2153
-
#992 jaja -
#991 ez a játék kib@szott nehéz! -
#990 vagány!
:) -
#989 na végre lejött...telepitem :D -
#988 Most tettem ide fel....igaz torrent!! -
#987 torrent -
Evans #986 Nekem miért nem szólnak a zenék verseny alatt? -
#985 SENKI NEM TUD linket adni nekem a gammához, hogy leszedjem? -
Evans #984 Sztem nem lehet ujrakezdeni és ez igy valós. -
#983 Valaki nem jött még rá hogy hogyan lehet újrakezdeni egy futamot (restart)???????????? -
#982 eh rohatt szpemmer vagyok, bocs
sztem az a demo az arcade módból lehetett, na az durván játéktermi dodzsem. -
#981 egyenlőre Locked, szal nem sokat látni rajta, piros szűrő van rajta :C -
#980 jobb sztem fizikára -
#979 SZIASZTOK!!
tud valaki egy lonket mondani nekem ahonnan le lehet szedni a juiced-ot????
PLEASE HELP -
Roby #978 Pedig szebb, hidd el. Hiaba az a "bika" géped. A gond a vga, shader 3.0-ban sokkal szebben latnad a vilagot. En 6600Gt-n lesem a dolgokatshader 3.0-ban, es hat nfsu elmehet... -
Evans #977 Na én is felraktam. Sztem hangulata egyáltalán nincs (Underground-hoz képest), irányitás elég szar, a menu is konzolos, rosszul vagyok tőle.
Grafikailag hol jobb mint az Underground, hol nem. Mert a kocsik nem olyan szépek, viszont a pályák, a házak, a környezet sokkal jobban kidolgozottabbak lettek.
-
#976 hidd el.. az en gepemnel nem valoszinubb hogy szebbet rakk ki a tied.. a moncsimrol ne is beszeljunk:)
szvsz egyaltalan nem szebb az nfsu2 nel.. az nfsu2 sokkal csillogobb meg minden..
mondjuk lehet reg jatszottam nomeg csak esti korulmenyek kozott tudom osszehasonlitani a dolgokat mivel az nfsu2 ben nincs nappali jatek.. nah mindegy.. a zenekbol nekem is csak azok tetszenek amik az nfsu2 ben egyaltalan nincsenek -
#975 hathja.. nem szeressem a zold.. kek meg sarga meg hasonlo sizneket.. amit szeretek a piros.. fekete es a feher.. igaz a CRX em az rozsaszin.. de csak fun bol:) -
#974 hja -
#973 A tuningolás van olyan részletes mint az NFS-ben? -
#972 Csocso úgylátom megmaradt a suprás piros fekete design-od -
#971 ez érdekes, nálam sokkal szebb az nfsu2-nél...az autók is, a pályák meg pláne.
a zenében mindenképp megegyezünk viszont, azzal együtt, hogy nem mind az én stílusom, de nagyon passzolnak a hangulathoz.
az irányítás meg egyszerűen nem olyan, mint a többi ilyen stílusú játéknál. árkád, de jóval finomabban kell vele bánni. nfsu-kkal soha nem volt komolyabb gondom az első 2/3-ában a játéknak. itt durván szorongatnak. -
#970 nah szoval..
a bogar iranyitasa kozepes... meg nemtom eldonteni hogy milyen.. marmint hogy jobb az nfsu nal vagy nem.. mindenesetre a crx el az elso demoban levo palyan vegigmentem fek nelkul.. ez azert vicces!!....
a zene viszont odabasz.. sokkal jobbak mint ami az nfsu 1-2 ben voltak..
grafika nem nagy cucc.. egyaltalan nem szebb az nfsu2 nel...
egyelore ennyi -
nah itt az elso autom.. szvsz topikot ne nyissunk neki kulon.. -
#968 ja és lehet multizni csak kell hozzá egy GameSpy account (ami ingyenes ugyebár). -
#967 velem van a gond vagy tényleg ilyen nehezek már az elején levő versenyek?
amúgy határozottan tetszik. -
#966 nyugi nem olyan^^ nfsu-ba minden auto ugyanugy viselkedett. itt minden autó más és megérzed pl ha leülteted a verdát szal minden beállítást érezni az irányításon! és ez sztem jó. persze először bosszankodz mnikor megszoksz egy irányítást vmivel telepakolod a verdát és máris az ujfajtát kell megszokni
-
#965 el nino ment privi. nah kipróbáltam nekem teccik^.^ elég ratyi a használtauto kínálat volt 2 honda crx 2 vw bogár meg egy 206gti peugeot... persze hogy a crx-et vettem. ^.^ -
#964 nemhinném hogy szarabb lesz az irányítása az nfsu2énél. annál aztán nehéz szarabbat csinálni:D -
#963 "de grafika terén alázza a Juiced , viszont irányításban az ug2 a jobb"
nah hat ez a baj.. le se szarom a grafikat ha egyszer szarabb az iranyitas mint az nfs u2 ben:(
-
#962 bezzeg UG2 topic azonnal teli lett képekel, ahogy kijött a játék :)
Sebaj. fasza torrentel már csak 7 nap és lent van a játék, úgy izgulok hah :D -
Evans #961 vki küldjön már képet egy RX7-esről pliiiizzz!! -
#960 ja amugy gratulálok a két forumozó kolegának lenntebb akik behülyitettek egy pár embert az smswebjükel... -
abonyitomz #959 Valaki tud már multizni vele ?
Ha igen akkor irja le hogy kell , nekem invalid user namet irki! -
#958 estét. na mindjárt fent lesz csak ki kell írnom előtte 2 cd-t de utána ezerrel juiced^.^ -
#957 Attol függ milyen netkapcsolatod van... -
Travelos #956 hahó!!
mit érdemes torrent leszedésekor beírni a max fel -és letöltéshez????? -
#955 a 3cd-s verzió, 2.cd-je install közben kiakad.
fasza. megérte leszedni, egész nap ezt a sz.rt töltöttem! -
Evans #954 RX7-es képet rakjon már be vki, légyszi!!! -
Travelos #953 Milyen max feltöltési sebeséget érdemes beírni az Azureusban?