Railroad Pioneer

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tom3
tudom de az a gagyibb gep a msik foglalt volt.annyit tudtam meg hogy kattincs a sinre az egerrel huzd addig ameddig akarod.Utana 1kis ablak jon be es pipa vagy az allomasra kattincs es pipa.
Nem mondod hogy akadt?
Nem hiszem el, pedig azt hittem hogy segítesz hogy kel játszani

Az udvariasság annyit ér, mint matekban a nulla, de mindenhol értéket képvisel.

Tom3
Fel tettem a P2-es re ehh uninstall akkora akadásra azért nem számitottam.Majd a P4-es re fogom fel rakni.És a P2 es gép monitorja csak a 800x600 at birja! :(((
Tom3
na asszem mennek a windowsos letoltes vezerlo vel.
Tom3
epp ez az de nekem 13as 14es fajl a FlashGet ben hibas.
Én hdc.atw.hu-ról szedtem smsweb

Egyáltalán nem tudok síneket építeni, sõt semmit,de majd próbálkozok

Tom3
a 13as,14es fajlt honnantudom letolteni?(ingyen nem DC++,kazaa)
Sephi
Hat a jatek igy elsore kurva bonyorult. De a lenyeg az hogy amiutan rakantintottal a mar meglevo sin vegere huzd addig amig akarod majd egyt klickej es a kis menube ami megjelent agyal neki egy zold pipat es kesz is. Ha alomast is akarsz akkor a klick utan alomas hazikora kilick majd megint csak zold pipa.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Tom3
meg 5nap es jon a szulinaom es jon a feltolto kartya
Tom3
te neked honnan van?
Tom3
segitenek de nem tom honnan lehet leszedni :(
Én felraktam, teccik, de 1 óra játék után nem jöttem rá hogy kell síneket építeni, valaki please írjon már hozzá egy kis leírást hogy kell elkezdeni, mit hogy kell csinálni csak pár mondatban itt
U.I.: Én jáccottam transport tycoont, railroad tycoont, de ez kifog rajtam...

Tom3
Lecci mondjatok ingyenes helyet ahonnan le lehet tolteni (kiveve a DC++,Kazaa,)mert mar a Hdc-n nem jo a jelszo
Legyen már vége a munkaidõnek mert mennék haza játszani
én holnap hozom be a melóhelyre a vinyót és hazaviszem. remélem, megéri.

Sephi
Hat bisztos nem lehet rosza ha naponta kb 4 orat jaccom :)

Ja es ha akarnam se tudnam megunni.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Szép yo reggelt! Nos én tegnap kaptam kézhez a játékot remélem elég annyi hogy du 3-kor ültem neki és este 9-ig nyomtam Nekem nagyon "bejött" hogy találd ki merre mehetsz tovább További kellemes napot. Legyetek yok és vigyázzatok magatokra
végigjátszottam a tutorial, és hát hm
minimálmenedzsment, amit a railroad tycoonban az elsõ küldetés elsõ pályáján 3 sec alatt megcsináltál, azaz összekötöttél két várost az itt fél ora :)
felfedezõvel megnézni a töksötét terepen mi hol van, ha megtámadják az indiánok, odaküldeni emberkét, és levadászni, a vasutvonalat kiépíteni bla bla
a városban rakat épület van, nem csak "posta" meg "szálloda"
szal csöppet részletesebb, de ez nemhiszem hogy az elõnyére válik...
mielõtt törölném azért megvárom a véleményeket hogy érdemes e több idõt áldoznom rá, vagy végig ilyen lesz
nagy léptékben ez átláthatatlan

Tom3
Nekem a Railroad Tycoon-soha nem volt meg :)
Én 10 perce töltöttem le. Majd holnap hazaviszem. A képek és az infók alapján nem lehet rossz.

Sephi
Kurva jo! A Railroad Tycoon kozelebe sem ferkozhet!

Sephi
Te en holt veletlenul jottem ra hogy kell :)

Tehat lent levo Vonat iconra katt. es akkor jobra lesz az egesz abra a vonatokrol es a vagonokrol. Ha maga a vonat/vagon ikonra katintasz amikor az mar 60% allat van akkor kivalsztas utan siman a lenti zold szinu pipat megnyomod es akkor a kovetkezo megaloba megjavulnak. Ugyanitt lehet oket eladni is de akkor mar maga a icon melleti nevre kel egyszer katt majd kiirja hogy SELL! es mar ewl is lett adva. Persze felaron!

Tom3
ehh eddig szinte mindenki azt mondta nemtul jo erre mondjatok hogy jo.

ez telleg jo kis game?
Lekai
és hogy kell megjavitani õket ?
mert ezt nem tudom még

én eddig mindig ujakat gyártottam

Sephi
En valami ket orat azon kindolta mert nem tudtam hogy kell megjavitani oket.

Meg egy dolog amit nem igazan ertek es az pedig a varosokba az upgredek. De majd rajovok :)

Lekai
mondjuk ha lenne hozzá magyaritás akkor szerintem nagyon szupi lenne
na de megjelenés után 6 nappal ne legyünk nagyigényüek majd elkészül hozzá ( talán ) az is egyszer

Lekai
nem igazán lehet szerintem a TT-hez hasonlitani mert ott volt közuti és légi szállitás is
itt csak vasuti van de alapjaiban a szerelvények összeállitás hasonlit hozzá

Evil
tegnap meg csak a tutoriallal ismerkedtem, de aszem ma komolyabban foglalkozom vele.
TT hez mennyi koze van?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

Lekai
nem tudom ki hogy van vele de én tegnap este órákon keresztül nyomtam és szerintem jó

Sephi
Ez a gama 1000 szer jobb mint a Railroad Tycoon 3.

Nekem nagyon bejonn egy csomot nyomtam a tegnap :)

robotnyk
far west? hát akkor nagy reményeket nem fûzök hozzá, azt valami 70 százalék körül büntettem a Guruban :)
Tom3
sms-ben
Tom3
warezcenterrol mar le is lehet tolteni.
Tom3
USA-ban mar kint is van?
a.carkey
OLYAN, mint a Far West. Mintha a második része lenne ...

A medve nem játék.

A demó már kint van, de az alapján nem egy nagy szám. A Heroes-t összekombinálták a Railroad Tycoon-al a végeredmény pedig elég érdekes lett. A terepet lovasokkal kell felderíteni (a New Yorkban lakó emgerek nyilván nem néztek még a szomszéd domb mögé...), ezekbõl 3 van. Az elsõ felderít, a másodikat a terepen lévõ épületekhez(=gyárkhoz) kell küldeni, a harmadik (az a Rettegett Iván fejû) pedig a pályán lévõ ellenséges csapatokat (amiket néhány remekbeszabott szögletes ikon jelképez) veszi kezelésbe. Ez úgy néz ki hogy Ivánt odaküldöd a legnagyobb ikonoz és akkor mindketten eltûnnek. Szóval nekem nem jött be. Tipikusan olyan mint a Jowood játékok 90%-a, amelyek úgy nézek ki hogy vesznek egy csomó jó ötletet, meg pár rosszat és az egészet nyakonvágják az elbaszott kezelõfelülettel. Az 1994ös Transport Tycoon sokkal átláthatóbb volt és kezelhetõbb volt. Ja, de legalább vannak RPG (!) elemek. (Ez olyan debil ötlet egy gazdasági-stratégiai játékban hogy már tetszik!) Ha egy vonatod csinál valami "nagy dolgot" (elsõ vonat a városban, megtett 200 mérföldet, stb.) akkor kap egy pontot, amivel 3 tulajdonságát lehet fejleszteni, mindegyiket 5 szinten. Na, nagyjából ennyi, azért a teljesnek még adok egy esélyt!

Tom3
zaki
jól néz ki... kedden akkor már elvileg jön? az király, majd biztos ki fogom próbálni

Tom3
nehany kep:

Tom3
Meg jelenes:

England, Scandinavia, Benelux, Australia
Feb 04
USA
27 Jan 04
France
Q1 04
Japan
Q1 04