Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
vegyel ps2-t meg gt4 et es elvezz arra..... hjaa hogy abban nem lehet igy tuningolni stb?? haaat.. ez van...
nfsu klon?...mondhatni.. csak jopar dolog sokkal jobb benne mint az nfsu ban...
Eisenhower
most csak a képeket nézegetted vagy ki is próbáltad? meg gondolom tudsz rola hogy ez nem hivatalos demo hanem egy kezdetleges összeeszkábált vmi. de azért még ebben a mostani formában is jobb mint nfsu ^>^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
hát ez igen. milyen szép hozzászólás....

Geeryy
mijez a xar? hogy nez ki ? pffujjj.
nfsu klon?

Persze. Ha összegyűjtesz egy azonos nevű *.rar, *.zip, és *.arj becsomagolt fájt, létre tudod hozni egyesített erejükből a *.exe -t ami mindenek felett áll. Sok jo ember kis helyen is : esgé

nekem nem jo a kormány öcsém, be vam dugva és nem azzal megy, joy-al ezekszerint jo? vagy ezt már nem értem 😊

CSOCSO
joy al.. csak a kormany es a gaz fek is analog ( tehat adagolni tudom...) csak most a zgaz feket gombra tette .. azaz csak a gazt.. mert a feket sehova nem tette😞
mondjuk a gaz fek eddig se volt jo.. bar az analog gombon volt a cuccos.. de nem mukodott analogkent...
Eisenhower
köcc ^>^

Eisenhower
na itt vagyok ujra idegesíteni ^.^ csak közbe volt egy alaplapcsere vki adjon linket ahonnan le tom szedni ujra a juicedet mert c-n volt és format bejátszot.... plízz^^

te kormánnyal játszol?

CSOCSO
lol kepzeljetek egyik forumon az egyik kolok azert anyazik hogy miert simulator ez a jatek?😊 LOL.. o arcadot akar mert nem tudja iranyitani az autot😊 lol... (oke suprat megertem a tobbivel nincs baj) erre leugatjak hogy menjel jatszal valami szarsaggal akkor.. erre megszolal hogy meg is van neki az auto modellista merthogy tetszik neki a sim.. de neki ez eleg is😊 LOL..csak az a baj hogy az auto modellista kibaszottul arcade szar😊
CSOCSO
nah.. faxom.. elalitodott az iranyitas.. igy a joy on nincs fek😞( es a gaz is szarabb lett...😞 a masik hogy sikerult a kerekeket is szetbasznom😊 igy jobbra huzott a futomu...
CSOCSO
nahja.. corola nem megy annyit mint egy suora de legalabb lehet tolni kanyar kozben..ezert lehet vele jo idot csinalni..de majd kivancis leszek ha kijon egy normalis demo.. es tudom adagolni a gazt akkor mitmegyek majd a supraval...

nahja.. rendesen kiteszi a segget a supra... de azert ovatosan lehet vele menni. ( ne nagyon nyomd kanyarban agazt es akkor minden rendben lesz...

nekem is valahol 2:16 korul lehet a 2 kor rekordom..hisz elsonek megyek 1:9 et masodiknak 1:5-1:6 ot..
CSOCSO
1:16 az kicsit sok...
ranGer2
a legjobb köridom 1.16
ezzel:

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Bucser
Az Acclaim visszavonatta mindenhonnan... Mi meg gyorsan leszedtük még elõtte😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hiba
meg a demo sincs kesz?😊

Bucser
CSOCSO: Supraval nem igazan megy a döngetés csavarodik megtérül fordul összevissza😊 De a Corolla GT-vel sikerült két körös versenyen 2:16-os idõt menni 6 ellenféllel😊 MAgam sem tudom, hogyan csináltam😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Miért is LOL ez a Game?????
Ez nem teljes játék hanem egy Kiszivárgott demo... Ami még nincs kész.. 2004 év végén jelenik meg a teljes game... Más kiadó ilyenkor még képet sem igazán szeret kiadni...

balcooo
LOL má' ez a game...A kiadonak meg nevet kéne valtoztatni Acclaimrol AccLAME-re 😛

DJ Skyline
magyarul semmi!!!

DJ Skyline
nekem így ennyi jön be itthon ha configolni akarom!

Jabba
Na reggelre leér a cucc és lebontok mindenkit

kapod qtya :))

balcooo
Engem is kivag a desktopra! Elcseszett idegesitö hogy nem képes iylenkor kiirni valami kurva hibaüzenetet legalabb,hogy mégis hol a busba keressem a hibat.. klasszikus grafkartyadriver update mar megvolt ofkoz, de nemigazan hatja meg. ATI9600pro 4.3,4.6..

ranGer2
mondtam én 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Eisenhower
az END billentyû ^.^

Bucser
DEMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ranGer2
mindig ugy szoktam hogy nyomogatom a gombokat ezerrel azon a környéken mert lust vagyok megjegyezni! 😄 de End vagy Pagedown vagy nemtom ott majd megtalálod... 😊

CSOCSO
te tudod es csak talaljam ki vagy te se tudod?😊
ranGer2

ranGer2
Insert,Home,PageUp,Delete,End,PageDown közül valmelyik!

Mr.Macho
már kijött vagy csak demo?
CSOCSO
melyik alukverc?😊
CSOCSO
nah vegre feldugtam a joy-t a gepre es kiprobaltam a cuccost.. hat azt kell mondanom hogy kisse lehidaltam!😊
az elso megfigyelheto dolog hogy sajnos forditva van a gaz es a fek😊 de mindegy😊 aztan pedig az hogy sokkal jobba kordaban tarthato a tuning supra. igy is kifordul neha.. de jobban lehet iranyitani azert! nagyon zsir. volt egy kat kanyar ahol a szivem kiugrott hogy gecc hogy csapatom😊
csak az a baj sajna hogy a kormany az analog.. a gazt es a feket meg nemtom adagolni😞 de remelem kijon az a demo ahol lehet a controls-t is allitani es majd beallithatom hogy a gaz es a fek is analog legyen...
koridomrol annyit hogy szerintem elneztem.. es megis 1.6.4x volt a koridom...
de most 1.5.3x et tudtam menni joy al!.. es az elso kort 1.9.xx altt tudom futni😊 no mindegy./.zsir lesz egy nagyon
ranGer2
Én meg kézifék be, kipördül.. lükverc egy kicsit aztán visszarántom.. ezt boomerang nak hívják.. ha jó láttam a videóban... 😄

ranGer2
#259 GeForce 4 Ti 4200 8x háát szerintem ez a fajta Geforce már tudja azokat az effecteket amit kell.. de meglehet hogy nem 😞 DE nem kell aggódni biztos vagyok benne hogy nem érné meg nekik ha csak jobb kártyákra adnák ki.. pl mit csinál valaki ha gef2 ese van? semmit! 😄

Eisenhower
én most azzal szorakozok hogy hátramenetbe nyomatom majd rögtön 1-es utána annyira pörög hogy ha auto sebváltoval tolom akkor feltolja 6.-ig ^.^ majd megint vissza hátramenet. elég jo kis füstfelhõ jön össze ^>^

CSOCSO
most mentem vele.. nekem szarazon is alig akar elindulni.. nem gaz annyira...
CSOCSO
Eisenhower
juiced honlap
sztem tök jó az oldal^.^ fõleg sötétben a villogo neon ^>^

Eisenhower
csaj
és most bejön?

Bucser
nya nállam ilyen a grafika😊 1024x768 csak a képekt összenyomtam, hogy a modemesek is örüljenek😊

Bucser
Próbáltad már a tuningolt Suprát esõben???? Alig akar elindulni úgy pörög neki a kereke😊

DJ Skyline
szerinted #237?megy az enyémen?

ranGer2
Csak DX9 alapu kártyákon megy szépen..

nah nállam ilyen!

DJ Skyline
tettem be 3 képet.
nagyon még nem tudtam élvezni a dolgokat!

CSOCSO
dehogy csuszkal...egyszeruen csak ne nyomd neki annyira a gazt.. kene hozza egy kormany hogy tudd adagolni a gazt.. de igy csak max gazt adsz.. es kanyarban eleg faszan ki tudsz csuszni. nektek mennyi akor idotok??? leirom meg1 szer: supraval 1:04
DJ Skyline
nem jön be semmi...

CSOCSO
en nem ezt mondtam?😊
Eisenhower
na remélem sikerül a kép link berakása ma melóztam és közbe kattintottam ^.^ érdemes megnézni ^>^
csaj