2153
-
Elmör #1833 A kommunikálást én nem tudom kihasználni, de jó ötlet. A grafikán kívül a zene tetszett nagyon, így le is szedtem párat. Remélem egy kis korrigálással jön majd újabb rész. Inkább mint a tucatgagyi játékokból!!
Ja és azért NFS rajongó is vagyok, az hosszútávon talán élvezhetőbb, nem idegesít annyira az irányítás, de az igazi oldala mégiscsak ebben a játékban mutatkozik meg a vezetésnek, gondoljatok csak bele, hogy egy hátsókerekes 300-400 lovas gépet nem könnyű vezetni, főleg esőben. A Pink slipet ezért inkább legtöbbször ki is hagyom, ott sok veszhet. -
Cs Norbi #1832 Nem az irányíthatóság a borzalmas ! Meg kell tanulni vezetni az autókat, szerintem igenis jó hogy meg tud pördülni az autó, a valósághoz pl közeleb van a Dodge Viper itt mint az nfsben. Na meg persze azért a hátsó kerék hajtású versenyautók nem a trabant kategória :D... Egyébként én is szoktam játszani online mióta kijött a játék, netes nickem: Noybee . Ha valaki szeretne egyet nyomulni szóljon :) A játék hibájának tartom hogy nem lehet benne kommunikálni az ellenfelekkel ... -
#1831 az érzékenységet vedd le minimumra, bár akkor is rossz marad... esetleg még vegyél le a kormány ézékenységéből a saját control paneljén windowsban...
sajnos ez (is) gamepad játék lett, de van rosszabb is ilyen tekintetben: StreetRacingSyndicate :( -
The Fugitive #1830 Üdv!!
én tegnap szereztem be ezt a játékot, és az lenne a kérdésem, hogy:
kormánnyal játszanék, de az irányíthatósága borzalmas!!! alig mozdítom el a kormányt, a kocsim már keresztben van az uton!! ezen lehet valahogy változtatni, vagy szokjam hozzá, mert ez ilyen... remélem inkább az első!
amugy nagyon nagyon jó a játék, jobban tetszik, mint az nfs!! -
#1829 de az irányítás élethűtlen
én a mitsubitshi 3000G vagy mi, 330-ra megy fel ugy, hogy megszereztem a prototipus alkatrészeket
az elsőkerék és a 4 kerékmeghajtás jó, a hátsóról inkább ne is beszéljünk :s -
#1828 mekkora balfszvok még a gémben -
#1827 megszereztem a gémt és mentem egy pink slipet hát el is csesztem 235LE-s crxel nem tuttam a 299LE-s nsxet lenyomni -
#1826 hogyan lehet megszerezni a Prototipus Felszereltségeket? -
Szabi1991 #1825 #1810
#1811 -
#1824 Légyszíves segítsetek
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem működik a csalás?
Köszi -
SFKS #1823 Egyébként az én nevem DR.NITRO -
#1822 Ezek szerint oda csúsztam le :) 20-on belül is voltam :D -
#1821 Inkább aztmondom fenntvan a gépemen! És még mindig kb a 30. helyen állhatok :D -
SFKS #1820 Ma kezdtem el újból játszani,és most online-ban nyomom van aki még játszik a játékkal -
Szabi1991 #1819 nekem ment :) -
meril #1818 jah jó is lenne de ugyan azt írja ki hogy invalide cheat code!!! -
Szabi1991 #1817 a progiba rányomsz a patch gombra , majd belépsz a játékba és beírod a kodokat ... -
meril #1816 SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
meril #1815 de hogy kell??? Mert nem jó!!! Melyik crack-et kell meg patch-elni??? Lécci segíts!!! A progi már megvan!!! -
meril #1814 És ezt a Juiced_cheatcodes_enabler.exe-t honnan tom leszedni??? Lécci adjatok egy linket! amúgy velem is ez volt ami veled Szabi!!! Szval érted! De lécci segítsetek!!! -
Szabi1991 #1813 nem tudom , én se csittel vittem , csak egyszer feltettem újból , persze mentés elszált :( és akkor csitel toltam de ugy uncsi volt ... -
Vlala #1812 Minek ebbe cheat? Jóformán csak a gázt kell nyomogatni... Az AI túl hüle ahhoz, hogy követni tudjon. erősebb kanyar előtt fékezel egy kicsit, a kanyar közepétől nyomod neki a padlót, és perceket lehet verni a gépi ellenfelekre.
ui.: biztatásnak szántam, nem lehurrogásnak. -
Szabi1991 #1811 Juiced_cheatcodes_enabler.exe ez a neve ! -
Szabi1991 #1810 kell hozzá egy progi :) és csak akkor fogadja el a kodokat ! -
meril #1809 Helo! Beírom a cheat kódokat és azt írja ki hogy "invalid cheat code"!!! Mit csináljak!!! Mért nem jó??? lécci segítsetek! Elöre is kössz!!! -
#1808 Juiced v1.01.400 US Patch
ez van csak ... de miért kell ? (ehez amugy nincs nocd crk, csak eredetivel fog menni)
-
meril #1807 Helo!!! Van hozzá patch??? -
#1806 csinálsz usert és mehet a menet ... csekkold az online menüpontot a játékban ;) -
ntex #1805 Lehet tört verzióval játszani Online ? ha lehet hogyan ? -
#1804 nem, a minimum geforce3, de azzal is még nagyon akad ... szal geforce4/ati8500 és felette! a gef4mx440 csak egy geforce2 klón.. sajnos. -
#1803 bocs mx4 40
-
#1802 Hello azt szeretném kérdezni hogy ez a játék gforce mx 4 44 es video kártyával fut??? (bocs ha roszzul irtam) -
CHROME #1801 Én is kormánnyal tolom, kb 1 hete intenzíven.
Nekem bejövős, sokat számított hogy végigvittem az arcade versenyeket is.
Innetől biztosítva volt hogy nem mindenki ver el, aki elvert, attól meg tanultam hogy hogyan is lehetne mégjobban tolni :)
Utolsó 5 napban 1800 helyet jöttem előre a listán, most 204. vagyok :)
Viszont láttam valakit aki az 51. helyen tanyázik, Synit HUN a neve.
Remélem összefutok vele is, rendszeresen a 18. és 30. helyezettekkel versenyzek, mert tőlük lehet a legtöbbet tanulni.
Ha esetleg feljössz, CHROME néven megtalálhatsz.
-
#1800 én próbáltam, de nagyon elvertek - igaz én kormánnyal kísérleteztem ... :)
igazából max 6-8 versenyt mentem, picit unalmas :) -
CHROME #1799 Sziasztok!
Játszik valaki ezzel online?
-
Elmör #1798 Asszem haver hozta nekem kölcsönbe -
#1797 Honnan töltöted le? -
Elmör #1796 Nekem olyan nem kellett! -
Elmör #1795 Ezt én sem tudom. -
#1794 A játékállásokat hova menti, mivel sehol nem találom és többek sem szóval nem én vagyok a vak...