2153
-
#832 nyasgem:)))
mellesleg nem tudsz meggyőzni az ellenkezőjéről:) -
#831 hát azért azt nem mondanám friss reges -
#830 az előző demo is kemény árkád volt. -
#829 hát nemtom. ebben teljesen más az irányítás... kezd tiszta arcade lenni. pedig eddig olyan jó kis simhez hasonlo volt ... grrrr -
#828 Faszom! Inkább a játék jöjjön már. -
#827 Folgende Features wurden im Vergleich zur ersten Demoversion von JUICED hinzugefügt oder verbessert:
- Steuerung verbessert; dies betrifft insbesondere Lenkräder und Force-Feedback-Einstellungen
- Behobene Zeit-Skalierung auf leistungsschwächeren PC-Systemen (im Vergleich zu schnellen PCs hatten leistungsschwächere Rechner Schwierigkeiten mit der Angabe der Rundenzeiten)
- Größere Kompatibilität mit verschiedenen GFX-Chips (am Wichtigsten ist die Unterstützung der Onboard-Grafik-Chips der Serie 915G von Intel oder aktueller)
- Verbesserungen der Audio-Wiedergabe: enthält nun die endgültigen Soundgeräusche der Autos aus der Vollversion und mehr
- EAX-Unterstützung wurde als Option im Konfigurationsmenü hinzugefügt
- Verbesserungen bei der Shader 2- und Shader 3-Darstellung
- Optimierung für Multithreading-kompatible PCs hinzugefügt
- Dynamische Sichtveränderung hinzugefügt, die den Einfluss von Licht und G-Kräften auf die Sicht des Fahrers simuliert
- Dynamische Veränderung der Strecken durch Laub und andere Gegenstände hinzugefügt
- Verbesserungen der grafischen Benutzeroberfläche (GUI) hinzugefügt
- Neue Tunig-Teile hinzugefügt -
#826 kijött egy újabb demo.... link -
#825 Haladunk, haladunk... Előrendelés!! -
#824 hmmm :) -
#823 Ha már mindenki ilyen irogatós kedvébe van én is írok valamit:) -
#822 Ok. Én is. -
bazze #821 irok már valamit ^^ -
#820 oks, köszi:) -
#819 ha lesz valami infó azt azonnal beirkálom :) -
#818 mikor jön ki van vmi info? -
#817 dzsúszdnak ejtik egyébként. -
#816 Nem kellett volna ennek 8.án kijönnie?:( -
#815 termeszetesen a Juicedet dzsuszd nak ejtik.. aki mashogy ejti azt nyugodtan ki lehet rohogni!!!!
-
#814 Aki tud inglis:
juice
juice [jooss] noun
1.(plural juices) liquid from fruit or vegetables: the extractable liquid that is contained in fruit or vegetables, or a drink made from this liquid
•lemon juice
2.(plural juices) bodily fluid: a natural fluid or secretion of the body
3.liquid from cooking meat: the liquid that comes from a piece of meat when it is roasted or otherwise cooked
4.(plural juices) liquid extract: any liquid extract or essence, especially from biological material
•Pure penicillin was isolated from mould juice.
5.fuel or power: fuel, especially petrol for a vehicle, or electricity (informal)
6.alcohol: alcoholic drink (slang)
7.US money or influence: money or influence gained through or utilized in the service of corrupt or criminal activities (slang)
8.US loan or interest: money lent at an extortionate rate of interest, or the interest extorted (slang)
transitive verb (3rd person present singular juices, present participle juicing, past juiced, past participle juiced)
extract juice from: to extract the juice from a fruit or vegetable
[13th century. Via French jus, from Latin, ‘broth, sauce, vegetable juice’.]
stew in your own juice
to have to suffer the consequences of your actions without any help from others
Encarta® World English Dictionary © & (P) 1999, 2000 Microsoft Corporation. All rights reserved. Developed for Microsoft by Bloomsbury Publishing Plc. -
#813 meg a "e" kötőhangot se szokták nagyon kiejteni ingliséknél.. -
#812 Nekem Juiced marad és kész. -
#811 Mér a narancs juicet is úgy mondod hogy narancs dzsóized? -
bazze #810 én szerintem Dzsóized
-
#809 Gyerekek!Egyvalamit leszögezhetnénk???Most nem így kell kiejteni a nevét?:(fonetikusan):dzsúszd????Mert a múltkor láttam a tv ben az egyik játéktesztelőműsorban,hogy úgy mondták:Valahogy így:dzsájszd...elröhögtem magam.Majd a minap az egyik játéktesztelő újságban volt videojátékbemutató és ott úgy mondták:dzsuszed..MOst mIVAN??? -
#808 -
#807 uh.
kiprobáltam kormánnyal ... hát, lehet hogy egy normálisabb kocsival tényleg hozza az első demo iránitását, végülis tetszik :)
kösz csocso, nélküled nem adtam volna neki 1 újabb esélyt! -
bazze #806 én DEMOT MÁR 2x TÖLTÖTTEM LE DE MINDIG crc HIBA :((((((((((((( -
#805 száradjon le a keze annak aki ezt a control beallito panelt kitalalta ..... :(((((( -
#804 az én írásomban a szar=tul könnyű ... és ha már bill.el könnyű, milyen lenne kormánnyal ? :(
amugy igazad van, elvileg nem irhatnm amit irok, mivel az előző demo is kormányal dupla élvezet volt, lehet tényleg csak azért csalódok, mert arra emlékszem ... namajd ha lesz időm .... -
#803 annal jobb minel kisebb a class nem? -
#802 1) 4kerek meghajtasu autot kell iranyitani a supra hatso es a celica elso kerekevel szemben.. persz ehogy mas az iranyitas...
2)bill el probaltad??? mert ha igen eskuszom ne is alkoss az iranyitasrol velemenyt!! ha majd kiprobalod kormannyal belatod az igazam!!
abban igazad lehet hogy bill el szar iranyitani.. viszont kormannyal eg es fold a kulonbseg -
#801 nos, ha nem lett volna előző demo, azt mondanám, wow ...
sztem kezdik elcseszni az irányitást, az előző demo még annyival jobb (nehezebb volt) .. kezd sinautosodni a vezetési érzés, mintha nem is kocsit itányitanék, csak beállitanám egy doboz elfordulási értékét, és vagy beveszi a kanyart vagy tulkormányzom vagy palánknak csapodok ...
az egész játék felépitése sem tetszik, a menük ugy minden... :( jol megjártuk, h csődbement az akklaim :(
a nappali gfx eddig PCn elég egyedülállóan játéktermi :) -
#800 same here :) -
#799 az SRS után kételkedtem ebben a gaméban de kellemeset csalodtam:)
-
#798 omg tn->*****!
-
#797 haver egyfolytaban az nfsu2-t tolja ( most is) de az elobb ide ultettem az en gepemhez hogy proszalja ki kormannyal az nfsu2-t (skyline-t)
sztan ha megunta proszalja ki a Juiced demot a Skylineval...
szinte agyontuningolt skylineval ment az nfsu2 ben.. mig a Juicedben csak a stage 1 es tuningot tette fel...
a jateko utan annyit mondott hogy aranyos.. jobban kifagattam:
a hangja nem tetszik (hat igen abban verhetetlen az nfsu2) grafikaban se tunik ki annyira... majd rakerdeztem a fizikara: hat igen.. annal sokkal jobb...
ehhe...
-
#796 hat azert az elso demo autoi es palyaja jobban bejott.. nahjo a palya talan itt is ugyanolyan jo... -
#795 Mind 1 majd a teljes az tuti lesz
-
#794 jaja, ez így nagyon nemfrankó, pedig egész nap tudnám nyomni, annyira jó :) -
#793 hja hat ez eleg szar de majd ha kijon a fullos:)