2153
-
#672 itt nem látom kiírva, úgyhogy gondolom szólok: csak jövőre fog megjelenni, a kiadó a THQ lesz, szóval sokat fog még változni a prog. -
#671 nekem pont az tetszett hogy a supra vegre kiteszi a segget ha gazt nyomsz.. csak az a baj hogy akarmekkora gazt nyomtal is kitette a segget ami nem volt valami jo..szal finomitani kellene rajta de jot is lehetne csinalni belole -
#670 ha olyan mint a demoban akkor mar jobb mint az nfsu:) -
#669 "Ezzel szemben mindössze annyit tudok felvonultatni, hogy játszottam néhány autós játékkal pc-n amit eredetileg konzolra terveztek és azt kellett tapasztalnom, hogy nemigen vették a fáradtságot, hogy nemhogy az irányítással, de bármiféle optimalizálással törődtek volna a kiadók/fejlesztők."
ezt eddig is sejtettük, de a bizonyosság mindig fáj :) amugy lehet h boxon nem jött át a hangulat, de ott van helyette más árkád autos... pc.n viszont vadászni kell őket, igy a legtöbb megjelenésnek van stabil rajongotábora :I -
#668 Játszottam a pc verzió demóval és tökéletesen ugyanolyan az irányítás, kár lenne ezen vitázni. Pont olyan az irányítás, amilyenre ti gondoltok (mintha lenne fizika) de ez akkor sem menti meg ezt a gagyit. NINCS HANGULATA! Ennyit értsetek már meg. Az NFS:U -t semmi más nem adta el, csak ez, ugyanúgy mint az erre a témára épülő filmeket.
Az, meg, hogy 99.9% ban más az irányítás azt kell mondjam, hogy valószínűleg nem saját tapasztalatból mondod, ha így van akkor bocsáss meg. Elmondom, hogy én ezt hogy értelmezem (szerintem fontosak a tények) Tehát: Megvan mindhárom jelenleg nagyobb eladást produkáló konzolod (PS2, XBOX,Gamecube) mivel csak 99.9% -ot mondtál vegyük úgy, hogy a gamecubeod kicsit meg van kopva. Van persze pc-d is. Megvan mindhárom konzoltípusra az eddig megjelent autós játékok 99.9% -a, ugyanezek pc-s verziójával szintén rendelkezel. Ezek mindegyikével annyit játszottál, hogy arra a következtetésre jutottál, hogy "Hinnye! Ezeknek más az irányításuk -e!"
Ha a fent említettek 99.9% -ban teljesültek, akkor elfogadom a kijelentést.
Ezzel szemben mindössze annyit tudok felvonultatni, hogy játszottam néhány autós játékkal pc-n amit eredetileg konzolra terveztek és azt kellett tapasztalnom, hogy nemigen vették a fáradtságot, hogy nemhogy az irányítással, de bármiféle optimalizálással törődtek volna a kiadók/fejlesztők.
-
#667 Hát szerintem ne hasonlítsad akkor össze, mert a pc meg a konzol sokszor (szinte mindig 99.9%) másabb az irányításban is. -
#666 Öööö, pénzügyi területen dolgozom, nem hiszem, hogy lenne összefüggés :))) Viszont van egy X-boxom, amire már elérhető a cucc :) Valószínüleg azelőtt szivárgott ki, mielőtt visszavonták volna a kiadást. -
#665 DanielT!
Mivel foglalkozol, hogy játszottál már a teljes Juiced-del? -
#664 Szerintem azért nem szabad még leírni a gammát! Várjuk meg szépen mit hoznak ki belkőle a srácok! -
#663 Hmm....
Lehet benne valami
-
#662 Ááá, kár volt megszólalni. Na mindegy, nem részletezném (annyira nem érdekel). SZERINTEM: A legnagyobb hiba, nem jön át a játék hangulata. Iszonyatosan agyon van bonyolítva az egész játék, a menürendzsertől kezdve. A fizika nehezebb (nem a reális szót használom, mert az azért túlzás) mint az NFS:U, de pont nem a fizika kell egy ilyen játék sikeréhez. Az kell, ami nincs meg benne és ezt a kiadó is belátta. Nem is hiszem, hogy lenne értelme tovább ragozni hiszen adott egy kész játék amit nem adnak ki. Megint csak azt tudom mondani, nem véletlen. -
#661 az NFS-U ban nulla a fizika, ebben legalább volt valami kihívás a demó alapján. Ja és nekem jobban teszik a Juiced grafikája. Kár hogy nem jön ki :( -
#660 de mi a gondod konkrétan a pc-s demo irányitásával? -
#659 :) Próbáltam a demó verziót. Ugyanolyan az irányítás X-boxon is. Próbáltad már a teljes verziót? (mint említettem létezik) Én próbáltam. Így alkotok véleményt. -
#658 Ez egy baromság! Próbáltad már a pc-s verziót???
Ugye nem !! Akkor hogy alkotsz róla véleményt?
-
#657 Megmondom én hol olvastad! A #649 -ben :) De ha abból nem jött volna le egyértelműen, akkor összefoglalom: Egy nagy szar az a játék.
Aki azt mondja, hogy nincs kész az hazudik. Kész van az, nyomtam vele, de egy kaka. -
#656 nfs u2 topicban is irta vki. 2005 kozepere biztos nem olyan lesz mint demoban volt. lehet hogy azert nem adtak ki most mert tenyleg szar. remelem addigra osszehoznak vmi jot a fiuk/lanyok.
-
#655 nemis tom hool olvastam hogy allitolag nagy szar egy jatek... de csaknem -
#654 Szerintem egy nagy bukás lesz az egész, hogy így el lesz tolva a megjelenés.:( -
#653 de a vonatsines nfs:u nál azért nagyobb élmény volt az uton tartani ... -
Gear #652 Nem lessz ez már kevés 2005 nyarán? -
#651 mi ujdonsag johetne egy ilyen jatekban?
amugy ha ujat akarnak hozni azt a vezetesi elmenyben tudjak kamatoztatni.. pl a demoban a supra... valaki nem tudta vezetni szerintem meg eleg zsir volt.. igaz finomitani kene rajta mert kozel sem az igazi.. -
#650 ú, most mi lezs, holnap nem fog menni a villamos, vagy mi? szvsz nem egy nagy eresztés a gém, szódával elmegy kategória -
#649 Nah, az Xbox full változat nálam van egy pár hete, elég gyenge eresztés, hangulata nulla. Rendkívül bonyolult menü és versenyrendszer, semmi igazi újdonság. Jobb is hogy nem jött ki a többi platformra, mert az NFS: U2 úgy fogja lezúzni minden szinten, hogy rossz lenne nézni... Kár érte, de egy üres ígéret maradt szerintem. Nem véletlen, hogy nem jelent meg. -
#648 Késik a Juiced
[2004-10-09 @ 12:15 - sHadeS] (kommentek: 1)
Bezony, ez a sokmindent megért autós játék sem jelenik meg a közeljövőben. Sajnos a Juiced-et, amit sokan a Need For Speed Underground nagy vetélytársának tartanak, csak 2005 nyarán kerül a boltok piacaira. Addig meg csak elleszünk az UG 2-vel, nem? :)
forrás gémszar -
#647 'Juiced' (PS2/Xbox/PC) Coming Summer 2005
info: Worthplaying
Ez egyre jobb.Minden nap egy újabb halsztás. -
#646 miért olyan krva soká jelenik meg? most mi a faxal játszak? -
#645 lolololoolololol -
coltcannon #644 "THQ kiadásban jelenik meg a Juiced
A mai napon elkeltek a Juiced kiadási jogai. Most már bizonyos, hogy a THQ fogja kiadni az autós játékot, ehhez 10,5 millió amerikai dollárt kellett leszurkolniuk. Annak ellenére, hogy hetekkel ezelőtt azt írtuk, hogy a játék készen van, a kiadó csak a karácsonyi időszakra tervezi a megjelenést, hogy a - meg nem nevezett - technikai problémákat el tudják hárítani."
Forras: Jatekhirek.hu -
#643 csak abban remenykedem hogy jobban be lehet allitani majd az iranyitast... vagy alapbol ugy adjak ki hogy jo legyen a momo kormanyhoz. .mert a demo elegge szar volt -
#642 jaja. 1db nekem is elég belőle -
#641 De várom már.És nem is kell rá annyit várni remélhetőleg. -
#640 jah..))...elég egy a hálón és 1 nap nem telik bele, márt mindenki azt fogja nyomni.:) -
#639 minek soxorositani..csak egyet adjanak oda es mindenkinekmeg lesz garantalom:) -
#638 mikor meg acclaim elt, az volt hogy mar kesz a jatek csak sokszorositani kell + eladni ekkor volt szeptember a kiadasi datum.aztan acclaimnak off lett. azota mar talaltak uj kiadot (emlekeim szerint take2) es ok mondtak hogy akkor legyen oktober. ugyhogy sztem itt sokasodik mar vhol a gyarban.par nap es itt van.(legalabbis nagyon remelem mert mar szetb@sz az unalom) mar csak arra lennek kivancsi mitol lettem ilyen optimista? mikor full pesszimista vagyok szinte mindig. -
#637 Huhh...már nem tom, de sok helyen láttam...asszem hwsw-n volt egy nagy játéklista. A Juiced gyártói állítólag csődbementek, és azért nem jelenik meg még egyhamar .....hogy ebből mi az igaz...hhmmm...ki tudja -
#636 talan nem ma jelenik meg mert acclaimnak meghott..talan kicsit kesobb -
#635 az rendben van, hogy kiírta az oldalára, hogy ma kéne megjelennie, de ezt honnan szedte? -
#634 Eh nem ezt kérdeztem -
#633 http://www.autosjatekok.hu/megjelenesek.htm