3410
SlipKnoT
-
WTF ?
-
CUCLI #2699 baszki
"Yesterday Corey Taylor married Stephanie.
OpiumofthePeople.net would like to wish all the best to Mr. & Mrs. Taylor!"
-
csak azért mert a no time to bleed albumukba nincs benne és az előzőbe sem.
off vége. d: -
kinek miaz uj amugy ja :)) -
ez valami új számuk? -
eredeti jobb :D de nemrossz -
Baszod, ez nagyon beteg! Egész jó :D -
köszöntem
Paramore meg hígpopfos szar -
Érdekesen alakulnak ezek a szavazások. Persze, az többnyire sokkal nagyobb rajongótábort hoz, ha női énekes van, mert akkor általában nem annyira kemény a stílus, de nem hinném, hogy ennyivel többet. Meg aztán az sem valószínű, hogy otthon megszállottan a szőke kislányok egész nap nyomiznak a kedvenc együttesüknek, hogy nyerjenek. -
nem mondtam hogy rossz, ismerem par szamukat amik nagyjabol jonak is mondhatoak, de annyira biztosan nem jok hogy ketszer annyi szavazatuk legyen mint a tobbi 10 egyuttesnek osszesen, itt valami qrvanagy csalasok vannak. -
Én nem szeretem. Maga a stílus se nagyon jön be. Van nekik is jó számuk, de én asszem maradok a knotnál. Meg aztán szerencsétlen "férfiak" rondábbak, mint a knotos tagok maszkjai :) Azok legalább gonoszak és csúnyák, a paramore-os szerencsétlenek meg mint a melegek. -
wrong topic -
Paramore pont hogy jó. -
Nem olyan rossz az, van kb 2 számuk, amit szeretek. De tényleg elég érdekesek ezek a szavazások. Mondjuk a SlipKnoT talán nem azt a réteget érinti leginkább, aki egy ilyenen fog szavazni :) -
CUCLI #2686 snuff klippről senki nem tud semmit? :/ -
mé a paramore jó
-
CUCLI #2684 tavaly ugyanez volt. akkor britni spiccet legalább 1 hétig nyomták a főoldalon, hogy ott szavazz. szar az egész, de legalább szavaztam. -
mi a faszom az a shinwdown? eletemben nem hallottam rola de most verte ki a slipknotot. nem mintha erdekelne, az egesz szavazas tuti h akkora csalas mint a qrvaelet, eleg ranezni pl a paramore pontszamara.. -
kemény 4 hsz-t kellett volna visszaolvasnod...
-
http://www.youtube.com/watch?v=UBe0agDecqw
azért ez ott van a szeren -
<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UBe0agDecqw&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UBe0agDecqw&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object> -
CUCLI #2679 baszkibaszkibaszki O_O -
Bring me the horizon : Suicide Season Cut Up albumon
Sleep With One Eye Open (M. Shawn Crahan) hmm :D -
CUCLI #2677 -
snuff live -
CUCLI #2675 úgyúgy (Y) -
OKÉOKÉ LÉDI KAKA MEGVOLT +1 SAVAZAT -
CUCLI #2673 remélem mindenki ismeri ezt a szutyok oldalt.
azé pár szavazatot dobjatok. klikk -
Nincs hír arról, hogy mikor jön ki az új klip? -

-
New Single - Snuff
Roadrunner Records has confirmed that the next single off of Slipknot's latest album - All Hope Is Gone - is "Snuff". There's also a music video coming soon for this song. -
CUCLI #2669 mert megérdemlitek (vagy nem)
-
késve de boldog születésnapot Jim ! -
xxdxdxdxD XDXDXd lolooolloloololl <---:D tömören ez a reakcióm -
androkának minden sátáni :D azis hogy a rammstein énekese koncerten lóbálja a műfaxt és hogy ha nagyon hörögnek vmibe, azis, ezért növerl ő metálhajat. :D LOÁL -
késve ám,de boldog születésnapot bohóc ! -
Pár másik topikban is ilyen színvonalasak a hozzászólásai, én jókat röhögök rajta
-
ez a "metál hajt növelek" ez qrva nagy XD -
akkor lehet hogy csak a helyesírás meg a szövegszerekezet tévesztett meg ...
-
FAIL most nézem nincs is annyi butlegem amennyit mondtam, inkább csak dvdk vannak, audio meg 3-4 ha van. há ezt jól benéztem D=