2153
  • Eisenhower
  • ranGer2
    hagyd rá engem csak az idegesit hogy NFSU aztán az a király és minden más szar.. nfsu=karácsonyfa+cukormázzal+idétlenség..
  • Eisenhower
    mi benne a ratyi? az hogy nem csillog villog mint az a szar nfsu? hát akkor..... láttam egy képet tegnap előtt nfsu2-ből hát az mekkora nevetség volt.az első kerekek úgy megvoltak döntve hogy ha a valóságban az úgy van akkor egy hurrikán sem borítaná fel az autót. egyszerűen röhej az egész meg az is ottvan hogy EA-s játék
  • ranGer2
    Te meg akkora faszláma vagy hogy össze kéne rugdosni ugy istenigazán! majd ha jobbat irsz akkor mond rá hogy ratyi te kis szar! divatember NFSU GECC! huzz innen!
  • karikusz
    Szerintem úgy ratyi a játék ahogy van...ha esetleg egy 5-6 évvel ezelőtt adták volna ki akkor jó lett volna
  • CSOCSO
    a demo talalva
  • CSOCSO
    az erdekes.. amugy en 2:20 korul megyek azhem.. vagy kevesebb??? azhem 2:17 inkabb ismeros..
    suprat lehet kezelni majd ha josz online kuldok videot
  • Laciiiiiii
    CSÁ! Honnan lehet letölteni a demoját???Kösz
  • Adi
    Én a turbos suprával már nehezen bírok!
  • Adi
    Nyha mentem egyet egy 6th celicaval. :) 3:-30:-9 :) érdekes az ellenfeleimnek sokkal kevesebb lett pedig én lettem az első?!
    Hogy számol ez amúgy?
  • CSOCSO
    LFS hez fizikaban gagyi.. de sokkal jobb mar most mint a tobbi ilyen game
  • CSOCSO
    semmi.. hulye mint mindig
  • Eisenhower
    mi?
  • Mike at home
    ultragagyi
  • Eisenhower
    nálam te lama^^
  • CSOCSO
    lattam az uj trailert elegge aranyos:)
    precision street racsni:) jol hangzik ehhe... miert nem irtok idoket?? koridot??irjatok man valamit...
  • CSOCSO
    hjaa.. nalam nem is latod a km orat:)
  • CSOCSO
    nalad nem latszik vagy nalam?
  • Eisenhower
    azért kérdeztem mert nekem a 4.7 van és a km óra meg csomó ikon nem láccik az új demóba....
  • CSOCSO
    amugy csinaltam egy supra videot.. nem valami szep de lehet rajta latni hogy igenis lehet terelni szepen a suprat meg bill el is!!
    csak nemtom hova feltolteni..vki tud adni par mega helyet vhol??? uzenjetek hamar ne doglodjon mar a gamez:(((( koszonom!!! elore is..
  • CSOCSO
    ugye nem azer akarod tudni mert nalam megenn tok ronda ahhoz kepest hogy milyen gepem van?????
    amugy az mostaninal 1el regebbit.. mer paran aszontak naluk elbaszta a felbontast meg a tobbit az uj catalyst...
  • Bucser
    CSCSO mindenki lélegzetvisszafolytva várja a teljes game-t:) Ugyanis sokat dob a game értékén a tuningolhatóság mértéke...
  • Eisenhower
    csocso hanyas catalyst-et használsz?
  • ranGer2
    nemis! :)
  • CSOCSO
    RIP TOPIC....
  • CSOCSO

hat itten mi tortenik
  • CSOCSO
    azt mondtad hogy rajzfilmes de azzal nincs baj...
  • Glpetyus
    Nem azt mondtam,hogy randa hééló:)
  • Glpetyus
    Megalol
  • JUICE

JUICE - NAPI JÁTÉKFRÖCCS FRISSÜLNI VÁGYÓKNAK!
  • CSOCSO
    sztem a nitro tok jol meg van csinalva.. jobb a sebessegerzet mint az nfsu nitrozasa kozben
  • CSOCSO
    azzal nincs baj..
  • Glpetyus
    Elég...rajzfilmes a graf...:/
  • CSOCSO
    .... mivan kihaltatok?
  • CSOCSO
    ti mennyit mentek a palyakon? elso es masodik kor?
  • CSOCSO
    igy van
  • CalebJoe
    Na jó nem azt mondtam, hogy ronda, mondom majd a fullból kiderül milyen lesz főleg a garázsban.

• [HUN]FaTaL
    "az egésznek elég Arcade feeling-je van". Arcade feelingje? miért mi a szimulátor? NFSU? MEGALOL!:D sim és arcade között van. Nfsu-t veri a picsába.
  • Bucser
    áhh Csocso Nem tudom nyomtad -e Street Legal redline-t, de vagyon benne supra és Skyline... szépek és ami a fő mennek is:)
  • CSOCSO
    arcadetol messze van.. a sim es az arcade kozott van BOOOVEN!!!NFSU-t veri mint atom.. grafikaban max a varos meg az emberek nem olyan szepek a tobbi rendben van... suprat lehet iranyitani.. csak aki az nfsu hoz van szokva (arcade fostalicska) annak nem megy.. en 1.06 os idot megyek nitro nelkul elso korben a supraval.. bill el!!