2153
-
#872 mennyi a max letöltési sebesség? -
DokySG #871 Tényxleg nem kamu ott a screenshot,csak ideiglenes a tartalom -
DokySG #870 jaj rosszul irtam :D
http://www.omegaweb.hu/juiced/ -
DokySG #869 Ja és nem kamu!
Innen szedtem én is :) -
DokySG #868 http://juiced.omegaweb.hu/
Innen már letölthető!!!
És mind össze 120Ft ami 3 napig érvényes! -
#867 Ha belinkelnéd akkor megköszöném! -
DokySG #866 Találtam egy marhajó oldalt!!!!
120Ft az SMS,3 nap! Letölthető a Juiced,és télleg fenn van nem kamu!!! -
Kovász #865 Akkor klikkelj a pontszámra, és meglátod, hogy megy a szavazás... nincs túl sok köze a játékhoz. Inkább itt nézd meg. -
#864 délfelé leér -
DokySG #863 http://juiced.omegaweb.hu/ - Perceken belül itt is fenn lesz Juiced! -
DokySG #862 már töltöm.. de nem smswebről.. azert nem fizetek :) -
korfa #861 Orák kérdése és kiderül vagy beborul :) Egy probát biztos megér :) -
DokySG #860 Lehet csak azert mert demo de :P -
DokySG #859 Én csalódtma kicsit ebbe a játékba..
Leszedtem a demót,és grafikailag nem a legjobb volt :( -
korfa #858 Télleg jokis gamenek tünik én most kezdtem huzni akinek esetleg kellene itt fentvan: http://juiced.smsline.hu -
#857 Az nforce-on. -
#856 Nincs értelme az elején a pontokat nézni.A többség csak hirtelen felindulásból dobálja a 10 pontokat, de a nyakam rá, hogy mégcsak meg sincsen nekik. -
#855 ????? -
#854 Jah és 10 pontot kapott! -
mikuc #853 NForce-on fent van!!
Hamarosan tölthető....már akit érdekel. -
#852 előbb irjanak a fejlesztők egy rendes játékot ... -
bazze #851 Írok valamit hogy irjanak ide is :) -
#850 mind1 mi volt ... a lényeg h egy kalap sz*r LESZ :( -
#849 inkabb olyan arany-kozeput feleseg...
simulatort annak neveznem ami szamolja a kereked homersekletet es nyomasat. a felfuggesztesedet a sulyodat.. hany kilo benzint viszel stb.. nah az sim...
csak az elso suprat billel uberszar volt vezetni... kormannyal meg majdnem kezesbarany volt.. talan csak az iranyitas volt szarul elore pepreparalvaa kormanyilag.. mert nemigazan erezte tokeletesen a gazt.. es fordult eleg nevetsegesen.. plusz azt se neveznem simnek hogy elengeded a gazt berantod iranyba es gyonyoruen keresztbeteszi az autot.. mert ilyen volt a supra.. kanyar elott fek.. majd semmit nem nyom.. es kanyar utan gaaaaz.. -
#848 Mondjuk ez sztem simnek indult (irányitásban), lehet az arcade irányitást csak "formához a tartalom" alapon lötték hogy a 8 éves vizfeü gyerek is tudjon vele játszani... -
#847 -
#846 Csak annak örülök hogy nem rendeltem elö... :( -
#845 igen, csak a kétféle irányitás max a szimulátorokban van jol megcsinálva: ott általában a lebutitott rész nagyon könnyen, kellemesen vezethető ... ám egyetlen árkád gémet mondjatok, ahol a "szim" részt (a nehezitettet) jol megcsinálták volna .....
juiced sajnos ugy néz ki kuka ... :( -
#844 nekem 8. alapból nem fekszik sajna. ez is amolyan tömegcucc. -
#843 dejolenne...de errol megnem hallottam sehol -
#842 Lehet hülyeség de szerintem a fullban 2 féle játékmód lesz, hogy mindenki tudjon vele játszani kortól/irányítóeszköztöl függetlenül. -
#841 mit meseljek el.. o is aszonta hogy tiszta arkados lett...
a legelso demo meg erdekes volt....szerintem halott a dolog
azt ruhellem hogy a vegen nem lesz autos jatek ami erdekelne minket.. minden poent lelonek SZARUL!!!!!!!!!!!!
a tuningolos dolog mar most nem izgat annyira a ket NFS resz ota... ez a juiced is csak az iranyitas miatt izgatott volna de ezt is elbasszak.. LOL...
mikor jon mar ki egy jo jatek jo iranyitassal???
nfs utan meg hogy csinaljon az ember jo(bb) tuningos jatekot????? blahh.. ciki -
#840 nah akkor ezt meséld el az eisenhower arcnak is:D -
#839 nabasszus .... bárcsak kijött volna, mielőtt az akklaim becsődölt :( -
#838 mi adodik ebbol hogy szar a geped
(de nem hogy komolyan veszed) -
#837 nanee, sikerült elszarniuk, úgy tűnik a THQ nem éppen jó felé keverte a fejlesztést :( -
DokySG #836 Eh! Ez a game kijött már fullba? -
#835 fakk tiszta szar lett a juiced!!!! uberszar iranyitas (kormannyal!!) tiszta arcade!! az auto SOHA nem pordul ki.. keresztbeteszi magat akarhannyszazzal mesz a kanyarba fek nelkul es nem pordul ki az auto!!! tiszta loooool!!!!!
es ami ubernevetseges az az hogy a fel millio ft-s gepemen AKADOZIK! mikor 4 en megyunk es mindneki elottem van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#834 dik. szmájli túltengésed van? -
#833 nem is akarlak