2153
-
#1032 leborulok érveid előtt, annyira szépen kidumáltad magad :D
de ez vonatkozik mindenkire... aki ennyit képes benyögni, h "ez szar, mert az jobb" az kb. ne tegye .. nem kell :)) ha már irsunk egy játék topikjába, legalább érvekkel kiséreljük meg alátámasztani mindenivalónkat :)
az ilyeneken, h "szar irányitás." csak mosolygok ... mitől szar? mitől szarabb? mennyiben jobb ez máshol? :) tom, sg.hu n nem népnevelni kell, hanem elküldeni mindenkit a picsába, de én mégis megprobáltam. :D -
Evans #1031 Sztem grafikaban simán jobb az Undergrnd. Nálam a hangulat a lényeg és az is sokkal jobb. Az viszont igaz, hogy néha ugy éreztem, hogy tényleg szenvedni kell a
Juiced-ban , hogy a kocsit uton tartsd, tényleg reálisabb. A zene biztos király, csak nekem nem szólt vmiért. Nálam az a gond, hogy én billentyüzettel toltam és azzal kinszenvedés. Azon a két pályán kivül van más is? Nem mindig az arcade-ok jönnek be, mert pl a GTR nagyon jo volt. De nekem akkor sem jön be, hogy illegális versenyeken vagyunk és szalagkorláttal vannak lezárva az utak + mindenhol közönség, ezt nem értem! Pl miért nincsenek különféle extra helyszinek, mint pl az undergrnd-ban? -
DonManó #1030 nekem az intro-ja is nagyon bejön -
#1029 jó ez a gém
-graf szép, lehet nemcsillog annyira mint az nfsu de ez bőven elég
-irányitás jobb mint az nfsujé
-fizikája is jobb
-zenék is jók
nfsu SUX Juiced rlz -
#1028 Egy egyéni vélemény: Nekem tetszik, más meg mondjon amit akar :))) -
#1027 ja és amúgy én analóg paddal nyomom, nemtom billentyűn vagy kormánnyal milyen. -
#1026 összekeversz valakivel :)
én olyan soha nem írtam, hogy jobb az irányítása, mint az nfsu-ké. mindig azt írtam, hogy MÁS. sőt, ha jól emlékszem azt a szót használtam, hogy érzékenyebb. és ez tény. azt is aláírom, hogy az nfsu-kat könnyebb megszokni, de ez kinek előny kinek hátrány. szerettem játszani azzal is, de most legelső sorban ez azért tetszik, mert online is tudom nyomni és ez nekem új élmény (autós műfajon belül) ^^ -
#1025 ujjat? ujjat biztos nem hozott. jobb esetben van mindenkinek 4*5 ujja vaze. -
#1024 "átlalkitott pálya pár uj kocsi kicsit kifinomiltabb tunningerndszer semmi ujjat nemhozott."
szerinted...
szerintem:
tobb auto
uj mod ( cirkalas ami igencsak tobb mint egy szaros show off mod)
mas zene
szebb grafika
jobb hangok
mas palya
ha mar az fps eknel tartunk minden fps ben csak
tobb fegyver
jobb hangok
mas zene
uj mod
mas palya.. ERGO ugyan azt kapod mindkettonel csak mig itt vered a kepzeletbeli lanccal az nfsu2-t a doom 3 nal nemsokkal kaptal tobbet mint egy quake.. csak szebb tobb fegyver mas palyak es mas zenek... hja es uj mod..
hurraaaaaaa...
egyuj uj fps se nagyobb elorelepes mint az nfsu2 az 1 hez kepest...
ertsd mar meg hogy NEM lehet olyat muvelni hogy azt a jatekot ugy add el hogy az mas legyen...
uj sztori tobb jargany.. mas zene.. es ennyi. .ennyit lehet alakitani.. megtettek....
-
#1023 az elet errol sozl. nem szoktad meg meg?
amug ya baj azzla volt hogy szerinted az iranyitas elveri az nfsu iranyitasat.. ami szerintem nemigazan igaz.. mondjuk bill el meg nem iranyitottam a juicedet.. csak kormannyal... lehet hogy tok zsir simulator bill el?:)))) -
#1022 de ki nem sz@rja le, hogy ki mit dicsért és mit nem? azért mert itt néhány okos azt mondja, hogy szerinte ez fos játék, attól még nekem például tetszik (és még sok más embernek). ne fikázzuk má` egymást azért, mert egyiknek tetszik valami a másiknak nem... -
#1021 Hát szerintem fos lett az egész kurva szar a tuning rész meg az irányítás se valami jó inkább marad az NFS, vagy PS2-n a Burnout 3 az a királyság. -
#1020 figy 1szer végéhegedőlték a tunningolást a pályákat a kocsikat 2őbe volt átlalkitott pálya pár uj kocsi kicsit kifinomiltabb tunningerndszer semmi ujjat nemhozott.
jóhát fpsbe is van rókabőr pl ut2004-Pharia a közelmultból, de azér az nagy igényes nevek teljsesen mások hl2 doom3 stalker fear..
most wanted abba lesz 5let bár a full arcade szinvonal amit a ae eröltet kissé tulzás de az változatos lesz valamival mint az nfsu széria remélem nemlesz nfsu3 mer aqz már nagyon túlzás lenne -
#1019 rokabor??? ennyi erobol minden rohadt fps minden rohadt rts egy rokabor... szerinted az nem eleg ujdonsag hogy oda mszkaltal ahova akartal es azt hivtal ki versenyezni akit akartal????? mi kellett volna meg bele?? tetris minijatek?? vagy bicikli verseny?? jezusom.. kijaszart vartok ti el egy jatektol????
nesztek a juicedben benne van a show off.. akkora szarsag lolsag es felesleges unalmas dolog hogy az mar faaaaj HURRAA!!!!!!!!!!!
emlexem mikor megjelent az nfsu2 mindenki eljenzett hogy mennyivel zsirabb a hang es az iranyitas... ki lehet probalni.. nfsu2 ben ossze vissza forogsz mintha lenne is 700 lo a picsad alatt mig nfs1 ben eleg kaki volt... nfsu2 ketszer jobb volt iranyitasban... hangokban is... zsir volt!!! dicsertek a jatekot megjeleneskor! -
#1018 nfs1 jóvolt ujvolt a benne rejlő lehetőseégek kilettek aknázva arcade vót ez alap, nfsu2 róóóóókabőr, jucied meg most szedem:D -
#1017 ti az elso demot probaljatok most is?:))))ennek a jateknak semmi koze a juiced elso demojahoz..amit dicsertunk.. ennek a harmadik vagy masodik skylineos demohoz van koze.. amit ebben a topikban MINDENKI CSAK FIKAZOTTT!!!!!!!!!!!!!! most meg mindenki dicseri.. hat ezert vagy igy kiakadva -
#1016 Kiváncsiságból elővettem az Underground 1. részét (mert az szerintem jobb, mint a 2). Szétalázta a Juiced-et.
ennel nagyobb loller faszsagot reg hallottam!!
1) a juiced elso demojaban ugy ereztem hogy van valami koze a valosaghoz a jateknak.. fekezned kell.. kibassza a segget a supr ablahblahblah.. de it bazze.. FULL GAZZAL lehet vegigmenni a palyakon es az auto MEGFOGJA SAJAT MAGAT... erre meg azt irod hogy az nfsu1 jobb vol mint a 2... LOAL:))))))))))))))))))))
grafikat le se szarom.. iranyitasban fele olyan jo volt az nfs1 mint a ketto!!!!!! ha szerinted nem akkor az eleg loal es neked az arcados szar tetszik jobban.. ettol meg nem jobb az nfsu1 -
#1015 nah kipróbáltam én is szerintem fényévekkel jobb mint az underground. mindenesetre irányításban veri az 100% -
#1014 Lol a Juiced meg az NFS is arcade.. a készítők nem szimulátort akartak csinálni és nem a valosághusegre törekedtek...... -
#1013 és miért vannak az ugben neonnal lezárva? és miért tesz vissza az 1, ha csak a neonnak a közelébe mész? -
#1012 Ja az Undergroundban 5 méteres villogó rózsaszín repülö nyilak vannak, mit ne mondja tényleg valósághű... Lássa már az 10 éves gyerek merre kell menni... NFS-nak kb az a célkorosztály -
Evans #1011 Kiváncsiságból elővettem az Underground 1. részét (mert az szerintem jobb, mint a 2). Szétalázta a Juiced-et. Grafikailag sokkal jobb, a kocsik jóval kidolgozottabbak (igaz viszont, hogy a környezet jobb a Juiced-ban), a hangulat fantasztikus, az irányitás meg pláne. Számomra az is érthetetlen, hogy hol a mosódás, mikor már 220 felett járunk? A Nitro megvalósitása nagyon amatőr.
Nem értem, hogyha illegális versenyeken veszünk részt, akkor miért vannak szalagkorláttal lezárva az utak? Lényeg, hogy közelébe sincs az Underground sorozatnak, még ha az igencsak levan egyszerüsitve. -
Roby #1010 privi ment! -
#1009 én eleve nem vagyok semmilyen fan, de az nfsu2 ezt a szar gamet ott alázza meg ahol tudja, meg az nfsu1 is... -
Mihail #1008 ki tudna vki segíteni? a hlm-juia.r16-os file hiányzik :)
adok ftp címet ahova egy nagyon rendes sg-s sorstárs feltölthetné nekem! -
#1007 viszonyitás kérdése :) nekem a sinauto nfsu 1-2nél nincs rosszabb. hiába fake ez a kis csuszkálós, legalább kis skill kell a vezetéshez :) -
#1006 haha -
#1005 nekem az u2 egy arcade szar(a számomra),de ennek meg egyszerüen vicc az irányitása...meg ahogy a kocsi viselkedik..lol -
#1004 látom sokat töltöttél a gémmel, még arra sem vetted a fáradtságot, h kikapcsold a "lassits!" felirat segitségét ... és igy van arcod véleményezni? :DDD -
#1003 jó lenne, ha odairná minden irányitásra parázó, h az nfsu2 irányitása bejött e neki :) mert ha egy szim fan mondja h szar, az más, mint ha egy nfsu2 fan mondaná .... :)) -
#1002 ?
nem értelek titeket. de mindegy, nem is kell, nekem tetszik ^^ -
#1001 Az nfsu 1-2 ból kiindulva éreztem (igy legyen 5-ösöm a lotton) hogy sokaknak nem fog tetszeni pedig veri az U-ot elég rendesen szvsz. -
#1000 nfsu szebb ??? :D néhányan nemtom hol élnek .. emlékezttőül út textura az nfsu2-ből:
ez a LOÁL ....
- amugy GFX sokkal szebb, kidolgozottabb itt, mint az nfsuban, a texturák nem olyan mosottak, sokkal több poligonból áll minden
- hangok talán abban jobbak
- zene egyikben sem fogott meg
- irányitás: egyértelmüen itt az előny, az nfsu2 egy kisgyermekeknek valo sinauto, 0 skill - 100% árkád. Itt azért minimálisan autoként viselkedik a verda ... sajnos ez kormáynra már nem jön át, olyan harmatgyenge az FFB, hogy az fáj :( Ebben az nfsu2 jobb, hiába FAKE az FFB jórésze ... :)
Van LAN és Online game is, a gamespyid-t lehet használni, avagy ujat kreálni. Invalid usernevet akkor ir ki, ha már létezik a nickünk ... !
És van nappal :D Ez már önmagában is remek alap :)) kár h nem maradt a demo1 irányitása, az volt eddig a very best :)
Szal ezekután, aki azt mondja, h az nfsu2 irányitása jobb, az egy amatőr, nem való neki autos játék, játszon a train szimulátorokkal, ott nem kell kanyarodni, csak játszani a gázzal/fékkel :D -
nálam ilyen,de lassu mint a geci....amugy a véleményem:egy raklap szar az egész.kb. mint rezsö velemenye...elsőre még bejött,de mostmár eljutottam odáig,hogy uninstall -
#998 Jézusom.... az én tömör és rövid véleményem a játékrol: szar.
irányitás vicc, grafika egész jo, hangok se rosszak, menürendszer qrvára tulbonyolitott és tele van felesleges dolgokkal amit a kutya se szarna le. fuj, delete. -
#997 és ha egy kicsit elmerülsz benne, akkor nem fogod elfelejteni, ebben biztos vagyok. órák óta egy pályát próbálok megcsinálni, szóval nem sikerült túl könnyűre. az online lehetőség igen jó, csak még nagyon kevesen vagyunk. az irányítás eleinte fura, de megszokható. a grafika meg magáért beszél. -
#996 customize menü -
#995 nektek nemfagy be amikor tesztelni akarjátok a járgányt vagy amikor controllersre mentek? -
#994 Hol a picsában lehet tuningolni a kocsit hol a a garázs, amúgy szép meg minden de szerintem felejthető ez a játék. -
#993 SG ftp-n nincs fent ez valakinek???? akitől le lehet húzni?