Railroad Pioneer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem hiszem el, pedig azt hittem hogy segítesz hogy kel játszani
Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
U.I.: Én jáccottam transport tycoont, railroad tycoont, de ez kifog rajtam...

Ja es ha akarnam se tudnam megunni.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nekem nagyon "bejött" hogy találd ki merre mehetsz tovább
További kellemes napot. Legyetek yok és vigyázzatok magatokra minimálmenedzsment, amit a railroad tycoonban az elsõ küldetés elsõ pályáján 3 sec alatt megcsináltál, azaz összekötöttél két várost az itt fél ora :)
felfedezõvel megnézni a töksötét terepen mi hol van, ha megtámadják az indiánok, odaküldeni emberkét, és levadászni, a vasutvonalat kiépíteni bla bla
a városban rakat épület van, nem csak "posta" meg "szálloda"
szal csöppet részletesebb, de ez nemhiszem hogy az elõnyére válik...
mielõtt törölném azért megvárom a véleményeket hogy érdemes e több idõt áldoznom rá, vagy végig ilyen lesz
nagy léptékben ez átláthatatlan
Tehat lent levo Vonat iconra katt. es akkor jobra lesz az egesz abra a vonatokrol es a vagonokrol. Ha maga a vonat/vagon ikonra katintasz amikor az mar 60% allat van akkor kivalsztas utan siman a lenti zold szinu pipat megnyomod es akkor a kovetkezo megaloba megjavulnak. Ugyanitt lehet oket eladni is de akkor mar maga a icon melleti nevre kel egyszer katt majd kiirja hogy SELL! es mar ewl is lett adva. Persze felaron!
ez telleg jo kis game?
Meg egy dolog amit nem igazan ertek es az pedig a varosokba az upgredek. De majd rajovok :)
na de megjelenés után 6 nappal ne legyünk nagyigényüek majd elkészül hozzá ( talán ) az is egyszer
itt csak vasuti van de alapjaiban a szerelvények összeállitás hasonlit hozzá
TT hez mennyi koze van?
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!
Nekem nagyon bejonn egy csomot nyomtam a tegnap :)
England, Scandinavia, Benelux, Australia
Feb 04
USA
27 Jan 04
France
Q1 04
Japan
Q1 04
Italy
Jan 04
Spain
Jan 04