2153
  • báttyó02
    jaja
  • musha
    ez a játék kib@szott nehéz!
  • karikusz
    vagány!

:)
  • báttyó02
    na végre lejött...telepitem :D
  • Wukifi
    Most tettem ide fel....igaz torrent!!
  • repro
    torrent
  • Evans
    Nekem miért nem szólnak a zenék verseny alatt?
  • gregoryan
    SENKI NEM TUD linket adni nekem a gammához, hogy leszedjem?
  • Evans
    Sztem nem lehet ujrakezdeni és ez igy valós.
  • Wukifi
    Valaki nem jött még rá hogy hogyan lehet újrakezdeni egy futamot (restart)????????????
  • robotnyk
    eh rohatt szpemmer vagyok, bocs

sztem az a demo az arcade módból lehetett, na az durván játéktermi dodzsem.
  • robotnyk
    egyenlőre Locked, szal nem sokat látni rajta, piros szűrő van rajta :C
  • robotnyk
    jobb sztem fizikára
  • gregoryan
    SZIASZTOK!!

tud valaki egy lonket mondani nekem ahonnan le lehet szedni a juiced-ot????

PLEASE HELP
  • Roby
    Pedig szebb, hidd el. Hiaba az a "bika" géped. A gond a vga, shader 3.0-ban sokkal szebben latnad a vilagot. En 6600Gt-n lesem a dolgokatshader 3.0-ban, es hat nfsu elmehet...
  • Evans
    Na én is felraktam. Sztem hangulata egyáltalán nincs (Underground-hoz képest), irányitás elég szar, a menu is konzolos, rosszul vagyok tőle.
    Grafikailag hol jobb mint az Underground, hol nem. Mert a kocsik nem olyan szépek, viszont a pályák, a házak, a környezet sokkal jobban kidolgozottabbak lettek.
  • CSOCSO
    hidd el.. az en gepemnel nem valoszinubb hogy szebbet rakk ki a tied.. a moncsimrol ne is beszeljunk:)
    szvsz egyaltalan nem szebb az nfsu2 nel.. az nfsu2 sokkal csillogobb meg minden..
    mondjuk lehet reg jatszottam nomeg csak esti korulmenyek kozott tudom osszehasonlitani a dolgokat mivel az nfsu2 ben nincs nappali jatek.. nah mindegy.. a zenekbol nekem is csak azok tetszenek amik az nfsu2 ben egyaltalan nincsenek
  • CSOCSO
    hathja.. nem szeressem a zold.. kek meg sarga meg hasonlo sizneket.. amit szeretek a piros.. fekete es a feher.. igaz a CRX em az rozsaszin.. de csak fun bol:)
  • CSOCSO
    hja
  • CalebJoe
    A tuningolás van olyan részletes mint az NFS-ben?
  • CalebJoe
    Csocso úgylátom megmaradt a suprás piros fekete design-od
  • musha
    ez érdekes, nálam sokkal szebb az nfsu2-nél...az autók is, a pályák meg pláne.
    a zenében mindenképp megegyezünk viszont, azzal együtt, hogy nem mind az én stílusom, de nagyon passzolnak a hangulathoz.
    az irányítás meg egyszerűen nem olyan, mint a többi ilyen stílusú játéknál. árkád, de jóval finomabban kell vele bánni. nfsu-kkal soha nem volt komolyabb gondom az első 2/3-ában a játéknak. itt durván szorongatnak.
  • CSOCSO
    nah szoval..
    a bogar iranyitasa kozepes... meg nemtom eldonteni hogy milyen.. marmint hogy jobb az nfsu nal vagy nem.. mindenesetre a crx el az elso demoban levo palyan vegigmentem fek nelkul.. ez azert vicces!!....
    a zene viszont odabasz.. sokkal jobbak mint ami az nfsu 1-2 ben voltak..
    grafika nem nagy cucc.. egyaltalan nem szebb az nfsu2 nel...
    egyelore ennyi
  • CSOCSO

nah itt az elso autom.. szvsz topikot ne nyissunk neki kulon..
  • musha
    ja és lehet multizni csak kell hozzá egy GameSpy account (ami ingyenes ugyebár).
  • musha
    velem van a gond vagy tényleg ilyen nehezek már az elején levő versenyek?
    amúgy határozottan tetszik.
  • Eisenhower
    nyugi nem olyan^^ nfsu-ba minden auto ugyanugy viselkedett. itt minden autó más és megérzed pl ha leülteted a verdát szal minden beállítást érezni az irányításon! és ez sztem jó. persze először bosszankodz mnikor megszoksz egy irányítást vmivel telepakolod a verdát és máris az ujfajtát kell megszokni
  • Eisenhower
    el nino ment privi. nah kipróbáltam nekem teccik^.^ elég ratyi a használtauto kínálat volt 2 honda crx 2 vw bogár meg egy 206gti peugeot... persze hogy a crx-et vettem. ^.^
  • [HUN]FaTaL
    nemhinném hogy szarabb lesz az irányítása az nfsu2énél. annál aztán nehéz szarabbat csinálni:D
  • CSOCSO
    "de grafika terén alázza a Juiced , viszont irányításban az ug2 a jobb"
    nah hat ez a baj.. le se szarom a grafikat ha egyszer szarabb az iranyitas mint az nfs u2 ben:(

• Tufa
    bezzeg UG2 topic azonnal teli lett képekel, ahogy kijött a játék :)
    Sebaj. fasza torrentel már csak 7 nap és lent van a játék, úgy izgulok hah :D
  • Evans
    vki küldjön már képet egy RX7-esről pliiiizzz!!
  • Tatyla
    ja amugy gratulálok a két forumozó kolegának lenntebb akik behülyitettek egy pár embert az smswebjükel...
  • abonyitomz
    Valaki tud már multizni vele ?

Ha igen akkor irja le hogy kell , nekem invalid user namet irki!
  • Eisenhower
    estét. na mindjárt fent lesz csak ki kell írnom előtte 2 cd-t de utána ezerrel juiced^.^
  • rezsofiz
    Attol függ milyen netkapcsolatod van...
  • Travelos
    hahó!!
    mit érdemes torrent leszedésekor beírni a max fel -és letöltéshez?????
  • Klon
    a 3cd-s verzió, 2.cd-je install közben kiakad.
    fasza. megérte leszedni, egész nap ezt a sz.rt töltöttem!
  • Evans
    RX7-es képet rakjon már be vki, légyszi!!!
  • Travelos
    Milyen max feltöltési sebeséget érdemes beírni az Azureusban?