Railroad Pioneer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Figyelj és tanulj mert az ember a saját tapasztalataibol tanul a legjobban!!!
Minimum:
750 MHz, Pentium® III or comparable
Microsoft Windows® XP/2000/ME/98
500 MB of free hard disk space
128 MB RAM
DirectX® 8.1 compatible sound-
and 3D graphic card (32 M😎
CD-ROM Drive
Recommended:
1.2 GHz Pentium® III or comparable
Microsoft Windows® XP/2000/ME/98
1 GB of free hard disk space
256 MB RAM
DirectX® 8.1 compatible sound
and 3D graphic card (64 M😎
20x CD-ROM Drive
Internet Access
😊
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
Csak mert már nem 32Mb hanem 64Mb-os a videókártya és nem 256Mb Sd Ram hanem 384Mb Sd Ram.(A P2-n.
ASUS P5B Deluxe - Core 2 Quad Q9550 - MSI HD4890 OC - GEIL 4x1024M/800 - SB Live! 5.1 - Seagate 750 GB + 750 GB, Samsung 1024 GB - Icon7 Z500 - Samsung 710T, HP LP2475w
köszi
Jelenleg tovabb harcolok a sivatagi medvekkel 😊)))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ti is sok sivatagi medverol halottatok mar nem? Majd irok a fejlesztoknek hogy mondgyak mar meg hogy amerikaban azokban az evekben tenyleg volt medve a sivatagban?
Azt meg nem ertem pontosan hogy en pl hogy kell haborut inditsak egy olyan varosba ahol mar szalit a konkurencia? Siman szalitsak en is oda es az aki tobbet szalit az nyer? Mert a Sabbotage dolgokal tisztaba vagyok. Csak nem ertem mert van ugy hogy az egesz varost elfoglaja a ellenfel es meg szalitani sem tudok oda. Bar lehet nalam is van ilyen csak en nem tudok rola?
Birom hogy a hapi valami olyan mozdonyal jott hogy 8 darab vaganya volt. Neztem nagyot 😊))
A Geologist az mire jo???
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
Kocsit, mozdonyt nem lehet gyartani, es osszesen egy utaskocsim, meg egy olyan kocsim amivel korabban fat szallitottam van.
Ezekbe a kocsikba nem tudok timbert pakolni.
Ilyenkor mi van?
A Gamestar
és thx a tippeket / segitséget is
\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
tényleg azt most itt bent fe is teszem a szerverre hátha elmegy rajta

\" A lét határozza meg a tudatot ! Ha megiszod a lét a tudat eemegy !!! \" Hofi Géza
olyasmi mint a TTdelux-ban

tulképpen mikor van vége az elsõ küldetésnek ?
van valami jelzés hogy teljesitetted ?
már mindenki szállit mindent mindenhova , stb nincsen már felfedezni valom sem ( asszem ) + van 2 város 4 telep és nem tudom mikor van vége

Mar ket ceg van ellenem a terkepen es mar egyre nehezebb!