91
-
Toerpe #51 Azt hiszem van egy épület ahol fel kell upgradézni a vonatot az az első pálya vége ha yol tudom -
háj
tulképpen mikor van vége az első küldetésnek ?
van valami jelzés hogy teljesitetted ?
már mindenki szállit mindent mindenhova , stb nincsen már felfedezni valom sem ( asszem ) + van 2 város 4 telep és nem tudom mikor van vége
-
Toerpe #49 Szép yo reggelt!!! Nekem is tetszik nagyon a játék. Esetleg ha vmi yoooot tapasztalsz és úgy gondolod hogy megéri elmondani szívesen "olvasnám" itt a fórumon :-))) További yo játékot -
Rusy #48 Nagyon jó a játék nekem sincs még annyi tapaszatlatom hogy segítsek de legalább má az alpdolgokat tudom... -
Toerpe #47 Szép yo reggelt!!! A fagyás amit írtam valszeg csak nálam volt mert az egyik ventillátorom elszállt szóval tegnap játszottam egy kicsit és még csak a 3 pályán vagyok ezért ha van vkinek egy-két ötlete vagy segytsége kérem írjon. Elöre is köszi a játék pedig verhetettlen annyira yo -
Bake en a Tropico 2 ota nem jaccotam ennyit egy jatekkal. Ez marha jo :)
Mar ket ceg van ellenem a terkepen es mar egyre nehezebb! -
gy=ugy -
Azaz arra a sinre amelyik mar kesz van es gy huzd tovabb. -
Toerpe #43 Szép yo reggelt!!! Nem tudom miért (talán gyenge a gépem) de kb 30 percenként kifagy a játék. Ezért azt javaslom mindenkinek hogy mentsen mert idegesítő hogy újra kell játszani egy-két részt benne. -
Rusy #42 :)))) köszi -
tudom de az a gagyibb gep a msik foglalt volt.annyit tudtam meg hogy kattincs a sinre az egerrel huzd addig ameddig akarod.Utana 1kis ablak jon be es pipa vagy az allomasra kattincs es pipa. -
Rusy #40 Nem mondod hogy akadt?
Nem hiszem el, pedig azt hittem hogy segítesz hogy kel játszani -
Fel tettem a P2-es re ehh uninstall akkora akadásra azért nem számitottam.Majd a P4-es re fogom fel rakni.És a P2 es gép monitorja csak a 800x600 at birja! :((( -
na asszem mennek a windowsos letoltes vezerlo vel. -
epp ez az de nekem 13as 14es fajl a FlashGet ben hibas. -
Rusy #36 Én hdc.atw.hu-ról szedtem smsweb -
Rusy #35 Egyáltalán nem tudok síneket építeni, sőt semmit,de majd próbálkozok -
a 13as,14es fajlt honnantudom letolteni?(ingyen nem DC++,kazaa) -
Hat a jatek igy elsore kurva bonyorult. De a lenyeg az hogy amiutan rakantintottal a mar meglevo sin vegere huzd addig amig akarod majd egyt klickej es a kis menube ami megjelent agyal neki egy zold pipat es kesz is. Ha alomast is akarsz akkor a klick utan alomas hazikora kilick majd megint csak zold pipa. -
meg 5nap es jon a szulinaom es jon a feltolto kartya
-
te neked honnan van? -
segitenek de nem tom honnan lehet leszedni :( -
Rusy #29 Én felraktam, teccik, de 1 óra játék után nem jöttem rá hogy kell síneket építeni, valaki please írjon már hozzá egy kis leírást hogy kell elkezdeni, mit hogy kell csinálni csak pár mondatban itt
U.I.: Én jáccottam transport tycoont, railroad tycoont, de ez kifog rajtam...
-
Lecci mondjatok ingyenes helyet ahonnan le lehet tolteni (kiveve a DC++,Kazaa,)mert mar a Hdc-n nem jo a jelszo -
Toerpe #27 Legyen már vége a munkaidőnek mert mennék haza játszani
-
M.A.D. #26 én holnap hozom be a melóhelyre a vinyót és hazaviszem. remélem, megéri. -
Hat bisztos nem lehet rosza ha naponta kb 4 orat jaccom :)
Ja es ha akarnam se tudnam megunni. -
Toerpe #24 Szép yo reggelt! Nos én tegnap kaptam kézhez a játékot remélem elég annyi hogy du 3-kor ültem neki és este 9-ig nyomtam
Nekem nagyon "bejött" hogy találd ki merre mehetsz tovább
További kellemes napot. Legyetek yok és vigyázzatok magatokra
-
Cat #23 végigjátszottam a tutorial, és hát hm
minimálmenedzsment, amit a railroad tycoonban az első küldetés első pályáján 3 sec alatt megcsináltál, azaz összekötöttél két várost az itt fél ora :)
felfedezővel megnézni a töksötét terepen mi hol van, ha megtámadják az indiánok, odaküldeni emberkét, és levadászni, a vasutvonalat kiépíteni bla bla
a városban rakat épület van, nem csak "posta" meg "szálloda"
szal csöppet részletesebb, de ez nemhiszem hogy az előnyére válik...
mielőtt törölném azért megvárom a véleményeket hogy érdemes e több időt áldoznom rá, vagy végig ilyen lesz
nagy léptékben ez átláthatatlan -
Nekem a Railroad Tycoon-soha nem volt meg :) -
M.A.D. #21 Én 10 perce töltöttem le. Majd holnap hazaviszem. A képek és az infók alapján nem lehet rossz. -
Kurva jo! A Railroad Tycoon kozelebe sem ferkozhet! -
Te en holt veletlenul jottem ra hogy kell :)
Tehat lent levo Vonat iconra katt. es akkor jobra lesz az egesz abra a vonatokrol es a vagonokrol. Ha maga a vonat/vagon ikonra katintasz amikor az mar 60% allat van akkor kivalsztas utan siman a lenti zold szinu pipat megnyomod es akkor a kovetkezo megaloba megjavulnak. Ugyanitt lehet oket eladni is de akkor mar maga a icon melleti nevre kel egyszer katt majd kiirja hogy SELL! es mar ewl is lett adva. Persze felaron!
-
ehh eddig szinte mindenki azt mondta nemtul jo erre mondjatok hogy jo.
ez telleg jo kis game? -
és hogy kell megjavitani őket ?
mert ezt nem tudom még

én eddig mindig ujakat gyártottam
-
En valami ket orat azon kindolta mert nem tudtam hogy kell megjavitani oket.
Meg egy dolog amit nem igazan ertek es az pedig a varosokba az upgredek. De majd rajovok :) -
mondjuk ha lenne hozzá magyaritás akkor szerintem nagyon szupi lenne
na de megjelenés után 6 nappal ne legyünk nagyigényüek majd elkészül hozzá ( talán ) az is egyszer -
nem igazán lehet szerintem a TT-hez hasonlitani mert ott volt közuti és légi szállitás is
itt csak vasuti van de alapjaiban a szerelvények összeállitás hasonlit hozzá -
tegnap meg csak a tutoriallal ismerkedtem, de aszem ma komolyabban foglalkozom vele.
TT hez mennyi koze van? -
nem tudom ki hogy van vele de én tegnap este órákon keresztül nyomtam és szerintem jó