lóf@szt sem, csak azt, hogy "így jártál".
szóval igen, hihetetlen, de a nyugatibb, kultúráltabb országokban működnek ilyen dolgok is, és nem keresi mindenki a kiskapukat.