3410
SlipKnoT
-
#1934 "The second video from Slipknot’s All Hope is Gone, “Dead Memories,” will premiere on HeadbangersBlog.com and MTV2 on October 25. The clip was co-directed by Paul Brown and percussionist Shawn “Clown” Crahan.
“It’s actually a short film,” Crahan says. “This is a very expensive video and most people thought we were going to bite off way too much, and we did, but that’s the way we like it.”
We’ll hear more from Crahan when we post the video. "
1 nap -
CUCLI #1933 shawn egy művész. imádom a képeit
-
Vegas #1932
maj holnap oké -
#1931 azt említettem, hogy hangulatos. asd:d inkább a szavazásom rakjad befele. -
Vegas #1930 fények miatt? inkább csak hangulatos -.- -
#1929 geci ez már disco. amúgy hangulatos nagyon. :D -
#1928 Találtam közben egy SIC-et is. Egyik kedvenc számom, de egyre jobban adják elő :) -
#1927 Végre. Ez nagyon fasza. Csak kár, hogy ilyen távoli. -
Vegas #1926 JUY -
CUCLI #1925 csekk az opiumot. van fullos rockrober interjú. -
#1924 ezeken kívül csak egy valódi albumuk van pedig. én nem tapasztaltam, hogy emók ilyet hallgatnának, de az új albumuknál még elképzelhetőnek tartom, de azért pár számot biztos rendszeresen skippelnek (given up, no more sorrow). nekem tetszik nagyjából az új anyaguk is, de az régi, igazi LP elég távol áll már a zenéjüktől, az album utolsó számától pedig rendszeresen hányingert kaptam. -
#1923 Hybrid Theory
Meteora
ezek jo Lp albumok voltak tobbit nem kovettem hogy milyen :D
Off vege
-
#1922 régebben nagy LP fan voltam, de ettől a számtól okádhatnékom van, rohadt sok kis divatcsicska meg emós azér hallgatja az Lp-t mer eléggé átmentek ilyen divatrock irányzatba, de Kóri majd megeszi az MTV vezetőségét :D -
#1921 annak a számnak valóban kevés köze van ehhez a kategóriához.. az LP alapvetően azért numetál/rock volt mindig is, gondolom mostantól ha lakodalmas számokat is adnának ki, azokat is a rock kategóriában jelölnék. -
#1920 Linkin Park - Shadow of the Day
ez hol az istenbe rock zene? televan tomve zajjal az egesz Omg -
#1919 tuttukmieztmán :S -
CUCLI #1918 nanebasszfel -
#1917 mi/hol/mi? linkt -
CUCLI #1916 :ASD _DSAASD: _DSA
ha lever akkor jön a harakiri x) -
Vegas #1915 naná :D
pepszit nem vered le nem vagy igazi maggot :D -
CUCLI #1914 jaaaa. csak a poén kedvéért :D -
Vegas #1913 legjobb pasy -
CUCLI #1912 mitis? -
Vegas #1911 ezaz cucli megtood csinálni!!4 -
CUCLI #1910 wow :o -
#1909 corey többször ki sem nyitja a száját amikor az ének van, abszolút nem annak az ütemére mozog, a hangzás egy az egyben a studióalbum, egy koncert nem ilyen, csak playbackről, még onnan sem. szóval enyhén fakeszagú :) -
CUCLI #1908 pont ezt találtam énis tegnap este. fake :D -
#1907 bár ez sztem lehet fake tul jol szol ... -
#1906 -
CUCLI #1905 néztem már tegnap, kurva komoly.
ja, ha talál valaki live dead memories videót valahol akkor kiabáljon rám pls. én sehol nem találtam még |: -
#1904 ez qrvára jó sztem -
#1903 nemtok választani, izé...mindenki, vagyis alkalmanként változó vagy nem is tudom :D -
CUCLI #1902 Corey a beszt! az a hang.. stílus. minden -
#1901 sid, mer jóarc és dj-zik is -
Vegas #1900 zup, amúgy püben küldhettek ötleteket miről legyen vote. -
#1899 Disasterpiece - live - San Bernardino, CA -
#1898 hát igaz, de az all hope is gone kellene
abban vannak olyan fasza "Közönségvokálozós" részek:D -
#1897 Dead Memories Premier: 10/25 10AM/9c -
#1896 nagyborító -
#1895 azt hittem már h #1888 lesz a borító.. ez talán még jobb is :)