Juiced
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
asszem az NFSU-t is csak végigvittem vagy 3 nap alatt aztán meg vagy 1-2 hónapot multiztam vele...ennyi...azóta hever a cd (olyan január óta)...de nem is veszem elõ, mert szerintem már nem annyira jönne be...
...a patkás dolog nem baromság...a hitelességének a hiánya...és nem kötekszem, hanem a véleményem írom csak...
...bár vannak emberek, akik azért járnak a topic-okba hogy kötekedjenek...
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
Biztos agyadra ment a meleg...no mindegy, annyit leszürtem hogy egy nagy tuskó vagy -2 IQ-val.
Így ennek tekintetében még megvitatni sem lehet értelmesen egy témát, úgyhogy befejeztem veled a társalgást.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
..ha valakinek nehéz, az inkább mariózzon, és ne ilyen játékot válasszon a szabad ideje elütéséhez
Amúgy szerintem CSOCSO az érdekesség a 80 után indult, mert addig nem volt semmi nehézség megverni az ellenfeleket...a juice-ról csak annyit, hogy ha a patkára fel szeretnél menni akkor koppansz egyet és visszadob...tehát nem lehet a járdára felmenni csak egyes helyeken, ahol levághatod a kanyart. Pedig ott van a járda, így arra is felmehenél...tehát az egész olyan mintha egy csõbe mennél ami be van borítva a házak...stb képével..😞....ellenben az NFSU-ban simán felmehettél mindenre, csak a fal állított meg....
szóval errõl ennyit...
amugy a videokbol annyi mar leszurtam hogy a fizika nemsokat valtozik..sooot a hivatalos trailer vegen a forgas az pont olyan amit az ocsem szokott a matchboxal!!!! szanalmas!!!juicedbe legalabb porges a porges...
amugy en nem fikaznam a Juicedet...
az NFSU-t persze senki nem fikazta...huu csilivili grafika meg huuu igy meg ugy... holott belul egy elrohadt jatek... csak olyan ize volt kivul ami csodalatos... mert tenyleg olyat nyujtott nekem is az NFSU amit eddig autos gamez nem nyujtott..aztan ez szepen el is szallt a 70-80. ik versenynel.. no mindegy...
Juicedrol annyit hogy meg nem valami szep... ez igaz..de viszont a supra fizikaja eleg jo.. nem egy LFS... de nem is kell hogy az legyen mert meg ennel is nehezebb lenne csapatni..es eddig az egesz topikban csak en irtam hogy tudok menni vele.. jo par ember pedig leirta hogy ok bizony nem!!! ( gyakorlas emberek gyakorlas!!!! es nem kell a gazt folyamatosan nyomni!)
nekem rohadtul bejon a juiced demoja..tobbet tolom mint anno az nfsu demojat.... nagyon durva kijelenteni hogy szar!!!! nagyon is jo.. es meg milyen lesz? huhhh!!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Schindler listájában meg mi a náci???
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

"ilyen topicocat tudsz csak nyitni!" 

...lfs-bõl jön egy új cucc?... van valami magyar lap már hozzá, mert eddig csak a versenyekhez volt...magáról a játékról nem (vagyis ami csak azzal foglalkozott volna)
...egyszer egy multit összehozhatnánk...bár már olyan 2 hónapja nem toltam (sajna nem volt idõm rá)
Ha járnál az NFSU topicba és tudnál olvasni is akkor tudnád milyen véleményel vagyok a második részrõl...de te csak a 10-es IQ-ddal vagdalkozol össze vissza...máskor nézz utána egy kicsit a dolgoknak, és utána írj!!!!
...inkább te vagy divatember ezzel a nácista, német majmolással, mert úgy látom ilyen topic-okat tudsz te csak nyitni te kis hülye...de neked a gondolkodásod csak eddig terjed, aztán egy nagy 0 vagy...lehet, hogy nem volt gyerekszobád, azért vagy ilyen faszláma te kis pöcs...!

suprat lehet kezelni majd ha josz online kuldok videot
ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Hogy számol ez amúgy?
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
precision street racsni😊 jol hangzik ehhe... miert nem irtok idoket?? koridot??irjatok man valamit...