Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem lessz ez már kevés 2005 nyarán?

"vessetek a mókusok közé" :)

CSOCSO
mi ujdonsag johetne egy ilyen jatekban?
amugy ha ujat akarnak hozni azt a vezetesi elmenyben tudjak kamatoztatni.. pl a demoban a supra... valaki nem tudta vezetni szerintem meg eleg zsir volt.. igaz finomitani kene rajta mert kozel sem az igazi..
Hentes Bill
ú, most mi lezs, holnap nem fog menni a villamos, vagy mi? szvsz nem egy nagy eresztés a gém, szódával elmegy kategória

Boldog Karácsonyt!

Törölt felhasználó
Nah, az Xbox full változat nálam van egy pár hete, elég gyenge eresztés, hangulata nulla. Rendkívül bonyolult menü és versenyrendszer, semmi igazi újdonság. Jobb is hogy nem jött ki a többi platformra, mert az NFS: U2 úgy fogja lezúzni minden szinten, hogy rossz lenne nézni... Kár érte, de egy üres ígéret maradt szerintem. Nem véletlen, hogy nem jelent meg.
Eisenhower
Késik a Juiced
<2004-10-09 @ 12:15 - sHadeS> (kommentek: 1)
Bezony, ez a sokmindent megért autós játék sem jelenik meg a közeljövõben. Sajnos a Juiced-et, amit sokan a Need For Speed Underground nagy vetélytársának tartanak, csak 2005 nyarán kerül a boltok piacaira. Addig meg csak elleszünk az UG 2-vel, nem? 😊
forrás gémszar

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

grebber
'Juiced' (PS2/Xbox/PC) Coming Summer 2005

info: Worthplaying

Ez egyre jobb.Minden nap egy újabb halsztás.

Next PC upgrade: 2022

Nem3sis
miért olyan krva soká jelenik meg? most mi a faxal játszak?

Minden csak nézőpont kérdése.

Nem3sis
lolololoolololol

"THQ kiadásban jelenik meg a Juiced

A mai napon elkeltek a Juiced kiadási jogai. Most már bizonyos, hogy a THQ fogja kiadni az autós játékot, ehhez 10,5 millió amerikai dollárt kellett leszurkolniuk. Annak ellenére, hogy hetekkel ezelõtt azt írtuk, hogy a játék készen van, a kiadó csak a karácsonyi idõszakra tervezi a megjelenést, hogy a - meg nem nevezett - technikai problémákat el tudják hárítani."

Forras: Jatekhirek.hu

we must travel in the direction of our fears

CSOCSO
csak abban remenykedem hogy jobban be lehet allitani majd az iranyitast... vagy alapbol ugy adjak ki hogy jo legyen a momo kormanyhoz. .mert a demo elegge szar volt
Nem3sis
jaja. 1db nekem is elég belõle

grebber
De várom már.És nem is kell rá annyit várni remélhetõleg.

karikusz
jah..))...elég egy a hálón és 1 nap nem telik bele, márt mindenki azt fogja nyomni.😊

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

CSOCSO
minek soxorositani..csak egyet adjanak oda es mindenkinekmeg lesz garantalom😊
Nem3sis At Work
mikor meg acclaim elt, az volt hogy mar kesz a jatek csak sokszorositani kell + eladni ekkor volt szeptember a kiadasi datum.aztan acclaimnak off lett. azota mar talaltak uj kiadot (emlekeim szerint take2) es ok mondtak hogy akkor legyen oktober. ugyhogy sztem itt sokasodik mar vhol a gyarban.par nap es itt van.(legalabbis nagyon remelem mert mar szetb@sz az unalom) mar csak arra lennek kivancsi mitol lettem ilyen optimista? mikor full pesszimista vagyok szinte mindig.

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

karikusz
Huhh...már nem tom, de sok helyen láttam...asszem hwsw-n volt egy nagy játéklista. A Juiced gyártói állítólag csõdbementek, és azért nem jelenik meg még egyhamar .....hogy ebbõl mi az igaz...hhmmm...ki tudja

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

CSOCSO
talan nem ma jelenik meg mert acclaimnak meghott..talan kicsit kesobb
KG21
az rendben van, hogy kiírta az oldalára, hogy ma kéne megjelennie, de ezt honnan szedte?

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

KG21
Eh nem ezt kérdeztem

[HUN]FaTaL
http://www.autosjatekok.hu/megjelenesek.htm

http://goo.gl/gd6Zi5

KG21
honnan van ez az info a mai megjelenésrõl az oldaladon?

Pyx
nforcen nem van

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

[HUN]FaTaL
ezen oldal szerint ma kellene kijönnie. tud valaki errõl valami infot?

http://goo.gl/gd6Zi5

karikusz
www.autosjatekok.hu -a 2004-ben kijövõ játékok listája

Laciiiiiii
Hy.Tudja valaki h. kb mikor jön ki

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

grebber
Remélem ugy lesz mint a SH4-nél hogy 2-3 napra rá jöt a PC-s. Bárcsak igy lenne!

Duddits
Na Ps2-n már van. Mostmár csak pár hónap. :-)

arty
max nálad volt ilyen 😉

Forza.

karikusz
akkor bettetted a magassági kormányt amikor nem volt út és átmentél Lock on ba?...😄D

Dzsega
remélem is hogy jobb lesz bert a demó nem volt a legjobb (pl.: nem volt hang vagy ha jött a hang akkor sercegett a textúra állandóan szétesett és néha út sem volt...

-Te skizofrén vagy? -...mi? -Igen ti!

karikusz
Azt mondták, hogy jobb lesz majd mint a Demo...no majd meglássuk..)

CSOCSO
grebber
ÁÁÁ de várom már!!

Sugam
Kijott X-boxra akkor nem sokára itt kell lennie!!!!!!

grebber
Mitõl élne??Semmi új info.

karikusz
Hát nagyon kihalt ez a topic..)

karikusz
Üdv Mindenkinek...!

Felkerült a lapra 140 screenshot, így mindenki csemegézhet kedvére...

www.autosjatekok.hu

nah.. azt hittem hogy vmi gáz van már, jöhetne má ez is 😊

grebber
Én is ugyhogy pörgessék fel az iramot azt adják ki a népnek.

M@TriX
az jó hír, kíváncsi vagyok rá...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

grebber
Juiced - Újra kiadónál

<2004-09-11 @ 11:24 - sHadeS>

Aki keres, talál -szól a mondás. Így járt a Juiced is, ami az Acclaim megszûnésével sajnos kiadó nélkül maradt. Azonban a Take Two nem hagyta sokáig parlagon heverni a játékot, azonnal lecsapott rá, és felkarolta. Egyelõre ennyit tudni, a többi majd ezután érkezik (remélem).

info:Gamestar

CSOCSO
nahja.. de meg kis gazzal se lehet...

keresztbe lehet tenni.. ugy hog yelengeded a gazt... ez jo meg minden de nem az igazi... legalabb gazzal lehetne cisnalni vagy valami..
Bucser
nem azért power drift a neve, hogy nagy gázzal csúszol???
Akkor ne kis gázzal power drifteljünk😊 De szerintem az a demo még eléggé kezdetleges volt és azóta eltelt 1-2 hónap...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

CSOCSO
hat eleg uberzsir a supra fizikaja.. ( az nfsu hoz kepest)
csak.. ha ilyen beallitasi lehetosegekkel adjak ki a jatekot...akkor nem igazan lehet majd allitani a gaz erzekenyseget😞 es ez gaz mert nem igazan tokeletes a dolog es igy meg mindig konnyu kicsuszni.. igaz.. csak akkor csuszok ki amikor power driftelni akarok.. ami meg nem sikerult😞 mert akarmilyen kis gazt adok ugyanugy kibassza a segget.. ami nem igazan realis...
realitasrol annyi hogy ne a jatek karara tortenjen... szal orulnek ha megoldanak hogy kis gazzal lehessen latvanyosan driftelni...
DannyL
Remélem megoldják mert a demoban nagyon jó fizikája volt az autóknak. Szerintem. 😊

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

CSOCSO
ja.. epen mondani akartam.. ugyhogy rulez😊
Nem3sis

"F4G owns the rights to the title, rather than Acclaim, and will now simply seek a new publisher for the game, which was developed in the UK by independent studio Juice Games."

Roviden: Az f4g-nel vannak a jatek jogai, nem az acclaimnal, igy egyszeruen egy uj kiado utan kutatnak.

we must travel in the direction of our fears

Megpróbálják eladni , ez szinte biztos. Nem fogod free megkapni.Ill. nem tõlük.

"vessetek a mókusok közé" :)

CSOCSO
nahja😊