Juiced

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem3sis

Minden csak nézőpont kérdése.

grebber
Nekem mardha lassan jön ez a demó. 😞

Next PC upgrade: 2022

ranGer2
enyém jOPP!!4

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
nem az hp-- horsepower.. de mi az a B elõtte?

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Nem3sis

Eisenhower
lóerõ? ^^

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

ranGer2
csak tudnám mi a szent sz@r az a béhápé... mertugye lehet azt állitani id de h mi az...<#nemtudom>

ranGer2
hopp ez lemaradt 😄DddDdddDDD

ranGer2
enyéme SZkájlájn! CÉPUGYE? !!434

Eisenhower
aztarohadt kettébaszott kurva eget ez akkora isten mint állat kicsit tuningoltam meg raktam alá felnit stb. csináltattam tesztet az is rohadt jol meg van csinálva váááá ez a game kell most!

Eisenhower
vá gecó még fejegységet is lehet rakni autoba kenwood clarion roxx^^

Istencsászár
hali Valakinek volt ilyen gondja hogy inditásnál hibaüzit ir ki ( juiced hibát észlelet ezér leáll balblabla) valami 5let?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
jól hangzik, mondtam én, hogy nem tétlenkedtek a fiúk... 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Eisenhower
hm ez télleg jó! ha hozzáveszem hogy rengeteg tuningolási lehetõség lesz benne tuti lesz^^ még így is elég jól lehet menni vele hogy tök alap skyline-al lehet menni^^ ami nincs leültetve annyira stb megyek is vissza tesztelni^^

Eisenhower
lol. fiat punci^^

Nem3sis
király lesz ez a játék. ez a demo is tetszik csak ne kéne folyton ujraindítani :-)

báttyó02
😮
kurva jó a banner!!55

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

ranGer2
yeea yea whatever.. 😞

M@TriX
akkor csak az adott oldalon bénáztak.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ranGer2
megnéztem és mind a kettõ UA!

ranGer2
hujujj 😄

Eisenhower
ö meg ha jol olvastam lesz benne ilyen csapatverseny is tehát bandákat lehet csinálni és online versenyek^^

M@TriX
na csináltam egy bannert.

A NOW-on van a hangsúly. 😊 szóval a 3-as.

ranGer2
'Juiced' - Demo #3 Available NOW
'Juiced' - Demo #2 available

nah most akkor 2 uj demó is van?

grebber

Nem3sis
asszem megtaláltam: juced demo2

Nem3sis
hol?

M@TriX
jah, majd akkor most derül majd ki mit alkottak a fiúk, ez már a végleges programot tartalmazza 90%-ban. sztem

grebber
Van új demó.

CSOCSO
nah..
hat jo kis kedvcsinalo... vegre torik az auto. ez mar haladas..
real tores? kinek mit jelent? nekem pl azt hogy nem csak latvanyos hanem valoban torik.. tehat erezheto iranyotasban is meg blahblahblah...
sajna nem volt benne semmi komolyabb drifteles.. tehat a real iranyitast vhogy nem lehetett erezni videon keresztul....
de remelem fasza lesz!!
M@TriX
kissé érdekes a videó, de nem rossz, mondjuka a Real Damage jelzõt kihagytam volna a helyükbe. 😊
habár azért elég ígéretes ebben a stílusban elég lesz.

karikusz
szétmegy az ember szeme ettõl a kék színtõl...nem?

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Eisenhower

mikor jön ki a gém??

Duddits
Nem is nagyon teccik 5 perc játék után... De most megyek el azért kapcsoltam ki. Majd jövök vissza, azt még tesztelem...

M@TriX
jó étvágyat hozzá:

ha neked ez jó, akkor tessék, szerintem nemigen kellene egy lapon említeni a Juiced-del.

Duddits
Talán nézd az NFOrcot. (NFOrce)
Amúgy meg ez jött ki: Midnight Outlaw Six Hours to Sun Up

Melyik lenne az? Õszintén szólva nagyon sok készül de én úgy vettem észre nagyobb részük csak az év második felében jelenik meg, tehát nem igazán tudom melyik jött ki most...<#zavart2>

Duddits
Most jött ki egy új...

Hogy fogom én ezt kivárni...??? Egy ideig mér elleszek a stratégiákkal de aztán? 😞 jööjönek már a jó kis autós gamek...

karikusz
😄DD

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Duddits
Hááááát igen.. Csak arra nincs pénzem. :-(

A LEXUS stalonban....xD

arty
igen, de van olyan missön, amikor fel kell hozni X heylet 2 kör alatt vékony pályán 😊 .. na, azt pl. csak kilökésekkel lehet, ami nem igazán etikus vezetésre tanit 😄

Forza.

Nem könnyû az biztos. Én 10-bõl 9x kifékezem az ellenfelek, egyenesekben szinte képtelenség megelõzni õket. A másik zavaró a játékban a rajt, uygais egyszerûen nem vagyok képes úgy rajtolni hogy ne elõzzön meg legalább egy autó. 😞 De amúgy nagyon jó game.

arty
egyetértünk, bár a toca2 néha fura ... furán nehéz 😊 ... kilokdösve lehet csak nyerni, stb ... 😞

Forza.

Azért a TOCA meg a GTR enm rossz... Az NFS:U-ban igazad van! De a játék legnagyobb hiábája hogy még HARD fokozaton is borzasztó béna az ellenfél... Kivétel a Drag mód... A Flat Out-nak nem sok hiányzott.

Duddits
Duddits
Hol a Lexus IS200/IS300-am?? <#boxer>

Istencsászár
F1 challenge, GTR, RBR ezeket nembaszták el😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES