3410
SlipKnoT
-
#2783 itt kozben vmi tortenik, valami kep van itt, talan orankent valtakozik.. -
#2782 Nálam is nagy kedvenc, állatul nézett ki, azt még ez a beteg haj :) -
Vegas #2781 ohóó -
#2780 -
#2779 mia szkipíd -
CUCLI #2778 tényleg legjobb maszkja volt. imádom a mai napig (Y) -
#2777 Maszkkal és kész, méghozzá a Vol 3as maszkokkal vagy olyan stílusúakkal. Remélem a következő albumnál Corey megint olyasmi maszkot hord majd, meg a haját is megnöveszthetné. Azok voltak a szép idők, a legjobb maszkja ami volt.
Ilyet a népnek
-
CUCLI #2775 akkor itt a remek alkalom, hogy megcsináld valamelyiket -
#2774 nincs egyik se D: -
CUCLI #2773 buzie vagy -
CUCLI #2771 emezsen? szkájp? -
#2770 azkell igen, valahova feltudod dobni nekem? -
CUCLI #2769 tyűha faszom tudja. megnézem
"SLIPKNOT - Japan Holly Ghost" -
#2768 menjél vissza logót kovácsolni XD -
#2767 2001-2002es koncertek megvannak még empé3ba? régen ópiumról lehetett leszedni. KÖSZ -
CUCLI #2766 ne bassz fel. htx -
CUCLI #2764 szerintem igen (Y) -
#2763 jol gondolom h ez lesz az elso klipjuk amiben full mutatjak maszk nelkul? -
CUCLI #2762 amúgymegmivan :o -
CUCLI #2761 már rég itthon. -
#2760 Otthon vagy már? Vagy még Erdélyben koslatsz? -
#2759 -
CUCLI #2758 E! -
#2757 :DD. -
CUCLI #2756 -
#2755 aha, oké. nembajaz. -
CUCLI #2754 nem, nincs több. csak emiatt a szám miatt hallgatom őket |: -
#2753 hm, ez is jogos és igazad van. -
#2752 ok
tehát akkor én azokat a számokat kérném amiket még nem vagy csak nagyon ritkán játszottak illetve játszanak koncerteken. -
#2751 vehetnéd kicsit komolyabban a témát. -
#2750 #2748, #2749. epic fail. ok, értem, h nameless a kedvenced, de több nincs is? #2749 te meg LOL vagy ezzel a LOL képeddel :DDDD. -
#2749 -
CUCLI #2748 1. Nameless
2. Nameless
3. Nameless
4. Nameless
5. Nameless
6. Nameless
7. Nameless
8. Nameless
9. Nameless
10. Nameless
11. Nameless
12. Nameless
valami ilyesmit szeretnék. -
#2747 nekem megvan a kedvenc összeállításom egy koncertre. aminek én örülnék. megmutatom mire gondoltam. aztán mutassátok meg ti a kedvenc koncert összeállításotokat, hogy mi lenne a legjobb. ha akarjátok
1. 742617000027
1. (SIC)
3. Wait and Bleed
4. Spit it Out
5. Surfacing
6. People=Shit
7. Disasterpeace
8. Before I Forget
9. Duality
10. Psychosocial
11. Dead Memories
12. Wherein Lies Continues
13. All Hope Is Gone
14. Till We Die
ezek a kedvenc számaim tőlük!
mutassátok meg, ha akarjátok, hogy ti hogyan állítanátok össze egy koncertet a kedvenc számotokból.
egyébként általában egy koncert hány számból áll? :S -
#2746 Corey után Chris Fehnt bírom a leginkább. de a többieket is persze. -
#2745 sztem kicsit tulzasba viszed ezt a filozgatast. azon se csodalkoznek ha az egesznek tudatosan nem lenne semmi ertelme csak random osszeraktak par szot h lehessen rajta filozni :) vagy pedig annyira elvont, hogy csak a kitalaloje erti. akarhogy is, sok dalszoveget szinte mindenki mashogy ertelmez, es ez igy van jol, direkt igy van kitalalva.
es biztosan world, en is a fentebb linkelt helyrol neztem, a tobbi album tobbi boritoja is teljes egeszeben fent van: link
meg igy is epp eleget lehet rajta filozni :) -
#2744 worldöt ír. lementettem a képet és kinagyítottam és elforgattam :D. pedig jó volt ezen agyalni, h word, worm, world... de azér szép kis elmélet volt, nem? :D -
#2743 meglesem :DD. -
#2742 http://www.opiumofthepeople.net/ootp/galleries/cds/vol3/opiumofthepeople.net-016.jpg
itt a cd borító szkenje, aki kibírja olvasni, annak gratulálok :D -
#2741 szal úgy értem, h van ugye a refrén:
I am a world before i am a man.
I was a creature before i could stand.
I will remember before i forget.
BEFORE I FORGET THAT!
na. verzió 1:
Én egy világ vagyok, mielőtt ember leszek
Én egy lény voltam, mielőtt állni tudtam.
Én emlékezni fogok, mielőtt elfelejtem.
MIELŐTT ELFELEJTEM EZT!
magyarázat: most vagy én angol tudásom szar... mert régen 4-5 voltam, csak mostanra felejtettem... és feltehetően enyém szar :D... de nem értem ezt az én egy világ vagyok, mielőtt ember lennék dolgot. mire akar utalni itt Corey? lehet semmire? passz. de ezért lehet, h rosszul értelmeztem és rosszul fordítottam le és akkor fail és sry.
verzió 2
I am a worm, before i am a man.
I was a creature, before i could stand.
I will remember before i forget.
BEFORE I FORGET THAT!
Én egy kukac vagyok, mielőtt ember lettem.
Én egy lény vagyok, mielőtt állni tudtam.
Én emlékezni fogok, mielőtt elfelejtem.
MIELŐTT ELFELEJTEM EZT!
magyarázat: azért gondolom, hogy a wormnek is van értelme, mert ottani linken, amit előbb tettem be, vki utalt arra, hogy ez az egész tulajdonképpen az élet körforgása. Corey pedig azért mondja sokszor inkább wordnek, mert az humánusabb, a worm meg... olyan lekicsinyítő v nemtom és lehet bántó is. tehát nézzük... én egy kukac voltam, mielőtt ember lettem... mielőtt megszületett, benne volt az anyjában, így is lehet fogalmazni :D... és utána lett ember... és i was a creature, before i could stand... tehát én csak egy lény voltam, mielőtt állni tudtam... feltehetően arra gondol, vagy legalábbis elméletem szerint, ha ezt akarom nektek alátámasztani, hogy ő egy kisbaba volt csupán és utána tudott talpra állni.
i will remember before i forget.
BEFORE I FORGET THAT!
én emlékezni fogok erre, mielőtt elfelejtem. MIELŐTT ELFELEJTEM EZT! mielőtt elfelejti ezt az egészet. a kör bezárul és az élet újból elindul. először semmi volt, utána ugye megszületett, majd talpra állt és emlékezni fog erre, mert különben ez a sok minden, ami az életben megadatott neki, nem történhetett volna meg és tulképp hálás is minden ezért... és Slipknot se lenne, ha ez a körforgás se és nem született volna meg ő és a többiek... mind1, eléggé elcsépelt és nyakatekert elmélet gondolom.
verzió 3:
I am a word, before i am a man.
I was a creature, before i could stand.
I will remember, before i forget.
BEFORE I FORGET THAT!
magyarázat: és itt is végeredményben ugyanaz az elméletem virít, mind a kettes verziónál, csak mint említettem, humánusabban.
Én egy szó voltam, mielőtt ember lettem, vagyis mielőtt megszületett volna, csak egy szó volt csupán, valaminek a terve... és utána a többi ismert, amit leírtam a verzió kettőben.