Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#circling>#circling>
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
mert ha igen akkkro egyet játszhatnánk!!!!!19.vok
Köszönöm a segítséget😊!
játék peccselése, hangkártya driver update stb-re gondolok.
Idegesit olyan mintha egy trombitával játszanék... hangkártyámat nem támogatja? ilyen volt nekem a mafiába is de ott meg tudtam csinálni.. de itt nincsenek olyan beállitaások ahol lehetne állítgatni!! PLz help
Forza.
BUÉK Mindenkinek!
Legyetek jók, bulizzatok (mint majd én) és sok szerencsét a következõ évhez!
Bye!
Elmör
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Sajna én online nem tudok játszani, mert a netes gépünk egy nagy "kaki", a játékra épített gépemet nem teszem ki a vírusoknak, ezért azon nincs net.<#vigyor5>#vigyor5>
http://crxforum.flix.hu a Hondafórum vagy www.hondaklub.com-HBKM!!!Intel&Nvidia powa!
Egyébként közeljövõben tervezem egy weboldal létrehozását a magyar Juiced fan-oknak (remélem vannak😊
Ja és azért NFS rajongó is vagyok, az hosszútávon talán élvezhetõbb, nem idegesít annyira az irányítás, de az igazi oldala mégiscsak ebben a játékban mutatkozik meg a vezetésnek, gondoljatok csak bele, hogy egy hátsókerekes 300-400 lovas gépet nem könnyû vezetni, fõleg esõben. A Pink slipet ezért inkább legtöbbször ki is hagyom, ott sok veszhet.
sajnos ez (is) gamepad játék lett, de van rosszabb is ilyen tekintetben: StreetRacingSyndicate 😞
Forza.
én tegnap szereztem be ezt a játékot, és az lenne a kérdésem, hogy:
kormánnyal játszanék, de az irányíthatósága borzalmas!!! alig mozdítom el a kormányt, a kocsim már keresztben van az uton!! ezen lehet valahogy változtatni, vagy szokjam hozzá, mert ez ilyen... remélem inkább az elsõ!
amugy nagyon nagyon jó a játék, jobban tetszik, mint az nfs!!
AsRock Z68 Extreme3 Gen3, Intel i5 2500k, Corsair Vengeance 2x4GB DDR3, PNY GTX570 XLR8 Enthusiast Edition, Dell U2311H, Kingston 120Gb SSD + 4Tb WD HDD
én a mitsubitshi 3000G vagy mi, 330-ra megy fel ugy, hogy megszereztem a prototipus alkatrészeket
az elsõkerék és a 4 kerékmeghajtás jó, a hátsóról inkább ne is beszéljünk :s
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
\"If in doubt, flat out!\"
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem mûködik a csalás?
Köszi
ui.: biztatásnak szántam, nem lehurrogásnak.
ez van csak ... de miért kell ? (ehez amugy nincs nocd crk, csak eredetivel fog menni)
Forza.