3410
SlipKnoT
  • Atwa
    WTF ?
  • CUCLI
    baszki

"Yesterday Corey Taylor married Stephanie.
    OpiumofthePeople.net would like to wish all the best to Mr. & Mrs. Taylor!"

• DJ RX7
    csak azért mert a no time to bleed albumukba nincs benne és az előzőbe sem.

off vége. d:
  • kakaoskalacs
    kinek miaz uj amugy ja :))
  • DJ RX7
    ez valami új számuk?
  • kakaoskalacs
    eredeti jobb :D de nemrossz
  • KILLER2
    Baszod, ez nagyon beteg! Egész jó :D
  • kakaoskalacs
    köszöntem

Paramore meg hígpopfos szar
  • KILLER2
    Érdekesen alakulnak ezek a szavazások. Persze, az többnyire sokkal nagyobb rajongótábort hoz, ha női énekes van, mert akkor általában nem annyira kemény a stílus, de nem hinném, hogy ennyivel többet. Meg aztán az sem valószínű, hogy otthon megszállottan a szőke kislányok egész nap nyomiznak a kedvenc együttesüknek, hogy nyerjenek.
  • 5c0rp330n
    nem mondtam hogy rossz, ismerem par szamukat amik nagyjabol jonak is mondhatoak, de annyira biztosan nem jok hogy ketszer annyi szavazatuk legyen mint a tobbi 10 egyuttesnek osszesen, itt valami qrvanagy csalasok vannak.
  • KILLER2
    Én nem szeretem. Maga a stílus se nagyon jön be. Van nekik is jó számuk, de én asszem maradok a knotnál. Meg aztán szerencsétlen "férfiak" rondábbak, mint a knotos tagok maszkjai :) Azok legalább gonoszak és csúnyák, a paramore-os szerencsétlenek meg mint a melegek.
  • tigeroo
    wrong topic
  • angelslie
    Paramore pont hogy jó.
  • KILLER2
    Nem olyan rossz az, van kb 2 számuk, amit szeretek. De tényleg elég érdekesek ezek a szavazások. Mondjuk a SlipKnoT talán nem azt a réteget érinti leginkább, aki egy ilyenen fog szavazni :)
  • CUCLI
    snuff klippről senki nem tud semmit? :/
  • Sickness
    mé a paramore jó
  • CUCLI
    tavaly ugyanez volt. akkor britni spiccet legalább 1 hétig nyomták a főoldalon, hogy ott szavazz. szar az egész, de legalább szavaztam.
  • 5c0rp330n
    mi a faszom az a shinwdown? eletemben nem hallottam rola de most verte ki a slipknotot. nem mintha erdekelne, az egesz szavazas tuti h akkora csalas mint a qrvaelet, eleg ranezni pl a paramore pontszamara..
  • bujcsik555
    kemény 4 hsz-t kellett volna visszaolvasnod...
  • stonesour
    http://www.youtube.com/watch?v=UBe0agDecqw

azért ez ott van a szeren
  • stonesour
    <object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UBe0agDecqw&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UBe0agDecqw&hl=en&fs=1&color1=0x3a3a3a&color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>
  • CUCLI
    baszkibaszkibaszki O_O
  • kakaoskalacs
    Bring me the horizon : Suicide Season Cut Up albumon

Sleep With One Eye Open (M. Shawn Crahan) hmm :D
  • CUCLI
  • 5c0rp330n
    snuff live
  • CUCLI
    úgyúgy (Y)
  • DJ RX7
    OKÉOKÉ LÉDI KAKA MEGVOLT +1 SAVAZAT
  • CUCLI
    remélem mindenki ismeri ezt a szutyok oldalt.
    azé pár szavazatot dobjatok. klikk
  • stonesour
    Nincs hír arról, hogy mikor jön ki az új klip?
  • bujcsik555
  • 5c0rp330n
    New Single - Snuff
    Roadrunner Records has confirmed that the next single off of Slipknot's latest album - All Hope Is Gone - is "Snuff". There's also a music video coming soon for this song.
  • CUCLI
    mert megérdemlitek (vagy nem)

• Atwa
    késve de boldog születésnapot Jim !
  • Atwa
    xxdxdxdxD XDXDXd lolooolloloololl <---:D tömören ez a reakcióm
  • lpmaskmancick
    androkának minden sátáni :D azis hogy a rammstein énekese koncerten lóbálja a műfaxt és hogy ha nagyon hörögnek vmibe, azis, ezért növerl ő metálhajat. :D LOÁL
  • Atwa
    késve ám,de boldog születésnapot bohóc !
  • Heffi
    Pár másik topikban is ilyen színvonalasak a hozzászólásai, én jókat röhögök rajta
  • Atwa
    ez a "metál hajt növelek" ez qrva nagy XD
  • Atwa
    akkor lehet hogy csak a helyesírás meg a szövegszerekezet tévesztett meg ...
  • lpmaskmancick
    FAIL most nézem nincs is annyi butlegem amennyit mondtam, inkább csak dvdk vannak, audio meg 3-4 ha van. há ezt jól benéztem D=