3410
SlipKnoT
-
#2740 amúgy nincs meg egyik album se, mert nincs pénzem :(, de, ha végre lesz, megveszem mind, az fix. addig a diszkográfia itt pihen a gépen :D. v hogyan hívják ezt a gyűjteményt.
world? ok, itt worldnek is írják most, hogy mondod. de beleolvastam a kommentekbe és erősen boncolgatják a témát és... végtére is, hé... mindegyiknek van értelme. wormnek, wordnek és worldnek.
world or worm? | Reviewer: Anonymous | 10/2/09
ok, first of all who cares. song rocks. it could be either really. maybe they believe in evolution. but there is a verse in the bible, psalm 22:6 "i am a worm, not a man." couldve been taken from that verse too, i doubt it, but possible, anyway, who cares. enjoy the music.
Subliminal Verses | Reviewer: Nick | 5/25/09
like some of you said that he says "Hold your breath, listen!"
and all these arguments if he says world, or worm. the album this is from is "The Subliminal Verses"" that is probably why he says, hold your breath, listen! like he anticipated everyone holding there breath and seeing if he says world or worm.
humanity | Reviewer: daphne | 3/14/09
i do not see absolute references to evolution. following the meaning of the song, "worm" does not fit. also, m to b (worm > before), the m would be more pronounced. the last time he says it is closest, but not close enough for "worm".
the song is about humanity. more precisely, humanity's inhumanity, and our individual lack of control over the whole. we are cattle. we are all part of the problem. we are one of humanity before we are an individual. society gets away with the most heinous of crimes, but the individual is the one who is obscene. the individual seeks comfort and protection from society, and MUST, but society uses and abuses them. a person may be good, but they are still part of the whole, and the whole is a monster. a heartless creature that stains, wounds, devours. its actions do not make sense. it functions on a primitive pack instinct. each of us shares this primitive instinct. (which explains why public speaking is terrifying: too many eyes on you at once means you are the prey.) each of us is a prepared sacrifice, which society will burn at its slightest whim. the end justifies the means, and the means are for no other reason than to delay that end. why are we here? for no reason at all. the world would be a better place if we were not.
Hold Your Breath, Listen | Reviewer: Anonymous | 3/12/09
I think it's kind of ironic that he says:
"Hold your breath,
Listen"
Right before he sings the verse that everyone has been arguing about, (whether it says world or worm.)
It's almost like he anticipated it, and I'm sure that's what a lot of people did, they held their breath and listened to the next verse trying to figure out which word he used.
szal passz. és sokszor lehet hallani így meg úgy, bár lehet csak azért hallom így, mert mivel olvastam lehet, hogy worm és word és ezért direkt keresem, mikor mondja Corey. holott közben world és emiatt akaratlanul is néha úgy értem, h worm, v word... véleményeket :D. -
#2739 egyiksem, world a helyes megoldas :) -
#2738 néha a legegyszerűbb és legkézenfekvőbb megoldás a legjobb, miközben az ember teljesen mást; bonyolultat, nehezet keres a válaszára :D.
kösz. -
CUCLI #2737 olvass inkabb cd boritot, az nem teved. -
#2736 de sokszor wordet érteni és azt olvastam egy oldalon, külföldin ahol a lyrics van, hogy talán néha azért mond wordöt, mer a worm picit erősebb... nemtom, érdekes eszmecseréket futtattak ott :D.
de tényleg néha máshogy is lehet érteni.
kösz a választ. -
#2735 hát a worm-nek több értelme van :) -
#2734 14:00 wander01: tuctücctücctücütücütüccktücütcttuuctucctucctuctuc
14:00 wander01: üccüccüccüccücctuccc
14:01 wander01: :D
14:01 Legend Killer: i am a worm before i am a man
14:01 Legend Killer: i was a creature before i could stand
14:01 Legend Killer: i will remember before i forget... BEFORE I FORGET THAT
14:01 Legend Killer: best
14:01 wander01: kavinton
---------------------------
LOL. múgy worm, v word? vki esküszik rá, h worm, vki meg arra, h word. én hol wormnek, hol wordnek hallom :S :S. -
#2733 Szerintem környezö orszagokban ugyis lesz koncert ahol tutira szinvonalasabban van megoldva helyileg is más ésmás élményt is nyujt.
ha ugy vesszük németorszag is közel van ha koncertre akarsz menni és az megse Mo. -
#2732 jó lenne :D. -
#2731 Lehet, hogy hozzánk akarnak jönni és arra pihennek, hogy bírják majd idegekkel :) -
#2730 régen 4-5 voltam angolból, most a szintem... kettő-három? :D de attól még én is fel tudom fogni ezeket az egyszerű szavakat és értem is kábé miről énekelnek, szal bennem nem csalódnának :D.
de most úgy is pihenőn vannak, vki azt írta1fórumon. -
#2729 Amit írsz, azzal az a baj, hogy igaz :S Pedig nem igaz, hogy nem lehet ennyit tudni angolul, ha valaki egyszer koncertekre járkál. Szerintem ha valaki szeret annyira egy bandád, hogy elmenne a koncertjére szép pénzekért, akkor az alap, hogy tud róluk annyit, hogy mit is akarnak, miről szól ez az egész és hogy MI A FENÉT KELL CSINÁLNI, AMIKOR KONCERTEN AZT MONDJA COREY, HOGY GUGOJJÁ LE ÉS UGORJ FEL, HA MONDOM.
Az a baj, hogy úgy látszik ez országunkban nem teljesül. No mindegy, majd meglátjuk, hogy összejön-e valami. Pedig nem gyenge a spit it out, ha úgy mennek a dolgok, ahogy kell. -
#2728 aha, hát majd olvasok, de gondoltam ti már csináltatok ilyen petíció dolgot.
egyébknét meg én se voltam koncerten még és akkor én is igénytelen punk lennék? LOL :D. -
CUCLI #2727 hidd el, hogy menne olyan, akinek lövése sincs a bandáról. az igénytelen punk réteg talán kiesne ha fizetős koncert lenne. de még akkor is sok olyan balfasz lenne aki vagy le se gugol a spit it outnál, vagy random felugrál. (ez csak egy példa) -
#2726 A petícióhoz csatoljatok majd valami videót valami kiképzésről a Spit it out-ra, hogy mikor kell felügrani és lent maradni, az lehet, hogy meggyőzné őket :) Jó arcok ezek, csak rá lehet őket venni, hogy jöjjenek, feltéve, ha van kikhez jönni, mert 200 ember miatt nem csoda, ha nem jönnének el. -
CUCLI #2725 nem tudom, írj hivatalos fórumon, stb.
ha durván saccolok akkor is max pár száz hardcore maggot lenne ott. a többi meg sportsziget féle balfasz. -
#2724 Ez a koncert tényleg nagyon gáz volt. Hihetetlen, hogy ennyire hülyék is élnek ebben az országban. Viszont azt tegyük hozzá, hogy a szigeten volt a dolog és ott az emberek nem fizettek belépőt a Knotra. Szerintem mindjárt más lenne a helyzet, ha egy rendes, külön SlipKnoT koncert lenne, oda csak nem mennének el olyanok, akik semmit nem tudnak a bandáról, meg hogy mi hogy megy, ha fizetni kell érte. Szerintem van még remény. -
CUCLI #2723 baszki, ezek után nem csodálom, hogy nem jönnek ide. puttó ország, pocsék rajongó táborral. inkább kimegyek bécsbe, vagy valamelyik környező országba ha jönnek legközelebb. -
#2722 naja. rossz volt nézni.
de térjünk rá a petíció témára. hogyan lehet ilyet csinálni? v vmi olyan kell, amivel szólhatnánk a bandának és átgondolnák még egyszer ezt a dolgot. -
CUCLI #2721 ennyi balfaszt egy rakáson bazmeg. éééééédes faszom bazmeg -
#2720 szal az ilyen petíciókat hova kell fellőni a neten? én szeretném a Slipknotot látni :P. -
#2719 tankcsapda meg depresszió miatt -
#2718 degaz :S
aki ennyit nem beszel angolul, az feltehetoleg az egesz dalszovegbol meg ugy a slipknotbol onmagabol sem ert szart se, faszt keresnek ezek ott a koncerten, elso sorokban.. -
#2717 #2715, inkább az a koncert az :D. és olvasd a kommenteket, nézz vissza jó régre, hát én itt röhögök ezeken az embereken :D. egymást fikázzák, meg a közönséget, mekkora LOL :D. -
#2716 sry -
#2715 epic :DD -
#2714 :D
tényleg fail, nem is láttam még. -
#2713 spit nem split -
#2712 ennél meg a feltöltő cseszte el és én ezt másoltam be :D. -
#2711 jahm, véletlen írtam csak el. Split It Out. -
#2710 SlipKnot - Spit it out (Sportsziget 2004.06.12.)
sztem közönség részéről gáz volt. -
#2709 linkt -
#2708 mer én nem csinálnám normálisan? vmi tiszteletteljes szöveg kell és akkor rendben lenne. megnéztem a 2004es hazai koncertből a split out számot.... hatalmas bukás, epic fail. a közönség béna volt
respect a bandának és Coreynak is nagyon, hogy ott bírták :D. -
CUCLI #2707 az ötlet kurvajó. csak normálisan kéne kivitelezni -
#2706 szuólnátok= szólnátok -
#2705 mit szuólnátok1petícióhoz, ahol szépen megkérjük a slipknotot, hogy jöjjenek hozzánk? nemtom mennyire hatná meg őket. úgy olvastam neten, h a régi itteni fellépésüknél elegük lett a közönségből, mert semmit sem tudtak, de így a többséggel csesznek ki.
most úgy hallom, h pihenni mentek, ezt se tudom meddig tartják, de addig is csinálhatnánk vmit, h fülükbe jusson, mi igenis szeretnénk őket itt látni és remek közönség lennénk. -
#2704 ú, a mainstream számmal nyitnak ismét a közönség felé -
-
#2702 par infomorzsa uj SS albumrol: link -
#2701 video