2153
-
#792 errol :-DD
-
#791 erreol floodolok nem? -
#790 Arért ez a demo elég gáz nem??? Garf meg minden ott van rendesen de azért mész két veresnyt és azt mondja vége a mókának és kérdezés nélkül jönnek a szponzorok és a többi hülyeség és kilép -
#789 hat remelem hogy fullban ki lehet kapcsolni mert olyan mint ha 1 noi navigator szolna, 500 meterel hamarabb mint kene. ha feliratok szerint mennek tuti nem lennek elso soha. ilyen mazsola vezetesi szinthez jo. mas bajom nincs vele. bar vki feltorhetne hogy ne kelljen mindig ujrainditani :-DDD -
#788 Hy all a demo jobb mint az előző mert az nekem nem ment jól mivel mindenféle színben vibrált -
#787 csunya mondat lesz de szerintem aki nem kormannyal nyomja az ne is alkosson rola velemenyt.. legalabb az iranyithatosagrol es a fizikarol ne!!!
en bill el probaltam.. nekem nem jott be.. nem is birtam tartani az iramot.. hiaba vezettem ertelmesen. kormannyal mas vilag.. mashogy viselkedik az auto sokkal zsirabb az egesz -
#786 kormannyal jatszod? -
#785 Nekem nem tetszik basszus, olyan játéktermi. :( -
#784 köszi -
#783 a csak ot kellett volna zárójelbe rakni.. mind1 -
#782 nem szvsz a slow down és a brake now feliratokra gondol.. de mivel ez csak (egy) demo ,ezért van benne meg hogy szokják a gamerek a fizikát és a vezetés technikáját.. full ban vagy nem lesz benn evagy tuti ki lehet majd kapcsolni -
#781 jah rájöttem mire mondtad. sajna azt én sem tudom talán próba ha kikapcsolod mondjuk a map-ot -
#780 melyik feliratokra gondolsz? a matricákra az auotn? ha arra akkor azt az első lefutott meccs után lehet az opciokba mikor hangolod asszem a festéseknél... -
#779 nemhiszme hogy ki lehet kapcsolni -
#778 vhogy a feliratokat kéne kikapcsolni mert kissé zavar..
vki tudja a megoldást -
#777 muhahaha kar hogy csak skylineval lehet menni...
(de mar megint meeer a skajlajn??? miert nem volt jo a supra?:) -
#776 kormannyal a suprat elsore lenyomtam.. a nagy versenyben pedig az utocs kanyart elneztem es ezert csak masodik lettem. de ott is elso lettem volna azonnal -
#775 kormannyal 10 pont a jatek!!!!!!!!!!!!!!
anelkul.. haat nehez elso lenni es nem is annyira feelinges.. hat igen.. ehhez mar ko kemenyen kormany kell!!! mig az nfsu2 nel meg el lehet bohockodni billel... addig itt nem olyan kircsisz -
#774 Ügyeskedni kell meg fékezgetni.. :) lassitani stb -
#773 kösz! -
#772 brake horse power ha jol tudom -
#771 nagyon NAGYON kellemes az uj demo!!!!
jobban nez ki.. igaz nem sokkal de jobban!
skyline-t lehet csapatni es fasza lett a fizika!!!
a tuningolassal sincs baj!!!!
szal varom a fullost!!!
es csak most fogom kiprobalni kormannyal:))) -
#770 Bazzeg nagyon béna vagyok.Képtelen vagyok első lenni. :( -
#769 figy kinek mi tetszik. sztem aki az arcade nfsu-hoz szokott annak sztem nem fog annyira tetszeni. ^.^ nekem bejön^>^ -
#768 Sztetek jobb lesz ez mint az NFSU2 ?? -
Gabe18 #767 Az 576-on is fent van. -
#766 én erröl szedtem és már rég lent van. :-) -
#765 ez a demo alapján megint kell félre tennem kis pénzt játékra :-) -
#764 akko b+ ^.^
erről szedjétek
www.gamershell.com
Capacity: 1000Mbit/sec
Users: 667/1600