Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rikimen
Kinek van msn Címe???

rikimen
amúgy a Juiceden is szombaton meg pénteken este szoktak a legtöbben fent lenni

rikimen
az 1-hez úgy tudom nem készült magyarosítás mert editor hiányában nem fordítható
<#circling>

rikimen
aha

Hali. Tényleg jön a juiced 2??? Akinek van magyarosítása az 1-hez az küldjön az e-mail címemre. [email protected]
Synit HUN
Hello! Kb 1,5 éve nem láttam a játékot, nem is gondoltam hogy még játszik vele valaki. Nekem már se játékom se mentésem. De majd a Juiced 2-vel újra képbe leszek. 😊

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

rikimen
annyit szeretnék kérdezni hogy fent szoktál még vmikor. a juiceden lenni
mert ha igen akkkro egyet játszhatnánk!!!!!19.vok

rikimen
hellósztok Synit HUN-nal akarok majd beszélni kérlek írjj ha valamikor be vagy jelentkezve

Köszi megvan 😊 hangkártya driver hiba volt😊
Köszönöm a segítséget😊!
az ilyenkor szokás alap dolgokon túl vagy már?

játék peccselése, hangkártya driver update stb-re gondolok.

SEGÍTSETEK MÁR LÉCCCIII
Hello! AZ a gondom, hogy a játékba iszonyatosan felvannak pörgetve a hangok, pontosabban a motorhang, és a duda is. a zene jó...
Idegesit olyan mintha egy trombitával játszanék... hangkártyámat nem támogatja? ilyen volt nekem a mafiába is de ott meg tudtam csinálni.. de itt nincsenek olyan beállitaások ahol lehetne állítgatni!! PLz help
arty
van 1.01es patch, de nekem sem volt nélküle semmi gondom (sajnos 1.01 nocd exe nincs, sem mini image)

Forza.

Szerintem nem szükséges. Egyébként meg www.gamecopyworld.com ahol érdemes körbenézned, ha mégis kell.<#vigyor5>

BUÉK Mindenkinek!
Legyetek jók, bulizzatok (mint majd én) és sok szerencsét a következõ évhez!

Bye!

Elmör

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Helllo! A juiced hez honnan lehet patchet szedni??? kell egyáltalán?
w...oo-ról de nem szabad warezról dumcsizni😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Hát megnéztem egy videot ebbõl a játékbõl és máris tudtam,hogy meg kel szereznem!Csak még nem tudom honnan.Ebben kérnék egy ki segítséget,hogy honnan lehet letölteni.
Synit HUN
Ez nem egészen így van. Én 20-on belül voltam tavaly a ranglétrán amikor még tényleg sokan játszottak vele és nap mint nap változott a sorrend. Ott számított az egyedi tuning. Én 4-500 lóerõben indultam mindig Imprezával. Ott nem mindegy hogy turbót raksz rá vagy kipufofgót, mert pl. belövövd 400 le-re és a kipufogóval több lesz a nyomaték mint a turbóval. Voltak ám ebben titkok is a tuning részben.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

Vannak!<#worship>
Sajna én online nem tudok játszani, mert a netes gépünk egy nagy "kaki", a játékra épített gépemet nem teszem ki a vírusoknak, ezért azon nincs net.<#vigyor5>

http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!

Én is szeretem az NFS-t, de a Juiced-ben az a jó hogy nagyon egyszerû az online játék, nincsenek különbözû tuningolási szintek, csak annyi hogy alap autó vagy tuningolt... A hangsúly a versenyen van egymás ellen, nem pedig a tuningoláson, aki azzal akar szórakozni az játssza a career módot. Bár a career-t juiced-ben nem játszottam 😊 csak 1-2 versenyt. A játékot online módban tanultam meg, mert az igazi ellenfelek ellen izgalmasabb. Jelenleg a world ranking-ban 400. hely környékén vagyok a 80 ezerbõl és van még mit fejlõdni de rajta vagyok 😊
Egyébként közeljövõben tervezem egy weboldal létrehozását a magyar Juiced fan-oknak (remélem vannak😊
A kommunikálást én nem tudom kihasználni, de jó ötlet. A grafikán kívül a zene tetszett nagyon, így le is szedtem párat. Remélem egy kis korrigálással jön majd újabb rész. Inkább mint a tucatgagyi játékokból!!

Ja és azért NFS rajongó is vagyok, az hosszútávon talán élvezhetõbb, nem idegesít annyira az irányítás, de az igazi oldala mégiscsak ebben a játékban mutatkozik meg a vezetésnek, gondoljatok csak bele, hogy egy hátsókerekes 300-400 lovas gépet nem könnyû vezetni, fõleg esõben. A Pink slipet ezért inkább legtöbbször ki is hagyom, ott sok veszhet.

Nem az irányíthatóság a borzalmas ! Meg kell tanulni vezetni az autókat, szerintem igenis jó hogy meg tud pördülni az autó, a valósághoz pl közeleb van a Dodge Viper itt mint az nfsben. Na meg persze azért a hátsó kerék hajtású versenyautók nem a trabant kategória 😄... Egyébként én is szoktam játszani online mióta kijött a játék, netes nickem: Noybee . Ha valaki szeretne egyet nyomulni szóljon 😊 A játék hibájának tartom hogy nem lehet benne kommunikálni az ellenfelekkel ...
arty
az érzékenységet vedd le minimumra, bár akkor is rossz marad... esetleg még vegyél le a kormány ézékenységébõl a saját control paneljén windowsban...

sajnos ez (is) gamepad játék lett, de van rosszabb is ilyen tekintetben: StreetRacingSyndicate 😞

Forza.

Üdv!!
én tegnap szereztem be ezt a játékot, és az lenne a kérdésem, hogy:
kormánnyal játszanék, de az irányíthatósága borzalmas!!! alig mozdítom el a kormányt, a kocsim már keresztben van az uton!! ezen lehet valahogy változtatni, vagy szokjam hozzá, mert ez ilyen... remélem inkább az elsõ!
amugy nagyon nagyon jó a játék, jobban tetszik, mint az nfs!!

AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD

cicai
de az irányítás élethûtlen
én a mitsubitshi 3000G vagy mi, 330-ra megy fel ugy, hogy megszereztem a prototipus alkatrészeket
az elsõkerék és a 4 kerékmeghajtás jó, a hátsóról inkább ne is beszéljünk :s

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

maffioso
mekkora balfszvok még a gémben

\"If in doubt, flat out!\"

maffioso
megszereztem a gémt és mentem egy pink slipet hát el is csesztem 235LE-s crxel nem tuttam a 299LE-s nsxet lenyomni <#idiota>

\"If in doubt, flat out!\"

cicai
hogyan lehet megszerezni a Prototipus Felszereltségeket?

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

cicai
Légyszíves segítsetek
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem mûködik a csalás?
Köszi

Egyébként az én nevem DR.NITRO

Synit HUN
Ezek szerint oda csúsztam le 😊 20-on belül is voltam 😄

Synit HUN
Inkább aztmondom fenntvan a gépemen! És még mindig kb a 30. helyen állhatok 😄

Ma kezdtem el újból játszani,és most online-ban nyomom van aki még játszik a játékkal<#conf><#conf>

nekem ment 😊

jah jó is lenne de ugyan azt írja ki hogy invalide cheat code!!!

a progiba rányomsz a patch gombra , majd belépsz a játékba és beírod a kodokat ...

SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!

de hogy kell??? Mert nem jó!!! Melyik crack-et kell meg patch-elni??? Lécci segíts!!! A progi már megvan!!!

És ezt a Juiced_cheatcodes_enabler.exe-t honnan tom leszedni??? Lécci adjatok egy linket! amúgy velem is ez volt ami veled Szabi!!! Szval érted! De lécci segítsetek!!!

nem tudom , én se csittel vittem , csak egyszer feltettem újból , persze mentés elszált 😞 és akkor csitel toltam de ugy uncsi volt ...

Minek ebbe cheat? Jóformán csak a gázt kell nyomogatni... Az AI túl hüle ahhoz, hogy követni tudjon. erõsebb kanyar elõtt fékezel egy kicsit, a kanyar közepétõl nyomod neki a padlót, és perceket lehet verni a gépi ellenfelekre.

ui.: biztatásnak szántam, nem lehurrogásnak.

Juiced_cheatcodes_enabler.exe ez a neve !

kell hozzá egy progi 😊 és csak akkor fogadja el a kodokat !

Helo! Beírom a cheat kódokat és azt írja ki hogy "invalid cheat code"!!! Mit csináljak!!! Mért nem jó??? lécci segítsetek! Elöre is kössz!!!

arty
Juiced v1.01.400 US Patch

ez van csak ... de miért kell ? (ehez amugy nincs nocd crk, csak eredetivel fog menni)

Forza.

Helo!!! Van hozzá patch???

arty
csinálsz usert és mehet a menet ... csekkold az online menüpontot a játékban 😉

Forza.

Lehet tört verzióval játszani Online ? ha lehet hogyan ?
arty
nem, a minimum geforce3, de azzal is még nagyon akad ... szal geforce4/ati8500 és felette! a gef4mx440 csak egy geforce2 klón.. sajnos.

Forza.