SlipKnoT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://thenamelessphoto.com/
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
sztem mi egyszerû halandók semmi logikát nem fogunk látni benne, marketing, f@szomtudja mi alapján csinálnak ilyeneket..
akkormár mérnem iowa?
de esélyt adok az összes számnak(albumnak)
mindenesetre lehet beszerzem majd a többit is (mert mostanában melodic death metal-ra is rááltam, pár elõadónál ott is van zúzás)
Hasonló albumuk van még? Ill. ami nem végig zúzda, hanem mondjuk fele/fele arányban vagyis harmonikusan 😊
engem is érdekelne egy Mo.-i fellépés, hogy komolyra fordítsam a szót
nem tudom hogy milyen jövője lehet Magyarországnak de maradok mert érdekesnek tűnik :D
Töltsük le az internetet!
It is with huge regret and disappointment that we have been forced to cancel our imminent European festival appearances at Leeds, Reading, 2 Days a Week, Area 4, as well as exclusive performances for MTV Europe and Virgin TV. The other night, Joey Jordison broke his ankle and doctors have advised Joey to stay off his leg for 4-6 weeks to prevent further injury or permanent and more serious damage.
We know you will be hugely disappointed and so are we. Canceling shows is never an easy decision and we apologize to all our fans, friends and family for not being there to throw down with you. We will be back in Europe this November and can't wait to see you all then.
Stay (sic),
Slipknot"
😞
jobbulást, Joey..
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
E-mail értesítés küldése privát üzenet érkezésekor.
Chris és Shawn pedig asszem elég rendesen hozzátesz az albumhoz, nem csak dobolással, az énekük is állati 😊
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Töltsük le az internetet!
"i wander out where you can't see inside my shell i wait and bleed"
ezis milyen már. az ilyen szöveg miatt imádom a slipknotot😊
akkor vannak olyan rockerek akik azért fikázzák a slipknotot mert szerintük csak divatzenekar mert túl dallamos...
zene : dallam + ütem. pont ettõl jó, mert ilyen cannibal corpse szintû agymenést nem hallgatok, kell valami zeneiség. a slipknot pedig jól csinálja, megvan az egyensúly. pl. tesómnak (lány) a psychosocial refrénje tetszik, és nem teker mindíg oda. nem vazeg. meghallgatja a zúzós részét is a számnak<#gonosz1>#gonosz1>!!! és rnb + diszkot hallgat...
én mostanában kaptam rá a funky-ra, reggae-re, technora...jó lenne ha mondjuk a "másik" oldal is nyitna a rock felé...hisz a zene nem keverõpult vagy gitár....hanem dallam + ütem😊
(van egy álmom. egy álmom az egyesül zenei izlésrõl<#idiota>#idiota>)
Elvégre igaza van a Slipknotnak..mer vannak olyanok akik azt hiszik többet érnek másoknál mer divatosan öltözködnek(hajjaj mennyi van itt az ilyenböl ahol én lakok<#zavart2>#zavart2>)..szerencsére ez nem így van.
o_O -,-\'
hát most itt az album, ez mindent üt. remélem minél több ember megismeri.
meg "hülye maszk de dedó". faszt. show része. élõ koncerten van hangulat az biiztos
meg anyám régen sátánistázta a slipknotot meg a zenémet amit halgattam de néhány szám dalszövegérõl meséltem...mostmár meghallgatja sõt...a hülye rádiós "álomsziget repüjjvelem" daloktól már herótja van
(már iron maident + depressziót már faterom is hallgat a kocsiban<#idiota>#idiota>)
és elég durva mondanivalója van minden dalszövegnek, és nem közhelyekkel operál a dalokban!
simán lehet elemezni 1-1 ilyen dalszöveget, van olyan "deep" mint egy vers.
corey taylor egy költõ, zseni, jackass<#idiota>#idiota>. kész.