2153
-
#472 -
#471 hagyd rá engem csak az idegesit hogy NFSU aztán az a király és minden más szar.. nfsu=karácsonyfa+cukormázzal+idétlenség.. -
#470 mi benne a ratyi? az hogy nem csillog villog mint az a szar nfsu? hát akkor..... láttam egy képet tegnap előtt nfsu2-ből hát az mekkora nevetség volt.az első kerekek úgy megvoltak döntve hogy ha a valóságban az úgy van akkor egy hurrikán sem borítaná fel az autót. egyszerűen röhej az egész meg az is ottvan hogy EA-s játék -
#469 Te meg akkora faszláma vagy hogy össze kéne rugdosni ugy istenigazán! majd ha jobbat irsz akkor mond rá hogy ratyi te kis szar! divatember NFSU GECC! huzz innen! -
#468 Szerintem úgy ratyi a játék ahogy van...ha esetleg egy 5-6 évvel ezelőtt adták volna ki akkor jó lett volna -
#467 a demo talalva -
#466 az erdekes.. amugy en 2:20 korul megyek azhem.. vagy kevesebb??? azhem 2:17 inkabb ismeros..
suprat lehet kezelni majd ha josz online kuldok videot -
#465 CSÁ! Honnan lehet letölteni a demoját???Kösz -
#464 Én a turbos suprával már nehezen bírok! -
#463 Nyha mentem egyet egy 6th celicaval. :) 3:-30:-9 :) érdekes az ellenfeleimnek sokkal kevesebb lett pedig én lettem az első?!
Hogy számol ez amúgy? -
#462 LFS hez fizikaban gagyi.. de sokkal jobb mar most mint a tobbi ilyen game -
#461 semmi.. hulye mint mindig -
#460 mi? -
#459 ultragagyi -
#458 nálam te lama^^ -
#457 lattam az uj trailert elegge aranyos:)
precision street racsni:) jol hangzik ehhe... miert nem irtok idoket?? koridot??irjatok man valamit... -
#456 hjaa.. nalam nem is latod a km orat:) -
#455 nalad nem latszik vagy nalam? -
#454 azért kérdeztem mert nekem a 4.7 van és a km óra meg csomó ikon nem láccik az új demóba.... -
#453 amugy csinaltam egy supra videot.. nem valami szep de lehet rajta latni hogy igenis lehet terelni szepen a suprat meg bill el is!!
csak nemtom hova feltolteni..vki tud adni par mega helyet vhol??? uzenjetek hamar ne doglodjon mar a gamez:(((( koszonom!!! elore is.. -
#452 ugye nem azer akarod tudni mert nalam megenn tok ronda ahhoz kepest hogy milyen gepem van?????
amugy az mostaninal 1el regebbit.. mer paran aszontak naluk elbaszta a felbontast meg a tobbit az uj catalyst... -
#451 CSCSO mindenki lélegzetvisszafolytva várja a teljes game-t:) Ugyanis sokat dob a game értékén a tuningolhatóság mértéke... -
#450 csocso hanyas catalyst-et használsz? -
#449 nemis! :) -
#448 RIP TOPIC.... -
hat itten mi tortenik -
#446 azt mondtad hogy rajzfilmes de azzal nincs baj... -
#445 Nem azt mondtam,hogy randa hééló:) -
#444 Megalol -
JUICE - NAPI JÁTÉKFRÖCCS FRISSÜLNI VÁGYÓKNAK! -
#442 sztem a nitro tok jol meg van csinalva.. jobb a sebessegerzet mint az nfsu nitrozasa kozben -
#441 azzal nincs baj.. -
#440 Elég...rajzfilmes a graf...:/ -
#439 .... mivan kihaltatok? -
#438 ti mennyit mentek a palyakon? elso es masodik kor? -
#437 igy van -
#436 Na jó nem azt mondtam, hogy ronda, mondom majd a fullból kiderül milyen lesz főleg a garázsban.
-
#435 "az egésznek elég Arcade feeling-je van". Arcade feelingje? miért mi a szimulátor? NFSU? MEGALOL!:D sim és arcade között van. Nfsu-t veri a picsába. -
#434 áhh Csocso Nem tudom nyomtad -e Street Legal redline-t, de vagyon benne supra és Skyline... szépek és ami a fő mennek is:) -
#433 arcadetol messze van.. a sim es az arcade kozott van BOOOVEN!!!NFSU-t veri mint atom.. grafikaban max a varos meg az emberek nem olyan szepek a tobbi rendben van... suprat lehet iranyitani.. csak aki az nfsu hoz van szokva (arcade fostalicska) annak nem megy.. en 1.06 os idot megyek nitro nelkul elso korben a supraval.. bill el!!