Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ranGer2
nemnem TS 😊 de ez csak egy vágott verzió! 😄 a teljes még LOL abb 😊 amugy a klántársam sajna! 😞 remélem nemsoká kirugják...

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Bucser
EZ NAGYON LOL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Netes ismeretség?? Mert akkor keményen nyomja a messzirõl jött ember azt mond amit akar címû dologt😊 Messengerrel vetted fel???

EGyébiránt a game jó lenne ha végre kijönne...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

ranGer2
Nah ezt figyuzz all! felvetttem egy beszélgetést ugy hogy nem tudott róla a kis hülye! de ugy lebõgött 😊 akkora LOL! 😊
én meg megvágtam a hangfájlt és beszúrom ide nektek 😊
Örüljetek 😄
A loálkám

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
fõleg mivel csapatot is alapitottam már.. és ideje lenne ténylegesen is megcsinálni a dolgokat..

ranGer2
jah! hmm!

grebber
Ja sokan mindig szeretnek nagyokat mondani, de nincs érteleme.De kijöhetne már ez is .

Next PC upgrade: 2022

ranGer2
De az a legpoénabb az egészben hogy nevetségess dolgokat mond és ezzel keménykedik! Jah és külön érdekes hogy azt mondta hogy nem hozza el nekem mert szerezzem meg magad és hogy õ senkinek nem fogja odaadni mert.... (valami ok)

Stranger
Nekem meg egyik kollégám ezelõtt 2 hónappal mondta, hogy neki most hozták amcsiból az Xpand Rallyt😊 Amikor szóltunk neki hogy ugyan hozza már be, mert mi is látni szeretnénk, akkor érdekes módon éppen nem tudta, mert a felesége odaadta egyik haverjának. Aki természetesen még azóta sem hozta😊 Érdekes dolgok ezek, általában idegbajt kapok az ilyen emberektõl, addig nem szoktam megnyugodni amíg tényleg rá nem bizonyítom, hogy kamuzik.

Gigabyte P35 DS3, Intel E2180@2500, 2GB DDR2@1066, Inno3D 9600GT 512MB

ranGer2
Nah de ezt azután mondta miután kifejtette hogy õ már rég végignyomta a DOOM 3 at is.. meg hogy hogy lehet hogy nekem az még nincs meg... 😄DD

grebber
Ez mér hihetetlen lehet ezt is a demó alapján befejezték az ororszok az árulják 😊

Next PC upgrade: 2022

ranGer2
Haver azt mondja neki megvan a full.. 😊 mondom ok.... majd hozhatod. 😄DDDD

nem azért kérdem

MSI GX600PX-214hu Notebook

DJ Skyline
fingnunk sics...te tudod esetleg?

Amugy már valaki kitalálta melyik a Nitro

MSI GX600PX-214hu Notebook

ranGer2
OK nm!

DJ Skyline
pont ez a szar demo fog izélni,mikor a 6x igényesebb,jobb játékok semmi visszaugatás nélkül elindulnak...CoD akadás nélül megy a neten full felbontással,maximum grafikkal...
mind1 ezt a demot nem erõltetem...majd ha kijön egy normális...

azért köszi...

ranGer2
Nah! Lokiosta 12 azt üzeni minden kedves hozzánemértõnek hogyha nem engedi configolni akkor a windowsban alapból vegyétek le 800x600 ra és 16 bitre ha nem engedi így se akkor tovább kell variárni a felbontással!

Üdv:Lokista 12

ok

Bucser
27 kicsomizva betömörítve meg 25😊 Melyik kell??

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
amugy tokom kivan..mostmar egyaltalan nem latja a joy-t!...
ujrauninstalaltam de igy se...
CSOCSO
ne panikolj mar.. nem nalad van a hiba hanem nalam...
CSOCSO
koszike kedves vagy.. hany mega??
amikor zenét kerestem hozzá, egyböl ez a szám ugrott be, pont ide való 😊

meg movie makerrel 😊

aha, 2.1-el 😊
köszi

Bucser
Nickelback istenkirály!!!!!! Ilyen zene kellene végig a game alá nem valami rap szar.. (Az NFS-U zenlje a fülemen jött ki egy idõ után...) A videó pedig istenien van összevágva... Mivel csináltad??? Frapsal???

nekünk minden ok, egyszer sem volt gond ezzel 😊
szerencsére

kösz, legalább valaki nem küld el a francba.
az egyik kedvenc számom 😊

Eisenhower
ehh ez mé ment L 2x

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

Eisenhower
háááát erre a muzikra se lehet lassúzni az is tutkós^.^ amugy nemrossz a videjo

Eisenhower
háááát erre a muzikra se lehet lassúzni az is tutkós^.^ amugy nemrossz a videjo

Bucser
Az USA-ból kicsit lassú a dolog vagy egyltalán nem jön be😊

Csocso Har eggelsz valamilyen tárhelyszolgáltatónál helyet akkor leszedem neked a videókatz amiket nem tudsz lekapni aztán feltöltöm ahova gondolod...

mér szar? nekem jo, most basszál le lécci, amugy nem tudom mi nem jön be, nekem lazán bejön

CSOCSO
srv szerver.. ennel mar csak az szarabb ami be sem jon😞(
CSOCSO
ertsd mar meg hogy szar a demo. majd kiadjak belole a normalisat a heten vagy a jovoheten
na kész lett a videóm a demoból 😊

aki kiváncsi rá az itt megtalálhatja 😊))

ranGer2
jóh ugyis a full kell majd! meg nem demoban fogunk csapatot alkotni... stb..

DJ Skyline
figy...ez van...egyenlõre még a configig se jut el...kártyát felismeri a többi kussol...

Büszke lehetsz gyönyörüségem az infós haverodra, tényleg piszokul ért hozzá.
DJ Skyline
informatikus haverom mondta hogy a kártyám 9-es...ezen a retek demon kívül eddig minden játék,játék demo akadás mentesen elfutott...

DJ Skyline
2 különbözõ helyrõl szedtem le...3x feltettem...annyira végülis nem izgat a dolog...

Bucser
Ti4200 idején nem is volt szó DX9-rõl... Estleg töltsd le újra mert lehet hibás volt valami a telepítésnél...

Eisenhower
öö a gf4 ti 4200 az dx 8.1 nem ? nem dx 9

DJ Skyline
az lehetetlen mert lenn havernál DX8-as kártya van...nála smián ment csak pocsék grafikával...nekem DX9-es van,de még configolni se tom ezt a szart...

Bucser
Hangot tudtommal nem is lehet állítani... Nálam legalábbis nem kellett... A grafko felbontásnál meg nem lehet az a gond, hogy DX9es kártya kell neki hivatalosan is??? Ezért a Dx8as Kártyákkal nem is foglalkoztak a demohoz...

Glpetyus
😞(
😊

ranGer2
Neeeem csak neked!

Glpetyus
másnak is ficánkól a lökhárító??

DJ Skyline
bazz akkor ez eléggé ratyi,béta demó ha ennyi hiba van ezzel...valakinek a grafikája szar,valaki elsetudja indítani,valakit kidob a játék,stb...pfff...reméljük kijön majd a nyár folyamán valami értelmesebb verzió...

DJ Skyline
Sound Blaster Live...