SlipKnoT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
annyi a szerencsénk hogy õk nem kurvultak el ebben az emo hullámban mint sok más fasza zenekar (My Chemical Romance, Fall Out Boy, 30seconds to mars, stbstb. ezek régen jók voltak!)
o_O -,-\'
Slipknot-All_Hope_Is_Gone_(special_edition)-2008-QTXMp3
elvileg ebbõl transcode-olták a 320-ast, vagyis ez ugyanolyan minõségû, csak méretileg jelentõsen kisebb.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
o_O -,-\'
szóval igen, a Vol.3 ennél is dallamosabb volt. de ha az kell neked, irány leszedni a selftitled és Iowa albumokat 😊
o_O -,-\'
o_O -,-\'
Gehenna - ez kívételesen bejött, az a refrén elsõre kicsit fura volt, de miután párszor ismétlõdott, nagyon megtetszett. This Cold Black - kicsit szerintem Welcome beütésû, ritmusos, zúzós szám. Wherein Lies Continue - nagyon keményen megmondja ismét a magáét, nagyon súlyos szám, a kezdése szerintem bibliára hajazhat talán. a refrénje nagyon ott van. Snuff: szavakba nem lehet önteni. gyönyörû. pontosan ilyesmire számítottam, amikor azt olvastam róla, hogy lehetne Vermilion 3 is. eszméletlenül jó. All Hope Is Gone - a címadódal, ami pontot rak az egész végére. ezt is már ismertük, szerintem az egyik húzószám, egy az egyik kedvencem, nagyon jó. Child of the Burning Time és 'Til We Die: dallamosabb számok, nekem bejövõsek voltak ezek is. a Vermilion Pt. 2 bloodstone már nem új, de nekem az volt, elég ütõsen hangzik, rak egy kis keményebb hangszerelést az ének alá néhol, de sztem azért az eredeti az igazi.
na, így elsõre ennyi, aztán majd minnél többször hallgatom meg, annál többet fogok róla tudni mondani.
http://thenamelessphoto.com/
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Fidelity: 8
Ambience: 5
3D Sorround: 2
Dinamic Boost: 6
Hyperbass: 10
http://www.fxsound.com/
Ez ilyen hangjavító cucc, nekem nagyon tetszik, tényleg szebb lesz a hangzása a dalnak. Sajnos pénzes, de rákerestek torrenten biztos van.
:3
😮
kell :C
http://thenamelessphoto.com/
Special Edition Tracks:
13. Child of Burning Time (Bonus Track)
14. Vermillion Pt. 2 (Bloodstone Mix) (Bonus Track)
15. Til We Die (Bonus Track)
16. iTunes Exclusive Track
Töltsük le az internetet!
Töltsük le az internetet!
köszönöm szépen
stay (sic), én megyek a kondiba...és viszem a cd-t magammal tanuljanak vmi jót az izomagyúk😄
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
pont ilyen érzéseim vannak amirõl énekel...
lyrics-et tudtok adni?
geci szép szám