Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arty
az a legrosszabb, ha elveszik, sosem kiadva... pedig a mostani nem véglegest kitehetnék for free 😊

nade, ilyet még nem látott a világ 😞

Forza.

grebber
Remélem azért nem vész kárba mert nekem tetszett a demó.

Next PC upgrade: 2022

arty
ah, ha át is veszi valaki a juicedet, sokára lesz az még kint 😞(

Forza.

CSOCSO
nahjao a burnout egy ari kis jatek..viszont a Turok az megalapozta az FPS-t az eletemben...
CSOCSO
en is ezt akartam eppen betenni.. azt irjak hogy azert ajuicedbol meg lehet valami.. mondjuk ki a faszt erdekel a juiced ha nincs acclaim😞(

turok... burnout... stb... mind mind szep emlekek...
Nem3sis

Minden csak nézőpont kérdése.

Lehet már Juiced sem lesz...

576:
Hosszas szenvedés után az Acclaim feladta a küzdelmet: a cég vezetõsége csõdöt jelentett. Az elsõ figyelmeztetõ jelek nyár elején jelentek meg: az elõzõ pénzügyi év nagyon rosszul zárult (56 millió dolláros veszteség), a patinás kiadó nem tudta tovább fizetni az MLBPA (baseball) és a Turok licencekért járó jogdíjakat - így elvesztették azokat. Az alkalmazottak augusztus közepén késve kapták meg a fizetésüket, az utóbbi két hétben pedig már egyáltalán nem érkeztek meg a heti fizetési csekkek.
Az cég munkatársait (600 emberrõl van szó) pénteken tájékoztatták arról, hogy hétfõn már nem kell dolgozni jönniük - 15 percet kaptak arra, hogy összepakolják az iróasztaluk tartalmát, és távozzanak. Az Acclaim tegnap hivatalosan is csõdeljárást kért maga ellen. A futó fejlesztések (jelesül: a Juiced és a The Red Star) sorsa egyelõre bizonytalan - a játékok állítólag majdnem teljesen készen vannak, így jó eséllyel tudják majd õket más kiadóknak értékesíteni. R.I.P. Acclaim!

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

arty
ha nézem a régi játékaim, mindbe volt lan opcio, a maiakban meg idõnként extraként van .... érthetetlen...

Forza.

M@TriX
bazz, azt az egy elõnyt láttam a Juicednél, hogy lesz multi, ha nem lesz menjenek a francba...

A munkahelyen mit csináljunk vazz, ha nincs LAN opció?

Így hiva jut a világ? Lehet dolgozni fogunk...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

arty
a demo alapján ebben sem lesz lan!!! 😞 vicc... a flat outnál azért nem lesz online, mert arra már nincs idõ... bakker, tehát a lan eccerübb.. és mégse teszik bele 😞 álá nfsu 😞((((

Forza.

Az Acclaim bezarta a kapuit, kerdesesse valt a Juiced kiadasa.

Forras: Ign.com

we must travel in the direction of our fears

KG21
gyk kijött xboxra

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

toMpEr
Juiced_PAL_XBOX-SKY got released 7h 17m 16s ago BETA.downloaded.from.bittertorrent.&.scene.released [ XBOX / SKY ]

Shongi
Ezt nekem írtad, ha igen mit jelent???

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

CSOCSO
nemtom...
Jagi
Bocs, ez Shongi-nak ment!

Jagi
HAGYD A PICSÁBA,nekem fel se akarta rakni, majd a teljes kell!

hali
Juiced_PAL_XBOX-SKY

www.napisajto.hu

Shongi
Hahó senki sem tudja mi lehet a baj?
Azt írja: A Juiced.exe hibát észlelt ezért leállt, de mért, tud valaki segíteni?

TDU:Shongi Cars: A:Koenigsegg CCR, B:Noble M400, C:Ferrari 612, D:Jaguar XKR Coupe, E:Nissan Skyline, G:Ferrari 250GTO Ferrari F40>everything else...nuff said!!!

CSOCSO
nem.. csaladtag felvette es kikuldte///
CSOCSO
igy van!
Shongi
Lenne egy kérdésem. Feltettem a Gamestarról a Juiced demóját, de nem indul el kiírja hogy az exe hibát észlelet, pedig a gép jó lenne

Dzsega
mé miulyen legyen a demó????
az nfs u ban még ennyi sem volt!

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

ranGer2
van full Juiced? HOL?? 😄

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

DJ Skyline
hát nem egy nagy demo...3 kocsi és nyomkodd apage downt hogy kinézetet váltsál meg színt...1 pálya és csak a köröket meg a napszakot állíthatod...hamar megunható darab szerintem a demója...de én a street racing sindycatet jobban várom...van 1 fórum róla...

karikusz
Tényleg CSOCSO mi lett a játékkal amit nyertél az NFSU kocsiddal?...kiküldték?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
Talán azért nem reagálnak mert senki nem játszik vele...😊)))...mindenki nyomta az uninstallt sebtiben..)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

CSOCSO
nekem semmi nem volt hozza...
CSOCSO: gratula a kormányhoz, jó választás, télleg, most mi mellette a teljes game?
Nekem még a SPCGT volt, azóta is nyúzom...

CSOCSO
nah.. nitro nelkul supraval 2:09 ket koros ido..
elso korre 1:04:59
CSOCSO
elso kornek mentem kormannyal 1:06 ot😊 csak egyszer nitroztam a hosszu egyenesben.. miert nem mond senki idot????? eskuszom 800 szor beirtam hogy mt megyek es senki nem reagal ra valamit...
CSOCSO
en nem talalom sehol a juicedet (HUBokrol beszelek)
CSOCSO
nah.. megvan a MOMO kormanyom😊
😊
sokkal jobb a Supra iranyitasa igy!!! igaz FFB hatas nemsok volt...
karikusz
Ilyenkor nézz ki külföldi HUB-okra is...onnan gyorsabban lejön...

KG21
speciel jelenleg koli hubon vagyok, meg is van egy csomó embernek, de egyiknek sincs egy árva szabad slotjuk sem.
Na de elég az offból 😊

karikusz
Szerintem már sokaknak fent van mert megy a warezeken 1000-rel..😊

mátrix szoba, állítólag

KG21
a hentelés nem igazán az én mûfajom, de azért majd meglesem milyen, hisz kötelezõ darab. De csak ha már elterjedt DC-n.

föleg mikor nyomod a nitrót!!
Nálam csak 4.4-es driver van fenn.
Szerintem inkább foglalkozz a doom3-al.

KG21
kissé zavaró, hogy csak fröcskölöm el a nitrot , de nem látom mennyi van még. Amúgy nagyon bejön a játék, szép, és kellõen nehéz az irányítása ehhez a kategóriához.

KG21

Nekem meg ilyen. Óra sehol :/

hang nálam se volt, de óra igen. #550

KG21
most néztem csak meg az újabb demo-t, és van 2 problémám, amire 1 oldalt visszaolvasva sem találtam választ. (végig a VS NFSU flém ment 😊)

szal az egyik, hogy SB live! kártyám van, és nincs hangja a stuffnak, ill az intronál még van, aztán néma az egész.

A másik meg, Radeon 9600XT videókártya Catalyst 4.7 driverral nincsen km/óra ccsak ilyen szürke négyzet a helyén 😞

Ez csak nálam ilyen, vagy más is találkozott hasonlóval?

M@TriX
õsz

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Hi!

Mikor jelenik meg a gamma??????????????????????????????????????????????????????????????
karikusz
Kiru.:😊)

Photoimpacttal én is csináltam hasonlókat régebben..))

karikusz
Szálljmár le az NFSU-ról...a kettõt ne hasonlítsd már össze! Az egyik egy évvel ezelõtt lett kiadva. De ha te csak ezt tudod majmolni, hát legyen...ott legalább nem voltak 2D-s rongybabák..)

Eisenhower
jah és LFS powa ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]